maandag 14 juni 2021

Vals nieuws van de heksenpers te Endor door ds G.P.P. Burggraaf herdrukt: "De elite drinkt adrenochroom als verjongingsmiddel."

De naam van de website ellaster.nl zegt het al "ellaster" velen denken dat dit Ella Ster betekent. Maar in werkelijkheid betekent het El laster ofwel Godslastering. Een website die God lastert. Zo even een koekje van eigen deeg als een spiegel voor de ziel. (en het is waar ook want die website promoot godslasterlijke boeken. (PLEEG ZELF ONDERZOEK (haha + traan))).

En dan schrijft ds B. in koeienletters onder dat artikel: "PLEEG OOK ZELF ONDERZOEK" Ja ik moet hier echt wel om grijnzen maar met een traan in mijn hart. Hij plaats dit Endor-artikel zonder enig onderzoek, zonder enige nuchterheid, zonder enige nuancering, HIJ HEEFT ZELF NUL KOMMA NUL NIKS NIEMENDAL ONDERZOEK GEPLEEGD!

Ik heb dat onderzoek al lang gepleegd toen deze adrenochrome complot fantasie voorbij kwam bij Frans F. de voormalig handlanger van baas B.

Adrenochroom is het product van het verroesten van adrenaline een stof geproduceerd in een klier op de nier. Adren(aline) betekent in het latijn op of aan de nier. Net als het Griekse Epinefrine. Er is nooit aangetoond dat je jonger wordt van deze adrenaline of reststof die door ieder mens wordt aangemaakt in de klier op de nier. het word ook gewoon in een fabriek geproduceerd en is verkrijgbaar bij de apotheek in een epipen. Ook is er geen enkel proces bekend waardoor men deze stof daadwerkelijk uit kinderen kan onttrekken.

Dan staat er in dat Endor pdf-artikel van ds G.P.P. Burggraaf in een zwart kader: "Adrenochrome is een 'medicijn' dat alleen gevonden wordt in de pijnappelklier van een kind [...]" terwijl adrenaline wordt aangemaakt in de klier op de nier en niet in de pijnappelklier in de hersenen. ZE WETEN TOTAAL NERGENS VAN. Bovendien is adrenaline in grote hoeveelheden schadelijk. Die hele "ontvoerde, gemartelde, afgetapte, vermoorde kinderen" samenzwerings theorie is zo vals als de duivel zelf.

En dan komen ze ook weer met Google aan waar ze dan vleselijk en fantasierijk uit het google logo met een heel stappenplan een 666 weten te persen. Alles wat een drievoudige vorm heeft is in de ogen van dit soort mensen een 666. Het zou me niet verbazen als ze de drie-eenheid ook als 666 bestempelen. HET IS COMPLEET VAN DE POT GERUKT!!! het originele 3d logo bewijst dat dit niets maar dan ook niets met drie zessen te maken heeft. En dan combineren ze adreno met chrome. Nou die Adreno chip is helemaal niet van Google maar van Qualcomm. De rendering engine van Chrome was Webkit en nu Blink totaal wat anders en Chrome komt van het Chromium project.

En hier zijn die Endor-websites alle dagen zoet mee net als dat Xandernieuws. Ik heb die Xandernieuws ook weleens gelezen en er tegen geschreven in de reacties maar allemaal tevergeefs natuurlijk.  Het is allemaal een vleselijk, werelds, Geesteloos, Goddeloos, bijgelovig graven en fantaseren buiten Gods woord om in duivelsdrek want het is meest allemaal leugen en bedrog. En ze komen er toch niet achter want wat God verzegeld heeft kan geen mens openbreken. Als er inderdaad nog een fysiek merkteken komen moet, dan komen we daar vanzelf wel achter op Gods tijd. Gods uitverkoren kinderen hebben niets te vrezen, want het is geen teken voor hen. En ze kunnen het door Gods bewaring onmogelijk aannemen. Zoek Gods eer, zoek je ziel gered te krijgen dat is waar een mens naar moet zoeken. En als je perse wilt weten wat het merkteken van het beest is dan moet je op je knieën gaan en God vragen het te openbaren door Zijn Woord en Geest.

En Hij zeide: Ga henen, Daniël! want deze woorden zijn toegesloten en verzegeld tot den tijd van het einde. (Daniel 12:9 [DutSVV])

https://youtu.be/krFOCRO27_E


S.A. 

bronnen: (voor de echte onderzoekers.)

https://leadstories.com/hoax-alert/2020/07/fact-check-adrenochrome-not-obtained-from-living-children.html

https://logos.fandom.com/wiki/Google_Chrome

https://www.qualcomm.com/products/features/adreno

https://www.anafylaxis.nl/allergie/anafylaxie/adrenaline-epinefrine/

https://en.wikipedia.org/wiki/Adrenochrome

https://medical-dictionary.thefreedictionary.com/adreno-

https://www.chromium.org/Home

https://nl.wikipedia.org/wiki/Google_Chrome