woensdag 23 juni 2021

Reacties op artikelen. (6)

Meneer ongelovig en meneer schandalig geven antwoord. Lees drie reacties en mijn eerste antwoord.
 
Ingekomen reactie:
 
"Geachte heer Top,
 
In hetgeen u mij mailt, herken ik mij beslist niet. Bovendien hebt u de Koninklijke weg van Matt. 18: 15-22 niet bewandeld. U dicht mij zelfs de meest ergerlijke zonden toe, terwijl u daar nooit met mij over hebt gesproken. Bovendien maakt u dit nog publiek ook, door dit in uw blog te schrijven. Dit is een overtreding van het 9de gebod. Ik wijs u daar in alle liefde op en ik laat het aan u over wat u daar verder mee doet.
 
Met vriendelijke groet,
 
Ds. R. van de Kamp"
 
Mijn antwoord:

"Ronald,

Mijn artikel en mail komen nadat anderen die "koninklijke weg" allang en breed TEVERGEEFS bewandeld hebben. En zijn een reactie daarop. Bovendien hebben die  arme mensen mij gevraagd dit artikel te verwijderen omdat zij denken dat met gebed er nog verandering komt. Dus heb ik dat artikel op zwart gezet. Maar met het woord schandalig wat je gebruikt hebt om Gods spreken te lasteren heeft God mij teruggeleid naar het verleden. En daar zijn de vervolgartikelen uit voortgekomen.




Zojuist heb ik ook twee mails ontvangen van de scriba van de HHG Opheusden G. Heenck waarin hij mijn artikelen en getuigenis wegzet als van de duivel en uit Endor. En die beste man moet uitkijken dat hij met zijn gelaster van Gods werk niet de zonde tegen de Heilige Geest pleegt.

Ik kom er nog wel op terug (publiek).

S.A."
 
Ingekomen reactie:
 
"Deze reactie laat zien dat de duivel erg veel bijbelkennis heeft, maar dat hij deze kennis misbruikt. U bent daarin een dankbaar instrument voor hem."
 
(G. Heenck)

Mijn antwoord:

"G. Heenck,

Op welke wijze laat mijn artikel en email zien dat de duivel veel bijbelkennis heeft?  En dat hij deze kennis misbruikt? En dat ik een "dankbaar instrument" bent voor hem?

Je bent Gods werk aan het lasteren. Kijk uit dat je de zonde tegen de Heilige Geest niet pleegt. Wat ik TOEN geprofeteerd heb, komt NU uit. En daar geef ik NU getuigenis van. Net zoals Paulus in de derde hemel is opgetrokken geweest en er DAARNA van getuigt. Dat is dus geen achteraf voorzegging. Maar roemen in de vervulling en de God van de vervulling. Ik weet wat God heeft uitgewerkt in mijn leven en de duivel is je al duizend keer voor geweest met zijn laster aanvallen MAAR tevergeefs.

S.A."
 
Ingekomen reactie:
 
"Beste meneer Top,
Wilt u stoppen met dit zelfingenomen  weerzinwekkende gezwets.
Ik ben niet geïnteresseerd in uw belachelijke achteraf voorzeggingen.
Mensen zoals u woonden vroeger in Endor.

Dit is natuurlijk helemaal niet christelijk dat ik dit schrijf, maar waarschijnlijk heeft dit ook ooit al eens voorzegd.

Vanaf nu zal ik geen aandacht meer besteden aan uw e-mails en blogs.

Gegroet,
G. Heenck"
 
Mijn antwoord:
 
"G. Heenck,

Hartelijk dank voor uw reactie. Dit is een prachtige aanleiding om nog eens verder te schrijven over wat ik heb geprofeteerd op het schoolplein van het VLC tussen het fietsenhok en de gymzaal. Komt nu allemaal uit. En met opgeheven hand Gods werk uitmaken voor duivelswerk is de zonde tegen de Heilige Geest."

 

Tot zo ver de reacties. Gistermiddag voordat ik deze emails las heeft de Heere meerdere luikjes naar het verleden geopend. En ik wist niet hoe ik getuigenis moest geven van deze zaken. Maar nu heeft de Heere me dat in herinnering gebracht en verschijnt binnenkort een vierluik.


S.A.