zaterdag 29 mei 2021

De hond van Burggraaf.

 Een man vertelde me eens dat hij zijn vuilnisbakkenras hondje had laten inslapen(vermoorden). Waarop ik hem antwoordde dat ik een evangelist kende die ook een hond had die verkankerd was met wild vlees maar ze hadden geen geld voor een operatie. Dat die man toen een hond voor God is geworden om voor zijn hond te bidden en toen heeft God die hond die anders ten dode was opgeschreven genezen.

Je als je dat groter gaat maken dan het is dan word het ook vals. Ik lees nergens in de bijbel dat God dode dieren weer tot leven wekt. God zou dat natuurlijk wel kunnen. Maar bijna dood of als dood is natuurlijk niet echt dood.

De rechtvaardige kent het leven van zijn beesten zou je denken. Maar hoe gaat de herder om met de schapen van Christus is dan vervolgens de vraag naar Ezechiël 34. Ja en dan valt ook Burggraaf door de mand omdat hij zo nodig een 10e punt moest scoren tegen Kleen met een valse dienstbare geest leer. Waar ook van de Hoeven van het gekrookteriet.com zich mee heeft laten besmetten.

En als je daar dan in alle eenvoudigheid op wijst dan wordt je verweten de zonde tegen de Heilige Geest te hebben gepleegd. Maar ik heb nog nooit gehoord dat Christus zich na Zijn opstanding heeft geopenbaard aan zonde tegen de Heilige Geest plegende Farizeeërs. Zoals de Heere dat onlangs nog bij mij heeft gedaan.

Burggraaf al liet je je hond 1000 keer uit de dood opstaan en had je 5000 bekeerlingen en je verkondigt een dwaalleer, aanbidt de oudgereformeerde refodom inlegkunde drekgod, lastert de schapen Christi, verkondigt complot leugens. Gelooft ongelovig verbitterd het getuigenis van Maria schapen niet en negeert dat en zwijgt dat dood maar viert wel heilig avondmaal, en laat als de rijk en verrijkte man Gods kinderen als Lazarus voor dood aan je poort liggen en wandelt volstrekt niet naar het evangelie. Negeert de tuchtbrieven, ontvangt de broeders niet en probeert ze uit de gemeente van Christus te aborteren met laster en leugen gelijk Diotrefes en bent daarmee dus een kankergezwel voor de gemeente van Christus gelijk Hymeneüs en Filetus (of hoe die gasten ook mogen heten). Zegt tot de voet ik heb u niet van node en maakt dus scheuringen in het lichaam van Christus. Maakt geroepen getuigen van Christus uit voor beunhazen(dat betekent kaalkop ga op) dan zal ik jou met Johannes en Paulus publiek in jou aangezicht weerstaan. Uit enkel liefde en dan kun je een bekertje koud water in je gezicht krijgen als een kleine kleuter met een driftbui uit enkel liefde. Maar zonder ook maar een vinger ja geen millimeter toe te geven aan jou zonde in leer en leven ambtelijk en persoonlijk. Alles wat je over mij en/of anderen als een kwaaddoener uitstort zal keer op keer op keer op keer als een boemerang op jou eigen hoofd wederkeren totdat jij je bekeert of omkomt.

Dat jij kinderen van God voor duivel uitmaakt met een Godslasterlijk beroep op Christus jegens Petrus is KRANKZINNIG!!! De Heere Jezus heeft Petrus NOOIT voor duivel uitgemaakt. Hij noemde hem satanas wat betekent tegenstander omdat hij dingen bedacht niet uit de duivel maar uit de mensen. Jezus heeft alleen van Judas gezegd een uit u is een duivel. Kun je nagaan hoe vreselijk jij verstrikt zit in een strikken des duivels en je laat aanporren door de duivel.

S.A.