woensdag 28 augustus 2019

UPDATE De mond der leugensprekers zal gestopt worden.

Psalmen 63:7-11
7. Als ik Uwer gedenk op mijn legerstede, zo peins ik aan U in de nachtwaken. 8. Want Gij zijt mij een hulp geweest; en in de schaduw Uwer vleugelen zal ik vrolijk zingen. 9. Mijn ziel kleeft U achteraan; Uw rechterhand ondersteunt mij. 10. Maar dezen, die mijn ziel zoeken tot verwoesting, zullen komen in de onderste plaatsen der aarde. 11. Men zal hen storten door het geweld des zwaards; zij zullen de vossen ten deel worden. Maar de koning zal zich in God verblijden; een iegelijk, die bij Hem zweert, zal zich beroemen; want de mond der leugensprekers zal gestopt worden.

In reactie op mijn artikel genaamd: "UPDATE (audio) getuigenis Jurie van de Berg + lasterberichten weerlegd. (5)" ontving ik onderstaand bericht van Jurie van den Berg met daaronder mijn weerlegging en antwoord:

Deuteronomium6 vers 16  Gij zult den HEERE, uw God, niet verzoeken,11 gelijk als gij Hem verzocht hebt te Massa.

God verzoeken is of uit mistrouwen op hem, of uit hoogachting van zichzelven, het goddelijke voorschrift, de rechte orde en de ordinaire middelen verlaten, om zijn eigen goeddunken te volgen en van God, zijn eigenschappen en zijn wil proef te nemen. Zie Exod. 17:2; Num. 14:22; Ps. 78:18; Matth. 4:7; Hand. 15:10.

Maleachi 3 vers15 En nu, wij achten de hoogmoedigen gelukzalig; ook die goddeloosheid doen, worden gebouwd; ook verzoeken zij den HEERE, en ontkomen.

16 Alsdan spreken, die den HEERE vrezen, een ieder tot zijn naaste: De HEERE merkt er toch op en hoort, en er is een gedenkboek voor Zijn aangezicht geschreven, voor degenen, die den HEERE vrezen, en voor degenen, die aan Zijn Naam gedenken.

17 En zij zullen, zegt de HEERE der heirscharen, te dien dage, dien Ik maken zal, Mij een eigendom zijn; en Ik zal hen verschonen, gelijk als een man zijn zoon verschoont, die hem dient.

18 Dan zult gijlieden wederom zien, het onderscheid tussen den rechtvaardige en den goddeloze, tussen dien, die God dient, en dien, die Hem niet dient.

 De duivel de verzoeker

Mattheus 4 vers6 En zeide tot Hem: Indien Gij Gods Zoon zijt, werp Uzelven nederwaarts; want er is geschreven, dat Hij Zijn engelen van U bevelen zal, en dat zij U op de handen zullen nemen, opdat Gij niet te eniger tijd Uw voet aan een steen aanstoot.
 7 Jezus zeide tot hem: Er is wederom geschreven: Gij zult den Heere, uw God, niet verzoeken.

God zal op Zijn tijd jou de hel inbliksemen, Gods eer te roven, je moest eerst dit schrijven op dat Gods werk gezien zal worden. En NIEMAND dan Christus alleen heeft aan mijn wieg van de wedergeboorte gestaan. Ook hier wil je Gods werk toe eigenen, God heeft niemand nodig, en geeft Zijn eer niet aan gesneden beelden!

Handelingen 5vers9 En Petrus zeide tot haar: Wat is het, dat gij onder u hebt overeengestemd te verzoeken den Geest des Heeren? Zie, de voeten dergenen, die uw man begraven hebben, zijn voor de deur, en zullen u uitdragen

1 Korinthe 10 vers 9 En laat ons Christus niet verzoeken, gelijk ook sommigen van hen verzocht hebben, en werden van de slangen vernield.

Vloek en schrijf wat je wilt, je gespleten laster tong zal op Gods tijd voor eeuwig gestopt worden!

Zijn Naam moet eeuwig ontvangen

hieronder mijn weerlegging en antwoord:

Ik heb God niet verzocht noch uit mistrouwen nog uit hoogachting van mijzelf maar door het geloof gebeden en God heeft me verhoord.

Ook deed ik geen poging tot zelfmoord door de verzoeking van de duivel. maar ik bad God om mij te bevestigen in mijn onschuld. zoals ook David dat deed in psalm 7:

Psalmen 7:5-7
5. Indien ik kwaad vergolden heb dien, die vrede met mij had; (ja, ik heb dien gered, die mij zonder oorzaak benauwde!) 6. Zo vervolge de vijand mijn ziel, en achterhale ze, en vertrede mijn leven ter aarde, en doe mijn eer in het stof wonen! Sela. 7. Sta op, Heere, in Uw toorn, verhef U om de verbolgenheden mijner benauwers, en ontwaak tot mij; Gij hebt het gericht bevolen.

U verstaat niet wat ik bedoel te zeggen met biddend aan de wieg staan. Dat betekent niet dat ik heb besloten tot uw wedergeboorte noch dat ik wedergeboren heb. Het betekent dat God die gebeden door de Heilige Geest in mijn hart gelegd heeft en dat deze overeen komen met de raad van Zijn wil. en omdat ik door het geloof gebeden heb en naar Zijn raad door de Heilige Geest is de uitkomst zeker.

U heeft mij nog nooit op een normale manier benaderd en bent nog nooit op een normale manier met mij in gesprek gegaan. in plaats van steeds uit uw eigen hart te schrijven en af te gaan op wat anderen zeggen kunt u ook voor God op de knieën gaan en het Hem vragen en mijn artikelen als een ware Bereeër onderzoeken.

En als u zich het niet kunt herinneren dat ik met u gesproken heb dan kan het u misschien helpen uw vader te bellen misschien kan hij het zich wel herinneren. maar of dat nu wel of niet het geval is doet er voor mij niet toe want ik steun op God mijn Toeverlaat dies heb ik niets te vrezen.

[UPDATE] Ik werd er afgelopen week door een zeker macedonisch man nader aan herinnert dat ik deze zaken heb beleefd in een soort dagdroom dan wel vertrekking van zinnen. De omstandigheden doen verder inhoudelijk niets af aan de zaak maar ik wilde u dit niet onthouden. U kunt hier op aarde de rest van uw leven bedrieglijk de schijn ophouden voor het oog van de mensen. Maar voor de rechterstoel van Mijn God en Heere en Zaligmaker Jezus Christus zal al uw voorgewende heerlijkheid en valse oordeel als sneeuw voor de zon verdwijnen in het oordeel van Jezus Christus als de volle waarheid wordt geopenbaard. En dan mag ik ook mijn kroon aan Zijn voeten werpen. En het eeuwig uitzingen: door U door U alleen om het eeuwige welbehagen. En dan zult u beschaamd staan zwijgen met uw leugens, laster en ongeloof.

2 Korintiërs 5:10-14
Want wij allen moeten geopenbaard worden voor den rechterstoel van Christus, opdat een iegelijk wegdrage, hetgeen door het lichaam geschiedt, naardat hij gedaan heeft, hetzij goed, hetzij kwaad. Wij dan, wetende den schrik des Heeren, bewegen de mensen tot het geloof, en zijn Gode openbaar geworden; doch ik hoop ook in uw gewetens geopenbaard te zijn. Want wij prijzen onszelven u niet wederom aan, maar wij geven u oorzaak van roem over ons, opdat gij stof zoudt hebben tegen degenen, die in het aangezicht roemen en niet in het hart. Want hetzij dat wij uitzinnig zijn, wij zijn het Gode; hetzij dat wij gematigd van zinnen zijn, wij zijn het ulieden. Want de liefde van Christus dringt ons. [EINDE UPDATE]

U moet het boek Daniël nog maar eens rustig lezen want die God leeft nog en is niet veranderd.

U kunt mij door Burggraaf gemanipuleerd en door onkunde en ongeloof en hardheid des harten uitschelden zoveel u wilt dat deden ze met Daniël ook die scholden ze uit voor een Beltsazar.

Mijn God is Rechter: Daniël. Die mij de toekomst openbaart.

Mijn God is de HEERE: Elia. Die mij vuur van de hemel liet nederdalen op het gebed.

Mijn redder is mijn God: Elisa. Omdat Christus aan het kruis verlaten werd, opdat ik nimmer van God verlaten zou worden.

Ik ben Gods beminde: David. Die mij gave des onderscheids gegeven heeft.

1 Samuël 23:9-12
9. Als nu David verstond, dat Saul dit kwaad tegen hem heimelijk voorhad, zeide hij tot den priester Abjathar: Breng den efod herwaarts. 10. En David zeide: Heere, God van Israël! Uw knecht heeft zekerlijk gehoord, dat Saul zoekt naar Kehila te komen, en de stad te verderven om mijnentwil. 11. Zullen mij ook de burgers van Kehila in zijn hand overgeven? Zal Saul afkomen, gelijk als Uw knecht gehoord heeft? O Heere, God van Israël, geef het toch Uw knecht te kennen! De Heere nu zeide: Hij zal afkomen. 12. Daarna zeide David: Zouden de burgers van Kehila mij en mijn mannen overgeven in de hand van Saul? En de Heere zeide: Zij zouden u overgeven.

U denkt nog veel te klein van God.

SERVATUS