maandag 16 september 2019

De Banier (6)

Naar aanleiding van de vorige 5 artikelen in de banier serie waarvan ik de internetkoppelingen per email naar derokendevlas(VALS)wiek.COM verzond. Ontving ik onderstaande reactie van derokendevlas(VALS)wiek.com met daaronder mijn antwoord:
"het is zwakzinnig te denken dat GPPB je lastergal leest - In Ermelo is nog plaats voor je en als je je niet bekeerd is de hel je deel - je bent ook geblokt"

Hanna werd ook uitgemaakt voor belial en een dronkene maar ze bad tot God en Hij verhoorde haar.
als Gods werk in mijn leven door jullie voor laster en duivelswerk wordt uitgemaakt weet ik dat jullie niet uit God zijn (in deze). wie de inlegkunde drekgod aanbidt  wordt door de Heere met gallewater gedrenkt (Jer. 9:15) en krijgt Gods zwaard tegen zich. Het was mij geen verdriet die pijlen (2 kon. 13:19) des gebeds voor de zesde keer tegen de planken van de zoldervloer te slaan ook al heb ik bij de 5e keer al overwonnen.

Ik ben door het geloof biddend al een keer in ermelo geweest. Iemand van de wereld liet zich laatdunkend uit over een van de kerken daar en dat ze zo druk waren de pastorie op te knappen dat ze geen dominee hadden en er beter mee op konden houden. En toen kreeg ik medelijden met die mensen het liep ook over de ere Gods. toen bad ik of die mensen een dominee mochten krijgen en wat de inhoud van de intrede preek mocht zijn en de psalmen erbij. en zo is het uitgekomen.

1 Korintiërs 3:11 (enz.) Want niemand kan een ander fondament leggen, dan hetgeen gelegd is, hetwelk is Jezus Christus.

En

psalm 68:6 De koningen, hoe zeer geducht, Zijn met hun heiren weggevlucht; Zij vloden voor Uw ogen; De buit van 't overwonnen land Viel zelfs den vrouwen in de hand, Schoon niet mee uitgetogen. Al laagt g', o Isrel, als weleer, Gebukt bij tichelstenen neer, Toen gij uw juk moest dragen, En zwart waart door uw dienstbaarheid, U is een beter lot bereid:Uw heilzon is aan 't dagen.

Ja zelfs het meest kleine verborgen steentje in het koninkrijk Gods kan niet gemist worden.

1 Petrus 2:4-6 4. Tot Welken komende, als tot een levenden Steen, van de mensen wel verworpen, maar bij God uitverkoren en dierbaar; 5. Zo wordt gij ook zelven, als levende stenen, gebouwd tot een geestelijk huis, tot een heilig priesterdom, om geestelijke offeranden op te offeren, die Gode aangenaam zijn door Jezus Christus. 6. Daarom is ook vervat in de Schrift: Ziet, Ik leg in Sion een uitersten Hoeksteen, Die uitverkoren en dierbaar is; en: Die in Hem gelooft, zal niet beschaamd worden.

AMEN drie enig God u zij al de ere. tot zover ermelo.

Me bekeren van de waarheid? dreigen met de hel? God behoede me ook maar een millimeter toe te geven aan deze helse verzoeking.

O ben ik geblokt? God opent deuren die mensen sluiten. Ik ben niet onder de indruk.

Burggraaf beweert met open vizier te strijden dus kan het niet zo zijn dat hij anoniem zonder ondertekening in de derde persoon enkelvoud reageert. Of Hij moet bij reus Goliath in de leer zijn geweest en zijn vizier gesloten hebben om niet getroffen te worden met een steentje uit de slinger van David of een pijl van de boog van Jozef. Nadat ik mijn artikelen publiceerde en de internetkoppelingen per email verzond. was er een significante stijging van internet verkeer naar mijn blog vanuit canada. Dus het wordt daar wel degelijk gelezen. En als Burggraaf zich als een Eli laat verblinden en de gave des onderscheids kwijt is geraakt omdat hij niet op zijn (email) post is. En zich laat voeren door goddeloze Hofni en Pinehas diensten met wat zij met de krauwel uit de pot vissen. (Zie de SA preken). Dan is dat zijn schuld en zonde. En dan gaan ze er met de ark vandoor, websites nabouwen en het loopt allemaal uit op niets. En Eli ziet zijn eigen zonen niet eens zuur aan. Maar als ik bij God vandaan als kind en knecht van God met roeping waarschuw tegen de inlegkunde drekgod enz. en mijn artikelen publiceer op mijn blog dan wordt ik pauselijk uitgebanderd voor een satanische tegen de Heilige Geest zondigende onbekeerde beunhaas en dan is de hel te klein. allemaal vleselijke Burggraaf strijd tegen de Geest.

De rokendevlas(VALS)wiek.COM blijkt een liefdeloze ketterse tuchtloze farizeïstische luidende schellen en klinkende metalen kroeg te zijn. een herberg waar de waard wel penningen aan samaritanen wil verdienen maar ze dan van zich aftrapt. Toen ik op Urk Jurie ontmoette had ik al wat van Gods verkiezing geleerd en hij nog niet maar ik ben blij dat hij nu geleerd heeft dat God een handvol wormen opneemt en de rest glijdt er als los zand tussen uit. en Hij kent die wormkens bij name.

Jesaja 41:14 Vrees niet, gij wormpje Jakobs, gij volkje Israëls! Ik help u, spreekt de Heere, en uw Verlosser is de Heilige Israëls!

Toen ik met Jurie sprak dacht ik aan dat kinderboekje van mij over de barmhartige samaritaan. En was hij voor mij die man uit de gelijkenis in de klauwen van de mensenmoordenaar gevallen en de overpriester en leviet gingen tegenover voorbij ik zag die aquarelplaatjes zo voor me. Geen kerk, geen dominee  geen urker ook de havenmeester niet, kon of wilde hem helpen. Dat had ik zelf ook zo ervaren. over zakkies zout leeg eten gesproken.

Even tussendoor, ik kwam ds. Klok eens tegen op een of andere dag. ik zeg dag dominee klok ik kom bij u in de kerk ik gaf die man een hand en toen vroeg hij heb je verder nog wat te zeggen want anders ga ik wat te eten zien te krijgen want dominees moeten ook eten. die man zag mijn nood ook niet. Toen dacht ik een flits aan de samaritaanse vrouw bij die waterput en wist ik dat ik het niet van dominees maar van Jezus zelf moest verwachten.

Terug naar Jurie. Toen dacht ik dan moet ik die samaritaan maar zijn. Maar ik kwam net als die farizeeër tot wie Christus deze gelijkenis sprak openbaar als een liefdeloze hopeloze goddeloze vruchteloze rechteloze worm. Ik kon mijzelf niet rechtvaardigen. en toen ging God mijn lege handen vullen en spande deze jongen in eenvoudigheid zijn boog en schoot pijlen des gebeds af die treffen in de harten van konings vijanden. en bracht ik hem door het gebed ook in die herberg. Ja u kunt er tegen aantrappen en mee spotten en het ontkennen maar dit is de absolute waarheid. De Heere hoorde de gebeden van Hanna. Hij bracht zelfs die samaritaan terug naar die joodse kroeg om te bezien hoe het met die man is afgelopen en hetgeen er nog aan zou ontbreken er aan ten koste leggen. Maar helaas blijkt deze man het stuk der dankbaarheid nog niet recht te kennen. want anders was er wel gemeenschap der heiligen in Christus en konden we ons samen verblijden in Gods grote daden. Dat verrotte vlees ook altijd en die vervloekte ketterijen.

Galaten 5:12-26
12. Och, of zij ook afgesneden werden, die u onrustig maken! 13. Want gij zijt tot vrijheid geroepen, broeders, alleenlijk gebruikt de vrijheid niet tot een oorzaak voor het vlees; maar dient elkander door de liefde. 14. Want de gehele wet wordt in een woord vervuld, namelijk in dit: Gij zult uw naaste liefhebben, gelijk uzelven. 15. Maar indien gij elkander bijt en vereet, ziet toe, dat gij van elkander niet verteerd wordt. 16. En ik zeg: Wandelt door den Geest en volbrengt de begeerlijkheden des vleses niet. 17. Want het vlees begeert tegen den Geest, en de Geest tegen het vlees; en deze staan tegen elkander, alzo dat gij niet doet, hetgeen gij wildet. 18. Maar indien gij door den Geest geleid wordt, zo zijt gij niet onder de wet. 19. De werken des vleses nu zijn openbaar; welke zijn overspel, hoererij, onreinigheid, ontuchtigheid, 20. Afgoderij, venijngeving, vijandschappen, twisten, afgunstigheden, toorn, gekijf, tweedracht, ketterijen, 21. Nijd, moord, dronkenschappen, brasserijen, en dergelijke; van dewelke ik u te voren zeg, gelijk ik ook te voren gezegd heb, dat die zulke dingen doen, het Koninkrijk Gods niet zullen beërven. 22. Maar de vrucht des Geestes is liefde, blijdschap, vrede, lankmoedigheid, goedertierenheid, goedheid, geloof, zachtmoedigheid, matigheid. 23. Tegen de zodanigen is de wet niet. 24. Maar die van Christus zijn, hebben het vlees gekruist met de bewegingen en begeerlijkheden. 25. Indien wij door den Geest leven, zo laat ons ook door den Geest wandelen. 26. Laat ons niet zijn zoekers van ijdele eer, elkander tergende, elkander benijdende.

In een afzonderlijk artikel ga ik nog in op de preken over de geboorte van samuël.

Ik ben er nog niet klaar mee.

SERVATUS