vrijdag 23 augustus 2019

De Banier (2)

Deel twee van mijn artikel over de banier waarin de valse banier, valse bazuin, valse ontmaskering en valse oordeel aanzegging in de valse vlag vlas preken worden ontmaskerd.

Avondpredikatie 04-08-2019 van G.P.P. Burggraaf
Hooglied 5

In deze preek blijkt wat in de vorige preek ook al bleek die zogenaamde ontmaskering en oordeelaanzegging aan mijn adres daar blijft niets van over. De enige die hier zichzelf ontmaskerd is Burggraaf zelf. Hij roemt in de banier van Koning Jezus maar ondertussen richt hij inlegkundige drekgoden uit de afscheiding op.

Hij gaat ook prat op de de tekst uit Genesis 49:19:

Aangaande Gad, een bende zal hem aanvallen; maar hij zal haar aanvallen in het einde.

Maar Burggraaf als een refo-afscheidings-gadiet behoort zelf tot die bende die op Jozef aanviel om hem dood te slaan:

Genesis 37:18-20
18. En zij zagen hem van verre; en eer hij tot hen naderde, sloegen zij tegen hem een listigen raad, om hem te doden. 19. En zij zeiden de een tot den ander: Ziet, daar komt die meesterdromer aan! 20. Nu komt dan, en laat ons hem doodslaan, en hem in een dezer kuilen werpen; en wij zullen zeggen: een boos dier heeft hem opgegeten; zo zullen wij zien, wat van zijn dromen worden zal.

"als ze Jozef aan zien komen wordt zijn mantel afgerukt diep zit Jozef in de put" (liedje uit mijn jeugd).

Dus die geestelijke nazi killer is Burggraaf zelf. het is dat Ruben er aan te pas kwam want anders was het met Jozef slecht afgelopen. die Rubens die vind je trouwens meer in de wereld dan in de kerkelijke kringen.

Genesis 37:21-22
21. Ruben hoorde dat, en verloste hem uit hun hand; en hij zeide: Laat ons hem niet aan het leven slaan. 22. Ook zeide Ruben tot hen: Vergiet geen bloed; werpt hem in dezen kuil die in de woestijn is, en legt de hand niet aan hem; opdat hij hem uit hun hand verloste, om hem tot zijn vader weder te brengen.

Openbaring van Johannes 12:16
En de aarde kwam de vrouw te hulp, en de aarde opende haar mond, en verzwolg de rivier, welke de draak uit zijn mond had geworpen.

in de kerkelijke kringen willen ze nog wel graag geestelijk en financieel aan je verdienen dus dan wordt je verkocht. Dat zijn van die valse profeten en farizeeërs en Juda's en Gehazi's.De farizeeërs wilden Jezus ook niet zelf doden maar ze verkochten Christus wel in de handen van de Pilatus om door de krijgsknechten gekruisigd te worden.

2 Petrus 2:3
En zij zullen door gierigheid, met gemaakte woorden, van u een koopmanschap maken; over welke het oordeel van over lang niet ledig is, en hun verderf sluimert niet.

Genesis 37:26-27
26. Toen zeide Juda tot zijn broederen: Wat gewin zal het zijn, dat wij onzen broeder doodslaan, en zijn bloed verbergen? 27. Komt, en laat ons hem aan deze Ismaëlieten verkopen, en onze hand zij niet aan hem; want hij is onze broeder, ons vlees, en zijn broederen hoorden hem.

2 Koningen 5:21-22
21. Zo volgde Gehazi Naäman achterna. En toen Naäman zag, dat hij hem naliep, viel hij van den wagen af, hem tegemoet, en hij zeide: Is het wel? 22. En hij zeide: Het is wel; mijn heer heeft mij gezonden, om te zeggen: Zie, nu straks zijn tot mij twee jongelingen uit de zonen der profeten, van het gebergte van Efraïm gekomen; geef hun toch een talent zilvers en twee wisselklederen.

Johannes 19:7
De Joden antwoordden hem: Wij hebben een wet, en naar onze wet moet Hij sterven, want Hij heeft Zichzelven Gods Zoon gemaakt.

Als je verwaardigt wordt de banier van Koning Jezus op te heffen en dat is een eer en genade. dan hoor je honden blaffen die je nog nooit eerder heb horen blaffen zoals die jezuiet Dirk van de Broek die ik niet eens ken en die ik nooit mijn email adres gegeven heb. ik heb dat wel gezien, dan schrijft eerst die jezuieten dirk een dominee aan en dan als die dominee hapt dan speelt hij de bal door aan Burggraaf. nou die spelletjes hoeven ze met mij niet te spelen. En dan is het nog maar de vraag of die Dirk van de Broek echt bestaat. Die Jurie van de Berg in de audio getuigenis(daar kom ik nog op) die heeft het er over hoe ds A. Kort hem een email schrijft zonder zijn email adres te weten, nou dat zelfde maak ik met deze jezuieten dolk mee.

Merck toch hoe sterck nu in 't werck sich al steld, Die 't allen tijd' so ons vrijheit heeft bestreden. Siet hoe hij slaeft, graeft en draeft met geweld, Om onse goet en ons bloet en onse steden. Hoort de Spaensche trommels slaen!Hoort Maraens trompetten!Siet hoe komt hij trecken aen, Bergen te bezetten. Berg op Zoom hout u vroom, Stut de Spaensche scharen; Laet 's Lands boom end' sijn stroom Trouwlijck doen bewaren!
't Moedige, bloedige, woedige swaerd Blonck en het klonck, dat de vonken daeruijt vlogen. Beving en leving, opgeving der aerd, Wonder gedonder nu onder was nu boven;  Door al 't mijnen en 't geschut, Dat men daeglijcx hoorde, Menig Spanjaert in sijn hut In sijn bloed versmoorde. Berg op Zoom hout sich vroom,'t Stut de Spaensche scharen; 't Heeft 's Lands boom end' sijn stroom Trouwlijck doen bewaren! 
Die van Oranjen quam Spanjen aen boord, Om uijt het velt als een helt 't geweld te weeren; Maer also dra Spinola 't heeft gehoord, Trekt hij flux heen op de been met al sijn heeren. Cordua kruijd spoedig voort, Sach daer niet te winnen, Don Velasco liep gestoord: 't Vlas was niet te spinnen Berg op Zoom hout u vroom, 't Stut de Spaensche scharen; 't Heeft 's Lands boom end' sijn stroom Trouwlijck doen bewaren!

Als ik dat lied zing dan wordt de Geest ZO vaardig over mij! HOE HEERLIJK IS ZIJN NAAM!

Micha 4:13
Maak u op en dors, o dochter Sions! Want Ik zal uw hoorn ijzer maken, en uw klauwen koper maken, en gij zult vele volken verpletteren; en Ik zal hunlieder gewin den Heere verbannen, en hun vermogen den Heere der ganse aarde. Nu, rot u met benden, gij dochter der bende, hij zal een belegering tegen ons stellen; zij zullen den rechter Israëls met de roede op het kinnebakken slaan.

Die afscheiding inlegkunde drekgod ketterijen en schijn ontmaskeringen en schijn oordeel aanzeggingen zijn allemaal valse vlag operaties. men preekt over de banier en de bazuin van Koning Jezus. MAAR HET BLIJKEN de spaensche trommelen en maraens trompetten te zijn onder de jezuieten vlag van de inquisitie.

Berg op zoom houdt u vroom! stut de spaensche scharen! Die valse pauselijke vlas spinsel preken die vallen zo weer uit elkaar. 't vlas was niet te spinnen!

Richteren 16:9
De achterlage nu zat bij haar in een kamer. Zo zeide zij tot hem: De Filistijnen over u, Simson! Toen verbrak hij de zelen, gelijk als een snoertje van grof vlas verbroken wordt, als het vuur riekt. Alzo werd zijn kracht niet bekend.

Zo is het door de Geest gedreven hanteren we het zwaard des Geestes en dan blijft er van al die valse grove leugen vlassnoeren en zelen NIETS MAAR DAN OOK NIETS OVER! HALLELUJAH AMEN.

Verder heeft Burggraaf het over broederliefde naar aanleiding van de tekst:

1 Johannes 2:9
Die zegt, dat hij in het licht is, en zijn broeder haat, die is in de duisternis tot nog toe.

En dan schrijft hij in een email "ik heb nooit enige liefde tot je gevoeld in Christus." Dus die tekst is ten volle van toepassing op hemzelf. Dat komt ervan als de inlegkunde drekgod uit de afscheiding aan de hand wordt gehouden en andere ketterijen. dan komen er scheuringen.

Dus de eenheid onder de broeders in Christus onder de banier van Koning Jezus die wordt verhinderd door een ban in het leger. Dus eerst moeten die ketterijen en drekgoden verbrand worden. als u Burggraaf op buitenbijbelse hoofdstuktitels steunt om uw valse gelijk te halen dan heeft u uw hand niet zoals Abraham tot de Heere opgeheven. Dan laat u zich door Sodom rijkmaken. Verrotte rijkdom dat wel. Burggraaf doet de naam van de evangelisatie geen eer aan derokendevlaswiek.COM blijkt een spaans pauselijk ketters bolwerk te zijn derokendeVALSwiek.COM. de eer is weggevoerd IKABOD.

dan klaagt hij in zijn preek ja die efraïmieten die issaschars die laten hun broeder alleen strijden maar toen ik (nota bene) bij God vandaan K. de Jong van stichting jijdaar bestreed en terugkerende van de strijd Burggraaf dat per email mededeelde schreef hij ja eeh hou nu maar op de Heere zal voor u strijden en gij zult stille zijn. jaja, niet dus:

Hooglied 2:9
Mijn Liefste is gelijk een ree, of een welp der herten; ziet, Hij staat achter onzen muur, kijkende uit de vensteren, blinkende uit de traliën.

Hooglied 2:15
Vangt gijlieden ons de vossen, de kleine vossen, die de wijngaarden verderven, want onze wijngaarden hebben jonge druifjes.

en dan beweert Burggraaf dat ik hem voor een duivel  uit heb gemaakt. hetwelk een grove leugen is. Ik geef toe het gaat er op het randje langsheen want de geest is wel gewillig maar het vlees is zwak. maar Hij zelf daarentegen bandert er als een Paus op los. maar de Heere heeft hem een halt toegeroepen en dan is het nog maar de vraag of Burggraaf dat überhaupt verstaat:

Jakobus 1:26
Indien iemand onder u dunkt, dat hij godsdienstig is, en hij zijn tong niet in toom houdt, maar zijn hart verleidt, dezes godsdienst is ijdel.

Bekeer u dus en:

1 Petrus 5:6
Vernedert u dan onder de krachtige hand Gods, opdat Hij u verhoge te Zijner tijd.

Mijn hulp is in de Naam des Heeren, Die hemel en aarde gemaakt heeft.

Psalmen 124
Een lied Hammaaloth, van David. Ten ware de Heere, Die bij ons geweest is, zegge nu Israël, Ten ware de Heere, Die bij ons geweest is, als de mensen tegen ons opstonden; Toen zouden zij ons levend verslonden hebben, als hun toorn tegen ons ontstak. Toen zouden ons de wateren overlopen hebben; een stroom zou over onze ziel gegaan zijn. Toen zouden de stoute wateren over onze ziel gegaan zijn. De Heere zij geloofd, Die ons in hun tanden niet heeft overgegeven tot een roof. Onze ziel is ontkomen, als een vogel uit den strik der vogelvangers; de strik is gebroken, en wij zijn ontkomen. Onze hulp is in den Naam des Heeren, Die hemel en aarde gemaakt heeft.

SERVATUS