maandag 21 augustus 2023

Pestilenties zijn biologische wapens in de hand van God.

Nog steeds worden slordige vermeende complot videos gedeeld als zijnde de waarheid.

Ook hetgekrookteriet(.com) kan er geen genoeg van krijgen. En elke keer als er weer een vermeend complot viraal gaat. Hoef je alleen maar met je armen over elkaar te gaan zitten om te zien hoe het voor je ogen instort en uit elkaar valt. Het duurt nooit heel lang en dan achterhaalt de waarheid de leugen weer.

Sarscov2 is een biowapen zo beweert M.G. van der Hoeven. Het bewijs daarvoor zou geleverd zijn in een video die hij daarvoor aandraagt. En heeft hij enig onderzoek gedaan naar de onderbouwing die in de video naar voren wordt gebracht ? Dat blijkt uit niets. Dit complot verhaal wordt op hetgekrookteriet gepubliceerd ter bevestiging van zijn eigen  voorkeur.

Het enige wat waar is, is dat sarscov2 een biowapen is. Maar dan een pestilentie in Gods hand. 1 Kronieken 21 : 12 leert ons dat pestilentie een zwaard is in Gods hand. En alle ziekten zijn wapens in Gods hand, tijdelijke oordelen.

“Die de eerste is in zijn twistzaak, schijnt rechtvaardig te zijn; maar zijn naaste komt, en hij onderzoekt hem.” (Spr 18:17)

Bij deze een link naar een weerlegging van de video op de website van complotfantast M.G van der Hoeven.

https://healthfeedback.org/claimreview/financial-analyst-david-martin-misrepresents-studies-patent-applications-promote-baseless-claim-sars-cov-2-developed-bioweapon/

S.A. Top