zaterdag 30 juni 2018

Jakob 2 de inlegkunde-drekgod.

Aangezien G.P.P. Burggraaf op mijn email gepubliceert in het bericht: "Jakob 1 beunhazen." niet wenst te reageren, maar wel doorgaat met het publiceren van preken waarin hij blijk geeft door te gaan in het aanbidden van zijn inlegkunde-drekgod. En zich weigert te bekeren, zijn dwalingen weigert te herroepen, niet publiek in de schuld komt, de tucht niet aanneemt, maar wel in zijn preken mijn naam noemt en mij onvolledig citeert en valselijk beschuldigt een beunhaas te zijn. was ik genoodzaakt hem onderstaande email te schrijven.


- - - - - - -

10-06-2018 om 9:41

Jesaja 62:1 Om Sions wil zal ik niet zwijgen, en om Jeruzalems wil zal ik niet stil zijn; totdat haar gerechtigheid voortkome als een glans, en haar heil als een fakkel, die brandt.
Ik vind dat heel brutaal, ja het is zeer brutaal, dat wanneer u bijbels weerlegd bent dat u dan brutaal doorgaat met ketterse inlegkundige klank exegetische dwaal preken en artikelen en ze dan ook nog publiceert terwijl u opnieuw bent gewaarschuwd en weerlegd. Die bewusteloze rechtvaardigmakingsleer van u, met al die inlegkundige onzin waar het verdoemend recht ontbreekt en de vrijspraak en de openbaring van Christus tot zaligheid compleet word gemist. Die is niet uit de Heilige Geest Gods maar die komt rechtstreeks uit de hel, aan inlegkunde gaan hele kerkverbanden ten onder en u doet vroom mee GEWAARSCHUWT MENS TELT VOOR TWEE EN WIE NIET HOREN WIL MOET MAAR VOELEN!

Toen ik u eens schreef hoe God Jesaja 54:14-17:

"Gij zult door gerechtigheid bevestigd worden; wees verre van verdrukking, want gij zult niet vrezen; en verre van verschrikking, want zij zal tot u niet naken. Ziet, zij zullen zich zekerlijk vergaderen, doch niet uit Mij; wie zich tegen u vergaderen zal, die zal om uwentwil vallen. Zie, Ik heb den smid geschapen, die de kolen in het vuur opblaast, en die het instrument voortbrengt tot zijn werk; ook heb Ik den verderver geschapen, om te vernielen. Alle instrument, dat tegen u bereid wordt, zal niet gelukken, en alle tong, die in het gericht tegen u opstaat, zult gij verdoemen; dit is de erve der knechten des Heeren, en hun gerechtigheid is uit Mij, spreekt de Heere."

aan mijn ziel toepaste tijdens het avondmaal na mijn geloofsbelijdenis, toen zei u dat God zulke lappen tekst niet toepaste, HOEZO ??? God heeft hele bijbelboeken vol gesproken tot Zijn kinderen en knechten wat maak U me nou SPOTBOEF. Toen heb ik mijn zaak aan God de Vader voorgelegd en of God u eens deze ene tekst uit jesaja 54:14 wilde geven op het juiste moment en dan zou ik er op terugkomen maar toen ik dat deed gaf u niet thuis, maar zelf kon u in de preek de rest er wel zelf bijstelen, oh dus God kan het niet toepassen maar gij mag het wel stelen jaja HELEMAAL MIS!
Maar Burggraaf u zelf bent die man die smid, die verderver die inlegkundige dwaalleringen verspreid vuur met vuur bestrijd dwaling met dwaling, dat heeft de Heere me als kleine jongen goed doen inzien dat niet alleen dominees niet te vertrouwen zijn de evangelisten zijn op hun manier net zo erg, ja daarom ben ik dankbaar dat God mij met de gave des onderscheids heeft bedeeld Hij die trouw is zal mijn voet voeren uit der bozen netten! Alle (valse) tong die in het gericht tegen mij opstaat zal ik verdoemen. dat privilige heb ik van mijn God en Vader ontvangen, Mijn God is de HEERE.
Ja als u afwijkt van Gods woord dan zal God wel een profeet verwekken om u de wacht aan te zeggen en een gewaarschuwt mens telt voor twee, wie niet horen wil moet voelen, JE KEN JE POOT STIJFHOUDEN MAAR HET IS BUIGEN OF BARSTEN! David en Nineve zullen opstaan in het oordeel en u veroordelen want zij hebben zich bekeerd op de prediking van de tot hun gezonden profeten.
Een paar jaar geleden was ik op mijn werk bezig met het repareren van de vetsmering en toen heb ik mijn geschil aan de HEERE voorgelegd en hem gevraagd als ik het recht had om me te bevestigen en toen gaf God mij deze twee tekenen op het moment dat de vetsmering opnieuw kapot zou gaan en ik deze aan het repareren zou zijn zou mijn zoon zijn been breken omdat hij zijn ouders ongehoorzaam geweest was en duizend waarschuwingen in de wind zou slaan, en het tweede,God zou op diezelfde dag bij de bbc bekend laten worden dat een predikant in ethiopïe gedood zou was door een krokodil om een einde te maken aan zijn valse poppekast dooppraktijken. 5 juni 2018 stond ik de vetsmering te repareren en werd ik gebeld dat mijn zoon was aangereden en zijn been had gebroken en was op de bbc te lezen dat een predikant door een krokodil was gedood. De God van Elia en Eliza leeft nog, en Zijn oordelen gaan over de ganse aarde, of je nou klein bent of groot met of zonder ambt, en u moet echt niet denken dat u daarvan uitgesloten bent, nee u kunt wel denken dat u een nazireeër zult blijven tot u dood maar dan kunt u ook voortijdig door God uit het leven weggenomen worden! Het is u bij deze aangezegd. BEKEERD U BEKEERD U WANT WAAROM ZOUD GIJ STERVEN!
Gods woord leert dat je een broeder onder vier ogen moet aanspreken en als dat niet gaat mag je er een broeder bijnemen, dus ik heb van de Hoeven maar steeds toegevoegd aan deze emailwisseling maar die zwijgt in alle talen, En daar heb ik dus niks aan. Hij geeft er geen blijk van zichzelf te willen bekeren van zijn dwalingen en stemt zwijgend toe in de ketterijen van Burggraaf. Aangezien u zelf publiek gaat met mijn naam en deze zaak en mij voor de helft citeert en u deze emailwisseling niet geheel onveranderd en compleet publiceert, zie ik mij met weerzin genoodzaakt om het de gemeente van Christus wereldwijd te gaan aanzeggen als u zo doorgaat, dus dan word het denk ik tijd om meneer kleen te gaan vragen om deze email wisseling publiek te gaan maken op zijn website aangezien ik er zelf geen een heb.
Gods genade toegewenst,
S.A.


(aanpassingen in het orgineel: witruimte verwijdert)