donderdag 22 april 2021

Plandemietje fantasietje.

Antwoord van, van der Hoeven van hetgekrookteriet.com op mijn bericht aan hem (weergegeven in vorig artikel) en mijn commentaar daar op. Zijn mail staat in de citaten:

Aan info@hetgekrookteriet.com,

Als God Zijn zegen over jullie leugen artikelen wil geven en het met de leugens eens is. Wie ben ik dan om daar tegen in te gaan. Maar zo kom ik God in de bijbel niet tegen. Maar ik kan het "natuurlijk" mis hebben. Ik laat me graag onderwijzen.

Het het hele punt waar ik je over aan schreef daar ga je aan voorbij en ook de inhoud van het voorbeeld waarmee ik de zaak demonstreerde ga je aan voorbij.

Jij wilt er een soort schaak spelletje van maken. Zo van: een pionnetje is van het bord maar ik heb er nog wel een paar over. In plaats van dat je nu eens gaat onderzoeken of al die argumenten wel geldig zijn. En om eens stil te staan bij waar je nu eigenlijk mee bezig bent. Maar niet getreurd ik zal ze allemaal ontkrachten.
 
Citaat:
"Het boek van Klaus Schwab heeft als titel: Covid-19 : The great reset. Dat zegt genoeg over de plandemie."
Mijn commentaar:
Heb je het boek van Schwab gekocht en gelezen? Zeer waarschijnlijk heb je dat niet gedaan. Het boek van Schwab is gepubliceerd 4 maanden nadat de WHO de corona uitbraak wereldwijd als pandemie classificeerde. In juli 2020 maaaaaaaaaaanden na de eerste berichten over de uitbraak in China in 2019. Dus is je argument een bewijs dat Schwab de coronauitbraak gepland en uitgevoerd heeft ? ABSOLUUT NIET. Elk mens doet zijn best voor een in zijn optiek betere wereld en bij de een is dat een krat bier en een zak patat en voor de ander het redden van de wereld. Het enige waar we hier van kunnen spreken is dat Schwab vanuit een opportunistische humanistische atheïstische wereld visie met zijn middelen en invloed zijn idee van een betere wereld probeert te verwezenlijken.

Citaat:
"Dat de WHO ook verder onderzoek wil naar het lab in China zegt ook genoeg."
Mijn commentaar: O, dus als het in je complotstraatje te pas komt dan is de WHO ineens veelzeggend en goed bezig. Nou laat ik je uit de de droom helpen ik heb net op internet het nieuws gelezen dat de WHO het scenario niet waarschijnlijk acht dat het virus uit een lab is gelekt en dat ze daarom het onderzoek zijn gestaakt. Je argument zegt dus niets en bewijst ook op geen enkele wijze dat de wereldwijde corona uitbraak door "de elite" is bedacht en uitgevoerd.

Citaat:
"Dat Fauci verkondigde dat Trump een verrassingsuitbraak ging meemaken zegt ook genoeg."
Mijn commentaar: Dat Fauci die opmerking gemaakt heeft is een onweerlegbaar feit maar de verklaring die jij in het kielzog van artsen voor vrijheid en "el laster.nl" daar aan geeft is vals. Dat Amerikanen niet vies zijn van een leugen om hun agenda door te drukken is sinds jaar en dag bekend. De russian collusion is ook 4 jaar lang met grote stelligheid geprofeteerd maar nooit bewezen. Fauci sprak met amerikaans eigen bravoure over een aanname als ware het een feit. En hij deed dat in het licht van de verrassings uitbraak van het zika virus en de onverwachte ongedekte kosten en de ambtstermijn van Trump van 4-8 jaar in de wetenschap dat er regelmatig virus uitbraken zijn. Met het doel geld te krijgen voor een noodfonds. Op geen enkele wijze is de uitspraak van Fauci bewijs dat de wereldwijde corona uitbraak van te voren is bedacht en uitgevoerd door "de elite".


Citaat:
"Dat de elite de aarde wil redden zegt ook genoeg."
Mijn commentaar: dat er mensen zijn onder "de elite" die de wereld willen redden bewijst op geen enkele manier dat de wereldwijde corona uitbraak door "de elite" is bedacht en uitgevoerd.

Citaat:
"U gelooft alle officiële instanties op hun woord, zoals wat u citeert over het patent. Dat moet u zelf weten."
Mijn commentaar: O, dus als je inhoudelijk feitelijk weerlegd wordt neemt je de toevlucht tot een ad hominem aanval op de overheid. En ook één op mij met de bewering "u gelooft alle". Bewijs mij dat het in mijn link beschreven mechanisme niet bestaat en niet zo functioneert in de octrooi wetgeving. Ook dit argument bewijst op geen enkele wijze dat "de elite" de wereldwijde corona uitbraak heeft bedacht en uitgevoerd. Als je dergelijke feitelijke verklaringen voor verdacht wil houden dan leef je in een complot psychose en ben je compleet doorgevloeid.

Citaat:
"In een eerder artikel heb ik gewezen op Covid-19 testkits die al voor de plandemie besteld konden worden.
Naderhand heeft men sneaky dit gewijzigd.
Zegt ook genoeg."
Mijn commentaar: Dit argument kan ik niet ontkrachten want je verzuimt een link te geven. Maar natuurlijk kan ik dit argument ontkrachten want Covid-19 test kits BESTAAN NIET. Dat moet ik natuurlijk uitleggen. Covid is een ziektebeeld dat kan ontstaan als gevolg van een corona  virus infectie voor dit ziektebeeld zijn geen test kits ontwikkeld. Wat wel ontwikkeld zou kunnen zijn is test kits voor corona, sars en mers. Uiteraard lang voor de wereld wijde corona uitbraak in 2019-heden waren deze virussen/varianten bekend en werden ze bestudeerd. Ook dit argument bewijst op geen enkele manier dat "de elite" de wereldwijde corona uitbraak heeft bedacht en uitgevoerd.
 
Citaat:
"Stop alstublieft met uw vrome praat op uw blogs."
Mijn commentaar: welke vrome praat bedoel je eigenlijk? Kunt je dat eens letterlijk citeren? En waarom zou ik daar mee ophouden? Ik lees alleen maar goede dingen over de vromen. Psalmen 37:37 Schin. Let op den vrome, en zie naar den oprechte; want het einde van dien man zal vrede zijn. Dat mijn blog nodig is blijkt wel uit de leugenartikelen die jij produceert. Maar zo lang God mij dringt om te schrijven zal ik dat blijven doen. Ook al lijkt dat compleet zinloos en tot niets te leiden. Ik schrijf liever tien jaar niets dan dat ik jullie naboots en karrevrachten aan leugens produceer. Over vrome praat gesproken, waar is jou vroomheid op je website te vinden ik kan alleen maar een lange lijst complot artikelen vinden maar een recent getuigenis van wat God gedaan heeft aan je ziel en de verdere voortgang daar lees ik helemaal niets over. Wat is er op jou website te vinden van: "dies verteld men in ons land al de wonderen Uwe hand" ?

Citaat:
"PS de journalist van het RD diverse keren benaderd om met mij contact op te nemen vanwege zijn valse complotartikel. Dan geven ze niet thuis. Zegt mij ook genoeg, waarde vriend."
Mijn commentaar: O dus als een journalist geen antwoord geeft dan is de plandemie waarheid. De logica daarvan ontgaat me geheel. Maar geef vooral het emailadres van Johannes Visser even door want daar heb ik nog een appeltje mee te schillen. En dat van het RD geen verwachting is dat hoeft je mij niet te vertellen want dat weet ik uit eigen ondervinding. Maar dat geeft jou in eeuwigheid het recht niet om leugens te schrijven. Hoog tijd om die website van je te gaan opdoeken of het kaf van het koren te gaan scheiden. Want ik kan natuurlijk nog wel tientallen dingen aanwijzen op je website maar ik heb er geen tijd voor.

1 Johannes 3:3

En een iegelijk, die deze hoop op Hem heeft, die reinigt zichzelven, gelijk Hij rein is.

Dus we zullen zien of je je plandemie fantasie uit je website zult zuiveren. Nu het je is aangeschreven kun je niet meer zeggen ik heb het niet geweten. Het zal me niet verbazen als je zwaar beledigd bent en eigenwijs doorgaat in de zonde. Want ja een ander de maat nemen dat gaat je makkelijk af maar wat blijft er van een mens over als hij weder gemeten wordt.

S.A. Top

De tekst is enigszins gewijzigd omdat ik wat typ en stijl foutjes zag.