vrijdag 2 april 2021

Goede vrijdag.

Kruistaal. Van God verlaten was Hij ook voor mij. Ik heb het zelf uit Zijn mond gehoord. En Hij heeft met kracht bevestigd zo dat de lofzang opklom met stil ontzag. Spreek slechts een woord. Wat uit zijn lippen ging blijft vast en onverbroken.

Gisteravond kreeg ik nog een reactie op mijn email over het laster artikel van Burggraaf. Natuurlijk ging het niet over de inhoud.

Citaat: "Ja, vloek jezelf maar de hel in met je godslasteringen, kind des duivels!"

Waarna hij mijn mailadres blokkeerde.

Mijn antwoord: "Er is geen sprake van Godslasteringen. Jezus Christus heeft mijn verdoemenis weggedragen in de van God verlatenheid en voor mij gebeden dat mijn geloof niet ophoude en vlees en bloed hebben mij dat niet geopenbaard. Ik begin me steeds meer af te vragen of jij wel een waar kind van God bent. Het aanranden van het werk van de Heilige Geest in mij en door mij gaat je nogal makkelijk af. De HEERE had mij met recht allang kunnen verdoemen maar Hij heeft mijn ziel gered."

Burggraaf is duidelijk niet meer aanspreekbaar op de waarheid en hij heeft er geen enkele moeite mee Gods werk in mijn leven te lasteren. Dat heb ik bij hem nooit gedaan en de Heere beware me daarvoor.

Hij schrijft de afscheiding toe langdurig onzuiver te kunnen zijn in de leer ook al zijn het geroepen kinderen en knechten van God. Maar zichzelf schrijft hij een soort pauselijke onfeilbaarheid toe want God laat zijn volk nooit lang in de dwaling... Ja ik citeer uit mijn herinnering en niet letterlijk. Maar het moge duidelijk zijn dat Burggraaf voortdurend met twee maten meet. Als het RD schrijft dat Burggraaf een complotfantast is en een leugenprofeet dan is de wereld te klein maar als ik hem aanschrijf op onwaarheden dan heeft hij zichzelf de vrijheid toebedeeld om ongenuanceerde laster leugen scheldpartijen te publiceren en te preken. Ja als je zo een witgepleisterde toren voor jezelf moet bouwen als je daartoe gezet bent dan ben ik daar in ieder geval niet jaloers op.

Ik heb me nooit ooit uitgesproken tegen zijn roeping of kindschap of het preken van de rechtvaardiging van de goddeloze. Al het goede heeft altijd mijn instemming gehad. Maar Burggraaf zelf lastert alles wat los en vast zit op deze wereld inclusief mijn roeping en kindschap. Hij maakt zich schuldig aan waar hij anderen (vals) van beschuldigt. En ik vraag me af of dat ook geldt voor de valse beschuldiging van de zonde tegen de Heilige Geest. De HEERE openbare het.