donderdag 30 mei 2024

Predikant of theoloog. (gruwelijk) SLOT

Afsluitend artikel waarin ik afscheid neem van zelfverklaard christen en Paauwiaan Jasper nadat hij mij een schokkend antwoord schreef op mijn welgemeende liefdevolle woorden.
 
 
De woorden van Jasper:
Meld je bij een kliniek jongen het gaat echt heel slecht met je, als je waarlijk een kind van God was zou je niet zo praten, er klinkt alleen maar angst en trauma’s door, was het zo erg je opvoeding? Laat je helpen, stop met God lasteren, [*]
 
Zeker ben ik een Christen, en nee ik hoor niet bij een gemeente, wij zijn paauwianen.


Stop met je dreigende idiote gebral, laat je helpen, je gezin zal ook lijden onder dit gedrag.


In je mails staat je naam niet je heet geen S.A.Top, Jezus streed ook gewoon met Zijn eigen naam, je bent laf door anoniem je psychopatische leugens de wereld in te slingeren, strijd met open vizier man, wees een kerel. Je pronkt met allerlei profetieën en roepingen, je spot verschrikkelijk, hier zul je eens rekenschap voor moeten afleggen, ook al ben je ziek in je hoofd, God zal je daden persoonlijk vergelden.
[*]


Wees een echte vent en zeg wie je bent openlijk op je blog.


Hartelijke groet,
 
Jasper.
 
 
Mijn antwoord:

Dag Jasper,

Je bent dus helaas voor jou niet in staat tot een normale mailwisseling. Einde mailwisseling. Ik laat het verder aan God over om met jou af te rekenen.

Nu zal ik nog voor de laatste keer op jou email ingaan en dan zoek je het maar uit. Je valt in herhaling als een vrome duivel want dat is wat je bent uit je vader de duivel. voor ds Paauwe heb ik net als voor Abraham goede hoop dat hij in de hemel is. Maar jij bent zeker weten op reis naar de eeuwige verdoemenis. Als jij schrijft dat je een Paauwiaan bent dan is dat niets meer dan de farizeeërs die zeiden: Zij antwoordden en zeiden tot Hem: Abraham is onze vader. Jezus zeide tot hen: Indien gij Abrahams kinderen waart, zo zoudt gij de werken van Abraham doen. (Johannes 8:39) Jij hebt exact dezelfde duivelse houding als de farizeeën in Johannes 8. Jij lastert Gods zaligmakend werk in mijn hart en leven. Zoals zij de Heere Jezus lasterden. En je staat onder hetzelfde oordeel als de farizeeën omdat je precies hetzelfde gedrag als de farizeeën vertoont jegens mijn bekering, roeping en gaven. Gij zijt uit den vader den duivel, en wilt de begeerten uws vaders doen; die was een mensenmoorder van den beginne, en is in de waarheid niet staande gebleven; want geen waarheid is in hem. Wanneer hij de leugen spreekt, zo spreekt hij uit zijn eigen; want hij is een leugenaar, en de vader derzelve leugen. (Johannes 8:44). En jij bent net zo'n leugenaar die uit zijn eigen spreekt.

Je noemt je zelf een christen maar je bent niet het eigendom van Christus.
zoals de farizeeën zich kinderen van Abraham noemde maar kinderen van de duivel waren.

Je kunt het duidelijk niet verdragen dat God mijn ziel gered heeft en geestelijke gaven gegeven heeft. Je kunt maar niet geloven dat God mij toekomstige zaken geopenbaard heeft, gebeden gegeven en verhoord heeft enzovoorts. En dat nu werkelijk alles op mijn blog de zuivere waarheid is. Maar ik weet wat ik zelf beleefd heb dat neem je mij niet af met geen legioen duivelen en leugens en zonden niet.

Voor jou staat en toestand helpt geen enkele kliniek en ik heb geen kliniek nodig. Ik ben wel bij mijn verstand en gezond van lijf en leden: verheugd in God naar waarde nooit te danken. Je bent zelf een Godslasteraar van de ergste soort.

Wat voor dreigend idioot gebral praat (schrijf) jij over? Dat jij naar de eeuwige verdoemenis gaat en dat God met je zal afrekenen als je zo onbekeerd doorgaat en daar bovenop tegen mij op duivelse wijze te keer gaat ? Jij denkt dat God dat allemaal ongestraft laat dat je niet eeuwig zult branden in de hel? Nu geloof dat dan, veel plezier met je ingebeelde zegen. Maar ik heb je zo duidelijk gewaarschuwt als ds Paauwe dat nog nooit in zijn leven gedaan heeft.

Mijn naam is S.A. Top zo staat dat op mijn identiteitskaart en rijbewijs en bankpas en alle andere passen. S. en A. zijn de initialen van de namen waar mee ik gedoopt ben in de oud gereformeerde gemeente. Top is de naam die ik gekregen heb toen mijn moeder hertrouwde. Mijn voornaam staat driemaal volledig uitgeschreven op mijn blog. Je bent dus honderd procent uit de duivel, een lasteraar die dus niet zal terugdeinzen voor de zonde tegen de Heilige Geest.

Deze valse emails die je schrijft en met name de laatste twee alinea's zullen jou geweten eeuwig martelen in de buitenste duisternis als jij je daar niet van bekeert en door Jezus Christus met God verzoend wordt. Dat is de taal van Jezus Christus zoals opgetekend in het evangelie en de openbaring aan Johannes. Aldaar zal zijn wening en knersing der tanden, wanneer gij zult zien Abraham, en Izak, en Jakob, en al de profeten in het Koninkrijk Gods, maar ulieden buiten uitgeworpen. (Lukas 13:28)  Branden zul je man.  Maar den vreesachtigen, en ongelovigen, en gruwelijken, en doodslagers, en hoereerders, en tovenaars, en afgodendienaars, en al den leugenaars, is hun deel in den poel, die daar brandt van vuur en sulfer; hetwelk is de tweede dood. (Openbaring van Johannes 21:8)
Toen zeide de koning tot de dienaars: Bindt zijn handen en voeten, neemt hem weg, en werpt hem uit in de buitenste duisternis; daar zal zijn wening en knersing der tanden. (Mattheüs 22:13) Jij moet geen duivelse valsvrome spelletjes met mij spelen man daarmee doe je eigen ziel eeuwig schade mee aan. God laat niet met zich spotten dus blijf voor je eigen bestwil van Zijn gemeente het lichaam van Christus af. Opdat je niet als een pottenbakkersvat wordt verpletterd met de ijzeren roede van de Koning der koningen en de Heere der heren. volgens psalm 2.

Man man man wat ben jij duivels gevaarlijk bezig heb je dan werkelijk geen enkel besef van de werkelijkheid meer over ? Zijn ze allemaal zo in de Paauwiaanse kringen ? God bekere je voor het voor eeuwig te laat is. Het is echt schokkend om te lezen hoe jij je gewillig door de duivel naar de hel laat slepen.

Nou zoek het maar uit dan. Het is bij jou paarlen voor de zwijnen.

Ik groet je,

S.A. Top
 
[*] (Mattheüs 11:16-17) [16] Doch waarbij zal Ik dit geslacht vergelijken? Het is gelijk aan de kinderkens, die op de markten zitten, en hun gezellen toeroepen, [17] En zeggen: Wij hebben u op de fluit gespeeld, en gij hebt niet gedanst; wij hebben u klaagliederen gezongen, en gij hebt niet geweend. 
 
Naschrift: Voor het geslacht wat de Heere Jezus noemt in deze gelijkenis en degenen die hen daarin navolgen klinkt het wee u oordeel van Jezus Christus. Het maakt voor dit soort volk feitelijk niet uit welke naam de boodschapper draagt of het nu Johannes is of Jezus, en ook niet op welke toon de boodschap gebracht wordt hetzij als een vrolijke fluit of klagend lied, of je afstandelijk bent of juist heel dichtbij. Johannes de doper at sprinkhanen en wilde honing in de woestijn en was verborgen en zijn dicipelen vastten veel maar de Heere Jezus at met hoeren en tollenaren. De vraag van nota bene de Zoon van God de middelaar Gods en der mensen die zulke mensen rest is: (Mattheüs 23:33) Gij slangen, gij adderengebroedsels! hoe zoudt gij de helse verdoemenis ontvlieden. Met andere woorden dat is onmogelijk. En daar kan ieder mens zich aan spiegelen. Hoe wij omgaan met het tot ons gepredikte woord van God in welke vorm dat ook tot ons mag komen is niet vrijblijvend. Wij allen moet God eenmaal rekenschap geven van hoe wij omgaan met Gods goede gaven.