woensdag 17 maart 2021

Verrot hout artikelen van G.P.P Burggraaf van www.derokendevlaswiek.com. Spelen rd.nl in de kaart. UPDATE. UPDATE 2.

Burggraaf is van de waarheid afgeweken en plukt daar nu de zure vruchten van. 
Hij probeert dat toe te dekken met verrot hout artikelen die geen hout snijden.
Omdat het ons aan het hart gaat hebben we hem daarover aangeschreven.
We zullen hier onder de uitwisseling publiceren aangezien Burggraaf het nodig vond een laster artikel aan mij te wijden en dan kan een ieder voor zich zelf lezen en oordelen.

- - - - - - -

mijn email:

Dit krijg je er van als je van de waarheid afwijkt en de tucht niet aanneemt!

Jij bestrijdt zelf net als het RD verrot hout met verrot hout.

Het spreekwoord zegt: "the devil is in the details" maar aangezien jij het niet nodig vind om alles tot in detail te onderzoeken verspreidt je de grootste onzin.

Weet je nog dat ik je mailde over het omgekeerd afspelen van geluidsfragmenten "voor de echte onderzoekers" (jaren geleden) toen heb je dat stilzwijgend van je website verwijderd en daar was ik het al niet mee eens maar toen was je nog enigzins voor rede vatbaar.

Nu kraam je de grootste onzin uit en als dat aan het licht komt schrijf je artikelen om dat te bedekken. En je prediking is er ook naar.

Jij strijdt volstrekt niet in de wapenrusting Gods. En daarom wordt je niet gekroond. En daarmee heb je een "pot verwijt de ketel dat 'ie zwart ziet" situatie in de hand gewerkt waar God volstrekt niet mee geƫerd wordt maar veeleer grof gelasterd.

Even een voorbeeld ? Jij beweert alle corona vaccins bevatten cellen van geaborteerde babies. RD zegt nee hoor dat is niet waar. Wie heeft gelijk ? Het RD. waarom ? omdat ze bij het onderzoeken kweken en produceren inderdaad gebruikmaken van cellijnen maar het eiwit wat ze willen gebruiken wordt er uitgefilterd dus NEE er zitten geen cellen van geaborteerde babies in het vaccin. Natuurlijk zou er een verdwaalt celletje in kunnen zitten maar daar gaat het hier absoluut niet over. Je preekt en schrijft in het geheel niet feitelijk. En daarmee geef je zelf het RD de munitie in handen.

En als je kritiek krijgt dan neem je ook geen enkele moeite om uit te zoeken hoe het echt zit en oordeelt naar het aanzien en zeker niet een rechtvaardig oordeel en niet bij God vandaan. Je bent niet nieuwsgierig genoeg en onderzoekt de details niet en het is maar de vraag of je werkelijk belang stelt in de mensen die je emailen.

Hiermee werpt je ook een smet op de leer van de rechtvaardiging van de goddeloze die je nog enigzins predikt tussen alle onzin door.

Je komt er in de dag der dagen nog wel achter als God al die onzin gaat verbranden en alleen het werk van Christus overblijft. Als je tenminste van Christus bent en anders wordt het hoog tijd om afscheid te nemen van alle onzin en de tucht aan te nemen en af te staan van je publieke ongerechtigheid.

De HEERE bekere je.

Laat al die onzin als  "kleeniaanse laster emailen" lekker achterwege en ga deze email neerleggen voor God in het gebed.

Want ik ben je niet kwaad gezind maar jij bent verbitterd en kortzichtig en dat deugt niet.

Ik zal met opzet afsluiten met een ondertekening die je fijn naar het aanzien kan wegzetten zonder de ware betekenis te kennen. Als je door wilt gaan in de zonde.

Merlijn de Tovenaar alias "S.A getuige" dan wel "Beunhaas" of "Refo biblicist" en vele andere versieringen.

- - - - - - -

mail van Burggraaf:

Geachte kleeniaanse aspot,

Je godslasterlijke mond is nog groter dat die van Rabsake. Aanbiddelijk wonder dat Christus voordat ik deze avond deze mail opende mij deze morgen door Zijn Geest Zijn Testament nog met kracht in mijn ziel verzegeld heeft en mijn beker was overvloeiende. Net als Kleen de kopersmid, laster jij het werk des Geestes. De kleeniaanse lastergal waarvan jij zwanger bent, herken ik ook bij mensen in Gods Woord die van de duivel bezeten zijn. Jij bedrijft deze laster profaan en je godslasterlijke conclusies en krankzinnige verzinsels zijn je rechtsstreeks door de duivel ingegeven. Ik betuig evenwel voor God, dat ik je dodelijke dag niet heb begeerd, maar Hij zal je vergelden naar je duivelse werken, gelijk bij Alexander de Kopersmid, zo waarachtig God mijn God is, en Christus mijn Christus.

- - - - - - -

mijn email:

Je verward geloofsvrijmoedigheid met "godslasterlijke Rabsake". Je kunt van alles beweren over een overvloeiende beker maar daar schreef ik je niet over aan. Ik heb het werk van de Heilige Geest nooit gelasterd al beweer jij in het oneindige van wel. Ik mag zeker twijfelen aan jou aandeel in Christus. Al denk ik nog steeds dat je een kind en knecht van God bent. Maar niet alle werken die jij openbaart op je website zijn in God gedaan. Want Gods werk is waarheid dus als jij onzin schrijft of preekt dan is dat zeker niet uit God. En daar schrijf ik je met een gerust hart op aan. Wat je van mij allemaal meent te moeten herkennen in Gods woord daar ben ik volstrekt niet van onder de indruk want daar gaat het bij jou flink mis. Je bewering dat ik je ingevingen van de duivel aanschrijf is laster van jou zijde. Wat jij voor mij begeert zal niets uitmaken want God regeert en Burggraaf niet. En die laatste zin spreek je uit je eigen hart en komt zeker niet bij God vandaan. Nou mijn liefde heb je kregen en jij hebt deze vertrapt. Gelukkig heb ik een Andere Vriend in Jezus Christus Die mij niet zoals jij bejegent Zijn juk is zacht en Zijn last is licht. En voor jou blijft staan die de Naam van Christus noemt sta van ongerechtigheid en dat geldt dus ook voor alle onzin op je website.

Servaas een kind van God (alias wat je ook maar denkt te moeten lasteren).

- - - - - - -

Once the vaccine virus is grown, it is purified, so that cellular debris and growth reagents are removed.

https://www.chop.edu/centers-programs/vaccine-education-center/vaccine-ingredients/fetal-tissues
UPDATE:
EXTRA COMMENTAAR: NOGMAALS, NA HET GROEIEN VAN HET VIRUS, WORDT HET GEZUIVERD UIT DE CELLIJN ZODAT GROEI REAGEERMIDDELEN EN CEL RESTEN WORDEN VERWIJDERD.
HET IS ONMOGELIJK DAT ER COMPLETE CELLEN OVERBLIJVEN WANT DIE WORDEN IN HET ZUIVERINGSPROCES VERWOEST EN UITGEFILTERD.
nieuw toegevoegd citaat:
"During this process of purification, any remaining cellular DNA is also broken down. To learn more about DNA and vaccine, visit the “Vaccine ingredients – DNA” page."
Enig overblijvend cel DNA word afgebroken en uitgezuiverd.
Dus er zitten geen menselijke cellen in een vaccin.
kunnen er fragmenten van DNA in het vaccin terechtkomen? Ja dat kan. Maar dat was het punt niet.
Is een vaccin of het gebruik van menselijke cellen bij de productie daar van goed te keuren ? een zonde ? moreel verwerpelijk ? Dat is een hele andere vraag.
UPDATE 2:
HET BIONTECH PFIZER CORONA VACCIN WORD GEKWEEKT IN EEN E. COLI BACTERIE NIET IN EEN MENSELIJKE CELLIJN ZELFS DNA FRAGMENTEN VAN MENSELIJKE CELLIJNEN KUNNEN ZICH IN DERGELIJKE VACCINS DUS NIET BEVINDEN.
HOPELIJK KAN G.P.P. BURGGRAAF DE WEERGALOZE ARROGANTIE VAN ZICH AFSCHUDDEN EN DE MOEITE NEMEN DEZE BLOG TE LEZEN! EN TOT ERKENTENIS DER WAARHEID KOMEN!
- - - - - - -

WEERLEGGING ENQUETE ONDER EEN AANTAL DOMINEES VAN HET REFODOM.pdf

Leugen van Burggraaf:

U. het doorlopend doodzwijgen en het niet waarschuwen van de refo-schapen tegen de tempel-Gods-schendende (covid)-vaccins (die ook cellen bevatten vangeaborteerde babies!),

Once the vaccine virus is grown, it is purified, so that cellular debris and growth reagents are removed.

https://www.chop.edu/centers-programs/vaccine-education-center/vaccine-ingredients/fetal-tissues

Dit is dus precies wat ik bedoel.

- - - - - - -

Aangezien Burggraaf in de tussentijd een laster artikel gepubliceerd heeft zal ik daar nog op in gaan in een volgend artikel.