woensdag 7 oktober 2020

Corona: SGP censuur op youtube ('Maatregelen soms onnavolgbaar' - #corona debat 15)

Gecensureerde reacties op SGP video: 'Maatregelen soms onnavolgbaar' - #corona debat 15

https://www.youtube.com/watch?v=zxnLhdlIe7U

"het Rd weigert ter zake doende artikelen. maar plaatst wel onchristelijke artikelen om refogezindte de overheid blind te laten gehoorzamen. De SGP zwijgt en stemt toe. De PKN heeft eerste de hervormde kerk opgeheven en nu heft zij zichzelf op door het eren van God met psalmen af te schaffen dat is ook einde eredienst. En al deze schijnchristelijke bewegingen drijven Gods ware volk in de nauw en zo komen juist zij nog strakker met de rug tegen de muur te staan dan ze al stonden. En op de refo scholen is het niet beter. De refogezindte is een christen vervolgende cult geworden. En ga mij niet vertellen dat er nog echte bekeerde mensen zijn want het blijkt uit niets."

"En wij liggen hier s'nachts wakker van en worden verkouden door de waanzin waar de SGP in mee draait. En dan moeten we zeker zo'n vals positieve pcr test doen om de statistieken die de regering misbruikt om haar propaganda kracht bij te zetten te laten stijgen en de cultuur van angst in stand te houden zodat niemand protesteert en die spoedwet dictatuur er doorheengedrukt kan worden mede dankzij een zwijgende en meedraaiende voorstemmende SGP. Het is grof verraad aan het volk van God dat zich op Gods voorzienigheid wil verlaten in het leven, samenkomen en zingen en ook in tegenspoed en onder de oordelen in Gods soevereine handen wenst te vallen."

"van de Staaij - SGP: (vertaling) hoe kunnen wij op humanistische wijze met dictatuur Gods oordeel zo goed mogelijk indammen. En met zo min mogelijk kleerscheuren daar onderuit ontsnappen. Het mondkapjes beleid is niet onnavolgbaar het is onopvolgbaar de overheid bepaalt niet wat ik wel of niet aantrek. we zijn geen lijfseigendom van de overheid. (1Corinthe 7:23) Gij zijt duur gekocht, wordt geen dienstknechten der mensen. Dit gebod wordt door van de Staaij vertrapt. Want zijn voortdurend instemmen met de maatregelen maakt burgers tot slaven. De overheid mag ons adviseren en dan mogen wij voor eigen verantwoording doen wat wij voor ons eigen geweten en tegenover God daarboven kunnen verantwoorden. Van Nederland een grote gevangenis maken en ingrijpen in ons lichaam, geweten en geloof heeft niets meer met regeren te maken. De overheid handelt niet langer ons ten goede als het kerken sluit en zingen verbiedt en vaccins en mondkapjes en testen verplicht en samenkomen verbiedt enzovoorts. En dat notabene terwijl de ic capaciteit voldoende is en er weinig corona patienten liggen nog weinig mensen aan doodgaan. De overheid ons voorliegt en bedriegt door positieve pcr testen besmettingen te noemen terwijl de test niet de aanwezigheid van complete actieve virussen kan aantonen alleen maar rna deeltjes. Daarnaast is er geen onderzoek en bewijs voor de betrouwbaarheid van de pcr testen. worden de marges voor fout positieve/negatieve tests verzwegen. en worden terechte vragen arrogant weggewuifd. het sterftecijfer ligt op 4 procent wereldwijd en in nederland op 0,2% vergelijkbaar met griep. En die spoedwet geeft straks de minister via vage bewoordingen de macht om kerken te sluiten en vaccinaties te spuiten. En de Sgp is dom genoeg om daar in mee te praten in plaats van zich daar ZEER LUID EN DUIDELIJK tegen uit te BLIJVEN spreken en dan stemmen ze op het laatste nippertje misschien tegen zoals met de klimaatwet maar dat is duivels spel."

S.A.

Opmerking: Er is toch een dominee die een klein beetje zijn nek heeft uitgestoken https://www.rd.nl/kerk-religie/ds-huijser-kerk-moet-zich-bezinnen-op-omgang-met-media-1.1701720