zaterdag 12 augustus 2023

De tale kanaäns klinkt in het rond: De arks des Heeren is in het leger.

“3. En er werd een ander teken gezien in den hemel; en ziet, er was een grote rode draak, hebbende zeven hoofden, en tien hoornen, en op zijn hoofden zeven koninklijke hoeden. 4. En zijn staart trok het derde deel der sterren des hemels, en wierp die op de aarde. En de draak stond voor de vrouw, die baren zou, opdat hij haar kind zou verslinden, wanneer zij het zou gebaard hebben.” (Openb 12:3-4)

Het Reformatorisch dagblad dat een vals oecumenisch orakel van de antichrist geworden is. (Of altijd is geweest.) Is onleesbaar(gelukkig) geworden omdat bezoekers eerst een spreekwoordelijk offer aan de keizer moeten brengen om dat Godslasterlijke orakel in stand te houden. 

Maar er zijn nog meer vallende sterren waar te nemen. De duivel heeft nu een tweede orakel geopend in de vorm van de kanaancourant.nl. waar de duivel eerst onder de vlag van het ernstig gereformeerde RD de ruimte kreeg om door deze appel zijn gif te verspreiden. Heeft hij nu een ander wapen uit zijn arsenaal tevoorschijn gehaald: "christelijke" satire en spot om de mensen daarmee te verleiden. Daarmee maken ze reclame voor de goddeloze politiek en de SGP die de kinderen van God volstrekt niet vertegenwoordigt in de eerste en tweede kamer. Omdat zij niet de waarheid van Gods woord spreken en meedoen met de wereld. Paulus wijst ons aan dat deze spotkrant niet kan bestaan met een wandel naar het evangelie:

“1. Zijt dan navolgers Gods, als geliefde kinderen; 2. En wandelt in de liefde, gelijkerwijs ook Christus ons liefgehad heeft, en Zichzelven voor ons heeft overgegeven tot een offerande en een slachtoffer, Gode tot een welriekenden reuk. 3. Maar hoererij en alle onreinigheid, of gierigheid, laat   ook   onder u niet genoemd worden, gelijkerwijs het den heiligen betaamt, 4. Noch oneerbaarheid, noch zot geklap, of gekkernij, welke niet betamen; maar veelmeer dankzegging. 5. Want dit weet gij, dat geen hoereerder, of onreine, of gierigaard, die een afgodendienaar is, erfenis heeft in het Koninkrijk van Christus en van God. 6. Dat u niemand verleide met ijdele woorden; want om deze dingen komt de toorn Gods over de kinderen der ongehoorzaamheid. 7. Zo zijt dan hun medegenoten niet.” (Ef 5:1-7)

En dan hebben we nog een andere vallende ster op politiek gebied in de vorm van Tom de Nooijer met zijn CVO. Hij of iemand onder zijn naam plaatste ook een reactie onder een spotartikel (dat reclame maakt voor de SGP) van voorgenoemde spotkrant:

"Tom de Nooijer: Heilstaat, heilstaat??? De SGP is verworden tot een clubje linkse klimaat activisten die klakkeloos napraten wat de overheid en de MSM zeggen. Nee mensen stem CVO (Jaja wij gaan ook landelijk!) dan komt het goed!"

En dat durf Tom de Nooijer allemaal te doen en te zeggen zonder God. Of beter geformuleerd hij doet dit allemaal zonder Gods toestemming. Als dit tenminste Tom de Nooijer zelf is. De kring der spotters wordt alleen maar verder uitgebreid met de CVO en Gods ware volk komt alleen maar verder in de verdrukking door al die valschristelijke schijnbewegingen. Alles wat zich presenteert als christelijk maar niet van Christus is, is allemaal onder de vloek en een vloekende vloek. Inclusief dit kanaancourant platform van ongerechtigheid. Laat alles wat zich een christelijk beweging noemt eerst maar eens bij God de toestemming krijgen. Zelfs Bileam vroeg God om Gods toestemming en inspraak. Maar dat station is dit kanaancourant platform met een kananitische reuzensprong gepasseerd. Ze zweven door de hemel tot dat ze met de alles verpletterende doodsklap van de toorn van het Lam wegzinken in de eeuwige verdoemenis. De anonieme kanaäns clowns hebben het rood van het bloed der heiligen om hun lippen gesmeerd als verscheurende roofdieren en slaan met duivels plezier hun krauwels in het lichaam van Christus. Om zichzelf te vervullen.

Als u ziet op uw diepe val in Adam en het smartelijk lijden van Christus en Zijn vervolgde gemeente. En dat vergelijkt met bovengenoemde kliek in het licht van Gods woord. Dan ziet u dat die hele beweging u geen millimeter dichter bij God brengt maar meesleurt naar de helse verdoemenis.

Al die vallende sterren brengen u niets dan een bittere dood en hebben niets van doen met de ster waar Bileam van geprofeteerd heeft: 

“Ik zal hem zien, maar nu niet; ik zal hem aanschouwen, maar niet nabij. Er zal een ster voortkomen uit Jakob, en er zal een scepter uit Israël opkomen; die zal de palen der Moabieten verslaan, en zal al de kinderen van Seth verstoren.” (Num 24:17)

“Ik, Jezus, heb Mijn engel gezonden om ulieden deze dingen te getuigen in de Gemeenten. Ik ben de Wortel en het geslacht Davids,   de blinkende Morgenster.” (Openb 22:16)

S.A. Top