zondag 20 juni 2021

UPDATE De effecten van het SARS-CoV-2 spike eiwit.

UPDATE.

Het nieuwsbericht: https://www.salk.edu/news-release/the-novel-coronavirus-spike-protein-plays-additional-key-role-in-illness/

Het onderzoek:  https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902

Nog een: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7827936/

Duidelijke uitleg waarom miljoenen mensen niet dood neervallen na vaccinatie (is niet bedoeld als positieve reclame voor vaccinatie).

https://respectfulinsolence.com/2021/05/04/about-that-salk-institute-paper-on-the-deadly-covid-19-spike-protein/

https://respectfulinsolence.com/2021/04/29/no-theres-no-good-evidence-that-spike-protein-from-covid-19-vaccine-injures-the-lungs/

EINDE UPDATE

Divers onderzoek lijkt aan te tonen dat het SARS-CoV-2 spike eiwit longontsteking en een overreactie van het immuunsysteem oproepen kan. Je zou zeggen verder onderzoek is nodig. Maar, (God gaf dieren voor voedsel en in de schaduwdienst voor offeranden,) wat de huidige wetenschap met mensen en dieren doet is te gruwelijk voor woorden. Dit soort onderzoek mag per direct gestaakt worden aangezien het allemaal in het kader van vijandschap tegen God plaatsheeft. Met een humanistisch masker op wordt er met ongeoorloofd onderzoek heel wat afgemarteld in laboratoria.

https://medicalxpress.com/news/2021-04-sars-cov-spike-protein-lung.html

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7827936/

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.12.07.414706v1.full.pdf

Als het zo is dat het spike eiwit deze effecten heeft. Dan volgt daaruit ook dat hetzelfde patroon als bij een virusinfectie zelf zichtbaar wordt. Namelijk dat dit vooral voor ouderen en zwakkeren risico oplevert. Wat gebeurt er met die bejaarden in het bejaardentehuis nadat ze gevaccineerd worden ook twee of drie weken later? Daarom zouden uitbraken na vaccinatie scherp in de gaten gehouden, en ook onderzocht moeten worden zou je zeggen. Maar waarom zouden we dit moeten willen onderzoeken?

Ieder mens ook al is deze honderdtwintig jaar oud is zelf verantwoordelijk voor wat hij in het lichaam laat injecteren. Als mensen God niet willen vrezen en zich niet willen overgeven aan Gods voorzienigheid en zich niet aan God willen onderwerpen in Zijn rechtvaardige oordelen, met bekering en een bede om genade. Dan moet die mens het maar zien. Dat kan natuurlijk lang goed gaan. Een leven lang geen vuiltje aan de lucht. Totdat de afrekening komt.

Ik raadt ieder mens aan om de Heere te zoeken en Hem aan te roepen en zich met lichaam en ziel aan Hem over te geven en Zijn soevereine welbehagen.

S.A.