dinsdag 20 april 2021

Zodat ze niet kunnen zeggen we hebben het niet geweten.

Bericht aan: van der Hoeven(hetgekrookteriet.com)

Van de Hoeven,

Laten we meteen spijkers met koppen slaan over je artikel:

"Opdat later niet gezegd kan worden: Wir haben es nicht gewusst"

Ik zal een voorbeeld stellen met één van je gekopieerde (niet door jou onderzochte en gecontroleerde) argumenten.

 Ik heb er gewoon even eentje willekeurig uitgekozen en onderzocht en de rest buiten beschouwing gelaten.

Citaten uit je artikel:

"Of denkt men dat ik dit allemaal uit mijn complotduim zuig?"

"In werkelijkheid blijkt uit allerlei stukken dat deze coronacrisis zorgvuldig was gepland en voorbereid: "

"2015: Patentaanvraag voor Covid-19-test door Richard A. Rothschild."

Mijn commentaar: Uit onderstaande link blijkt precies hoe het zit met de patent aanvraag van meneer Rothschild en hoe het kan dat er 2015 als jaartal op een Covid-19 test patent aanvraag staat. En dat dit niet een patent aanvraag was met voorkennis over covid-19 in 2015.

Vele complot refo's waar jij ook toe behoort nemen alles van de wereld over met zero onderzoek.

Jeremia 17:5
Zo zegt de HEERE: Vervloekt is de man, die op een (werelds) mens vertrouwt, en (werelds) vlees tot zijn arm stelt, en wiens hart van den HEERE afwijkt!

Met 2 minuten zoeken was ik klaar.

https://english.rvo.nl/news/covid-19-mentioned-2015-patent-application (dode link)

https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-patent-idUSKBN27C34O

En meneer van de Hoeven heeft God je gevraagd dit artikel te produceren ? Om deze wereldse leugen te verkondigen ? Is dat je roeping ?

Kolossenzen 3:9
Liegt niet tegen elkander, dewijl gij uitgedaan hebt den ouden mens met zijn werken, (heb je dat wel gedaan?)

Je doet op deze manier met je website meer kwaad dan goed.

Wat mankeert er toch aan met jullie ? Van een broodprofeet als die meneer van www.bpoc2020.nl is nog meer verwachting dan van jullie. Want die man wil alleen bewezen feiten hebben en stuurt mensen als Elke de Klerk met haar onbewezen wartaal de laan uit.

Jullie zijn volstrekt niet in staat om feiten van onzin te scheiden. Jullie slaan zwaar door. Alles wat de complotwereld aan complotfantasieën produceert wordt door jullie grif aangenomen ook al wordt met de waarheid een loopje genomen. En ik zie en hoor de schadelijke gevolgen daar van in mijn omgeving. Mensen die hetgekrookteriet.com noemen en beweren dat er een chip in de coronavaccinatie zit bijvoorbeeld. Jullie spelen daar de duivel mee in de kaart. De rijken der wereld en de overheden spreken leugen en doen onrecht en liggen met de wereld in de boze en dat moet aan de kaak gesteld worden. Maar jullie ongenuanceerde onbewezen complotfantasieën vertroebelen de werkelijkheid en geven de duivel en zijn trawanten voluit munitie voor een tegenoffensief. Dat krijg je er van als je met onwettige wapens strijdt.

1 Samuël 8:3
Doch zijn zonen wandelden niet in zijn wegen; maar zij neigden zich tot de gierigheid, en namen geschenken, en bogen het recht.

2 Timotheüs 2:5
En indien ook iemand strijdt, die wordt niet gekroond, zo hij niet wettelijk heeft gestreden.

Jeremia 5:5-6
5. Ik zal gaan tot de groten, en met hen spreken, want die weten den weg des HEEREN, het recht huns Gods; maar zij hadden te zamen het juk verbroken, en de banden verscheurd. 6. Daarom heeft hen een leeuw uit het woud verslagen, een wolf der wildernissen zal hen verwoesten; een luipaard waakt tegen hun steden; al wie uit dezelve uitgaat, zal verscheurd worden; want hun overtredingen zijn vermenigvuldigd, hun afkeringen zijn machtig veel geworden.

Daarom sta je samen met derokendevlaswiek.com e.a. te kijk gezet in het RD. (Geen pleidooi voor het RD).

S.A. (Top*)

*Die liefdegeur moet elk tot liefde nopen, Als d' olie, die, van Arons hoofd gedropen, Zijn baard en klederzoom doortrekt; Z' is als de dauw, die Hermons kruin bedekt, Die Sions *Top met vruchtbaar vocht besproeit, En op zijn bergen nedervloeit.

PS. Wordt gepubliceerd op:  www.enaldaareenstukakkerswasvollinzen.blogspot.com