dinsdag 27 april 2021

De duivel is met een vinger niet tevreden. RD dekt verraad van SGP toe.

Ik schreef al eens eerder dat de duivel met een vinger niet tevreden is in het artikel: "Corona: RD weigert weerwoord op opinie artikel van Ds. W. A. Zondag (eert de koning) met een doorzichtige leugen."

Citaat: "RD is een propaganda krant die er vooral op uit is om met haar positie binnen de refogezindte de refo te manipuleren met eenzijdige valse artikelen. Om ze in het overheidsgareel te houden en zo denken ze dan de valse vrede te bewaren en aan vervolging te ontkomen. Dat blijkt ook duidelijk uit de commentaren van de hoofdredactie. Maar de duivel is nooit tevreden met een vinger."


En nu is het zover dat de duivel niet tevreden met de halfslachtige knieval van sommige kerken er nog een vinger bijneemt: "Moet de kerk straks sleutels uit handen geven?"
Ze laten vier mensen(5) aan het woord die (voor mij geen verrassing) geen enkel kwaad zien in deze aanslag op het christelijk geloof.
Nee zij zien niet in dat de mensenrechten schendende spoedwet die dictatoriaal inbreuk op grondrechten maakt ook christenvervolging inhoud. 
Ze troostten zich met de papieren garantie dat de kerken ongemoeid bleven nadat ze zich hebben laten intimideren een knieval te maken voor de duivel.

citaat 1: „Geen aanslag op godsdienstvrijheid”
commentaar: Vrouwen moeten zwijgen in de gemeente van Christus. De spoedwet betekent wel degelijk een aanslag op de vrijheid van een christen en deze uitbreiding op de spoedwet kon je van heinde en ver zien aankomen. Het kabinet wachtte toendertijd af of de intimidatiepoging voldoende was zodat ze de schijn van Godsdienstvrijheid kon ophouden en toch haar zin krijgen. En die heeft het overgrote deel van de kerken op de knieën gekregen. Maar nu sommige kerken toch (halfslachtig) weer terugkeren naar een christelijke bijeenkomst. Toont het kabinet haar ware aard. Als het eenmaal maar voor de massa aannemelijk is gemaakt dat het allemaal niet zo'n grote ingreep is dan wordt die ingreep vanzelf verder uitgebreid naar lichtere situaties en andere gebieden. En het schept zonder meer een precedent.

citaat2: „Alleen ingrijpen in echte noodsituatie”
commentaar: zodra ingrijpen in een noodsituatie is geaccepteerd wordt de definitie van noodsituatie aangepast zodat het altijd kan.
als de kerk daadwerkelijk haar verantwoordelijkheid neemt moet ze juist onze geseculariseerde liberale doodscultuur overheden vrezen. Want er is in de wereld geen plaats voor DE Kerk.

citaat 3: „Jammer dat stok nodig is"
commentaar: Deze stok is in het geheel niet nodig een overheid die God niet vreest en dient en zich niet met haar onderdanen bekeert van de zonde wordt zelf met de pestilentie stok geslagen het antwoord daarop moet bekering zijn niet vervolging van christenen die samenkomen. Er is geen een kerk in Nederland te vinden die corona patiënten uitnodigt naar de kerk te komen deze hele stok is geheel overbodig.

citaat 4:„Er vloeit geen bloed uit”
commentaar: Wat een manier om mijn oude scheikunde leraar weer tegen te komen. Vaak te laat komen en toch negens halen zonder te leren. Wat op Urk en in Krimpen gebeurde ? Daar werd de gemeente opgeroepen samen te komen om zich te stellen onder de bediening van Gods woord met thuislating van mensen met klachten. Geheel bijbels. Al moet je je daar direct bij afvragen of de leer die daar geleerd wordt wel naar Gods woord is. Dus deze reactie van het kabinet staat wel degelijk in het kader van de christenvervolging. Want de overheid buigt niet voor God onder de pestilentie oordelen en komt niet tot bekering maar zoekt zich met dictatuur en christenvervolging en ongeoorloofde middelen daar onder uit te werken.

citaat 5 (RD kan niet eens tot 5 personen tellen):„Verkeerd bezig”
commentaar: De wereld staat absoluut niet op een lijn met de gemeente van Christus, die God vrezen en dienen.
De wereld roept met haar zonden de oordelen over zich af.
Niet de gemeente van Christus, die God dienen en vrezen.
Dat vele kerken ook werelds zijn en mede de oordelen afroepen zal ik overigens niet ontkennen.
Natuurlijk moeten gelovigen de dienst aan God niet opgeven voor goddeloze medeburgers. Laat die goddeloze medeburgers die zo verlangen naar hun goddeloze leven zich bekeren in plaats van gelovigen lastig vallen.
Zij zijn er per slot van rekening de oorzaak van dat de pestilentie ook ons land treft.
Koning Saul dacht ook dat hij zich geen dwarsliggers kon permitteren maar Jonathan leverde zijn zwaard niet in en at tegen het gebod van zijn vader in wel van honingraat en overwon de Filistijnen 1 Samuël 14. 
Ook David liet zich niet tegenhouden door wetten en regels en at van de toonbroden in het heiligdom en haalde het zwaard van Goliath tevoorschijn en al werd hij verraden door Doëg deerde dat hem niets 1 Samuël 21.

Terwijl de christengemeente in de eerste tijd samenkwam als het moest in holen en spelonken.
En de onderlinge bijeenkomst niet naliet gelijk ze tegenwoordig de gewoonte hebben onder aanvoering van het RD en SGP en Kerkleiders. 
En die herders die niet pal staan voor de schapen van Christus zijn mede vervolgers van het levende kind.
 
Handelingen 4:2 Want in der waarheid zijn vergaderd tegen Uw heilig Kind Jezus, Welken Gij gezalfd hebt, beiden Herodes en Pontius Pilatus, met de heidenen en de volken Israëls;

S.A.