woensdag 28 augustus 2019

UPDATE De mond der leugensprekers zal gestopt worden.

Psalmen 63:7-11
7. Als ik Uwer gedenk op mijn legerstede, zo peins ik aan U in de nachtwaken. 8. Want Gij zijt mij een hulp geweest; en in de schaduw Uwer vleugelen zal ik vrolijk zingen. 9. Mijn ziel kleeft U achteraan; Uw rechterhand ondersteunt mij. 10. Maar dezen, die mijn ziel zoeken tot verwoesting, zullen komen in de onderste plaatsen der aarde. 11. Men zal hen storten door het geweld des zwaards; zij zullen de vossen ten deel worden. Maar de koning zal zich in God verblijden; een iegelijk, die bij Hem zweert, zal zich beroemen; want de mond der leugensprekers zal gestopt worden.

In reactie op mijn artikel genaamd: "UPDATE (audio) getuigenis Jurie van de Berg + lasterberichten weerlegd. (5)" ontving ik onderstaand bericht van Jurie van den Berg met daaronder mijn weerlegging en antwoord:

Deuteronomium6 vers 16  Gij zult den HEERE, uw God, niet verzoeken,11 gelijk als gij Hem verzocht hebt te Massa.

God verzoeken is of uit mistrouwen op hem, of uit hoogachting van zichzelven, het goddelijke voorschrift, de rechte orde en de ordinaire middelen verlaten, om zijn eigen goeddunken te volgen en van God, zijn eigenschappen en zijn wil proef te nemen. Zie Exod. 17:2; Num. 14:22; Ps. 78:18; Matth. 4:7; Hand. 15:10.

Maleachi 3 vers15 En nu, wij achten de hoogmoedigen gelukzalig; ook die goddeloosheid doen, worden gebouwd; ook verzoeken zij den HEERE, en ontkomen.

16 Alsdan spreken, die den HEERE vrezen, een ieder tot zijn naaste: De HEERE merkt er toch op en hoort, en er is een gedenkboek voor Zijn aangezicht geschreven, voor degenen, die den HEERE vrezen, en voor degenen, die aan Zijn Naam gedenken.

17 En zij zullen, zegt de HEERE der heirscharen, te dien dage, dien Ik maken zal, Mij een eigendom zijn; en Ik zal hen verschonen, gelijk als een man zijn zoon verschoont, die hem dient.

18 Dan zult gijlieden wederom zien, het onderscheid tussen den rechtvaardige en den goddeloze, tussen dien, die God dient, en dien, die Hem niet dient.

 De duivel de verzoeker

Mattheus 4 vers6 En zeide tot Hem: Indien Gij Gods Zoon zijt, werp Uzelven nederwaarts; want er is geschreven, dat Hij Zijn engelen van U bevelen zal, en dat zij U op de handen zullen nemen, opdat Gij niet te eniger tijd Uw voet aan een steen aanstoot.
 7 Jezus zeide tot hem: Er is wederom geschreven: Gij zult den Heere, uw God, niet verzoeken.

God zal op Zijn tijd jou de hel inbliksemen, Gods eer te roven, je moest eerst dit schrijven op dat Gods werk gezien zal worden. En NIEMAND dan Christus alleen heeft aan mijn wieg van de wedergeboorte gestaan. Ook hier wil je Gods werk toe eigenen, God heeft niemand nodig, en geeft Zijn eer niet aan gesneden beelden!

Handelingen 5vers9 En Petrus zeide tot haar: Wat is het, dat gij onder u hebt overeengestemd te verzoeken den Geest des Heeren? Zie, de voeten dergenen, die uw man begraven hebben, zijn voor de deur, en zullen u uitdragen

1 Korinthe 10 vers 9 En laat ons Christus niet verzoeken, gelijk ook sommigen van hen verzocht hebben, en werden van de slangen vernield.

Vloek en schrijf wat je wilt, je gespleten laster tong zal op Gods tijd voor eeuwig gestopt worden!

Zijn Naam moet eeuwig ontvangen

hieronder mijn weerlegging en antwoord:

Ik heb God niet verzocht noch uit mistrouwen nog uit hoogachting van mijzelf maar door het geloof gebeden en God heeft me verhoord.

Ook deed ik geen poging tot zelfmoord door de verzoeking van de duivel. maar ik bad God om mij te bevestigen in mijn onschuld. zoals ook David dat deed in psalm 7:

Psalmen 7:5-7
5. Indien ik kwaad vergolden heb dien, die vrede met mij had; (ja, ik heb dien gered, die mij zonder oorzaak benauwde!) 6. Zo vervolge de vijand mijn ziel, en achterhale ze, en vertrede mijn leven ter aarde, en doe mijn eer in het stof wonen! Sela. 7. Sta op, Heere, in Uw toorn, verhef U om de verbolgenheden mijner benauwers, en ontwaak tot mij; Gij hebt het gericht bevolen.

U verstaat niet wat ik bedoel te zeggen met biddend aan de wieg staan. Dat betekent niet dat ik heb besloten tot uw wedergeboorte noch dat ik wedergeboren heb. Het betekent dat God die gebeden door de Heilige Geest in mijn hart gelegd heeft en dat deze overeen komen met de raad van Zijn wil. en omdat ik door het geloof gebeden heb en naar Zijn raad door de Heilige Geest is de uitkomst zeker.

U heeft mij nog nooit op een normale manier benaderd en bent nog nooit op een normale manier met mij in gesprek gegaan. in plaats van steeds uit uw eigen hart te schrijven en af te gaan op wat anderen zeggen kunt u ook voor God op de knieën gaan en het Hem vragen en mijn artikelen als een ware Bereeër onderzoeken.

En als u zich het niet kunt herinneren dat ik met u gesproken heb dan kan het u misschien helpen uw vader te bellen misschien kan hij het zich wel herinneren. maar of dat nu wel of niet het geval is doet er voor mij niet toe want ik steun op God mijn Toeverlaat dies heb ik niets te vrezen.

[UPDATE] Ik werd er afgelopen week door een zeker macedonisch man nader aan herinnert dat ik deze zaken heb beleefd in een soort dagdroom dan wel vertrekking van zinnen. De omstandigheden doen verder inhoudelijk niets af aan de zaak maar ik wilde u dit niet onthouden. U kunt hier op aarde de rest van uw leven bedrieglijk de schijn ophouden voor het oog van de mensen. Maar voor de rechterstoel van Mijn God en Heere en Zaligmaker Jezus Christus zal al uw voorgewende heerlijkheid en valse oordeel als sneeuw voor de zon verdwijnen in het oordeel van Jezus Christus als de volle waarheid wordt geopenbaard. En dan mag ik ook mijn kroon aan Zijn voeten werpen. En het eeuwig uitzingen: door U door U alleen om het eeuwige welbehagen. En dan zult u beschaamd staan zwijgen met uw leugens, laster en ongeloof.

2 Korintiërs 5:10-14
Want wij allen moeten geopenbaard worden voor den rechterstoel van Christus, opdat een iegelijk wegdrage, hetgeen door het lichaam geschiedt, naardat hij gedaan heeft, hetzij goed, hetzij kwaad. Wij dan, wetende den schrik des Heeren, bewegen de mensen tot het geloof, en zijn Gode openbaar geworden; doch ik hoop ook in uw gewetens geopenbaard te zijn. Want wij prijzen onszelven u niet wederom aan, maar wij geven u oorzaak van roem over ons, opdat gij stof zoudt hebben tegen degenen, die in het aangezicht roemen en niet in het hart. Want hetzij dat wij uitzinnig zijn, wij zijn het Gode; hetzij dat wij gematigd van zinnen zijn, wij zijn het ulieden. Want de liefde van Christus dringt ons. [EINDE UPDATE]

U moet het boek Daniël nog maar eens rustig lezen want die God leeft nog en is niet veranderd.

U kunt mij door Burggraaf gemanipuleerd en door onkunde en ongeloof en hardheid des harten uitschelden zoveel u wilt dat deden ze met Daniël ook die scholden ze uit voor een Beltsazar.

Mijn God is Rechter: Daniël. Die mij de toekomst openbaart.

Mijn God is de HEERE: Elia. Die mij vuur van de hemel liet nederdalen op het gebed.

Mijn redder is mijn God: Elisa. Omdat Christus aan het kruis verlaten werd, opdat ik nimmer van God verlaten zou worden.

Ik ben Gods beminde: David. Die mij gave des onderscheids gegeven heeft.

1 Samuël 23:9-12
9. Als nu David verstond, dat Saul dit kwaad tegen hem heimelijk voorhad, zeide hij tot den priester Abjathar: Breng den efod herwaarts. 10. En David zeide: Heere, God van Israël! Uw knecht heeft zekerlijk gehoord, dat Saul zoekt naar Kehila te komen, en de stad te verderven om mijnentwil. 11. Zullen mij ook de burgers van Kehila in zijn hand overgeven? Zal Saul afkomen, gelijk als Uw knecht gehoord heeft? O Heere, God van Israël, geef het toch Uw knecht te kennen! De Heere nu zeide: Hij zal afkomen. 12. Daarna zeide David: Zouden de burgers van Kehila mij en mijn mannen overgeven in de hand van Saul? En de Heere zeide: Zij zouden u overgeven.

U denkt nog veel te klein van God.

SERVATUS





Maak een vrolijk geluid voor de Heere. UPDATE.

Door de ramen waaien de klanken naar binnen van een gitaar en zingende kinderen die oproepen om vrolijk geluid te maken voor de Heer.

Nou dat kun je toch niet weigeren. tolle lege tolle lege.

Maak een vrolijk geluid voor de Heer
Of je thuis bent, of buiten op straat
Maak een vrolijk geluid voor de Heer
met de bel van je fiets op de maat
Want een vrolijk geluid maakt Hem blij
Doe je mee, want ook jij hoort erbij
Zing en fluit
Roep het uit
Maak een vrolijk geluid voor de Heer

(liedje uit mijn jeugd)

Kleine herdersjongen, waarom zing je niet
Zeg mij toch eens waarom jij het dal verliet
Lokten jou de lichten van de stad zo aan
Ben je daarom uit 't dorp gegaan
Al de weelde van de stad is klatergoud
Waren er geen herdersjongen toevertrouwd
Neem je fluit weer op en zoek de edelweis
In de bergen ligt jouw paradijs

(liedje uit mijn jeugd)

Nee zangeres zonder naam. Die kleine jongen die kon in het tranendal van achor in de wereld van zonde niet blijven daar kom je zeker om. het kunstlicht en het klatergoud van babylon van de valse godsdienst daar kom je bedrogen mee uit voor Gods rechterstoel. al die kerken pausen dominees evangelisten en theolgische boeken en valse trapleren moeten wijken. In de natuur is het ook niet te vinden want die bloem is wel mooi wit maar daar blijf ik een zwarte zwaan bij. De natuur was mijn zonden niet af en geeft mij geen toegang tot de stad wiens Kunstenaar en Bouwmeester God Zelf is. Mary ik sla mijn ogen naar het gebergte heen (dat betekent ik kijk over de bergen heen naar de hemel waar God woont en troont) van waar ik dag en nacht de hoogste bijstand wacht mijn hulp is van den Heer alleen die hemel, zee en aarde eerst schiep en sinds bewaarde. Nou mevrouw Servaes zal ik u daar eens iets van laten horen op mijn toverfluit.

Komt, luistert toe, gij Godgezinden,
Gij, die den HEER van harte vreest,
Hoort, wat mij God deed ondervinden,
Wat Hij gedaan heeft aan mijn geest.
'k Sloeg heilbegerig 't oog naar boven,
Ik riep den HEER ootmoedig aan;
Ik mocht met mond en hart Hem loven,
Hem, Die alleen mij bij kon staan.

Waar' ik door ongerechtigheden
En haar aanlokselen bekoord,
Dan had de HEER naar mijn gebeden
En jammerklachten niet gehoord.
Maar nu, nu heeft, met gunstig' oren,
Mijn God op mijnen wens gelet;
Hij, die het al kan zien en horen,
Merkt' op de stem van mijn gebed.

God zij altoos op 't hoogst geprezen;
Lof zij Gods goedertierenheid,
Die nimmer mij heeft afgewezen,
Noch mijn gebed gehoor ontzeid!

Psalmen 87
Een psalm, een lied voor de kinderen van Korach. Zijn grondslag is op de bergen der heiligheid. De Heere bemint de poorten van Sion boven alle woningen van Jakob. Zeer heerlijke dingen worden van u gesproken, o stad Gods! Sela. Ik zal Rahab en Babel vermelden, onder degenen, die Mij kennen; ziet, de Filistijn, en de Tyriër, met den Moor, deze is aldaar geboren. En van Sion zal gezegd worden: Die en die is daarin geboren; en de Allerhoogste Zelf zal hen bevestigen. De Heere zal hen rekenen in het opschrijven der volken, zeggende: Deze is aldaar geboren. Sela. En de zangers, gelijk de speellieden, mitsgaders al mijn fonteinen, zullen binnen u zijn.

Om in die Godsstad geboren te worden moet er wel een wonder in ons leven gebeuren een wonder van genade. De Heer in Israël geprezen doet wonderen Hij alleen. (Ps 72:10) wat bij de mensen onmogelijk is dat is mogelijk bij God. (Mat.19:26, Mar. 10:27, 18:27)

Psalmen 116
Ik heb lief, want de Heere hoort mijn stem, mijn smekingen; Want Hij neigt Zijn oor tot mij; dies zal ik Hem in mijn dagen aanroepen. De banden des doods hadden mij omvangen, en de angsten der hel hadden mij getroffen; ik vond benauwdheid en droefenis. Maar ik riep den Naam des Heeren aan, zeggende: Och Heere! bevrijd mijn ziel. De Heere is genadig en rechtvaardig, en onze God is ontfermende. De Heere bewaart de eenvoudigen; ik was uitgeteerd, doch Hij heeft mij verlost. Mijn ziel! keer weder tot uw rust, want de Heere heeft aan u welgedaan. Want Gij, Heere! hebt mijn ziel gered van den dood, mijn ogen van tranen, mijn voet van aanstoot. Ik zal wandelen voor het aangezicht des Heeren, in de landen der levenden. Ik heb geloofd, daarom sprak ik; ik ben zeer bedrukt geweest. Ik zeide in mijn haasten: Alle mensen zijn leugenaars. Wat zal ik den Heere vergelden voor al Zijn weldaden aan mij bewezen? Ik zal den beker der verlossingen opnemen, en den Naam des Heeren aanroepen. Mijn geloften zal ik den Heere betalen, nu, in de tegenwoordigheid van al Zijn volk. Kostelijk is in de ogen des Heeren de dood Zijner gunstgenoten. Och, Heere! zekerlijk ik ben Uw knecht, ik ben Uw knecht, een zoon Uwer dienstmaagd; Gij hebt mijn banden losgemaakt. Ik zal U offeren een offerande van dankzegging, en den Naam des Heeren aanroepen. Ik zal mijn gelofte den Heere betalen, nu, in de tegenwoordigheid van al Zijn volk. In de voorhoven van het huis des Heeren, in het midden van u, o Jeruzalem! Hallelujah!

Nou dan weet u dat ook weer. ik was in een strijd verwikkeld maar deze is zeer onverwacht afgelopen.

psalm 3 : 4
Sta op, verlos mij, HEER!
Gij hebt, o God, weleer
Getoond voor mij te waken,
Mijn haters onderdrukt;
En mij 't gevaar ontrukt;
Gij sloegt hen op de kaken,
Verbrekend onverwacht
Hun tanden door Uw macht;
'k Heb d' overhand verkregen.
Gij, HEER, alleen, Gij zijt
Verwinnaar in den strijd,
En geeft Uw volk den zegen.

Ik zocht gemeenschap in Christus maar ik bleek in de armen van een refo-filistijnse-hoer terecht gekomen te zijn die mij als een Delila probeerde te binden met inlegkunde-drekgod rookgordijnen van een vlaswiek vol in elkaar gedraaide valse leringen. Dat zijn een soort spinnewebben of hersenspinsels die niet deugen.

Jesaja 59:6-8
6. Hun webben deugen niet tot klederen, en zij zullen zichzelven niet kunnen dekken met hun werken; hun werken zijn werken der ongerechtigheid, en een maaksel des wrevels is in hun handen. 7. Hun voeten lopen tot het kwade, en zij haasten om onschuldig bloed te vergieten; hun gedachten zijn gedachten der ongerechtigheid, verstoring en verbreking is op hun banen. 8. Den weg des vredes kennen zij niet; en er is geen recht in hun gangen; hun paden maken zij verkeerd voor zich zelven, al wie daarop gaat, die kent den vrede niet.

2 Johannes 11
Want die tot hem zegt: Zijt gegroet, die heeft gemeenschap aan zijn boze werken.

Psalmen 57:7-11
7. Zij hebben een net bereid voor mijn gangen, mijn ziel was nedergebukt; zij hebben een kuil voor mijn aangezicht gegraven; zij zijn er midden ingevallen. Sela. 8. Mijn hart is bereid, o God! mijn hart is bereid; ik zal zingen, en psalmzingen. 9. Waak op, mijn eer! waak op, gij, luit en harp! ik zal in den dageraad opwaken. 10. Ik zal U loven onder de volken, o Heere! ik zal U psalmzingen onder de natiën. 11. Want Uw goedertierenheid is groot tot aan de hemelen, en Uw waarheid tot aan de bovenste wolken. Verhef U boven de hemelen, o God! Uw eer zij over de ganse aarde.

Nu dank ik God dat ik door Hem bevrijdt ben van deze hoererij. Door de kracht van Gods Woord en Geest, Zijn Goddelijke openbaringen, Geestelijke gaven, Ja de volle wapenrusting Gods. En Zijn genade.

Richteren 16:3
Maar Simson lag tot middernacht toe; toen stond hij op ter middernacht, en hij greep de deuren der stadspoort met de beide posten, en nam ze weg met den grendelboom, en leide ze op zijn schouderen, en droeg ze opwaarts op de hoogte des bergs, die in het gezicht van Hebron is.

Aangezien Willem de zwijger van derokendevlas(VALS)wiek.COM niets meer te zeggen heeft. Gaan we weer over tot de orde van de dag. Ja die Willem van O. die was een roomskatholiek later werd hij misschien wel om politieke redenen protestant maar het schijnt dat hij als een moslim is geëindigt. Ik geef in ieder geval geen stuiver meer voor de bekering van Burggraaf. het zal allemaal wel gedroomd zijn. en dromen zijn bedrog. (UPDATE: voorgaande twee zinnen staan in het kader van Lukas 6:38 nadat Burggraaf de bekering van ds A. Kort e.a. belasterde en zijn niet mijn persoonlijke overtuiging. Ik zet het er maar even bij zodat ik lasteraars alvast de pas afsnijdt.) Enfin ik ga die deuren waarvan ik jaren geleden heb geprofeteerd dat ik ze zou maken. Een bietjen opskilderen. als gedenkmonumenten van de kracht van de Heilige Geest waardoor Simson de stadspoorten uit de scharnieren hief en ze wegdroeg en alle wonderbare en grote dingen die God in mijn leven heeft uitgewerkt.

Psalmen 72:18-19
18. Geloofd zij de Heere God, de God Israëls, Die alleen wonderen doet. 19. En geloofd zij de Naam Zijner heerlijkheid tot in eeuwigheid; en de ganse aarde worde met Zijn heerlijkheid vervuld. Amen, ja, amen.

SERVATUS

dinsdag 27 augustus 2019

UPDATE (audio) getuigenis Jurie van de Berg + lasterberichten weerlegd. (5)

In reaktie op de artikelen die handelen over de preken van G.P.P. Burggraaf tegen mijn persoon, het audio getuigenis van Jurie van den Berg en de lasterberichten die hij me stuurde welke ik weerlegd heb in de Naam van de Vader de Zoon en de Heilige Geest met het woord Gods. ontving ik onderstaand bericht:

Met al deze vervloekte krankzinnige verzinsels sta je straks voor God! Advies voor jou direct naar Pieter Baan centum! Hou je prijs vereringen voor jerzelf! Je staat met je lasterlijke verzinsels tong voor God Ben vrij van jou judas bloed

Jurie van de Berg

het antwoord (uitgebreid) hierop luidt:

Ik heb de waarheid in tegenwoordigheid Gods geschreven en weet dat ik niet lieg. de enige die ik wens te vereren is God drieënig in Christus. Nogmaals er is geen letter van verzonnen als dat wel zo is mag God me ter plekke dood bliksemen.

UPDATE

Ik ben net buiten op het balkon gaan zitten en heb tot God gebeden om een onweder te sturen zodat God me dood kon bliksemen als ik een leugenaar ben. Heb ik nog een tijdje gewacht maar er gebeurde niets dus ik ging weer naar binnen. Zegt mijn vrouw er komt onweer aan maar dat stond helemaal niet op het weerbericht. Ik zeg das mooi. Ben ik gauw weer naar buiten gegaan. Dank u wel HEERE dat u mijn gebed verhoorde en onweder zond. Nu HEERE bliksem me neer als ik gelogen heb. Ik heb er maar even een video van gemaakt ik moest hem wel even inkorten voor de upload limit van de blog. Maar er staan een paar mooie flitsen op. Mijn God is de HEERE.


Zoals u kunt zien ik heb mijn hand in het vuur gestoken voor de waarheid. God heeft geantwoord en gesproken en ik ben geheel ongedeerd.

Genesis 18:14
Zou iets voor den Heere te wonderlijk zijn? Ter gezetter tijd zal Ik tot u wederkomen, omtrent dezen tijd des levens, en Sara zal een zoon hebben!

Jesaja 54
Zing vrolijk, gij onvruchtbare, die niet gebaard hebt! maak geschal met vrolijk gezang, en juich, die geen barensnood gehad hebt! want de kinderen der eenzame zijn meer, dan de kinderen der getrouwde, zegt de Heere. Maak de plaats uwer tenten wijd, en dat men de gordijnen uwer woningen uitbreide, verhinder het niet; maak uw koorden lang, en steek uw pinnen vast in. Want gij zult uitbreken ter rechter hand en ter linkerhand; en uw zaad zal de heidenen erven, en zij zullen de verwoeste steden doen bewonen. Vrees niet, want gij zult niet beschaamd worden, en word niet schaamrood, want gij zult niet te schande worden; maar gij zult de schaamte uwer jonkheid vergeten, en den smaad uws weduwschaps zult gij niet meer gedenken. Want uw Maker is uw Man, Heere der heirscharen is Zijn Naam; en de Heilige Israëls is uw Verlosser; Hij zal de God des gansen aardbodems genaamd worden. Want de Heere heeft u geroepen, als een verlaten vrouw en bedroefde van geest; nochtans zijt gij de huisvrouw der jeugd, hoewel gij versmaad zijt geweest, zegt uw God. Voor een klein ogenblik heb Ik u verlaten; maar met grote ontfermingen zal Ik u vergaderen. In een kleinen toorn heb Ik Mijn aangezicht van u een ogenblik verborgen; maar met eeuwige goedertierenheid zal Ik Mij uwer ontfermen, zegt de Heere, uw Verlosser. Want dat zal Mij zijn als de wateren van Noach, toen Ik zwoer, dat de wateren van Noach niet meer over de aarde zouden gaan; alzo heb Ik gezworen, dat Ik niet meer op u toornen, noch u schelden zal. Want bergen zullen wijken, en heuvelen wankelen; maar Mijn goedertierenheid zal van u niet wijken, en het verbond Mijns vredes zal niet wankelen, zegt de Heere, uw Ontfermer. Gij verdrukte, door onweder voortgedrevene, ongetrooste! zie, Ik zal uw stenen gans sierlijk leggen, en Ik zal u op saffieren grondvesten. En uw glasvensters zal Ik kristallijnen maken, en uw poorten van robijnstenen, en uw ganse landpale van aangename stenen. En al uw kinderen zullen van den Heere geleerd zijn, en de vrede uwer kinderen zal groot zijn. Gij zult door gerechtigheid bevestigd worden; wees verre van verdrukking, want gij zult niet vrezen; en verre van verschrikking, want zij zal tot u niet naken. Ziet, zij zullen zich zekerlijk vergaderen, doch niet uit Mij; wie zich tegen u vergaderen zal, die zal om uwentwil vallen. Zie, Ik heb den smid geschapen, die de kolen in het vuur opblaast, en die het instrument voortbrengt tot zijn werk; ook heb Ik den verderver geschapen, om te vernielen. Alle instrument, dat tegen u bereid wordt, zal niet gelukken, en alle tong, die in het gericht tegen u opstaat, zult gij verdoemen; dit is de erve der knechten des Heeren, en hun gerechtigheid is uit Mij, spreekt de Heere.

SERVATUS

maandag 26 augustus 2019

(audio) getuigenis Jurie van den Berg + lasterberichten weerlegd. (4)

Zo nu ik mij vrijgemaakt heb van ulieder bloed zal ik ingaan op het getuigenis zelf. waaronder mij de HEERE terugleidde en de gordijnen van het verleden openschoof.

Ik ben verblijdt omdat uit het getuigenis blijkt dat 1. mijn getuigenis hierdoor ongeschonden overeind blijft staan. 2. omdat God, Jurie van den Berg zijn ziel gered heeft 3. omdat God, Jurie van den Berg onder de prediking van "mijn" evangelist heeft gebracht. 4. omdat dat betekent dat God mijn gebeden verhoord heeft.

Want Jurie van den Berg, Ik weet wie u bent, Al ben ik uw gezicht vergeten en heb ik u slechts eenmaal ontmoet. het was voor het huis van mijn oom aan de pyramideweg op Urk bij dat paadje door de struiken. dat ik met u sprak, u wilde weg van alles wat kerk was, ik wees u toen naar Australië omdat daar niets was. Op de dag van uw vertrek sprak ik op precies dezelfde plaats uw bedroefde vader en vertelde hem dat u naar australië ging. en hij vertelde mij dat u al onderweg naar amsterdam was. Je vader zei wie God verlaat heeft smart op smart te vrezen. Toen bad ik tot de Heere of Hij deze woorden tot u wilde spreken. en of dat hij u eerst wilde bekeren voordat u die casettebandjes zou vinden. 1 Petrus 3:18
Want Christus heeft ook eens voor de zonden geleden, Hij rechtvaardig voor de onrechtvaardigen, opdat Hij ons tot God zou brengen; Die wel is gedood in het vlees, maar levend gemaakt door den Geest; Want Jurie dat was die week de preek. En of de HEERE dan u bij mijn evangelist van derokende vlaswiek wilde brengen omdat de Heere bijeen brengt wat bijeen hoort. Dus Jurie ik heb bij God vandaan ook biddend aan de wieg van uw wedergeboorte gestaan. en nu heb ik vorige week dus met blijdschap ontdekt dat ALLES is uitgekomen. En dan moet u maar voor Gods Heilige aangezicht bedenken wat mijn intenties zijn.

Jesaja 26:1-12
1. Te dien dage zal dit lied gezongen worden in het land van Juda; Wij hebben een sterke stad, God stelt heil tot muren en voorschansen. 2. Doet de poorten open, dat het rechtvaardige volk daarin ga, hetwelk de getrouwigheden bewaart. 3. Het is een bevestigd voornemen, Gij zult allerlei vrede bewaren, want men heeft op U vertrouwd. 4. Vertrouwt op den Heere tot in der eeuwigheid; want in den Heere Heere is een eeuwige rotssteen. 5. Want Hij buigt de hooggezetenen neder, de verheven stad; Hij vernedert ze, Hij vernedert ze tot de aarde toe, Hij doet ze tot aan het stof reiken. 6. De voet zal ze vertreden, de voeten des ellendigen, de treden der armen. 7. Het pad des rechtvaardigen is geheel effen, den gang des rechtvaardigen weegt Gij recht. 8. Wij hebben ook in den weg Uwer gerichten, U, o Heere! verwacht; tot Uw Naam en tot Uw gedachtenis is de begeerte onzer ziel. 9. Met mijn ziel heb ik U begeerd in den nacht, ook zal ik met mijn geest, die in het binnenste van mij is, U vroeg zoeken; want wanneer Uw gerichten op de aarde zijn, zo leren de inwoners der wereld gerechtigheid. 10. Wordt den goddeloze genade bewezen, hij leert evenwel geen gerechtigheid, hij drijft onrecht in een gans richtig land, en hij ziet de hoogheid des Heeren niet aan. 11. Heere! is Uw hand verhoogd, zij zien het niet; maar zij zullen het zien, en beschaamd worden, vanwege den ijver over Uw volk, ook zal het vuur Uw wederpartijders verteren. 12. Heere! Gij zult ons vrede bestellen, want Gij hebt ons ook al onze zaken uitgericht.

Jesaja 34:16-35:10
16. Zoekt in het boek des Heeren, en leest; niet een van dezen zal er feilen, het een noch het ander zal men missen; want mijn mond zelf heeft het geboden, en Zijn Geest Zelf zal ze samenbrengen. 17. Want Hij Zelf heeft voor hen het lot geworpen, en Zijn hand heeft het hun uitgedeeld met het richtsnoer; tot in der eeuwigheid zullen zij dat erfelijk bezitten, van geslacht tot geslacht zullen zij daarin wonen. 1. De woestijn en de dorre plaatsen zullen hierover vrolijk zijn, en de wildernis zal zich verheugen, en zal bloeien als een roos. 2. Zij zal lustig bloeien, en zich verheugen, ja, met verheuging, en juichen; de heerlijkheid van Libanon is haar gegeven, het sieraard van Karmel en Saron; zij zullen zien de heerlijkheid des Heeren, het sieraad onzes Gods. 3. Versterkt de slappe handen, en stelt de struikelende knieën vast. 4. Zegt den onbedachtzamen van harte: Weest sterk, en vreest niet; ziet, ulieder God zal ter wrake komen met de vergelding Gods. Hij zal komen en ulieden verlossen. 5. Alsdan zullen der blinden ogen opengedaan worden, en der doven oren zullen geopend worden. 6. Alsdan zal de kreupele springen als een hert, en de tong des stommen zal juichen; want in de woestijn zullen wateren uitbarsten, en beken in de wildernis. 7. En het dorre land zal tot staand water worden, en het dorstige land tot springaders der wateren; in de woningen der draken, waar zij gelegen hebben, zal gras met riet en biezen zijn. 8. En aldaar zal een verheven baan, en een weg zijn, welke de heilige weg zal genaamd worden; de onreine zal er niet doorgaan, maar hij zal voor deze zijn; die dezen weg wandelt, zelfs de dwazen zullen niet dwalen. 9. Er zal geen leeuw zijn, en geen verscheurend gedierte zal daarop komen, noch aldaar gevonden worden; maar de verlosten zullen daarop wandelen. 10. En de vrijgekochten des Heeren zullen wederkeren, en tot Sion komen met gejuich, en eeuwige blijdschap zal op hun hoofd wezen; vrolijkheid en blijdschap zullen zij verkrijgen, maar droefenis en zuchting zullen wegvlieden.

DUS rokende vlaswiek en Jurie van de Berg als mijn getuigenis, mijn geloof, mijn artikelen, mijn gebeden, mijn dromen, mijn bekering, mijn roeping niet uit God maar uit de duivel zijn DAN ZIJN JULLIE ZELF OOK UIT DE DUIVEL.

Mattheus 12:24-32
24. Maar de Farizeën, dit gehoord hebbende, zeiden: Deze werpt de duivelen niet uit, dan door Beëlzebul, den overste der duivelen. 25. Doch Jezus, kennende hun gedachten, zeide tot hen: Een ieder koninkrijk, dat tegen zichzelf verdeeld is, wordt verwoest; en een iedere stad, of huis, dat tegen zichzelf verdeeld is, zal niet bestaan. 26. En indien de satan den satan uitwerpt, zo is hij tegen zichzelf verdeeld; hoe zal dan zijn rijk bestaan? 27. En indien Ik door Beëlzebul de duivelen uitwerp, door wien werpen ze dan uw zonen uit? Daarom zullen die uw rechters zijn. 28. Maar indien Ik door den Geest Gods de duivelen uitwerp, zo is dan het Koninkrijk Gods tot u gekomen. 29. Of hoe kan iemand in het huis eens sterken inkomen, en zijn vaten ontroven, tenzij dat hij eerst den sterke gebonden hebbe? en alsdan zal hij zijn huis beroven. 30. Wie met Mij niet is, die is tegen Mij; en wie met Mij niet vergadert, die verstrooit. 31. Daarom zeg Ik u: Alle zonde en lastering zal den mensen vergeven worden; maar de lastering tegen den Geest zal den mensen niet vergeven worden. 32. En zo wie enig woord gesproken zal hebben tegen den Zoon des mensen, het zal hem vergeven worden; maar zo wie tegen den Heiligen Geest zal gesproken hebben, het zal hem niet vergeven worden, noch in deze eeuw, noch in de toekomende.

Openbaring van Johannes 15:3-4
3. En zij zongen het gezang van Mozes, den dienstknecht Gods, en het gezang des Lams, zeggende: Groot en wonderlijk zijn Uw werken, Heere, Gij almachtige God, rechtvaardig en waarachtig zijn Uw wegen, Gij Koning der heiligen! 4. Wie zou U niet vrezen, Heere, en Uw Naam niet verheerlijken? Want Gij zijt alleen heilig; want alle volken zullen komen, en voor U aanbidden; want Uw oordelen zijn openbaar geworden.

AMEN, JA KOM HEERE JEZUS!

SERVATUS

De Banier. (5) UPDATE

Laatste artikel in de Banier serie.

morgenpredikatie 18-08-2019 van G.P.P. Burggraaf

jesaja 6

Burggraaf zegt dat Jesaja 6:2 niet goed vertaald is omdat hij denkt dat engelen niet boven God kunnen zijn. maar wat is nu de hoogste plaats eigenlijk in de hemel ? De troon natuurlijk en wie zit er op de troon ? God zelf. Als die engelen bezijden God waren dan maakt het dat niet veel beter want dan zijn ze op gelijke hoogte. maar God heeft niemand boven Hem en niemand is aan God gelijk. Boven het verzoendeksel stonden ook 2 engelen. De musjes vliegen hoger dan een mens met beide benen op de grond maar toch zegt de Heere Jezus: Mattheus 10:31 Vreest dan niet; gij gaat vele musjes te boven. Maar er is niemand hoger dan God.

Burggraaf beweert dat Epstein vermoord is maar hij heeft geen bewijs. Hij zegt: ja zo gaat dat. Nou als je zo slordig met waarheidsvinding om gaat dan ben je niet serieus te nemen. Er waren geen camera's op de cellen gericht maar wel op de gangen en die werkten gewoon want zo hebben ze ontdekt dat die bewakers niet elke 30 minuten langs waren geweest. Dat die bewakers hun plicht niet gedaan hebben en lagen te slapen en gefraudeerd hebben met het logboek bewijst niet dat Epstein geen zelfmoord heeft gepleegd en dat hij vermoord is. dat er geen celgenoot was bewijst niet dat hij geen zelfmoord heeft gepleegd en dat hij vermoord werd. De lakens zijn niet van papier in die gevangenis ze zijn hooguit dun. Epstein heeft ingezien dat hij er deze keer niet mee weg kon komen en dat zijn geld en zijn vrienden hem niet konden verlossen dat hij alles kwijt was en door de mangel van de rechtzaak heen moest en gestraft zou worden en heeft heel berekenend voor deze uitweg gekozen. Heeft zijn testament opgemaakt en heeft zelfmoord gepleegd. zoals de autopsie uitwees. hij heeft daar wel een eeuwige vergissing mee begaan want hij sloeg zijn ogen op in de eeuwige verdoemenis. Hij wordt nu oneindig veel erger gestraft als een aardse rechter ooit kan geven.

Nu zal blijken of Burggraaf als een Jozua en Jesaja de slag naar binnen krijgt en zich gaat bekeren. want anders geef ik geen stuiver voor die preken dan is het allemaal een dekmantel. Dan kun je met van die verhaaltjes aankomen van ja ik zat in de consistorie en ik sloeg de bijbel op bij die tekst en toen bad ik of me hart in duizend stukken mocht breken en toen stroomden de tranen er uit of iets dergelijks. Maar houd dan maar op met die consistorie praatjes daar geloof ik dan ook niet meer in
. (UPDATE: voorgaande alinea staat in het kader van Lukas 6:38 nadat Burggraaf de bekering van ds A. Kort e.a. belasterde en zijn niet mijn persoonlijke overtuiging. Ik zet het er maar even bij zodat ik lasteraars alvast de pas afsnijdt. Als Burggraaf daadwerkelijk een kind van God is. Dan zal hij zeker weten volgens zijn eigen leer zeker weten PUBLIEK in de schuld komen met zijn gelaster jegens mij en anderen en zijn ketterijen en zich er van bekeren. Want God doet een afgesneden zaak op aarde.)

SERVATUS

zondag 25 augustus 2019

De Banier. (4)

Dit is het vierde artikel in de Banier serie. Waarin we de Banier der Waarheid opheffen in de Naam van onze God en Zijn Christus.

Avondpredikatie 11-08-2019 van G.P.P. Burggraaf
Jesaja 62

Om maar meteen tot het punt te komen. Het vinden in Hosea 12:5 (alles wat Burggraaf herhaalt uit zijn vorige preken en we hebben behandeld negeren we hier.)

[...] Te Beth-el vond hij Hem, en aldaar sprak Hij met ons;

Staat in het kader van aantreffen. Jakob trof daar de Heere. God moest Zichzelf weliswaar daartoe wel eerst aan Jakob openbaren in de droom. Maar dan getuigt Jakob er ook van Genesis 28:16

[...] Gewisselijk is de Heere aan deze plaats, en ik heb het niet geweten!

Dezelfde manier van spreken zien we ook in Handelingen 8:40

Maar Filippus werd gevonden, te Azote; [...]

d.w.z aangetroffen. In Hosea 12:5 staat vervolgens:

aldaar sprak Hij met ons;

Omdat het de aartsvaderlijke belofte betrof die hen de in Hosea aangesproken zondige israelieten aanging.

het gaat te Beth-el en in de droom volstrekt niet over het vinden van Jakob in het kader van de gelijkenis van de verloren zoon. Of de bekering, wedergeboorte en rechtvaardigmaking van Jakob. Degenen die zoals Burggraaf arbitrair pauselijk leren van wel zijn inlegkunde drekgod aanbiddende afgescheiden ketters. Want Burggraaf zegt gewoon zo is het en die het anders leren zijn een demon. Nou dat is niet de schrift met schrift vergelijken of het woord met het woord verklaren. dat is manipulatie en paperij. Eigen mening verheffen boven het woord. Niet naar de zin en mening des Heiligen Geestes dus. Burggraaf is in zijn strijd tegen de Beth-el wedergeboorte  Pniël rechtvaardigmaking dwaal onzin zelf in dwaling gevallen! Hij wil net als de afscheiding bekeringsverhalen inlezen in de schrift daar waar er helemaal geen sprake is van de bekering. En dat moet dan natuurlijk gepaard gaan met inlegkunde want ja anders word het wel een dun en incompleet verhaal. Men heeft niet genoeg aan het kale naakte onvervalste woord van God. er moet altijd nog wat bij om het aan te dikken. Om de valse dogma's pauselijk inlegkundig kracht bij te zetten.

jesaja 65:1 slaat niet op Jakob te Beth-el maar op de heidenen zoals in romeinen 10:19-21 is te lezen. er worden in onze dagen ook van de kansel van Burggraaf aanslagen gepleegd op het heilig Woord van God.

De roeping van Johannes de Doper was inderdaad om de weg des Heeren te bereiden en in de wildernis een baan te maken voor onze God. dus dan staat de openbaring van God centraal. maar Burggraaf doet het tegenovergestelde want hij stelt inlegkundige valse bekeringsverhalen centraal DAT IS NIET DE BANIER OPHEFFEN, DAT IS DE ROEPING VAN JOHANNES DE DOPER VERVALSEN.

Zoals Jurie van den Berg vertelt in zijn audiogetuigenis dat hij meegemaakt heeft met ds A. Kort zo heb ik dat met Burggraaf ook meegemaakt. Hè als God je ziel dan red. Je kent Christus als je Zaligmaker. Je bent blij een kind en knecht van God te hebben gevonden. Je leest die boeken en artikelen je herkent je eigen bevinding van de rechtvaardiging van de goddeloze in de leer in die boeken en artikelen en later de preken. en dan schrijf je zo iemand eens een bericht. en dan zijn ze heel verheugd met je bekering oh en dan plaatsen ze die brief (niet de orginele tekst) gewijzigd op hun website terwijl dat helemaal niet de bedoeling was. Hè het was gewoon persoonlijk bedoeld. Maar dan heb je nog tunnel visie, je hebt alleen maar oog voor wat je zelf ook meegemaakt hebt. Maar als je dan verder op de weg bent en de Heere gaat onderwijs geven, Ik begon al die boeken uit mijn jeugd van die zolderkamer op te zoeken op internet en te onderzoeken bij het licht van Gods Woord en Geest en de gaven die God gegeven heeft. en God opende  het verleden voor me. en leidde me weer terug naar mijn jeugd. Waar God de gordijnen voor Zijn verborgen raad wegschoof en de toekomst openbaarde en waar de gebeden en klachten lagen. die nu allemaal tot vervulling komen. Dat was allemaal geloof en gebed en werken de Heiligen Geestes MAAR IK WAS TOEN ABSOLUUT NIET GERED. en toch geloofde ik in God en toch bad ik door de Heilige Geest en toch versierde God mij met gaven des Heiligen Geestes. maar ik was melaats net als Naäman de Syriër. en ik wist toen niet of ik bekeerd zou worden. Ik bad er wel om want de enige duidelijke bekering die ik kon vinden was de moordenaar aan het kruis en ik vroeg of ik zo bekeerd mocht worden als een moordenaar aan het kruis. en God heeft me verhoord jaren later. Let wel door recht. Maar goed dan lees je die artikelen je bid, je onderzoekt en je volgt en dan ga je dingen zien die niet kloppen en eerst zwijg je nog. maar op een gegeven moment kun je niet meer zwijgen ja daar zorgt de Heere voor. en dan krijg je de zelfde behandeling als Jurie bij Kort krijgt. Dan worden er benjaminietische schandstukken gepleegd. Zoals die Benjaminiet Cusch uit psalm 7 Gods beminde David met leugen en bedrog en aanslagen probeerde te vermoorden. dat is het liefste werk van de duivel om Gods volk te benauwen en te vernielen het liefst via een ander kind van God. dan kan de duivel de wereld wijzen op al die scheuringen. Dan proberen ze je op alle manieren monddood te maken en je in de kuil te werpen hè zoals Gad Jozef in de kuil wierp en Cusch David belasterde en een aanslag op zijn leven wilde plegen. Dan willen ze je monddood maken, negeren. belachelijk maken, valse ontmaskeringen, valse oordeelaanzeggingen. allemaal omdat ze meenden onfeilbaar te zijn als paulus dat zeggen ze natuurlijk niet rechtstreeks maar ze wekken subtiel de indruk. en als je ze daar dan op aanspreekt dat ze geen onfeilbare paus zijn dan doen ze een stapje terug, heel nederig natuurlijk dan zeggen ze: "we pretenderen niet dat we niet kunnen dwalen maar bewijs het dan met het woord." terwijl je al duizend keer met het woord gekomen bent. maar ja daar kunnen ze natuurlijk niet voor vallen want ze willen hun naam en eer en drekgod niet kwijt, ze willen zich niet bekeren. maar saulus mocht vallen EN DAT DROEG VRUCHT door zijn prediking zijn miljarden mensen tot bekering gekomen. Maar ja als Burggraaf zoals de dominees en kerken afgoden en ketterijen aan de hand wil houden dan zal de Heere ondanks die goddeloosheden Zijn huis volmaken. maar dan is dat  tot eeuwige schande van die dominees en kerken en evangelisten. Dat Luther het woord van God in de bibliotheek van de paus vond om het zo maar eens te schrijven daar krijgt de paus de eer niet van. Nee die wordt bestraft om zijn ketterijen en afgoden.

Maar die Cuschieten en Gadieten doen dat niet gratis en als je een waar kind van God bent dan ga je absoluut buigen voor de waarheid en je bekeren:

Efeziërs 5:5
Want dit weet gij, dat geen hoereerder, of onreine, of gierigaard, die een afgodendienaar is, erfenis heeft in het Koninkrijk van Christus en van God.

Psalmen 7:4-7
4. Heere, mijn God, indien ik dat gedaan heb, indien er onrecht in mijn handen is; 5. Indien ik kwaad vergolden heb dien, die vrede met mij had; (ja, ik heb dien gered, die mij zonder oorzaak benauwde!) 6. Zo vervolge de vijand mijn ziel, en achterhale ze, en vertrede mijn leven ter aarde, en doe mijn eer in het stof wonen! Sela. 7. Sta op, Heere, in Uw toorn, verhef U om de verbolgenheden mijner benauwers, en ontwaak tot mij; Gij hebt het gericht bevolen.

Psalmen 7:11-14
11. Mijn schild is bij God, Die de oprechten van hart behoudt. 12. God is een rechtvaardige Rechter, en een God, Die te allen dage toornt. 13. Indien hij zich niet bekeert, zo zal Hij Zijn zwaard wetten; Hij heeft Zijn boog gespannen, en dien bereid. 14. En heeft dodelijke wapenen voor hem gereed gemaakt; Hij zal Zijn pijlen tegen de hittige vervolgers te werk stellen.

Een kind en knecht van God kan in zonde in afgoderij in dwaling vallen we zien het bij Salomo maar daar kan hij niet in blijven VERGEET DAT MAAR God heeft Salomo vreselijk gestraft. zijn koninkrijk werd van hem gescheurd. Dus het zal blijken of Burggraaf een waar kind van God is aan hun vruchten zult ge hen kennen.

Burggraaf leert ook dat de gevallen zondige mens de oude mens onder de wet is maar bij de nieuwe mens is het dan een onpersoonlijke lap vlees. Hoe verzint hij het. Dus toen David onder de toelating van God en onder de inhouding van de Heilige Geest met Bathseba in de zonde viel door eigen schuld. Omdat ook hij na ontvangen genade een compleet en geen halve gevallen zondige mens is gebleven. aangezien we door genade in dit leven geen heilige zondeloze natuur krijgen. zou hij volgens Burggraaf een levenloze lap vlees zonder ogen, hart, hoofd, begeerte en gedachten zijn. wat een onzin.

De oude mens is de gevallen zondige mens onder de wet die zich onder de toelating Gods uitleeft in de zonde. voor zover God het niet tegenhoudt dus. en God maakt ook wel eens gebruik van zulke mensen ik weet het uit mijn eigen leven. hebben wij niet in uw naam geprofeteerd en duivelen uitgeworpen. maar daarbij zijn ze nog steeds verdoemelijk voor God door de val in adam en het leven in de zonde.

De nieuwe mens is de gevallen zondige mens onder de genade die zich onder de toelating Gods uitleeft in de zonde WARE HET NIET dat de Heilige Geest in hen werkt, want als de Heilige Geest Zijn werking enigerlei wijze inhoudt, dan valt die gevallen zondige mens direct terug opzichzelf en in de zonde. maar daarbij zijn ze nog steeds rechtvaardig voor God want de nieuwe mens bestaat niet in een verandering van de natuur en wordt niet afgerekend naar zijn wandel maar in de toerekening van het bloed en de  gerechtigheid van Christus.

De gevallen zondige mens in Christus, de nieuwe mens zal wel sterven en dan in de opstanding vernieuwd worden maar daarvoor is hij springlevend anders kon Gods volk in geen zonde vallen.

Dus die oude en die nieuwe mens dat is hoe God de mens ziet in zijn staat. dus buiten Christus onder de wet verdoemelijk of in Christus onder de genade  rechtvaardig.

Maar dat betekent natuurlijk niet dat God niet ziet op de toestand van die gevallen zondige mens in zijn genadestaat. die gevallen zondige mens die naar het oordeel van God volkomen heilig en rechtvaardig is in Christus. is van zijn gevallen zondige natuur nog niet af want die verderfelijke sterfelijke moet door de dood heen onverderfelijkheid en onsterfelijkheid aandoen. daarom wordt een kind van God ook bevolen:

Kolossenzen 3:5
Doodt dan uw leden, die op de aarde zijn, namelijk hoererij, onreinigheid, schandelijke beweging, kwade begeerlijkheid, en de gierigheid, welke is afgodendienst.

Dat wordt door Burggraaf ook verkeerd verstaan en geleerd. er moet onderscheiden worden statelijke heiligmaking door toerekening van de gerechtigheid van Christus en standelijke heiligmaking. Daar wordt de gevallen zondige mens niet heiliger van. geen heilig vlees! niet door toerekening, niet door wandel. Maar kijk daar heb je het, het ziet op onze wandel die moet heilig gemaakt worden. en dan moet de gevallen zondige natuur als het ware gedood worden er onder gehouden worden. dat gebeurt niet door de werken der wet ook niet door die zondige gevallen mens maar door de Heilige Geest:

Filippenzen 12. Alzo dan, mijn geliefden, gelijk gij te allen tijd gehoorzaam geweest zijt, niet als in mijn tegenwoordigheid alleen, maar veelmeer nu in mijn afwezen, werkt uws zelfs zaligheid met vreze en beven: 13. Want het is God, Die in u werkt beide het willen en het werken, naar Zijn welbehagen.

Je kunt niet meer standelijke ofwel praktische heiligmaking produceren dan dat God geeft. Je kunt niet heiliger wandelen dan God geeft. Je kunt niet meer vruchten dragen dan dat God er laat groeien.

Johannes 15:4-5
4. Blijft in Mij, en Ik in u. Gelijkerwijs de rank geen vrucht kan dragen van zichzelve, zo zij niet in den wijnstok blijft; alzo ook gij niet, zo gij in Mij niet blijft. 5. Ik ben de Wijnstok, en gij de ranken; die in Mij blijft, en Ik in hem, die draagt veel vrucht; want zonder Mij kunt gij niets doen.

Markus 4:20
En dezen zijn, die in de goede aarde bezaaid zijn, welke het Woord horen en aannemen, en dragen vruchten, het ene dertig-, en het andere zestig-, en het andere honderd voud.

Burggraaf kan zijn valse ladder leer wel blijven herhalen maar die is lang en breed weerlegd, Jakob zag niet op die ladder als zijn Zaligmaker ook niet op die engelen. bovendien spreekt Burggraaf zichzelf tegen want hij zegt dat de verbondsGod JEHOVAH dat die Christus is. en Die stond bovenaan die ladder. dus dan heb je twee Christussen. Maar ik zal u er meteen bij zeggen dat de drieënige God op die ladder stond want de Vader de Zoon en de Heilige Geest Zijn Die ene HEERE. Men wil overal een Christus in zien. sprak die ladder Jakob zalig? nou die stomme ladder zei niets. zelfs die engelen zeiden niets. het was God die sprak. niet door de engelen niet door de ladder. Hij Zelf. als God die ladder de mogelijkheid had gegeven om te spreken om te zeggen wat hij was dan had die ladder gezegd ik ben een dood stuk hout. God sprak tot Jakob en wat God tot Jakob sprak daar ging het om. Het beeld van de ladder met de engelen was maar bijzaak en slechts om Jakob er bij te bepalen dat hij een boodschap van God ontving. als Ik straks mag sterven en Jakob ontmoeten in het Vaderhuis met de vele woningen dacht je dan dat Jakob het nog over dat stuk hout zal hebben. dan weet je echt niet wat je zegt. dan zal  hij en ik met hem geheel vervuld zijn van dat beloofde Zaad. dat op golgotha gestorven is.

Jesaja 53:10-11 10. Doch het behaagde den Heere Hem te verbrijzelen; Hij heeft Hem krank gemaakt; als Zijn ziel Zich tot een schuldoffer gesteld zal hebben, zo zal Hij zaad zien, Hij zal de dagen verlengen; en het welbehagen des Heeren zal door Zijn hand gelukkiglijk voortgaan. 11. Om den arbeid Zijner ziel zal Hij het zien, en verzadigd worden; door Zijn kennis zal Mijn Knecht, de Rechtvaardige, velen rechtvaardig maken, want Hij zal hun ongerechtigheden dragen.

Als je het dan over hout wil hebben. Heb het dan eens over dat vloekhout op golgotha das echt. Daar is het gebeurd. Maar maak er geen Christus van want dan heb je een afgod. en daar ga je eeuwig mee verloren.

De HEERE is mijn Banier! en God zal Amalek geheel verdelgen AMEN.

zaterdag 24 augustus 2019

De Banier. (3)

Deel drie van mijn artikel. De losse flodders beginnen op te raken bij Burggraaf.

Morgenpredikatie 11-08-2019 van G.P.P. Burggraaf.
exodus 17
Burggraaf: "je heb ook een hoop van die beunhazen, die bestrijden de geestelijke typologie in Gods woord, hè dan is de ladder Jakobs, heb niks meer met Christus te make, als je zo Gods woord leest, lees je dat tot je eigen verderf, want de Heere heb zijn woord gegeven, 't word veel in beeldspraak, he hooglied, dat beeldsprakige hooglied, ...."

Kijk dit is weer zo'n nietszeggende afdwalende uitspraak want Burggraaf gaat er niet daadwerkelijk op in en komt niet met een schriftuurlijke weerlegging van wat ik daarover geschreven heb en hij citeert ook zeer zelden letterlijk. Ja zo kan hij de toehoorders mooi een rad voor de ogen draaien als het via de kansel gefilterd wordt, prachtig hoor. Ik heb overigens nooit ontkent dat er geen beelden in het oude testament liggen. en ook niet geschreven dat die ladder niets symboliseerde, maar die ladder is geen Christus.

Ja die Saul had nog een Amelekiet uit de afscheiding in zijn achterzak meegesmokkeld. God zegt maak een einde aan die ketterijen en dwalingen. WEG MET DIE INLEGKUNDE DREKGOD! Ja dan moet Samuël er aan te pas komen om die inlegkunde drekgod amelekiet in duizend stukken te fileren met het zwaard des Geestes hetwelk is Gods Woord:

Efeziërs 6:17-18
17. En neemt den helm der zaligheid, en het zwaard des Geestes, hetwelk is Gods Woord. 18. Met alle bidding en smeking, biddende te allen tijd in den Geest, en tot hetzelve wakende met alle gedurigheid en smeking voor al de heiligen;

Burggraaf u kunt denken dat u uw inlegkunde drekgod ketterijen amelekiet aan de hand kunt houden maar er blijft toch niks van over WANT:

Exodus 17:16
En hij zeide: Dewijl de hand op den troon des Heeren is, zo zal de oorlog des Heeren tegen Amalek zijn, van geslacht tot geslacht!

God zal wel van geslacht tot geslacht ONBUIGZAME Mordechai's tegen de Amelekitische Hamans Blijven stellen tot er van Amalek niets over is.

Esther 3:2
En al de knechten des konings, die in de poort des konings waren, neigden en bogen zich neder voor Haman; want de koning had alzo van hem bevolen; maar Mordechai neigde zich niet, en boog zich niet neder.

Wil Burggraaf het van een kleine jongen aannemen zoals David dat deed?

SERVATUS

(audio) getuigenis Jurie van den Berg + lasterberichten weerlegd. (3)

Toen ik het audio getuigenis van Jurie van den Berg op derokendevlas(VALS)wiek.COM beluisterde werd ik in meerdere opzichten verblijd. Maar daarna bezocht ik het postvak van mijn blog en kwam ik er achter dat hij mij 3 lasterberichten had gestuurd. Dus ik bewaar het mooiste voor het laatst en zal eerst die berichten behandelen. Hieronder volgt zijn derde bericht en daarna mijn weerlegging:

Nog een ding, vuile lasteraar Je hebt gezegd dat ds. Burggraaf in een preek uit "het boek jasjar" citeerde. Ik ken alle preken van Burggraaf maar nooit iets dergelijks uit zijn mond gehoord en heb bij hem navraag gedaan, maar B. zegt het boek der wijsheid niet te kennen en niet te erkennen. Burggraaf heeft ook nooit een van zijn preken verwijderd. God zal je duivelse lastertong eruit rukken vuile hond!

(Het gedeelte hieronder uit het eerste lasterbericht van Jurie van den Berg was ik nog vergeten dus dat neem ik nu mee. S.A.)

Een blog anoniem schrijven om je te verschuilen dat je geen website heb, je had ds Kort kunnen vragen waar je goeie gesprekken mee hebt, die laat zichzelf ook etaleren op allerhande websites, zelfs op C.I.P seks website, hij had wel iets kunnen regelen! Je vertoont niets anders dan het rijkejongeling gestalte en erger, volgevreten, rijk en verrijkt, hebben een naam dat ze leven maar zijn dood! Wel veinzend met Ds Kort omgaan

Mijn weerlegging:

Dan kent u niet alle preken van Burggraaf. Ik heb nooit geschreven dat Burggraaf zijn preek heeft verwijderd. ik heb geschreven:

"ik heb die preek wel opgezocht maar niet kunnen vinden, zeker weggemoffeld net als het bijbehorend artikel op de website is weggemoffeld onder het mom van auteursrechten schending."

Burggraaf heeft die preek misschien niet verwijderd maar wel onzichtbaar gemaakt. En hij moet maar toe zien dat hij niet onttrekt aan de prijs des lands zoals Ananias en Saffira dat deden:

Handelingen 5:3
En Petrus zeide: Ananias, waarom heeft de satan uw hart vervuld, dat gij den Heiligen Geest liegen zoudt, en onttrekken van den prijs des lands?

wat ds A. Kort doet is voor zijn verantwoording. ik heb welgeteld één telefoon gesprek met ds A. Kort gehad en u kent de inhoud van dat gesprek niet eens. dus die "goeie gesprekken" en die "veinzende omgang" is pure laster.

dat ik anoniem op een blog schrijf heb ik meerdere malen weerlegd is dus pure laster. wat betreft het hebben van een website... Bij Pietje (re)Bel staat nog een bovenkamer leeg genaamd derokendevlaswiek.nl waarvan ik had geschreven dat aan de bediening van derokendevlaswiek.NL een einde was gekomen en zo is het uitgekomen want de website is opgeheven. maar aangezien ik de Heere voor Burggraaf om een geopende deur had gebeden (is weer zo'n zolder praatje van jaren geleden) had ik aan God gevraagd of hij dan door kon gaan op derokendevlaswiek.COM OMSTREEKS 25 JANUARI 1992

En ik daag Burggraaf nogmaals uit om op derokendevlaswiek.nl al mijn emails aan hem en al zijn emails aan mij in chronogische volgorde uit zijn "kliko" archief vol met "laster" emailen geheel ongewijzigd te publiceren. en ook al de artikelen die ik op enaldaareenstukakkersvollinzenwas.blogspot.com heb gepubliceerd. maak van uw Gadieten hart vooral geen Jozef moordkuil:

Habakuk 2:1-4
1. Ik stond op mijn wacht, en ik stelde mij op de sterkte, en ik hield wacht om te zien, wat Hij in mij spreken zou, en wat ik antwoorden zou op mijn bestraffing. 2. Toen antwoordde mij de Heere, en zeide: Schrijf het gezicht, en stel het duidelijk op tafelen, opdat daarin leze die voorbijloopt. 3. Want het gezicht zal nog tot een bestemden tijd zijn, dan zal Hij het op het einde voortbrengen, en niet liegen; zo Hij vertoeft, verbeid Hem, want Hij zal gewisselijk komen, Hij zal niet achterblijven. 4. Ziet, zijn ziel verheft zich, zij is niet recht in hem; maar de rechtvaardige zal door zijn geloof leven.

En Burggraaf zie daarbij maar toe dat hij van de prijs des lands niet onttrekke zoals Ananias en Saffira dat hebben gedaan:

Handelingen 5:3
En Petrus zeide: Ananias, waarom heeft de satan uw hart vervuld, dat gij den Heiligen Geest liegen zoudt, en onttrekken van den prijs des lands?

O heil'ge Nacht! Wij luist'ren naar Uw zangen,
wij zien verheugd op het Licht van Bethlehem.
Machten des doods, zij hielden d'aard gevangen,
maar blij en troostvol klonk der eng'len stem,
laat Oost en West de blijde mare horen,
God zond Zijn Zoon als drager onzer schuld:
Juicht, volken, juicht, uw Heiland is geboren,geeft Gode d'eer, Zijn Heilwoord is vervuld.Geeft Gode d'eer, Zijn Heilwoord is vervuld.
Leidde Uw ster de wijzen uit het Oosten,
o, Heiland, door haar licht naar Bethlehem.
Wil toch ook ons door Uw genâ vertroosten
en trek ons hart door Uwe liefdestem.
Komt, laat ons zingen voor den HEERE.
Laat Oost en West de blijde mare horen,
God zond Zijn Zoon als drager onzer schuld:
Juicht, volken, juicht, uw Heiland is geboren,geeft Gode d'eer, Zijn Heilwoord is vervuld.Geeft Gode d'eer, Zijn Heilwoord is vervuld.
Laat ons dan saam den HEERE ere geven,
die ons zo trouw en liefderijk gedenkt.
Wijdt Hem uw kracht, uw hart, geheel uw leven,
Die u Zijn Zoon, Zijn teerste liefde schenkt.
Laat Oost en West de blijde mare horen,
doet alle volken 't grote heil verstaan:
Juicht, volken, juicht, uw Heiland is geboren,God zag den mens met welbehagen aan.God zag den mens met welbehagen aan.

SERVATUS

(audio) getuigenis Jurie van den Berg + lasterberichten weerlegd. (2)

Toen ik het audio getuigenis van Jurie van den Berg op derokendevlas(VALS)wiek.COM beluisterde werd ik in meerdere opzichten verblijd. Maar daarna bezocht ik het postvak van mijn blog en kwam ik er achter dat hij mij 3 lasterberichten had gestuurd. Dus ik bewaar het mooiste voor het laatst en zal eerst die berichten behandelen. Hieronder volgt zijn tweede bericht en daarna mijn weerlegging:

Beunhaas SA,
Ik had je nog 1 zaak te zeggen.
1. Je loochent dat Abrahams bekering in de Bijbel staat, maar als dat zo zou zijn, is er geen God en geen hemel noch hel. Het is godslastering wat je beweert, want lees je Abraham bekering niet in Gods Woord, dan maak je van Gods Woord een duivels boek, netzoals je dat doet bij Jakobs bekering, terwijl ds. Burggraaf overduidelijk Gods Woord heeft laten spreken ook vanuit de profeten, dat Jakob door God gevonden werd te Bethel. Jij loochent dat, omdat je een ezau bent en ezaus lasteren ook wat Paulus doet in Rom. 4, waarin Paulus de rechtvaardigmaking van Abraham als voorbeeld
stelt voor alle gelovigen in Rom. 4. En in Joz. 24:1-3 staat duidelijk geschreven dat Abraham leefde in een gezin waar men de afgoden diende. Dus je bewering dat Abraham al bekeerd was in het Ur der Chaldeen doe je alleen om je eigen onzin te bewijzen. Er staat geschreven: ‘En Abraham geloofde God en het is hem tot rechtvaardigheid gerekend’. Namelijk, omdat God tot hem gesproken had: ‘Gaat uit...., en ‘Ik ben uw Schild, uw Loon zeer groot.’ Toen is de dode Abram uit zijn geestelijke graf opgestaan, want God spreekt de doden levend en zalig (Joh. 5:25). Dat is ook wat ds. Burggraaf leert en jij laster je zelf de hel in, omdat je Christus in hem kruisigt door zijn woorden en vooral Gods Woord in een valse zin te verdraaien in alles! Elk woord wat je schrijft is godslastering en je schrijft daarmee alleen maar je eigen levensloop, net zoals beunhaas Kleen dat doet. Maak zoveel kabaal als je wilt, het zal je oordeel alleen maar verzwaren, Je oogmerk is pure afgunst en door de duivel gedicteerd. Je pleidooi voor Kort en Veldman is ook duivels, aangezien ds. Burggraaf duidelijke stukken heeft geschreven tegen het roomse boek van Kort waarin niet de rechtvaardiging van de goddeloze maar de rechtvaardiging van de gelovige wordt geleerd en de modaliteiten-geest van Veldman is ook duidelijk weerlegd, waaruit blijkt dat de kerkpolitieke Veldman absoluut niet van God geroepen blijkt te zijn. Jij zal dat verdraaien omdat je medestanders zoekt en dat alles anoniem, wat alleen huurlingen doen. Ben vrij van je judasbloed. Ik heb gezegd.

Mijn weerlegging:

Alle zaken die in mijn vorige artikel zijn behandeld, en ik weerlegd heb met de waarheid van Gods woord, daar zal ik in dit artikel aan voorbijgaan en alle laster is voor uw eigen verantwoording.

In Jozua 24:1-3 ik zal het meteen citeren:

Jozua 24:1-3
1. Daarna verzamelde Jozua al de stammen van Israël te Sichem, en hij riep de oudsten van Israël, en deszelfs hoofden, en deszelfs richters, en deszelfs ambtlieden; en zij stelden zich voor het aangezicht van God. 2. Toen zeide Jozua tot het ganse volk: Alzo zegt de Heere, de God Israëls: Over gene zijde der rivier hebben uw vaders van ouds gewoond, [namelijk] Terah, de vader van Abraham, en de vader van Nahor; en zij hebben andere goden gediend. 3. Toen nam Ik uw vader Abraham van gene zijde der rivier, en deed hem wandelen door het ganse land Kanaän; Ik vermeerderde ook zijn zaad en gaf hem Izak.

In dit gedeelte wordt gesproken over de vaders  die andere goden hebben gediend. waarvan er een  met name genoemd wordt namelijk Terah de vader van Abraham en de vader van Nahor. er staat niet Terah EN Abraham EN Nahor. dus hier worden enige voorvaders van Abraham aangewezen, waarvan alleen de laatste met name wordt genoemd. Namelijk Terah de vader van Abraham, de vader van Nahor. DUS NIET ABRAHAM ZELF. en zelfs al was het wel zo, dan bewijst dat alsnog niet dat hij niet in Ur der Chaldeeën door recht verlost is voor dat de Heere hem wegnam uit die plaats en hem riep naar het land dat God hem wijzen zou. bovendien is abraham in geloofsgehoorzaamheid op reis gegaan. maar daar ben ik in een eerder artikel al op ingegaan dus degenen die er belang in stellen zoeken dat maar op. dat iemand in een gezin wordt geboren waar (een van) de ouders een afgod dienen bewijst helemaal niets. En want de schrift zwijgt over het geloof van de moeder van Abraham.

Uw verwijzing naar romeinen 4 bewijst ook niets.

Romeinen 4:3
Want wat zegt de Schrift? En Abraham geloofde God, en het is hem gerekend tot rechtvaardigheid.

en wat zegt de schrift hier van:

Hebreeën 11:1-2
1. Het geloof nu is een vaste grond der dingen, die men hoopt, en een bewijs der zaken, die men niet ziet. 2. Want door hetzelve hebben de ouden getuigenis bekomen.

Hebreeën 11:8
Door het geloof is Abraham, geroepen zijnde, gehoorzaam geweest, om uit te gaan naar de plaats, die hij tot een erfdeel ontvangen zou; en hij is uitgegaan, niet wetende, waar hij komen zou.

Omdat Abraham al door recht verlost was en het waar zaligmakend geloof deelachtig was en daarin wandelde en Gods belofte geloofde, rekende God het hem tot gerechtigheid, God gaf hem getuigenis in bevestiging van zijn geloof. Net zoals de Heere Jezus aan Petrus getuigenis gaf in bevestiging van zijn geloof:

Mattheus 16:15-17
15. Hij zeide tot hen: Maar gij, wie zegt gij, dat Ik ben? 16. En Simon Petrus, antwoordende, zeide: Gij zijt de Christus, de Zoon des levenden Gods. 17. En Jezus, antwoordende, zeide tot hem: Zalig zijt gij, Simon, Bar-jona! want vlees en bloed heeft u dat niet geopenbaard, maar Mijn Vader, Die in de hemelen is.

En staat van Petrus zijn bekerings verhaal in de bijbel? neen. Maar u geeft hem zelf getuigenis in uw audio getuigenis: "hij was al bekeerd." Bij Abraham was het precies eender.

U bent weerlegd met het woord onzes Gods.

SERVATUS

(audio) getuigenis Jurie van den Berg + lasterberichten weerlegd (1)

Toen ik het audio getuigenis van Jurie van den Berg op derokendevlas(VALS)wiek.COM beluisterde werd ik in meerdere opzichten verblijd. Maar daarna bezocht ik het postvak van mijn blog en kwam ik er achter dat hij mij 3 lasterberichten had gestuurd. Dus ik bewaar het mooiste voor het laatst en zal eerst die berichten behandelen. Hieronder volgt zijn eerste bericht en daarna mijn weerlegging:

Aan de door Gods Woord geopenbaarde reptiel rechtstreeks uit de helse afgrond opkomende demonische geest met zijn godlasterende mond hoorbaar en stankverbreidende laster! De intentie van deze verradelijke lafhartig ANONIEM geschreven blog, (S.A schrijver anoniem) is duidelijk door een afgunstig judas geest gedreven persoon, waar de anonimiteit een duidelijk bewijs van is om aan dit geschreven blog totaal geen waarde te echten,

jou retoriek is alleen maar lasterlijke ideologie dat niets met het geloof heeft te maken, je brieven hebben een klikostatus gekregen, wat je zodanig heeft gekrenkt in je eer, dat je als een gebeten BEUNHAAS bent opgesprongen.

Ik kan getuigen voor God en de mens , door vele onmogelijkheden en veel tegenstanders ten spijt, zelf door Gods Geest onder deze Waarheid gebracht zijnde . ( Hooglied 1 vers 7 en 8) met nog steeds met krachtig getuigenissen Gods bevestigt. Ik heb het zelf uit Gods Mond gehoort, wat sterveling zou mij schenden. Je geschreven blog is een duidelijk bewijs dat je met anders mans kalveren ploegt en met eigen verdraaiingen invult, je hebt mij niets wijs te maken, lees het van begin tot het eind dat jij onder deze prediking hebt gezeten om de prediker op een woord te vangen! Hier is een door het Woord gebeten persoon aan het woord, wie eerst hosanna roept, maar als er geen eer te behalen is dan met vervloekingen Christus getuige te kruisigen! Hier heb je een reptiel die rechtstreeks uit de helse put is voorgekomen, zijn gedaante verandert in godzaligheid om eerst als een parasiet is ingekropen om de de vrijheid der kinderen Gods te verspieden.

2 En zij heeft den put des afgronds geopend; en er is rook opgegaan uit den put, als rook eens groten ovens; en de zon en de lucht is verduisterd geworden van den rook des puts.
3 En uit den rook kwamen sprinkhanen op de aarde, en hun werd macht gegeven, gelijk de schorpioenen der aarde macht hebben.

Eerst komen ze met lofprijzingen, voorzichtig en vriendelijk om je op een woord te vangen, om dat dan later te gebruiken om Christus getuigen van de steilte te werpen. Om Broeder Burggraaf te beschuldigen dat hij een bewusteloze rechtvaardigmaking leert is zo krankzinnig absurd en met geen enkel woord te bewijzen, en dan om te insinueren dat God als Hij in een droom tegen Jacob spreekt Jacob bewusteloos was? nou dat is pure inlegkunde, God sprak in het O.T door dromen!! is de grootste Godlastering bedreven, je betoont hier niets van God en Goddelijke zaken te weten, de rest wat je schrijft is enkel pure afgunstige smaadlaster! De steen waar Jacob volgens jou zo rustig op sliep, zal voor eeuwig jou kop vermorzelen, omdat je niet hebt gewildt dat Christus Koning over je was! Een ander van inlegkunde belasteren en het zelf doen, omdat je niet verstaat! Jacob sliep niet rustig op die steen, maar de steen drukte Jacob dood!

25 Voorwaar, voorwaar zeg Ik u: De ure komt, en is nu, wanneer de doden zullen horen de stem des Zoons Gods, en die ze gehoord hebben, zullen leven.

Als dat dan niet lukt en ze dreigen ontdekt te worden, beginnen ze met hun aangeleerde kunsten de zaken te verdraaien tot hun eigen verderf ,14 Maar de natuurlijke mens begrijpt niet de dingen, die des Geestes Gods zijn; want zij zijn hem dwaasheid, en hij kan ze niet verstaan, omdat zij geestelijk onderscheiden worden. eens ontdekt dan zullen ze met hun godlasterende mond een duivelse stank verbreiden, om je beginnen te vervloeken en met dubbele eedzweringen denken te overtreffen. Deze geesten zitten doorgaans in de huidige kerken en doen hun werk zeer in het geniep, operenen doorgaans anoniem. Dan heb je God gebeden om Ds Kort en Ds Veldman in de kerken te houden als een lamp, terwijl onder hun leiding de wetteloosheid in kwadraat toeneemt met hun verradelijke zwijgende monden, SGP en Rd aanbevelende brandstichters en Kort met zijn dwaalboeken en wie als de gevierde mannen rustig het volk door dirigeren de eeuwige verdoemenis in. Ja als je bij God vandaan de volle raad predikt, dan krijg je miljoenen sprinkhaanachtig reptielen achter je aan, waar jij er een van bent! Jou laster is zo hemeltergend dat de duivelen sidderen, maar daar ben jij al overheen! Je schrijven is een en al puur door een duivelse geest ingegeven om anoniem, met een Judas geest Gods Woord te verkrachten, Gods knecht te belasteren, Christus te kruisigen in Zijn volk, het is alles voorzegt, maar wee de mens wie gezet is deze dingen te doen! ​De wortel van anoniem ​​​​​is gans verrot, alles begonnen met de geest der dienstbaarheid wat alleen dienstbaarheid kan voortbrengen, maar jij hebt die tegen beter weten in vermengt met den Heiligen Geest, hierdoor krijg je oud geraffineerde bekeringen, dan ga je anderen beschuldigen dat ze een bewusteloze rechtvaardigmaking leren, omdat ze hetzelf niet kennen en niet geestelijk verstaan, en zo hun eigen bekering niet eens kunnen verhalen( ergens in 2007/2008) over bewusteloos gesproken!.

Deze vervloekte god lasterende leer om de geest der dienstbaarheid te vermengen met Gods Heiligen Geest komt de tweemens leer goed uit, waar jij uiteraard niet tegen strijdt, maar Christus is gekomen om te verlossen

Hebr 2 :15 En verlossen zou al degenen, die met vreze des doods, door al hun leven, der dienstbaarheid onderworpen waren.

De oude mens is enkel dienstbaarheid. Heel wat anders dan wat jij beweert en leert. Uit deze duivelse lering komen al de dwalingen voort waar ook jij zodanig inverstrikt zit, dat je Gods Geest bent gaan lasteren, met al je bevindingen en gebedsverhoringen, doe je niets anders dan jezelf de lucht insteken, alles wat je hebt geschreven zal als een boomerang op je eigen hoofd terrecht komen! Dit geschrevene vertoont alleen pure afgunst ! Een blog anoniem schrijven om je te verschuilen dat je geen website heb, je had ds Kort kunnen vragen waar je goeie gesprekken mee hebt, die laat zichzelf ook etaleren op allerhande websites, zelfs op C.I.P seks website, hij had wel iets kunnen regelen! Je vertoont niets anders dan het rijkejongeling gestalte en erger, volgevreten, rijk en verrijkt, hebben een naam dat ze leven maar zijn dood! Wel veinzend met Ds Kort omgaan wie rustig voor de satanisch SGP collecteert, en er dan mee weg denkt te komen, je moet er maar veel voor bidden, je veinst mee, ik ben in heel Nederland nog niemand tegen gekomen wie alleen staat en tegen al dit huidig kerkelijke inlegkundige valse christussen publiekelijk getuigt!

Ook jou Paulus wie dat dan ook moge zijn, waar je euro's voor opspaart niet!

Ware broeders onder het kruis schrijven niet anonieme afgunste brieven om elkaar proberen dood te steken, ze volgen en zijn geen ja knikkende volgelingen van elkaar, maar zijn EEN in Christus, en volgen ieder de Stem van hun MEESTER Jezus Christus wiens eigen ik ben, ik was verloren, ben gevonden!

Dat Broeder Burggraaf alleen ja knikkers heeft terwijl hij elke week daar tegen preekt, is niet meer dan leugenachtige laster, man wat een zielig walgelijk onderkruiper ben je toch!!

Al je beschuldigen tegen Gods Volk onder het kruis, zul je met je aangehaalde pauselijke titels voor eeuwig pauselijke vrienden delen!

Alles wat je hebt geschreven is van iemand wie de letter vast houdt maar nooit door het Woord gegrepen is, en zo Gods Woord biblicistis invult en de geestelijke strekking er niet van verstaat, zoals Gods Woord leert

13 Dewelke wij ook spreken, niet met woorden, die de menselijke wijsheid leert, maar met woorden, die de Heilige Geest leert, geestelijke dingen met geestelijke samenvoegende.

Met al deze Godlasterlijke laster reis je naar de rechterstoel van God.

Jurie van den Berg

Mijn weerlegging:

Ik voel me volstrekt niet aangesproken door uw inleidende woorden. Ik weet dat ik een kind en knecht van God ben. u moet zich in het licht van deuteronomium 18:20 maar eens afvragen waar u eigenlijk mee bezig bent.

Het woord reptiel doet me denken aan Gods teken dat die krokodil die dominee zou doden. Wat ook zo uitgekomen is. Maar dat weet u vast wel want u heeft zich per slot van rekening niet laten manipuleren door Burggraaf. U papegaait hem helemaal niet na ofzo (Ja dat bedoel ik sarcastisch en spottend). en u bent natuurlijk als een echte Bereër geheel onbevooroordeeld mijn artikelen gaan onderzoeken...

Mijn blog is niet anoniem en ik schrijf niet anoniem. ik onderteken mijn artikelen met mijn eigen naam. S.A. dat zijn mijn eigen voorletters. eerst stond mijn achternaam er ook nog achter maar die heb ik later weggehaald aangezien M.G. van der Hoeven van hetgekrookteriet.com in de waan is dat ik eer in mijn naam zoek. Nou mijn naam mag verdwijnen hoor. bovendien heb ik mijn naam en adres bekend gemaakt aan Burggraaf. Bovendien heeft u mijn artikelen dus niet gelezen want daar staat mijn naam gewoon in geciteerd. dat zielige gedram over mijn naam en uw valse invulling van mijn initialen is niet anders dan een stok zoeken om de hond te slaan. belachelijk. O nog even terug komen op mijn naam, dat is eigenlijk niet mijn echte naam, ik ben net als Willliam Huntington een naamsverwisseling ondergaan. dus al het "moois" wat u over mijn naam schrijft. moet u dan ook postuum op hem toepassen held dat u er bent. en om er nog even op door te gaan wat doet het er inhoudelijk eigenlijk toe wat voor naam ik heb? in richteren 6:8 stuurt de Heere een man die een profeet was. Nou vertel eens hoe heet die profeet ?

Dat Burggraaf de tucht niet wil aannemen en Jozef als een rechtgeaarde gadiet in de kliko kuil werpt en en geestelijk dood probeert te slaan. Dat heeft mij genoodzaakt om deze zaak publiek te maken voor heel de gemeente van Christus en daarin heeft de Heere me ook nieuwelings uitgestoten in mijn roeping. Om op de fluit te spelen en klaagliederen te zingen. en daar heeft de Heere me ook door Woord en Geest en met tekenen en wonderen krachtiglijk in bevestigd:

Genesis 49:23-24
23. De schutters hebben hem wel bitterheid aangedaan, en beschoten, en hem gehaat; 24. Maar zijn boog is in stijvigheid gebleven, en de armen zijner handen zijn gesterkt geworden, door de handen van den Machtige Jakobs; daarvan is hij een herder, een steen Israëls;

Dat u door God naar de prediking van Burggraaf geleid bent is absoluut de waarheid maar daar kom ik nog wel op terug.

Dat ik vanaf het begin preken van Burggraaf heb geluisterd is zeker waar. Maar ik heb ze niet allemaal gehoord. Het is zelfs zo dat ik Burggraaf aangemoedigd heb om er aan te beginnen. maar wel op DEZE voorwaarde DAT HET DE WAARHEID ZOU ZIJN! Wat meer is ik heb biddend aan de wieg van derokendevlaswiek evangelisatie gestaan jaren voordat de website überhaupt bestond.

Oh dus ik heb met andermans kalveren geploegd? Heeft Burggraaf patent op de Nederlandse taal ? op Gods woord ? wat heb ik geschreven wat door geen enkel ander mens ooit dan alleen door Burggraaf is gezegd of geschreven ? en als u dan denkt wat gevonden te hebben bewijs daar dan van dat ik het van Burggraaf geplagieerd heb, dus bewijs dan dat ik dan met andermans veren pronk. allemaal laster en leugen uwerzijds.

Dat reptielen verhaal zal ik verder negeren dat heb ik al aangestipt en is de sop van de kool nog niet waard.

"Eerst komen ze met lofprijzingen, voorzichtig en vriendelijk om je op een woord te vangen, om dat dan later te gebruiken om Christus getuigen van de steilte te werpen. Om Broeder Burggraaf te beschuldigen"

Deze insinuatie is vals. Ik heb Burggraaf niet benaderd met de intentie hem op een woord te vangen en dat later tegen hem te gebruiken. Ik heb hem benaderd als een kind en knecht van God, een broeder in Christus met hartelijke liefde. MAAR dat betekent niet dat we vlees moeten sparen of valse leringen moeten verdragen. Tucht is liefde gericht op herstel niet op verwoesting. MAAR het is bovenal gericht op de ere Gods. Ik heb altijd geschreven niet tegen zijn kindschap, niet tegen zijn roeping, ook niet tegen de leer van de rechtvaardiging van de goddeloze, alleen tegen de valse leringen. maar Burggraaf schreef mij dat hij nooit enige liefde in Christus tot mij gevoeld heeft. Dus schrijf me niet van die onzinverhalen.

Ja Burggraaf leert ten aanzien van Jakob te Bethel inderdaad een bewusteloze rechtvaardigmaking omdat Jakob daar in het geheel niet werd gerechtvaardigd. ik heb dit (zonder met andermans kalf te ploegen of plagiaat) nogmaals behandeld in mijn artikel genaamd De Banier (1). neem en lees.

U openbaart zich in het kielzog van Burggraaf als een rasechte inlegkunde drekgod aanbidder want u schrijft: "Jacob sliep niet rustig op die steen, maar de steen drukte Jacob dood!"

Genesis 28:16 "Toen nu Jakob van zijn slaap ontwaakte [...]"

Zo dan, u bent met het woord van God weerlegd. Noch de Heilige Geest noch Jakob verklaren in Gods woord dat hij door de steen werd dood gedrukt. Dus u leert een van God vervloekte leugen. u heeft toegedaan aan het woord van God en daarmee afgedaan.

Ik heb gebeden en het is nog veel te weinig. Ja ik mag door de Heilige Geest bidden naar de raad van Gods wil en dan heb ik vrucht. U zegt(audiogetuigenis) onder de bediening van ds K. Veldman wel eens wat van de Heere te hebben ontvangen DUS OOK U BENT ER DOOR GEZEGEND. dus wat klaagt u dan over mijn gebeden? leer de dingen eens te onderscheiden! als ds K. Veldman als  kind en/of knecht zich ontgaat in leer en/of leven dan is hij te bestraffen en moet hij onder de tucht en datzelfde geldt voor u en voor mij en DUS OOK voor Burggraaf en ook voor ds A. Kort. ik heb God gebeden of de Heere ds A. kort de last wilde opleggen een boek te schrijven tegen de valse wedergeboorte leer maar hem tegelijkertijd in die kerk te houden. zodat er ook van binnen die kerk een getuigenis was tegen die leer. Nou dat Heeft de Heere behaagd te doen. Dat Kort geen volmaakt boek heeft geschreven is geen wonder aangezien de vloek op de afscheiding ligt. En als het u niet behaagt dat Kort in die kerk blijft preken aan al die kinderen die het verschil tussen hun linker en rechterhand niet weten die ook een ziel voor de eeuwigheid te verliezen hebben. Nu ga dan op de grond liggen voor God en bid Kort er uit. en als Kort is te bestraffen bestraf hem dan.

Oh dus omdat God mij aangeroerd heeft zoals Hij Jakob aanroerde:

Genesis 32:25
En toen Hij zag, dat Hij hem niet overmocht, roerde Hij het gewricht zijner heup aan, zodat het gewricht van Jakobs heup verwrongen werd, als Hij met hem worstelde.

Genesis 32:31
En de zon rees hem op, als hij door Pniël gegaan was; en hij was hinkende aan zijn heup.

En God me een knak in mijn leven gegeven heeft en ik een geheugen heb zo lek als een zeef zodat ik datums en tijden en namen niet of nauwelijks onthouden kan en niet exact op de seconde af weet wanneer ik door recht verlost ben. En God voor mij  verleden, heden en toekomst opent en sluit naar Zijn believen. en mij terug en inleidt IN DE ZAKEN. dan denkt u me daarvoor een trap na te kunnen geven. Nou ik kan u de plaats op de vierkante meter exact aanwijzen waar het gebeurd is.

Ik heb uw mening over de Geest der dienstbaarheid niet nodig. Die doet er namelijk niet toe.

dat Burggraaf alleen maar jaknikkers heeft is niet wat ik schreef. dus u doet een vals getuigenis.

Gods volk onder het kruis is niet ontslagen van de tucht.

Die inlegkunde drekgoderij die Burggraaf en u in zijn kielzog ten beste geven heeft niets van doen met de woorden die de Heilige Geest leert. wat jullie doen is natuurlijke dingen met geestelijke dingen en eigen verzinsels mengen.

Wat is dat juk van Christus toch ongelooflijk zacht en Zijn last licht.

en eigenlijk heb ik nog niets van jullie geleden hoor. vergeleken bij die broeders en zusters in Christus die psalmzingend op de brandstapel stervend overwinnaar werden ben ik nog niets.

SERVATUS

vrijdag 23 augustus 2019

De Banier (2)

Deel twee van mijn artikel over de banier waarin de valse banier, valse bazuin, valse ontmaskering en valse oordeel aanzegging in de valse vlag vlas preken worden ontmaskerd.

Avondpredikatie 04-08-2019 van G.P.P. Burggraaf
Hooglied 5

In deze preek blijkt wat in de vorige preek ook al bleek die zogenaamde ontmaskering en oordeelaanzegging aan mijn adres daar blijft niets van over. De enige die hier zichzelf ontmaskerd is Burggraaf zelf. Hij roemt in de banier van Koning Jezus maar ondertussen richt hij inlegkundige drekgoden uit de afscheiding op.

Hij gaat ook prat op de de tekst uit Genesis 49:19:

Aangaande Gad, een bende zal hem aanvallen; maar hij zal haar aanvallen in het einde.

Maar Burggraaf als een refo-afscheidings-gadiet behoort zelf tot die bende die op Jozef aanviel om hem dood te slaan:

Genesis 37:18-20
18. En zij zagen hem van verre; en eer hij tot hen naderde, sloegen zij tegen hem een listigen raad, om hem te doden. 19. En zij zeiden de een tot den ander: Ziet, daar komt die meesterdromer aan! 20. Nu komt dan, en laat ons hem doodslaan, en hem in een dezer kuilen werpen; en wij zullen zeggen: een boos dier heeft hem opgegeten; zo zullen wij zien, wat van zijn dromen worden zal.

"als ze Jozef aan zien komen wordt zijn mantel afgerukt diep zit Jozef in de put" (liedje uit mijn jeugd).

Dus die geestelijke nazi killer is Burggraaf zelf. het is dat Ruben er aan te pas kwam want anders was het met Jozef slecht afgelopen. die Rubens die vind je trouwens meer in de wereld dan in de kerkelijke kringen.

Genesis 37:21-22
21. Ruben hoorde dat, en verloste hem uit hun hand; en hij zeide: Laat ons hem niet aan het leven slaan. 22. Ook zeide Ruben tot hen: Vergiet geen bloed; werpt hem in dezen kuil die in de woestijn is, en legt de hand niet aan hem; opdat hij hem uit hun hand verloste, om hem tot zijn vader weder te brengen.

Openbaring van Johannes 12:16
En de aarde kwam de vrouw te hulp, en de aarde opende haar mond, en verzwolg de rivier, welke de draak uit zijn mond had geworpen.

in de kerkelijke kringen willen ze nog wel graag geestelijk en financieel aan je verdienen dus dan wordt je verkocht. Dat zijn van die valse profeten en farizeeërs en Juda's en Gehazi's.De farizeeërs wilden Jezus ook niet zelf doden maar ze verkochten Christus wel in de handen van de Pilatus om door de krijgsknechten gekruisigd te worden.

2 Petrus 2:3
En zij zullen door gierigheid, met gemaakte woorden, van u een koopmanschap maken; over welke het oordeel van over lang niet ledig is, en hun verderf sluimert niet.

Genesis 37:26-27
26. Toen zeide Juda tot zijn broederen: Wat gewin zal het zijn, dat wij onzen broeder doodslaan, en zijn bloed verbergen? 27. Komt, en laat ons hem aan deze Ismaëlieten verkopen, en onze hand zij niet aan hem; want hij is onze broeder, ons vlees, en zijn broederen hoorden hem.

2 Koningen 5:21-22
21. Zo volgde Gehazi Naäman achterna. En toen Naäman zag, dat hij hem naliep, viel hij van den wagen af, hem tegemoet, en hij zeide: Is het wel? 22. En hij zeide: Het is wel; mijn heer heeft mij gezonden, om te zeggen: Zie, nu straks zijn tot mij twee jongelingen uit de zonen der profeten, van het gebergte van Efraïm gekomen; geef hun toch een talent zilvers en twee wisselklederen.

Johannes 19:7
De Joden antwoordden hem: Wij hebben een wet, en naar onze wet moet Hij sterven, want Hij heeft Zichzelven Gods Zoon gemaakt.

Als je verwaardigt wordt de banier van Koning Jezus op te heffen en dat is een eer en genade. dan hoor je honden blaffen die je nog nooit eerder heb horen blaffen zoals die jezuiet Dirk van de Broek die ik niet eens ken en die ik nooit mijn email adres gegeven heb. ik heb dat wel gezien, dan schrijft eerst die jezuieten dirk een dominee aan en dan als die dominee hapt dan speelt hij de bal door aan Burggraaf. nou die spelletjes hoeven ze met mij niet te spelen. En dan is het nog maar de vraag of die Dirk van de Broek echt bestaat. Die Jurie van de Berg in de audio getuigenis(daar kom ik nog op) die heeft het er over hoe ds A. Kort hem een email schrijft zonder zijn email adres te weten, nou dat zelfde maak ik met deze jezuieten dolk mee.

Merck toch hoe sterck nu in 't werck sich al steld, Die 't allen tijd' so ons vrijheit heeft bestreden. Siet hoe hij slaeft, graeft en draeft met geweld, Om onse goet en ons bloet en onse steden. Hoort de Spaensche trommels slaen!Hoort Maraens trompetten!Siet hoe komt hij trecken aen, Bergen te bezetten. Berg op Zoom hout u vroom, Stut de Spaensche scharen; Laet 's Lands boom end' sijn stroom Trouwlijck doen bewaren!
't Moedige, bloedige, woedige swaerd Blonck en het klonck, dat de vonken daeruijt vlogen. Beving en leving, opgeving der aerd, Wonder gedonder nu onder was nu boven;  Door al 't mijnen en 't geschut, Dat men daeglijcx hoorde, Menig Spanjaert in sijn hut In sijn bloed versmoorde. Berg op Zoom hout sich vroom,'t Stut de Spaensche scharen; 't Heeft 's Lands boom end' sijn stroom Trouwlijck doen bewaren! 
Die van Oranjen quam Spanjen aen boord, Om uijt het velt als een helt 't geweld te weeren; Maer also dra Spinola 't heeft gehoord, Trekt hij flux heen op de been met al sijn heeren. Cordua kruijd spoedig voort, Sach daer niet te winnen, Don Velasco liep gestoord: 't Vlas was niet te spinnen Berg op Zoom hout u vroom, 't Stut de Spaensche scharen; 't Heeft 's Lands boom end' sijn stroom Trouwlijck doen bewaren!

Als ik dat lied zing dan wordt de Geest ZO vaardig over mij! HOE HEERLIJK IS ZIJN NAAM!

Micha 4:13
Maak u op en dors, o dochter Sions! Want Ik zal uw hoorn ijzer maken, en uw klauwen koper maken, en gij zult vele volken verpletteren; en Ik zal hunlieder gewin den Heere verbannen, en hun vermogen den Heere der ganse aarde. Nu, rot u met benden, gij dochter der bende, hij zal een belegering tegen ons stellen; zij zullen den rechter Israëls met de roede op het kinnebakken slaan.

Die afscheiding inlegkunde drekgod ketterijen en schijn ontmaskeringen en schijn oordeel aanzeggingen zijn allemaal valse vlag operaties. men preekt over de banier en de bazuin van Koning Jezus. MAAR HET BLIJKEN de spaensche trommelen en maraens trompetten te zijn onder de jezuieten vlag van de inquisitie.

Berg op zoom houdt u vroom! stut de spaensche scharen! Die valse pauselijke vlas spinsel preken die vallen zo weer uit elkaar. 't vlas was niet te spinnen!

Richteren 16:9
De achterlage nu zat bij haar in een kamer. Zo zeide zij tot hem: De Filistijnen over u, Simson! Toen verbrak hij de zelen, gelijk als een snoertje van grof vlas verbroken wordt, als het vuur riekt. Alzo werd zijn kracht niet bekend.

Zo is het door de Geest gedreven hanteren we het zwaard des Geestes en dan blijft er van al die valse grove leugen vlassnoeren en zelen NIETS MAAR DAN OOK NIETS OVER! HALLELUJAH AMEN.

Verder heeft Burggraaf het over broederliefde naar aanleiding van de tekst:

1 Johannes 2:9
Die zegt, dat hij in het licht is, en zijn broeder haat, die is in de duisternis tot nog toe.

En dan schrijft hij in een email "ik heb nooit enige liefde tot je gevoeld in Christus." Dus die tekst is ten volle van toepassing op hemzelf. Dat komt ervan als de inlegkunde drekgod uit de afscheiding aan de hand wordt gehouden en andere ketterijen. dan komen er scheuringen.

Dus de eenheid onder de broeders in Christus onder de banier van Koning Jezus die wordt verhinderd door een ban in het leger. Dus eerst moeten die ketterijen en drekgoden verbrand worden. als u Burggraaf op buitenbijbelse hoofdstuktitels steunt om uw valse gelijk te halen dan heeft u uw hand niet zoals Abraham tot de Heere opgeheven. Dan laat u zich door Sodom rijkmaken. Verrotte rijkdom dat wel. Burggraaf doet de naam van de evangelisatie geen eer aan derokendevlaswiek.COM blijkt een spaans pauselijk ketters bolwerk te zijn derokendeVALSwiek.COM. de eer is weggevoerd IKABOD.

dan klaagt hij in zijn preek ja die efraïmieten die issaschars die laten hun broeder alleen strijden maar toen ik (nota bene) bij God vandaan K. de Jong van stichting jijdaar bestreed en terugkerende van de strijd Burggraaf dat per email mededeelde schreef hij ja eeh hou nu maar op de Heere zal voor u strijden en gij zult stille zijn. jaja, niet dus:

Hooglied 2:9
Mijn Liefste is gelijk een ree, of een welp der herten; ziet, Hij staat achter onzen muur, kijkende uit de vensteren, blinkende uit de traliën.

Hooglied 2:15
Vangt gijlieden ons de vossen, de kleine vossen, die de wijngaarden verderven, want onze wijngaarden hebben jonge druifjes.

en dan beweert Burggraaf dat ik hem voor een duivel  uit heb gemaakt. hetwelk een grove leugen is. Ik geef toe het gaat er op het randje langsheen want de geest is wel gewillig maar het vlees is zwak. maar Hij zelf daarentegen bandert er als een Paus op los. maar de Heere heeft hem een halt toegeroepen en dan is het nog maar de vraag of Burggraaf dat überhaupt verstaat:

Jakobus 1:26
Indien iemand onder u dunkt, dat hij godsdienstig is, en hij zijn tong niet in toom houdt, maar zijn hart verleidt, dezes godsdienst is ijdel.

Bekeer u dus en:

1 Petrus 5:6
Vernedert u dan onder de krachtige hand Gods, opdat Hij u verhoge te Zijner tijd.

Mijn hulp is in de Naam des Heeren, Die hemel en aarde gemaakt heeft.

Psalmen 124
Een lied Hammaaloth, van David. Ten ware de Heere, Die bij ons geweest is, zegge nu Israël, Ten ware de Heere, Die bij ons geweest is, als de mensen tegen ons opstonden; Toen zouden zij ons levend verslonden hebben, als hun toorn tegen ons ontstak. Toen zouden ons de wateren overlopen hebben; een stroom zou over onze ziel gegaan zijn. Toen zouden de stoute wateren over onze ziel gegaan zijn. De Heere zij geloofd, Die ons in hun tanden niet heeft overgegeven tot een roof. Onze ziel is ontkomen, als een vogel uit den strik der vogelvangers; de strik is gebroken, en wij zijn ontkomen. Onze hulp is in den Naam des Heeren, Die hemel en aarde gemaakt heeft.

SERVATUS