zaterdag 24 augustus 2019

(audio) getuigenis Jurie van den Berg + lasterberichten weerlegd. (3)

Toen ik het audio getuigenis van Jurie van den Berg op derokendevlas(VALS)wiek.COM beluisterde werd ik in meerdere opzichten verblijd. Maar daarna bezocht ik het postvak van mijn blog en kwam ik er achter dat hij mij 3 lasterberichten had gestuurd. Dus ik bewaar het mooiste voor het laatst en zal eerst die berichten behandelen. Hieronder volgt zijn derde bericht en daarna mijn weerlegging:

Nog een ding, vuile lasteraar Je hebt gezegd dat ds. Burggraaf in een preek uit "het boek jasjar" citeerde. Ik ken alle preken van Burggraaf maar nooit iets dergelijks uit zijn mond gehoord en heb bij hem navraag gedaan, maar B. zegt het boek der wijsheid niet te kennen en niet te erkennen. Burggraaf heeft ook nooit een van zijn preken verwijderd. God zal je duivelse lastertong eruit rukken vuile hond!

(Het gedeelte hieronder uit het eerste lasterbericht van Jurie van den Berg was ik nog vergeten dus dat neem ik nu mee. S.A.)

Een blog anoniem schrijven om je te verschuilen dat je geen website heb, je had ds Kort kunnen vragen waar je goeie gesprekken mee hebt, die laat zichzelf ook etaleren op allerhande websites, zelfs op C.I.P seks website, hij had wel iets kunnen regelen! Je vertoont niets anders dan het rijkejongeling gestalte en erger, volgevreten, rijk en verrijkt, hebben een naam dat ze leven maar zijn dood! Wel veinzend met Ds Kort omgaan

Mijn weerlegging:

Dan kent u niet alle preken van Burggraaf. Ik heb nooit geschreven dat Burggraaf zijn preek heeft verwijderd. ik heb geschreven:

"ik heb die preek wel opgezocht maar niet kunnen vinden, zeker weggemoffeld net als het bijbehorend artikel op de website is weggemoffeld onder het mom van auteursrechten schending."

Burggraaf heeft die preek misschien niet verwijderd maar wel onzichtbaar gemaakt. En hij moet maar toe zien dat hij niet onttrekt aan de prijs des lands zoals Ananias en Saffira dat deden:

Handelingen 5:3
En Petrus zeide: Ananias, waarom heeft de satan uw hart vervuld, dat gij den Heiligen Geest liegen zoudt, en onttrekken van den prijs des lands?

wat ds A. Kort doet is voor zijn verantwoording. ik heb welgeteld één telefoon gesprek met ds A. Kort gehad en u kent de inhoud van dat gesprek niet eens. dus die "goeie gesprekken" en die "veinzende omgang" is pure laster.

dat ik anoniem op een blog schrijf heb ik meerdere malen weerlegd is dus pure laster. wat betreft het hebben van een website... Bij Pietje (re)Bel staat nog een bovenkamer leeg genaamd derokendevlaswiek.nl waarvan ik had geschreven dat aan de bediening van derokendevlaswiek.NL een einde was gekomen en zo is het uitgekomen want de website is opgeheven. maar aangezien ik de Heere voor Burggraaf om een geopende deur had gebeden (is weer zo'n zolder praatje van jaren geleden) had ik aan God gevraagd of hij dan door kon gaan op derokendevlaswiek.COM OMSTREEKS 25 JANUARI 1992

En ik daag Burggraaf nogmaals uit om op derokendevlaswiek.nl al mijn emails aan hem en al zijn emails aan mij in chronogische volgorde uit zijn "kliko" archief vol met "laster" emailen geheel ongewijzigd te publiceren. en ook al de artikelen die ik op enaldaareenstukakkersvollinzenwas.blogspot.com heb gepubliceerd. maak van uw Gadieten hart vooral geen Jozef moordkuil:

Habakuk 2:1-4
1. Ik stond op mijn wacht, en ik stelde mij op de sterkte, en ik hield wacht om te zien, wat Hij in mij spreken zou, en wat ik antwoorden zou op mijn bestraffing. 2. Toen antwoordde mij de Heere, en zeide: Schrijf het gezicht, en stel het duidelijk op tafelen, opdat daarin leze die voorbijloopt. 3. Want het gezicht zal nog tot een bestemden tijd zijn, dan zal Hij het op het einde voortbrengen, en niet liegen; zo Hij vertoeft, verbeid Hem, want Hij zal gewisselijk komen, Hij zal niet achterblijven. 4. Ziet, zijn ziel verheft zich, zij is niet recht in hem; maar de rechtvaardige zal door zijn geloof leven.

En Burggraaf zie daarbij maar toe dat hij van de prijs des lands niet onttrekke zoals Ananias en Saffira dat hebben gedaan:

Handelingen 5:3
En Petrus zeide: Ananias, waarom heeft de satan uw hart vervuld, dat gij den Heiligen Geest liegen zoudt, en onttrekken van den prijs des lands?

O heil'ge Nacht! Wij luist'ren naar Uw zangen,
wij zien verheugd op het Licht van Bethlehem.
Machten des doods, zij hielden d'aard gevangen,
maar blij en troostvol klonk der eng'len stem,
laat Oost en West de blijde mare horen,
God zond Zijn Zoon als drager onzer schuld:
Juicht, volken, juicht, uw Heiland is geboren,geeft Gode d'eer, Zijn Heilwoord is vervuld.Geeft Gode d'eer, Zijn Heilwoord is vervuld.
Leidde Uw ster de wijzen uit het Oosten,
o, Heiland, door haar licht naar Bethlehem.
Wil toch ook ons door Uw genâ vertroosten
en trek ons hart door Uwe liefdestem.
Komt, laat ons zingen voor den HEERE.
Laat Oost en West de blijde mare horen,
God zond Zijn Zoon als drager onzer schuld:
Juicht, volken, juicht, uw Heiland is geboren,geeft Gode d'eer, Zijn Heilwoord is vervuld.Geeft Gode d'eer, Zijn Heilwoord is vervuld.
Laat ons dan saam den HEERE ere geven,
die ons zo trouw en liefderijk gedenkt.
Wijdt Hem uw kracht, uw hart, geheel uw leven,
Die u Zijn Zoon, Zijn teerste liefde schenkt.
Laat Oost en West de blijde mare horen,
doet alle volken 't grote heil verstaan:
Juicht, volken, juicht, uw Heiland is geboren,God zag den mens met welbehagen aan.God zag den mens met welbehagen aan.

SERVATUS