donderdag 18 augustus 2022

Demonisch demoniserend hoofdredactioneel commentaar in het RD UPDATE.

https://www.rd.nl/artikel/986620-russische-leger-is-moreel-bankroet

Dit is weer zo'n vossenstreek van de wolven in schaapskleren van het RD.

Oude laster over Bucha en Mariupol aan het adres van Rusland herhalen zonder een kruimel bewijs. (zoekfunctie Bucha, Mariupol, op www.waronfakes.com zelf intypen in adresbalk)

Vervolgens een brute moordaanslag door Oekraïne met HIMARS raketten op hun eigen AZOV NAZI militanten in krijgsgevangenschap toeschrijven aan Rusland. Waarom zou Rusland dat doen terwijl de voorbereidingen voor een tribunaal in volle gang zijn? 
(Alleen voor volwassenen met een sterke maag)

En al die demoniserende en demonische RD laster word gelegitimeerd met de zogenaamd "onafhankelijke mensenrechtenorganisaties" als HRC. Een notabene westerse amerikaanse linkse organisatie. Deze organisatie is een van de oudste wereld sodomiserende organisaties. Een goddeloze wereldse antichristelijke godevijandige organisatie wordt door het RD aangevoerd als een gezaghebbende autoriteit. Dat is hetzelfde als zeggen dat de duivel een onafhankelijke authoriteit is. Lot zou er van gruwen. 

Nu is er een gruwelijke video opgedoken volgens het RD. En omdat drie of vier gemaskerde onbekende mannen een keer iemand de geslachtsdelen afsnijden en afschieten is heel het Russische leger moreel failliet volgens het moreel failliete RD. (Als Jezus Christus ten gerichte op de wolken gaat verschijnen dan gaan er met het vals christelijke RD zonder ware bekering oneindig veel vreselijker dingen gebeuren dan ze ooit voor mogelijk hebben gehouden.) Volgens dezelfde redenering dat als een refo een moord pleegt alle refo's moreel failliet zijn. En dat alles voert het RD aan om de refo er van te overtuigen dat we Oekraïne militair moeten steunen. Dat Oekraïne al acht jaar lang genocide pleegt wordt door het RD sluw verzwegen. En dat Oekraïne met behulp van westerse wapens de neo nazistische genocide tegen de eigen burgers voortzet. Dat moet volgens het RD vooral doorgaan. Ik heb die videos bekeken ik zal er niet naar doorlinken het zijn drie videos waarin een iemand met een felgroen afbreekmesje te keer gaat. En ja daar staan 2 civiele voertuigen met Z er op gespoten. En een van de daders draagt een Z patch. Verder zie ik helemaal geen russische militare kleding of militaire uitrusting en ook geen Tjetjeense baarden. Dus dit is zeer waarschijnlijk niet het Russische leger zelf. Ze lopen zelfs op sportschoenen niet op militaire laarzen. Enz.

Ik zal de Russen voor zichzelf laten spreken middels een vertaald citaat van een telegramkanaal:

"Er is een video van een vermeende marteling van Oekraïense krijgsgevangenen door Russische troepen, waarbij ze het slachtoffer castreren, zweeft rond het internet. Enige dingen om te overwegen:
Geen manier om de etniciteit of de betrokken mensen te bevestigen. Geen gezichten, geen identificerende kenmerken, de mond van het slachtoffer is gevuld, dus we kunnen niets van hem horen. Als het onze eigen was, steunen we dergelijke daden niet. 
Afgaande op de video bleek het echter vooral uit Oekraïense bronnen en Russische oppositiebronnen. Oekraïners hebben geprobeerd om ons voor veel dingen te luizen die nu vals blijken te zijn. Zoals verkrachting en executies van Bucha. Ze hebben onlangs ook een lachwekkend valse lynchvideo gepubliceerd. 
Maar ongeacht wat we voelen of wat het is, dit moet niet snel worden afgedaan als een "nep" en verder gaan. Dit soort dingen zijn onvermijdelijk en is gebeurd en zal gebeuren aan beide kanten. Alleen dwazen zullen zulke feiten ooit ontkennen. Wreedheden en oorlog zijn synoniem. Wanneer het systematisch wordt, is dit waar het een abnormaal ernstig probleem wordt. 
Binnen 5 maanden waren er echter geen echte video's van Russische troepen die Oekraïense krijgsgevangenen martelden en executeerden, maar vele (videos) komen uit Oekraïne. In feite wordt een grote meerderheid van onze gevangengenomen troepen systematisch gemarteld en geëxecuteerd. Dit is een feit dat de Oekraïners zelf trots presenteren en toegeven. Dit soort content komt onder de vraag Wie Wat heeft gedaan. 
Ten slotte, als het van ons of van hen was, dan zouden ze toch voor het oordeel moeten worden gebracht, maar als het inderdaad van ons was, laten we ons dan herinneren waarover we eerder hebben gesproken. Oekraïense folteringen tegen Russische troepen zullen alleen maar wrok van onze troepen veroorzaken en ze zullen aanzienlijk minder geneigd zijn om Oekraïense krijgsgevangenen menselijk te behandelen zonder strikte militaire commando ' s om dit te doen. Oekraïners hebben zelf de poorten van de hel geopend met niet individuele daden, maar met massale georganiseerde daden van marteling en executie. Dit feit moet sterk worden herinnerd. 
Moeten Oekraïners worden geëxecuteerd? omdat ze ons massaal hebben aangedaan? Neen. Dit soort ISIS-mentaliteit wordt alleen in het Westen geliefd en gesteund. Russische troepen hebben goed genoeg bewezen dat de meerderheid van de Oekraïense krijgsgevangenen, waaronder de meest criminele en gewilde van AZOV en andere Neo-Nazi-groepen/huurlingen goed gevoed zijn, in goede gezondheid verkeren en niet zijn mishandeld. Dit soort crimineel gedrag mag niet worden toegestaan aan beide kanten, dus het is een feit dat de ene kant het zal aanmoedigen en eisen, terwijl de andere dat niet zal doen."


Mag de lezer verder zelf onderzoeken en nagaan wat waarheid is en waar het RD mee bezig is. Geen hoofdredactioneel commentaar over wat oekraïne doet met krijgsgevangenen (ik kan een link sturen naar bewijs voor diverse bloedbaden onder vastgebonden russische krijgsgevangenen). Feit is dat dergelijke misdaden tegen krijgsgevangenen absoluut niet toegestaan zijn in het Russische leger en ook wordt bestraft als het ontdekt en bewezen wordt voor een rechter. Maar natuurlijk is het zo dat individuele militairen zich te buiten kunnen gaan en zich daar bij aangespoord weten door Oekraïnse nazi bataljons die dergelijke oorlogsmisdaden in veelvoud hebben gepleegd en niet alleen met krijgsgevangenen maar ook met hun eigen burgers.  Dat Oekraïne een kernreactor beschiet wat een nucleaire ramp kan veroorzaken tot ver in europa dat wordt allemaal witgewassen in het RD. want de Russen zouden zogenaamd vanaf het terrein van de kernreactor op Oekraïnse doelwitten schieten. Dat soort onbewezen laster praatjes komt het RD mee. Volstrekt irrationeel. Ik zou als ik het RD was het hoofdreactioneel commentaar ook achter de betaalmuur stoppen dan kan de refo gezindte daar ook voor betalen om zich voor te laten liegen. Zonder ware Godsvreze verander je langzaam maar zeker in een (zure) clown, een belachelijke versie van jezelf en dat wordt ook bij het RD pijnlijk zichtbaar.

UPDATE: Ten aanzien van de Russische militaire aanwezigheid bij de kernreactor:

"Dus, een kleine update: We hebben net de conventie van Genève gelezen, inclusief de clausules.
Zelfs als Rusland ballistische raketten in de kerncentrale heeft ingezet, is het geen geldig militair doelwit.
Dit is te wijten aan de evenredigheidsclausule van het Verdrag van Genève — Als schade aan de burgerbevolking te onevenredig zou zijn, is het illegaal. Het is duidelijk dat een nucleaire fall-out de definitie is van disproportioneel."
https://t.me/asbmil/4120

S.A. T.
 
P.S. Inmiddels functioneren diverse links naar bronnen op telegram niet meer.
Maar dat doet uiteindelijk niets af aan de waarheid van dit artikel.