woensdag 7 juli 2021

Gezin in gevaar - derokendevlaswiek.com schouder aan schouder met de antichrist.

Ds B. van derokendevlaswiek publiceert een instemmend artikel over gezin in gevaar:

'GEZIN-IN-GEVAAR' HEEFT HET DEEPSTATE-RD.NL VOLKOMEN TERECHT EXPOSED ALS EEN GAYFORMATORISCH DAGBLAD !

Hetwelk een project is van de stichting civitas christiana. Een organisatie die strijdt voor het katholieke geloof, ofwel voor de antichrist. Daar kan Ds B. gebruik van maken. Maar een kind en knecht van God dat de waarheid schrijft en de tucht handhaaft wordt in datzelfde artikel weggezet als zijnde in de, ik citeer:

"afvallige categorie kleeniaanse beunhazen en hondsdolle Bethel-en-Pniel loochenaars en aan dat soort tovenaars"

Mijn commentaar:

1. Er is geen afval der heiligen.
2. Ik heb niets met Kleen te maken.
3. Ik heb geen hondsdolheid.
4. Ik loochen Bethel en Pniël niet. maar verwerp wel de valse inlegkunde drekgod uitleg daarvan.
5. Je mag me een tovenaar noemen maar ik ben er wel een in dienst van God en het heeft in het geheel niets met zwarte kunsten te maken. Ik wil niets van de duivel hebben. Ik wordt door Gods Geest geleid. Ik bid tot God in de naam van Jezus Christus door de Geest der genade en der gebeden. En God verhoort. Niemand dan de Heilige Geest onderzoekt de diepten des HEEREN mijn God. Alleen de Heilige Geest kan dus Gods raad openbaren en alleen God regeert  over de toekomst. Mijn dromen en gezichten en profetieën heb ik van God ontvangen naar Zijn eigen Woord:

“17. En het zal zijn in de laatste dagen, (zegt God) Ik zal uitstorten van Mijn Geest op alle vlees; en uw zonen en uw dochters zullen profeteren, en uw jongelingen zullen gezichten zien, en uw ouden zullen dromen dromen.18. En ook op Mijn dienstknechten, en op Mijn dienstmaagden, zal Ik in die dagen van Mijn Geest uitstorten, en zij zullen profeteren. 19. En Ik zal wonderen geven in den hemel boven, en tekenen op de aarde beneden, bloed en vuur, en rookdamp. 20. De zon zal veranderd worden in duisternis, en de maan in bloed, eer dat de grote en doorluchtige dag des Heeren komt. 21. En het zal zijn, dat een iegelijk, die den Naam des Heeren zal aanroepen, zalig zal worden.” (Handelingen 2:17-21, Statenvertaling Bijbel)

Hier plaats ik een screenshot dat in een keer duidelijk maakt waar Burggraaf platform aan geeft. En dat is het zoveelste bewijs dat ds B. Is afgeweken van de waarheid en in een strik des duivels verkeert.

 




Ik zal ds B. de moeite besparen de delete knop te moeten indrukken. Ik stuur het wel naar de postbode (graag uitgeprint of in pdf bezorgen).

S.A.