maandag 2 augustus 2021

Parel van de duivel.

De zevende maand is gepasseerd. Als je het oude testament een toepassing geeft voor het heden en ds G.P.P. B. van de rokendevlaswiek.com uitdaagt tot een Godsoordeel zoals ook Elia dat deed met de baälspriesters komt er geen enkele reactie. Hij kan wel de woorden en betekenis van mijn mailadressen verdraaien en daar een valse profetie aanhangen dat ik door de wormen gegeten zal worden als Herodus. Dat doet hij heel subtiel in zijn preken maar uit de details is wel op te maken dat hij mij bedoelde. En dan beroemt hij zich er op alles haarfijn te kunnen onderscheiden. Maar dan had hij toch bij God vandaan door de Heilige Geest haarfijn moeten onderscheiden dat mijn email adressen een frase uit het lied vormen dat de opstanding van Christus bezingt.


Nu de zevende maand gepasseerd is en deze zevende profetie vervuld is. Aangezien ik dit 1 augustus 2021 schrijf in het volle besef mijzelf geen seconde in het leven te kunnen houden. Maar nog springlevend ben als bewijs van God dat ik geen valse Hananja profeet ben.

En ook dat ik geen baälspriester ben aangezien God mij door vuur heeft geantwoord met de ingang van deze afgelopen zevende maand. Zoals ook God Elia door vuur antwoordde en een geweldige vuurstorm over Lytton Canada heeft gegeven op het gebed 29 jaar geleden. Dus die brand in Lytton is inderdaad aangestoken door mij 29 jaar geleden door het gebed. Dat heeft dus niets met de illuminati te maken die bewijzen van Charles Hoffe wilden vernietigen. Ook heeft Charles Hoffe door zijn ontslag niet zijn hele inkomen verloren, alleen maar de helft. En zijn kliniek mag dan in vlammen zijn opgegaan waardoor de andere helft van zijn inkomen verloren is gegaan, maar zijn laptop was gered. Bovendien was zijn d-dimer test onderzoek helemaal niet het ultieme bewijs dat vaccinaties in 60 procent van de gevallen tot trombose leidt. Aangezien een verhoogd test resultaat ook door andere oorzaken kan komen: "An increase in d-Dimer levels may mean that the clot dissolving system has been activated; but d-Dimers also can be increased by other factors such as infection, inflammation, pregnancy, etc." bron: http://www.clotcare.org/faq_ddimertest.aspx

Ds B. Heeft aannames van Hoffe en Bakdhi in zijn prediking gerecycled tot de profetie dat velen binnen 3-4 jaar zullen sterven aan het corona vaccin. We zullen zien of er over 3-4 jaar in Nederland miljoenen mensen dood zullen gaan aan dit vaccin. Gemiddeld is Nederland grofweg voor 90 procent gevaccineerd voor van alles. We hebben in Nederland 17 miljoen inwoners. 60 procent van de mensen in de test van Hoffe hadden een verhoogd niveau. Dus even snel gerekend zullen er dus 9 miljoen gevaccineerden in Nederland alleen al dood moeten gaan. Maar laten we ds B. halverwege tegemoet komen en dit halveren. Dan zullen er toch minstens 4,5 miljoen doden moeten vallen in 2024-2025 door het corona vaccin.

Er zijn wat valse profeten op de wereld. Toen het gerucht ging dat Trump ging meedoen aan de verkiezingen waren er allerlei profeten die profeteerden dat Trump in 2012 president zou worden. Toen ik dat zag ben ik direct op mijn knieën gegaan en heb ik aan God gevraagd er 2016 van te maken om al die valse profeten te beschamen. En ik heb destijds diverse amerikaanse christenen gewaarschuwd dat als Trump zich niet zou bekeren hij maar een termijn zou krijgen en dat is ook uitgekomen. Ik wist bij God vandaan toen ik tien jaar was al welke presidenten er zouden komen. We hadden toen Bush. Dat wijst op de wildernis. Daarna zou er een Bill komen een verwijzing naar het wilde westen en billy the kid en die Bill was Clinton. Daarna kwam in mijn gedachten was de zoon van Bush oud genoeg om president te worden. Nog steeds een wildernis omdat ik nog onbekeerd zou zijn. Tot het jaar van mijn redding zou aanbreken en ook voor mij de verklager uit de hemel gestoten zou worden en als een bliksem baraq uit de hoogte bama zou storten. En zo is het geschied in 2008 werd mijn ziel gered en werd Barack Obama met gelijk klinkende naam tot president verkozen. En daarna zou de laatste bazuin kunnen klinken ofwel de last trumpet:
"In een punt des tijds, in een ogenblik, met de laatste bazuin; want de bazuin zal slaan, en de doden zullen onverderfelijk opgewekt worden, en wij zullen veranderd worden."
En inderdaad er kwam een president Trump. Die het laatste restje christendom vertegenwoordigde. Maar:
"[...]zo Hij vertoeft, verbeid Hem, want Hij zal gewisselijk komen, Hij zal niet achterblijven." dus dat moest klinken als verbeiden. En inderdaad Joe Biden is nu president. En nu wacht ik rustig op de komst van Jezus Christus mijn Heere op de wolken. Dus wat ik toen gezien heb is nu tot in details vervuld. En dat is tot versterking en bevestiging van mijn geloof en roeping. Men mag het verwerpen als oncontroleerbaar maar dat doet me niets. Want het maakt geen donder uit of je een getuige hebt of niet een farizeeër verwerpt het toch. Een klein voorbeeld. Ik zat eens bij mijn moeder en zei als je op een verkeerde weg bent knalt het stuur zo van je fiets. Een tijdje later zat ik er weer en toen vertelde mijn moeder het stuur van de fiets van mijn broertje was zomaar afgebroken. Ik zeg dat heb ik de vorige keer dat ik hier zat nog gezegd. Ja zei ze. Maar mijn broertje geloofde er niets van ook al had ik een getuige.

De echte reden dat Lytton is verbrand geworden ligt niet in het heden maar in het verleden. Maar ik ben net als Nebukadnezar (doelbewust) even vergeten hoe het boek getiteld is wie het geschreven heeft en wat de inhoud was. Dus als er nog een Daniël of Jozef is in wie Gods Geest is dan zal deze het wel even bekend kunnen maken.

Als ds B. Als kind en knecht van God alles zo haarfijn weet. Dan had hij geweten dat ik toen ik tien jaar oud was op mijn knieën heb gelegen voor God in gebed voor hem en de rokendevlaswiek. Waarbij diverse bijbelteksten die ds B. Aanhaalt als van God ontvangen een plaats hebben gehad. Zoals o.a. de rammen van de Nebajoth, de dorsslede, de handpalmen e.d. En dat God daarbij zelfs zaken uit zijn verleden heeft geopenbaard (remember: "Ik open en niemand sluit" toekomst, heden en verleden). En ook dat God reeds tot hem gesproken heeft: aangaande Gad enz. Maar God heeft me destijds laten zien dat ook Gad er zijn hand niet voor omdraaide om meester dromer Jozef zijn broeder te doden of  in de put te werpen en te verkopen als een slaaf naar egypte. Blijkbaar heeft ds B. in het geheel geen onderscheiden kennis bij God vandaan anders had hij het wel geweten. Net zoals Ananias van Paulus wist: zie hij bid.

Ja die ds B. dacht (geheel ten onrechte) ook een aantal jaren geleden dat ik D.J. Kleen was. Terwijl ik hem een door mij ingezongen mp3 file heb toegezonden waarin ik psalm 45:2 zing en waar duidelijk uit blijkt dat ik een hele andere stem heb. Zoveel onderscheiden kennis heeft hij dus.

Dat Burggraaf bij zijn roeping en alle voor hem en derokendevlaswiek opgezonden gebeden op allerlei verzoekingen van de duivel is in gegaan neem ik niet voor mijn rekening. Ook al heb ik dat toen al gezien. Samuël was ook niet verantwoordelijk voor de zonden van Saul ook al had hij hem gezalfd. En de profeten die van Judas hebben geprofeteerd insgelijks.

Ds B. profileerde zich recent nog subtiel als een zwaar beproefde Job in zijn preken en zijn tegenstanders als Elifassen. Want die spreken wel de waarheid maar met een verkeerde toepassing. Nou daar is ds B. Zelf een ster in. Met zijn verkeerd toegepaste van God gekregen teksten. En bovendien lijdt hij als een kwaaddoener. Zelfs de "zelf gedecoreerde" Elihu moest de hand maar aan zichzelf slaan volgens ds B. Terwijl de echte Job en de Heere nooit een kwaad woord hebben gezegd in dat bijbelboek over Elihu die het opnam voor de ere Gods gelijk ik heden doe.
Zo zie je maar weer hoe makkelijk ds B. Gods woord aanpast om zichzelf te handhaven.

In het verdraaien van woorden en citaten is hij een echte ster. Geen wonder dat D.J. Kleen denkt dat ds B. brieven aan zichzelf schrijft als je ingezonden brieven gaat aanpassen. Ik weet het uit eigen ondervinding en het is in mijn artikelen bewezen. Hij had het pas in een preek ook over mensen die hem een parel van de duivel noemen (volgens hem). En dat komt hier vandaan dat ds B. de woorden van D.J. Kleen verdraait heeft. Ik schaarde me destijds op basis van de artikelen en preken aan de kant van ds B. Maar inmiddels heb ik wat meer ervaring en zie ik dat beide heren het nodige op hun kerfstok hebben. Kleen heeft nooit gezegd dat ds B. Een parel van de duivel is. Wat Kleen schreef is over een kikker met een parel in mond en gif in de buik en hij schreef er destijds uitdrukkelijk bij of Burggraaf van de duivel is weet ik niet. Burggraaf heeft daar van gemaakt parel van de duivel. En dat noemt ds B. dan over het randje gaan van de zonde tegen de Heilige Geest. En hij beweerde destijds ook dat als je leerde dat de Geest der dienstbaarheid de Heilige Geest is dat je dan de zonde tegen de Heilige Geest pleegt. Daar heb ik hem destijds over aangeschreven. Aangezien ik in het geheel niet overtuigt was door zijn uitleg van de bewuste tekst. En me goed kon vinden in de uitleg die er vanouds aan werd gegeven als de Heilige Geest in Zijn werkingen bij de wetgeving en overtuiging van Gods eisend recht en zonde. Want de vreze is niet los verkrijgbaar van Gods woord en Geest. En daarom de palen der vaderen weigerde terug te zetten. Als je dat de zonde tegen de Heilige Geest wil noemen dan ben je voor mij 100 procent een parel van de duivel. Omdat je dan duidelijk in een strik des duivels zit en zelf over de grens gaat met de zonde tegen de Heilige Geest. Of je daarnaast dan ook nog een kind en knecht van God bent dat laat ik maar liggen voor God.

Ds B. spoorde onlangs een groep briefschrijvers aan een blog te beginnen. Maar niet zoals mij dat was de verkeerde kant en daarbij noemt hij mij dan ook nog een duivelsprofeet. Het word allemaal heel subtiel en algemeen gesteld maar uit de details is steeds precies op te maken dat het om mij en over mijn blog gaat. Hij beweert ook net zo subtiel in zijn preken dat ik mijn bekering van de duivel heb. Terwijl de Heere door Zijn woord en Geest van de week onder het bijbellezen nog sprak:

"Ik ben het, Die met u spreek."

Dus wat heb ik dan met al die subtiele laster preken en artikelen van ds B. te schaften ? Immers helemaal niets. Ds  B. is doorgevloeid, is van de waarheid afgeweken, zit muurvast in de inlegkunde drekgod leringen, in allerlei complot theorieën,is een lasteraar, en een leugenaar, en tast aan de lopende band het werk van God in anderen o.a. mij aan. Over het plegen van de zonde tegen de Heilige Geest gesproken. Waar maak je je zelf schuldig aan. Waarom sla je Christus in het aangezicht ?

En toen ik recent in een artikel over een publieke stem richting de Canadese overheid schreef. Ging hij daar by the way toch op in terwijl hij mijn emails/artikelen niet leest. Ik weet het wel hij heeft een roddel postbode die hem dat tweedehands influistert. Wel dominees veroordelen voor het niet hebben van een publieke stem. Maar dan zelf aangesproken moet het opeens allemaal ootmoedig niet hoog van de toren en denkend aan de repeterende zonden. Maar bij het refodom dan doen die repeterende zonden er opeens niet meer toe dan hoeft het niet ootmoedig en laag van de toren. Maar gaat het om de Canadese overheid nee dan word er ineens naar  Daniël verwezen die heul ootmoedig allerlei dingen zou hebben gezegd die helemaal niet in de bijbel staan. Maar feit is dat er geen enkele ootmoedige publieke refo dominee stem van ds B. per brief rechtstreeks aan de Nederlandse of Canadese overheid is geweest. Hij heeft zijn nek ook niet over voor de waarheid als Johannes de Doper en dan moet je jezelf maar nooit een zoon des donders noemen of anderen naar John Knox wijzen. Daniël zei Nebukadnezar en Belsazar de waarheid en het oordeel aan. Johannes de Doper zei Herodus de waarheid aan en het kostte hem zijn vrijheid en zijn nek. En ik heb zelf onlangs kamerleden van alle partijen publiek aangeschreven en het oordeel aangezegd wat er ook van komen mag. Dus al dit gedraai is echt belachelijk. 

 O ja, banden en gevangenissen zullen eens beslissen, wie er kinderen zijn van God.

Nineve kreeg veertig dagen dus ds B. net zo. En er zijn er al 31 van om. Zonder bekering gaat ds B. Op 9 augustus 2021 zonder verdere aankondiging in de ban. En dan mag hij zelf in het formulier nalezen wat dat inhoud.

In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest, Amen.

S.A. Top