maandag 5 juli 2021

Dertien ogen en een wonder Gods.

Mijn eerste verjaardags cadeau is binnen. Ik mag de voetstappen van mijn Meester de Heere Jezus Christus weer drukken. Nou dan sta ik weer helemaal stevig met twee benen in het stuk der dankbaarheid. Een viswijf aan de deur. Geheel volgens de instructie van zijn meester ds B. Vanaf de kansel (derokendevlaswiek preek 27-06-2021). En in overeenstemming met mijn wens niet al te lang en met oog voor Elia (https://enaldaareenstukakkerswasvollinzen.blogspot.com/2021/07/daar-juicht-een-toon-daar-klinkt-een.html?m=1). Genoemd viswijf zal grotelijks verheugd zijn dat ik zijn rotte visje publiceer want dan krijgt hij een aaikidootje van zijn meester over de bol. Er is geen letter van dat viswijf, bij God vandaan of op Gods bevel of in Gods gunst geschreven.

Ik citeer Jurie van den Berg:
 
"Met je voortdurende wederstrevende  gespleten lastertong overtref je de baal priesters en zal je doorblijvende ratel-laster tong voor eeuwig de brandende hel instorten om je gelaster van Gods werk!
Je laster heeft het krankzinnige overtroffen van het menselijke, het is van een afgewezen helle hond wie naar zijn eigen uibraaksel is teruggekeert!"
 
Mijn antwoord:
 
"Natuurlijk overtref ik de baälspriesters. Net als Elia de baälspriesters in alles overtrof door de Geest des HEEREN. Doe er eens wat aan dan. Schreeuw en scheldt nog wat harder. De God die door vuur antwoorden zal is God. En dat heeft God afgelopen week waargemaakt met een vuurstorm over Canada van (meer dan) 700.000 bliksemontladingen waarvan (meer dan) 7000 de aarde troffen OP HET GEBED. Plus de vijf vervulde tekenen 25 jaar geleden geprofeteerd. Nou inlegkunde drekgod baälpriestertje overtref dat eens. En weet dit, ik heb daar 25 jaar geleden mijn eigen leven aan gehangen dus als ik dit jaar deze zevende maand de pijp uit ga dan ben ik een valse Hananja profeet. En overleef ik deze maand dan is dat het zevende teken dat ik een man Gods ben. Ik heb mijn leven feil voor de waarheid. Steek zelf je hand eens in het vuur en val me niet lastig met viswijvenpraatjes.
 
S.A. Top kind en knecht van God de HEERE"
 
God maakt van een zes een zeven. Lees maar na in het boekje "Dertien ogen en een wonder Gods.

Zo heeft God van ondergetekende 6 een 7 gemaakt In 2008. Dat is van een kind des duivels een kind van God gemaakt. En daarvoor heeft deze gevonden verloren zoon onder het oordeel geleefd en God gediend als een onbekeerd verbondskind door Gods Geest geleid.
En Hij zal van deze zes tekenen (geweldig gedreven wind in Leersum ,wervelwind in Tjechië, gevaarlijkste soort bliksem inslag voor de kust van Scheveningen , hoosbuien in Limburg, blikseminslag in huis in Rusland, en vuurstorm in Canada met meer dan 700000 ontladingen en meer dan 7000 inslagen), ook zeven maken wacht maar af tot 31-07-2021 00:00. En laat al die inlegkunde drekgod aanbiddende en lasterende baäls priesters van derokendevlaswiek hun best maar doen om vuur van de hemel te bidden om dat te voorkomen. En dan zal ANDERMAAL blijken dat ik geen valse Hananja profeet ben, maar een ware profeet des Heeren. En als ds B. zich dan nog niet heeft bekeerd van zijn lasteringen en ketterijen dan gaat hij bij mij samen met zijn viswijf Jurie van den Berg definitief in de ban. Dan steek ik geen poot meer voor ze uit.

S.A.