donderdag 30 mei 2024

Predikant of theoloog III

 In dit artikel vervolgen we onze briefwisseling Jasper schrijft:




Dag SA,

U bent wel erg wantrouwend, ja ik heb alles gelezen en ook op de sites van Burggraaf, nergens is uw naam te bekennen, ik hoop voor u dat Christus uw naam kent, dat doet Hij wel maar met al uw gescheld en het vreselijk hoog opgeven van uzelf vermoed ik dat u niet in het boek des levens staat, waar is uw zachtmoedigheid? Dat is een vrucht van de wedergeboorte, lees de bergrede maar eens goed, u bent geen haar beter dan de mensen die u noemt, u scheld en vloekt en schreeuwt dat u allerlei gaven bezit, wat een arm leeg mens zonder genade vrees ik, niks in of uit u spreekt iets van ware genade, kinderen van God doen niet zoals u doet, u bent boos omdat God niet naar u omkijkt, en u heeft toch echt een vreselijke narcistische aandoening met psychopathische trekken, ik start een onderzoek naar u en zal zeker achter uw naam komen, u moet gestopt worden met dit stalken en bedreigen van mensen hoe gek die ook zijn. Ik las zelfs een onschuldige jongen die Kleen op een normale manier verdedigt, die hakt u op een manier de grond in dat Jezus dat nooit zou goedkeuren. Als u een man bent vertel mij wie u bent, praat normaal, ga een gewoon gesprek aan, u lijkt zwaar getraumatiseerd door het leven en opvoeding, daardoor bent u een patalogische leugenaar en een narsict, u krenkt mensen maar bovenal God.

Hartelijke groet,

Jasper.




Mijn antwoord aan Jasper:

Dag Jasper,

Jij wilde graag weten wie ik ben dus heb ik netjes al je vragen beantwoord. Nu ik jou vraag wie jij bent en je wat welgemeende vragen stel beantwoord jij geen enkele vraag. Bovendien beweer je nu voor de derde keer alles op mijn blog te hebben gelezen. Tegelijkertijd belaster je mij. Onder elk artikel staat mijn naam en ik heb het met de zoekfunctie gecontroleerd mijn naam staat minstens drie keer volledig uitgespeld op mijn blog. Je bent dus een volhardende leugenaar.

Je liegt dat je alles gelezen hebt want je las mijn naam niet.
Je liegt dat mijn naam niet op mijn blog te lezen is maar dat is wel zo.
Je liegt dat ik hoog opgeef van mij zelf. Maar ik heb dat niet gedaan want ik heb je geantwoord dat ik niets ben, niets dan zonde en dat al het goede in mijn leven en op mijn blog van de Heere alleen is.
Je liegt dat ik scheld en vloek op mijn blog want dat heb ik niet gedaan.
Je liegt dat ik schreeuw dat ik allerlei gaven bezit want ik schrijf dat slechts.
Je liegt dat je hoopt dat Christus mijn naam kent want de lading leugens die je nu vanuit het niets over me uitstort getuigen van enkel haat.
Je zogenaamde bangmakerij vermoeden dat mijn naam niet in het boek des levens staat is volstrekt niet relevant voor mij aangezien Jezus Christus Zelf tot mij gesproken heeft: Ik heb voor u gebeden dat uw geloof niet ophoude.
Je belastert mij dat ik niet zachtmoedig ben maar je weet niet eens wat dat inhoud gezien je stroom aan leugens die enkel voortkomen uit een verhard hart en een toegeschroeid geweten.
Je voorgewende vreze dat ik een arm en leeg mens zonder genade ben is gelukkig voor mij en jammer voor jou geheel misplaatst en de enige reden dat jij dit schrijft is omdat je hoopt dat je me daarmee kunt raken en kwetsen.
Maar je hebt blijkbaar geen idee hoe belachelijk je daar jezelf mee maakt. Want ik ben van Godswege zodanig verzekerd van mijn zaligheid in Christus dat ik volstrekt ongevoelig ben voor dit soort suggestieve spelletjes. God is mijn Vader en Jezus Christus de Zoon van God is mijn Redder en Zaligmaker en de Heilige Geest is mijn tweede Trooster. Dat mag en zal ik dus met alle vrijmoedigheid getuigen. Met psalm 56:5 roem ik in God want ik heb het zelf uit Zijn mond gehoord.
Je liegt dus ook tegen God Die in mijn ziel gesproken heeft als je schrijft dat niets in of uit mij zou spreken van genade.
Je liegt ook dat kinderen van God niet doen zoals ik doe. Want Gods woord laat zien van wel. Bovendien kun jij dat niet beoordelen want je bent net zo geestelijk blind als de farizeeƫrs die tegen Jezus Christus logen en lasterden. Wie ben jij trouwens om op Gods rechterstoel te gaan zitten en mij te veroordelen terwijl God mij om Jezus wil heeft vrijgesproken van schuld en straf?
Kun je voor je psychiatrische beoordeling een geldig diploma overleggen en je BIG registratie of trek je deze ongefundeerde laster weer in?
Je liegt ook dat ik mensen stalk en bedreig maar het staat je vrij om deze week nog aangifte te gaan doen bij de politie.
Je liegt ook dat ik een onschuldige jongen de grond heb ingehakt op een wijze die Jezus nooit zou goedkeuren. Wie ben jij trouwens om de Zoon van God een oordeel over mij toe te schrijven en voor Hem te spreken. Dat is precies het werk van een antichrist om je in de plaats van Christus te stellen en  Zijn ambt uit te oefenen in Zijn plaats.
Je liegt dat ik niet mans ben om te vertellen wie ik ben want het staat op mijn blog en in alle emails die ik je gestuurd heb te lezen. De waarheid is dat je zelf niet mans genoeg bent om te vertellen wie je bent en mijn vragen te beantwoorden.
Je liegt dat ik niet normaal praat en geen normaal gesprek met je gevoerd hebt want ik heb je nooit gesproken en  alleen maar heel normaal en welgemeend in liefde teruggeschreven.
Je liegt als de pathologische leugenaar die je bent dat ik een pathologische leugenaar ben dat is hierboven bewezen.
Over krenken gesproken je bent blijkt wel zwaar gekrenkt nu je zelf vragen krijgt. Je opzet is duidelijk mislukt als ik je eerste reactie op mijn blog teruglees en wat je nu schrijft blijkt dat je de eerste keer al gelogen hebt en met een vals oogmerk instemmend met al mijn artikelen geschreven hebt. [*]

Mijn vragen aan jou die nog open staan:
Ben je aan een kerkverband verbonden ?
Zo ja waar en waarom ?
Zo nee waarom niet ?
Ben jij een christen ?
Waar worstel je precies mee ten aanzien van de  rechtvaardiging in Christus ?
Ben jij zonder zonde en is God een leugenaar ?
Hoe oprecht ben jij zelf dan?
Wat kan het jou nog interesseren hoe ik over de leer van kerkelijk Nederland denk als je nog onverzoend over de aarde gaat en in het grote gevaar verkeert met je zo kwetsbare leven dat nu elk ogenblik je ogen dicht kunnen gaan om ze vervolgens pas te openen in de eeuwige verdoemenis ? En kun je het dan nog laten om God te rechtvaardigen in Zijn oordelen en te smeken om genade ? Of mag je er van getuigen dat je in een weg van recht door Jezus Christus met God verzoend bent geworden? Heeft Jezus Chistus Zich aan jou bekend gemaakt als jou Zaligmaker?

Nu geef ik je nog een kans om mij op een normale manier terug te schrijven en een normale mailwisseling met mij te voeren. Graag de openstaande vragen beantwoorden  en je nader verklaren over je werkelijke oogmerk en je stroom aan leugens en laster en suggestieve woorden. Als je daartoe niet in staat blijkt beĆ«indig ik deze mailwisseling en dan zal God wel met je afrekenen.

Ik groet je,

S.A. Top
 
[*] (Psalmen 12:1-8a) [1] Een psalm van David, voor den opperzangmeester, op de Scheminith. [2] Behoud, o HEERE; want de goedertierene ontbreekt, want de getrouwen zijn weinig geworden onder de mensenkinderen. [3] Zij spreken valsheid, een ieder met zijn naaste, met vleiende lippen; zij spreken met een dubbel hart. [4] De HEERE snijde af alle vleiende lippen, de grootsprekende tong. [5] Die daar zeggen: Wij zullen de overhand hebben met onze tong; onze lippen zijn onze! Wie is heer over ons? [6] Om de verwoesting der ellendigen, om het kermen der nooddruftigen, zal Ik nu opstaan, zegt de HEERE; Ik zal in behoudenis zetten, dien hij aanblaast. [7] De redenen des HEEREN zijn reine redenen, zilver, gelouterd in een aarden smeltkroes, gezuiverd zevenmaal. [8] Gij, HEERE, zult hen bewaren; Gij zult hen behoeden voor dit geslacht, tot in eeuwigheid.