donderdag 23 mei 2024

Peoplesvoice/Frontnieuws/Derokendevlaswiek Putin laster

Velen zeggen: Wie zal ons het goede doen zien? Verhef Gij over ons het licht Uws aanschijns, o HEERE! Gij hebt vreugde in mijn hart gegeven, meer dan ter tijd, als hun koren en hun most vermenigvuldigd zijn. Ik zal in vrede te zamen nederliggen en slapen; want Gij, o HEERE! alleen zult mij doen zeker wonen. (Psalmen 4:7-8)
 
Op deze vraag hebben velen een ander antwoord dan Gods kind en knecht, koning David door het geloof heeft mogen geven, geleidt door de Heilige Geest. Zo ook seculiere websites als frontnieuws.com die ten volle onder het oordeel van Fillipenzen 3:18 vallen dat zegt: Want velen wandelen anders; van dewelken ik u dikmaals gezegd heb, en nu ook wenende zeg, dat zij vijanden des kruises van Christus zijn; (Filippenzen 3:18) Degenen die uit het frontnieuws.com vaatje tappen en zich daar van niet bekeren, dienen drank op uit de gouden beker van de moeder der hoererijen en der gruwelen der aarde (openbaringen 17:3,5) Dan ben je geen Jonathan maar een helse Saul. Dat is niet het avondmaal des Heeren vieren. En dan schrijf ik het nog niet scherp genoeg. Frontnieuws strijdt niet in de wapenrusting Gods, zij staan niet hun lendenen omgord hebbende met de waarheid (Efeze 6:14) Hun zwaard is de leugen het geestelijke moordwapen van de draak, de duivel, de slang, de satanas Johannes 8:44. Hun wijsheid is uit de aarde, duivels, bittere nijd, twistgierigheid, leugenachtig (Jakobus 3:14-15). Het is de wijsheid van boven, van Christus niet (Jakobus 3:17) En daarmee is de alternatieve media scene van een en hetzelfde wezen als de 'mainstream' media. Het is een Goddeloze leugenachtige beestachtige propaganda machine die vecht om de hoogste plek in de rangorde van de legermachten van boze. Oftewel het is niet meer dan de linker en de rechterhand van een duivel die kronkelend van angst en wanhoop als een briesende leeuw in zijn handen wringend, mensen onder zijn heerschappij in het duister houdt en verleidt tot duizend zonden tegen God en hun naaste (1 Johannes 5:19, EfeziĆ«rs 2:2 1 Petrus 5:8 genesis 3:15 Psalm 68:22 Johannes 12:31). Die wereld verloren in schuld help je niet door ze te stijven in hun leugen en ze te citeren als bron van waarheid. En je sticht er de gemeente van Christus niet mee, integendeel. Degenen die zich hier schuldig aan maken moeten zich maar eens verdiepen in openbaringen 2:20-23. Dat geldt ook voor website uitbaters als van derokendevlaswiek.com, dewoesteweg.nl en het gekrookteriet.nl die voor sommigen inmiddels de status van paus hebben bereikt. 

Een artikel van frontnieuws.com stelt: 'Poetin verklaart dat globalisten terrorist Klaus Schwab een legitiem militair doelwit is'. Frontnieuws baseert dat op een artikel van thepeoplesvoice.tv maar nergens wordt dat bewezen noch bij frontnieuws.com noch bij peoplesvoice.tv en dat kunnen ze ook niet bewijzen want het zijn leugens. Iedereen kan de spreektekst en de vragenbeantwoording op de 20ste plenaire sessie van de Valdai praatclub van president van Rusland Vladimir Putin zelf nalezen op valdaiclub.com of kremlin.ru Toch worden de leugens van thepeoplesvoice.tv gretig gepubliceerd omdat men er niet voor terugdeinst om kwaad met kwaad, zonde met zonde te bestrijden. Allemaal strijden in het harnas van de helse Saul. Voor de wereld is alles geoorloofd en kan alles er mee door. En die daarin mee doet is een vijand van God: Overspelers en overspeleressen, weet gij niet, dat de vriendschap der wereld een vijandschap Gods is? Zo wie dan een vriend der wereld wil zijn, die wordt een vijand van God gesteld. (Jakobus 4:4) Maar feitelijk strijdt iemand tegen de waarheid als hij leugen met leugen bestrijd. Dus als je bijvoorbeeld de leugens van rd.nl bestrijdt met de leugens van frontnieuws.com dan ben je drie vingers aan dezelfde hand en dat is niet de hand van God. Wie beweert van wel maakt God tot een leugenaar. Dus als Burggraaf die rotzooi op zijn vlaswiek website laat staan dan is dat alleen maar meer bewijs dat de ban die op hem rust een volstrekt geldige is. Dan kan hij beter die derokendevlaswiek.COM website ook opheffen. Op deze wijze wordt de naam van God alleen maar gelasterd en verdeeldheid gezaaid. De gruwelijke vruchtgevolgen van dergelijke artikelen worden ook zichtbaar in de reacties onder het artikel waarin meneer Putin op basis van deze leugens door lezers word omarmd als de wedergekomen 'Jezus' en 'messias de verlosser van het kwaad'

Ik heb ook een reactie geschreven onder het artikel van frontnieuws.com die ik hier onder zal plaatsen aangezien er censuur wordt toegepast op de frontnieuws.com website:
 
'President van Rusland Vladimir Putin heeft dit niet gezegd. De gepubliceerde officiƫle spreektekst bevat geen letter over de WHO of Klaus Schwab. Jullie publiceren desinformatie uit secundaire bronnen. Jullie belasteren Putin daarmee en bedriegen de Nederlandse burgers. Door deze smerige manier van werken helpen jullie niemand en snijden jullie jezelf in de vingers. Jullie geven alle 'mainstream' media hiermee het wapen in handen om jullie af te schrijven als 'complotwappies'. Als u verlost wil worden van het kwaad in de wereld moet u geen kwaad met kwaad bestrijden maar u tot God bekeren. Bekeer u van uw boze werken. Erken uw schuld tegenover God en rechtvaardig God in Zijn oordelen en smeek de Heere Jezus Christus de Zoon van God de Middelaar Gods en der mensen om genade. Om met God verzoend te mogen worden door het bloedige offer dat Hij gebracht heeft om de gramschap van Zijn Vader te stillen om vijanden met God te verzoenen. De wereld is niet meer te redden zoek daarom reddimg voor uw arme ziel. Want deze wereld gaat voorbij en God gaat deze wereld verbranden. Maar Hij schept nieuwe hemelen en een nieuwe aarde waarop gerechtigheid wonen zal. Maar die de wil Gods doet blijft tot in der eeuwigheid.

Maar de dag des Heeren zal komen als een dief in den nacht, in welken de hemelen met een gedruis zullen voorbijgaan, en de elementen branden zullen en vergaan, en de aarde en de werken, die daarin zijn, zullen verbranden. Dewijl dan deze dingen alle vergaan, hoedanigen behoort gij te zijn in heiligen wandel en godzaligheid! Verwachtende en haastende tot de toekomst van den dag Gods, in welken de hemelen, door vuur ontstoken zijnde, zullen vergaan, en de elementen brandende zullen versmelten. Maar wij verwachten, naar Zijn belofte, nieuwe hemelen en een nieuwe aarde, in dewelke gerechtigheid woont. Daarom, geliefden, verwachtende deze dingen, benaarstigt u, dat gij onbevlekt en onbestraffelijk van Hem bevonden moogt worden in vrede; (2 Petrus 3:10-14)'

S.A. Top

bronnen: