zondag 10 september 2023

Knip en plakwerk refodom.com verworpen.

Een email verzonden aan website (info@)refodom(.com) (onbestelbaar wegens niet bestaand emailadres).

"Uw knip en plak werkje legt mensen woorden - waar of niet waar - in de mond en smeert hen tekens op hun voorhoofd. Dit is een vals getuigenis tegen uw naaste.

U maakt een valse tegenstelling tussen heidendom en refodom. Aangezien op het gele spandoek duidelijk te lezen staat: "for God en my country" bovendien is de hele wereld behalve Israƫl Gods verbondsvolk heidens (griek/goyim) inclusief het refodom. En in Christus is noch Jood noch Griek.
 
Op de zesde foto is de originele tekst op het karton (brown cardboard) aangepast en vervangen door een andere tekst.

De foto's zijn zonder bronvermelding geplagieerd en bewerkt.

---

"Homophobia has always existed in Uganda," he says. "But I would say it's greatly increased over the past two years, ever since American evangelicals came to Uganda."

Specifically, he's referring to a conference in March 2009, when three Americans spoke to hundreds of people in Kampala about homosexuality. One of them was Scott Lively, who told the group: "The gay movement is an evil institution. The goal of the gay movement is to defeat the marriage-based society and replace it with a culture of sexual promiscuity."

https://www.npr.org/2010/12/20/132147169/anti-gay-atmosphere-permeates-uganda

---

En indien ook iemand strijdt, die wordt niet gekroond, zo hij niet wettelijk heeft gestreden. (2Thimotheus 2:5)

U zet mensen een 6 op hun hoofd als verwijzing naar het getal van het beest. Maar dit is precies het werk van het beest uit Openbaringen 13:11. Is dit uw belijdenis dat u behoort aan dit beest? Vervolgens wist u dit teken weer uit. U weet dus niet waar u mee bezig bent of wat u nu eigenlijk wilt. Jezus heeft gezegd:

 Want wie van u, willende een toren bouwen, zit niet eerst neder, en overrekent de kosten, of hij ook heeft, hetgeen tot volmaking nodig is?
 Opdat niet misschien, als hij het fondament gelegd heeft, en niet kan voleindigen, allen, die het zien, hem beginnen te bespotten.
 Zeggende: Deze mens heeft begonnen te bouwen, en heeft niet kunnen voleindigen. (Lukas 14:28-30)

U maakt zichzelf volgens de woorden van Jezus Christus bespottelijk voor het oog van heel de wereld. En dat lijdt u als een kwaaddoener."

 S.A. Top

Naschrift: dit is een vermaning in het kader van de tucht en heeft niets van doen met partijdigheid.

Alle rank, die in Mij geen vrucht draagt, die neemt Hij weg; en al wie vrucht draagt, die reinigt Hij, opdat zij meer vrucht drage. (Johannes 15:2)

Als u het reinigingsproces van Christus door woord en Geest en kruis en lijden niet wilt ondergaan dan is dat een bewijs dat u geen vruchtdragende rank in Christus bent.

Het is mijn roeping om het zwaard des Geestes te hanteren (Efeze 6:17) en wie zich blijvend niet wenst te laten opereren door dit Goddelijke woord volgens psalm 141:5 geeft daarmee blijk stikonbekeerd te zijn.