donderdag 23 februari 2023

Eliza opgestaan?

Behalve Eliza uit de bijbel ken ik geen Eliza. Wie is dan deze?
In welke hoedanigheid komt gij tot mij?
Vragen, vragen.
Eerst krijg ik een bericht van een wilde heiden (bericht van een man in de ban).
Nu zie ik dat ik zeven dagen geleden een bericht heb ontvangen van ene Eliza.
Enfin, over tot het bericht.

Citaat:

"O, dus Kleen-Top begint nu opnieuw een lastercampagne tegen ds. G.P.P. Burggraaf
Ik dacht dat Kleen zijn les wel geleerd had toen hij met die roofoverval met een hamer het ziekenhuis werd ingeslagen.
Ook Top is doorlopend zwanger van de haat jegens GPPB omdat hij zijn duivelse praktijken ontmaskerd heeft. En hij doet dat ook nog eens anoniem, lafaard die je bent.
Nu begin je weer met "kaalkop ga op, kaalkop ga op"
Ik weet heel zeker, Kleen/Top dat dit je leven gaat kosten, net zoals er lasteraars op dat lasterforum van antichrist dr. Huijgen in de dood zijn gevallen, want God laat Zijn oogappel niet belasteren zoals jij doet. Het is een zonde tot de dood, zoals Judas jegens Christus bedreef, maar ik weet zeker dat ds. Burggraaf je dodelijke dag niet begeerd hebt.

Eliza"

Mijn commentaar:

"O dus", Hoezo "opnieuw" ? Welke Lastercampagne ? verklaar je nader "Eliza"!
Ds G.P.P. Burggraaf ? Nee daar heb ik mee afgedaan.
Die heb ik in de naam van Jezus Christus op 9 augustus 2021 in de ban gedaan.
Die is voor mij een heiden en tollenaar buiten het lichaam van Christus.
Daar wil ik me helemaal niet meer mee bemoeien.
Die geef ik over aan de satan.
Dat gaat God afhandelen.
Voor Kleen moet je bij Kleen zijn en natuurlijk niet bij mij.
"Voortdurend zwanger" enz. het hele bericht staat stijf van de manipulatie(gaslighting).
Hij doet voorkomen als God te weten wat ik denk, voel of begeer.
Een waarheid schrijft hij wel als hij schrijft: Omdat hij zijn duivelse praktijken ontmaskerd heeft.
Want dat heb ik zeker mogen doen: de duivelse praktijken van GPPB ontmaskeren.
Wanneer gaat "Eliza" zijn anonimiteit opgeven? "Lafaard die je bent" nou?
Deze "Eliza" is zeker weten niet de profeet want hij legt mij woorden in de mond die ik niet heb uitgesproken.
En ik beste "Eliza" weet HEEL ZEKER van niet, maar ik nodig deze valse profeet uit om zijn profetie over mijn aanstaande dood concreet te maken met datum, tijd, plaats en omstandigheden.
En dan zal blijken of Hij door Gods Geest of door een andere geest gesproken heeft.
Dit soort valse profeten blinkt naast grote stelligheid ook altijd uit in grote vaagheid.
We gaan natuurlijk allemaal een keer sterven dus daar bewijs je verder helemaal niks mee.
Wat heb ik met vermeende "lasteraars op dat lasterforum van" te maken?
De onafhankelijk te verifiëren feitelijke context ontbreekt volledig?
Nee Gods oogappelen belasteren dat moet je natuurlijk NOOIT doen.
Dus ik doe dat dan ook maar niet, Stel je voor zonde tot de dood, Judas, VERSCHRIKKELIJK.
Maar dat hele oogappel verhaal kan zo uit het raam gezien de ban die op ds. Burggraaf rust.
En als er een ding is waar ik wel vast van overtuigt ben is dat ds. Burggraaf mijn dodelijke dag wel degelijk begeert.
Anders zou hij mij niet zo duivels belasteren en zich bekeerd hebben van zijn valse zondige goddeloze gedachten woorden en werken.
Ik geef geen krimp vergeet het maar.
De tucht blijft gehandhaafd.
Het koninkrijk der hemelen blijft zonder bekering gesloten voor zowel Jurie van den Berg als ds. G.P.P. Burggraaf.
Niet omdat ik het zeg maar omdat Gods woord mij dit leert.
Dus je kunt denken dat Christus het wel door de vingers ziet maar dan heb je wel misgerekend.
Want God is rechtvaardig.

En ook voor "Eliza" heb ik dezelfde boodschap: ga je bekeren brutale spotboef.
En daar kan ook hij het mee doen.

S.A. Top

dinsdag 21 februari 2023

De "woke" antichrist.

De "woke" antichrist.

Onlangs kwam me schokkend Godonterend nieuws onder de ogen. Ik las in een prorussisch telegram kanaal* een bericht over de kerk van Engeland (Anglican Church). Ook de orthodox christelijke Putin refereerde hier** aan in zijn jaarlijkse rede aan de federale vergadering 2023. Niet dat de Orthodoxe kerk zuiver in de leer is of dat Putin een wedergeboren christen zou zijn. Hij staat ook met een afgodisch kaarsje in de kerk en kust de kerkelijke afgodsbeelden. Maar er ligt meer bijbels beslag op die man dan op heel de onbekeerde verbroken en verscheurde vervallen westerse (refo) kerk bij elkaar.

citaat:

The Church of England is considering how to refer to God without assigning a gender, its governing body says. But the church's General Synod adds that while it's been exploring the idea of adopting new language in recent years, no changes are looming.

"This is nothing new," a spokesperson for the Church of England said in a note to NPR. "Christians have recognized since ancient times that God is neither male nor female."

bron: https://www.npr.org/2023/02/10/1155792333/god-gender-pronouns-church-of-england

vertaling:
De Kerk van Engeland overweegt hoe naar God te verwijzen zonder een geslacht toe te wijzen, zegt het besturende lichaam. Maar de Generale Synode van de kerk voegt eraan toe dat hoewel het de afgelopen jaren het idee van het aannemen van een nieuwe taal heeft onderzocht, er geen veranderingen opdoemen.

"Dit is niets nieuws", zei een woordvoerder van de Church of England in een brief aan NPR. Christenen hebben sinds de oudheid erkend dat God man noch vrouw is."

mijn commentaar:

Waar het hart vol van is stroomt de mond van over. Ze verlangen het wel maar ze zien nog geen kans. Maar hun spraak maakt hen openbaar. Van binnen zijn ze grijpende wolven. Het is natuurlijk onmogelijk om God anders aan te spreken dan in mannelijke zin. Dat is snel te bewijzen:

“God is een Geest, en die Hem aanbidden, moeten Hem aanbidden in geest en waarheid.” (Joh 4:24, DutSVVA)

“Want Hij heeft van God den Vader eer en heerlijkheid ontvangen, als zodanig een stem van de hoogwaardige heerlijkheid tot Hem gebracht werd: Deze is Mijn geliefde Zoon, in Denwelken Ik Mijn welbehagen heb.” (2Pet 1:17, DutSVVA)

“En Ik zal den Vader bidden, en Hij zal u een anderen Trooster geven, opdat Hij bij u blijve in der eeuwigheid; Namelijk den Geest der waarheid, Welken de wereld niet kan ontvangen; want zij ziet Hem niet, en   kent Hem niet; maar gij kent Hem; want Hij blijft bij ulieden, en zal in u zijn.” (Joh 14:16-17, DutSVVA)

De drieënige Goddelijke Geest openbaart Zich in Zijn Woord als mannelijk: Die Hem aanbidden.

De eerste Persoon van het Goddelijk Wezen openbaart Zichzelf mannelijk als de Vader: God den Vader.

De tweede Persoon van het Goddelijk Wezen wordt geopenbaard van de Vader als mannelijk: Deze is mijn geliefde Zoon.

De derde persoon van het Goddelijk Wezen de Heilige Geest, de Geest der waarheid, de Trooster wordt geopenbaard door God de Zoon als mannelijk: opdat Hij bij u blijve in der eeuwigheid.

God in Zijn ene Wezen en de drie Personen is mannelijk.

Uit de volgende verzen wordt duidelijk bewezen dat de kerk van Engeland met haar genderneutrale sodomitische leer en aanval op de scheppingsorde een afgevallen antichristelijke kerk is waar de duivel "feest" viert. De duivel wil alles wat God geschapen en gegeven heeft inclusief Zijn Woord de bijbel verwoesten. Ja kon het zijn God Zelf. Zo duivels slecht is de duivel. En Christus heeft de duivel overwonnen en hij is uit de hemel op de aarde geworpen (Opb. 12, 1 Pet. 5:8). En hij voert strijd. En zo duivels slecht komt de anglicaanse kerk openbaar. En met haar allen die hetzelfde leren.

“Wie is de leugenaar, dan die loochent, dat Jezus is de Christus? Deze is de antichrist, die den Vader en den Zoon loochent. Een iegelijk, die den Zoon loochent, heeft ook den Vader niet; wie den Zoon belijdt, heeft ook den Vader. Hetgeen gijlieden dan van den beginne gehoord hebt, dat blijve in u. Indiën in u blijft, wat gij van den beginne gehoord hebt, zo zult gij ook in den Zoon en in den Vader blijven. En dit is de belofte, die Hij ons beloofd heeft, namelijk het eeuwige leven. Dit heb ik u geschreven van degenen, die u verleiden.” (1Joh 2:22-26, DutSVVA)

Uit voorgaande verzen wordt duidelijk bewezen dat het niet eren en verloochenen van de Vader en de Zoon, door het lasteren van Zijn Goddelijk Wezen met genderneutrale sodomitische scheppingsorde verkrachtende taal. Een vast bewijs is dat diegene(n) onder de antichrist geschaard moeten worden. En dat hiermee Christus in ongeloof verworpen wordt.

Je ziet het voor je ogen door de eeuwen heen van kwaad tot erger naar het einde gaan. Eerst het huwelijk en de kuise zeden aangevallen, de gezagsverhoudingen binnen gezinnen, feminisme, dan komt de sodomie er
bij en de travestie, dan komt daarbij transsexualiteit en allerlei andere
perverse aanvallen op de scheppingsorde van God. Dat begon al in het paradijs waar het de duivel gelukt is zijn zielsverwoestende werk aan te vangen. En met zijn verleidende leugens de heilige paradijselijke vrede tussen God en mens en schepping te verstoren. De mens ontdaan van het beeld Gods ontmenselijkt. De ziel verwoest het lichaam verminkt. alles wat tegengesteld is aan God en Zijn werk en Woord wordt in onze dagen door de wereld tot norm verheven. De ene goddeloosheid is het fundament voor de volgende Het is tegen den Heere en tegen Zijn Gezalfde.

Men zou kunnen tegenwerpen dat de anglicaanse kerk nog niets besloten of gedaan heeft maar dit argument is vals. Omdat de woordvoerder de leugen leert dat dit niets nieuws is. Dat dit altijd zo erkent en geleerd is. Als de Godslasterlijke leugen word uitgebraakt tegen Gods woord en de geschiedenis van Gods Kerk in. Als zou God mannelijk noch vrouwelijk zijn. Terwijl het tegendeel hiervan met Gods woord onweerlegbaar bewezen is.

S.A. Top

*https://t.me/Slavyangrad/32512
**bron: https://t.me/IntelRepublic/14701


Bericht van een man in de ban:

 Bericht van een man in de ban:

"Kleen

God heeft Kleen in het ziekenhuis geslagen! Jij volgt lasteren doe je niet gratis!"

Mijn antwoord:

[069:9] Ik ben mijn broederen vreemd geworden, en onbekend aan mijner moeders kinderen. [069:10] Want de ijver van Uw huis heeft mij verteerd; en de smaadheden dergenen, die U smaden, zijn op mij gevallen. (Psa 69:8-9)

Voordat ik je van antwoord voorzie heb ik mijn oor eerst even te luisteren gelegd bij de borstlap van de Hogepriester naar de ordening van Melchizedek. En door de bediening van de Urim en de Thummim des Heiligen Geestes heb ik (naar ik meen) enig licht in deze zaak mogen ontvangen van de Allerhoogste Majesteit.

Hoe Kleen in het ziekenhuis is gekomen dat weet ik niet. Al heb ik wel een vermoeden maar dat heeft in ieder geval niets met DRV te maken. Dat er niets bij geval buiten God om geschieden kan staat buiten kijf. Job kwam ook in het "ziekenhuis" maar daar had de duivel de hand in onder Gods toelating. Over Job gesproken, Job moest voor zijn vrienden (degenen die niet recht hadden gesproken) Bidden voor hun behoud. Dat is bij jou ver te zoeken jij bent er heel content mee dat Kleen in het ziekenhuis ligt. En daarmee overtreedt jij het liefdesgebod van Christus Zelf (Mat. 5:44).
Jij ziet dat als een bewijs van je vermeende (verrotte) gelijk. Nou uit die gedachte is de bodem ook al uit geslagen. Maar jou redenering valt ook heel eenvoudig om te keren want God heeft ds. G.P.P. Burggraaf ook allang het ziekenhuis ingeslagen al was dat geen krankheid tot de dood. Of was je dat al weer vergeten? Ja lasteren doe je niet gratis waarvan akte. Wie volgt? jij zelf soms?

God mag met mij doen wat Hij wil want ik ben Zijn eigendom in Christus en Hij geselt een iegelijken zoon, die Hij aanneemt (heb 12:6) Maar ik ben er van verzekerd dat God jou leugen  teniet zal doen.

Ik heb je als Elia al een keer voor het Godsgericht gedaagd maar toen droop je lafhartig af. Jij wist me toen te profeteren dat God mij op Zijn tijd de hel wel zou inbliksemen. Is God milder geworden? eerst de hel ingebliksemd nu het ziekenhuis ingeslagen?! Of is dit niet de waarheid? Dat jij een valse profeet bent die Gods naam misbruikt met je valse profetieën! Ik zou als ik jou was nog eens te rade gaan bij de geest die jou al deze profetieën ingeeft om eens wat specifieke gegevens te verzamelen over mijn aanstaande ziekenhuis opname. Wanneer en met welke kwaal zal God mij het ziekenhuis in slaan ? En vergeet dat vooral niet breed uit te meten op je website en op de website van je paus. Zodat iedereen zich kan verzekeren of jullie beschuldigingen en profetieën de waarheid zijn.

Kun je ook verklaren waarom ik na Kleen de volgende ben op de lijst van vermeende lasteraars ? Waarom bijvoorbeeld niet ds. A. Kort? Gelijk ook even de lijst even publiceren zo dat iedereen weet wanneer hij of zij de volgende is.

Vanwaar opeens deze plotselinge hernieuwde aandacht voor mijn persoon. Zeker nieuwsgierig of ik nog leef (de ijd'le waan). Nou hier een teken van leven. Ik heb jullie in de naam van Jezus Christus in de ban gedaan. Zonder bekering blijven jullie voor mij wilde heidenen buiten het lichaam van Christus. Al vier je dag en nacht avondmaal en houd je een miljoen kerkdiensten. God is een rechtvaardig God en bij mij sta je onder de tucht. Ga je bekeren brutale spotboef. En daar kun je het mee doen.

 S.A. Top