maandag 7 juni 2021

Het vijfde scenario

Er is veel bombarie momenteel over het lockstep scenario uit een Rockefeller rapport dat nu door Baudet voor het voetlicht wordt gehaald. Ook hetgekrookteriet.com schenkt er weer aandacht aan. De tien tenen aan twee benen deels ijzer en deels leem van het beeld uit de droom van nebukadnezar is een werkelijkheid waar we allang in leven. En we zien dat er na dit beeld geen ander beeld meer komt. Dus de nieuwe wereldorde, ten spijt van alle pogingen zal nooit verder komen als een drie dubbel verdeeld wereldrijk. We zien dat bij de VN. toch is er iets wat alles samenbindt en dat is dat de hele wereld in de boze ligt en een overste heeft namelijk de duivel. Dus in zekere zin werkt alles samen tegen  God en Zijn Gezalfde en Zijn gemeente. Het Rockefeller rapport is geen vooropgezet stappenplan wat uitgevoerd wordt. Het is een document waar in uiteengezet wordt op welke manieren de wereld zich zou kunnen ontwikkelen. Alle scenario's en factoren zijn al zo oud als de zondeval want er is niets nieuws onder de zon. In de bijbel staat niet hoe het misschien zou kunnen gaan zoals ze dat doen in dat Rockefeller rapport. Maar in de bijbel staat hoe het ZAL gaan. Natuurlijk valt het opportunisme van Klaus Schwab in het lockstep scenario. En de wereldleiders die hun oren daar naar laten hangen zijn door de burgers gekozen. Want daar ligt de macht. Al staat alle macht onder de almacht van God en kan er niets zonder Gods toelating gebeuren.  Ieder moet zijn rol uitspelen op het wereldtoneel en degenen die behoren tot die steen die zonder handen werd uitgehouwen dat is het koninkrijk van God. Die zullen de wereld overwinnen door het geloof.

“Welken door het geloof koninkrijken hebben overwonnen, gerechtigheid geoefend, de beloftenissen verkregen, de muilen der leeuwen toegestopt;” (Hebreeën 11:33, Statenvertaling Bijbel)

“4. Want al wat uit God geboren is, overwint de wereld; en dit is de overwinning, die de wereld overwint, namelijk ons geloof.5. Wie is het, die de wereld overwint, dan die gelooft, dat Jezus is de Zoon van God? 6. Deze is het, Die gekomen is door water en bloed, namelijk Jezus, de Christus; niet door het water alleen, maar door het water en het bloed. En de Geest is het, Die getuigt, dat de Geest de waarheid is.” (1 Johannes 5:4-6, Statenvertaling Bijbel)

Ik herinner me dat ik als kind met mijn moeder sprak over de ontwikkeling van mobiele apparaten als de gsm en de gameboy en de walkman en de camera en voorzag hoe zich dit zou ontwikkelen. En precies zoals ik het toen schetste is het uitgekomen. Ik weet nog dat ze vroeg wat er na het aanraakscherm zou komen en dat ik toen een boekrol voor me zag en zei: oprolbare schermen want er is niets nieuws onder de zon maar verder durf ik niet te kijken. En ziedaar 2021 smartphones met oprolbare schermen zijn hier.

Er is eeuw uit eeuw in altijd nieuwe techniek geweest en het is ook altijd misbruikt en toch:

“Hij heeft ieder ding schoon gemaakt op zijn tijd; ook heeft Hij de eeuw in hun hart gelegd, zonder dat een mens het werk, dat God gemaakt heeft, kan uitvinden, van het begin tot het einde toe.” (Prediker 3:11, Statenvertaling Bijbel)

Al zou de fantasie visie van Klaus Schwab werkelijkheid worden, Dat er direct toegang kwam tot het denken en geheugen van de mens door een machine. Dan kopieerde ik bij wijze van spreken direct een niet wisbare kopie van de statenbijbel in mijn geheugen. Geen enkele techniek zal kunnen bestaan zonder Gods toelating en geen enkele techniek zal de uitverkorenen kunnen weerhouden zalig te worden.

De Heere heeft me als mavo scholier laten zien hoe de wereld zich in mijn tijd zou ontwikkelen ook politiek. Ik heb op het plein van de VLC oog in oog gestaan met Thierry Baudet (letterlijk, er was een dag dat er allemaal mensen de school kwamen bezoeken die daar geen leerling waren) en ook over Rutte die toen leider van een politiek clubje was gesproken en over diverse mensen geprofeteerd wat hun rol zou zijn. Ook de uil van minerva en het klimaatbeleid kwam voorbij. Verder heb ik Kees van de Staaij geprofeteerd dat hij de voorman van de SGP zou worden met de woorden: Ik gaf u een koning in mijn toorn. Ik kan zo de plek aanwijzen voor het fietsenhok waar het gebeurd is. Het komt allemaal tot in details uit.

En Gods woord komt ook tot in details uit. het Rockefeller rapport en Baudet en Rutte en Staaij en de wereld houden geen rekening met een vijfde scenario namelijk de wederkomst van Jezus Christus.

“Zie, Ik kom als een dief. Zalig is hij, die waakt en zijn klederen bewaart, opdat hij niet naakt wandele, en men zijn schaamte niet zie.” (Openbaring van Johannes 16:15, Statenvertaling Bijbel)

S.A.

http://www.hetgekrookteriet.com/Diverse_artikelen/Lockstep.html