dinsdag 31 augustus 2021

Meer fake nieuws op het gekrookteriet.com en geen enkel teken van inkeer.

Onlangs las ik een paar artikelen van de hand van Verhoeven op zijn website het gekrookteriet.com.
Het ene ging over grafeenoxide in vaccins en het andere over een chip in vaccins.
("SARS-CoV-2, feitelijk grafeenoxidevergiftiging?" en "Gevaccineerd en gescand.")
Als je al die complotwebsites zoals ook hetgekrookteriet.com moet geloven dan is het corona vaccin een groot wonder.
In een dose van 0,5 ml zit dan volgens zeggen:

- een teken van het beest chip.
- 99% procent grafeenoxide.
- een (dieren)chip.
- een magneet.
- een bluetooth radio.
- een 5g radio.
- een complete computer met een besturingssysteem in mrna code.
- minstens een dikke accu natuurlijk om alles van stroom te voorzien (mijn aanname)
- enz.

En dan zitten er natuurlijk (misschien, complot) ook nog de gewone ingrediënten in.
Er zijn uiteraard religieuze, ethische en medische bezwaren tegen vaccins.
Dat blijft volledig staan.
Maar er zijn geen grenzen aan de fantasie van de complotfantasten. 
Er wordt door de meest orthodoxe refo's allerlei van horen zeggen en op internet (inclusief hetgekrookteriet.com) gelezen en compleet van de pot gerukte kolder verkondigd als de waarheid.
Het wordt met een doodernstig gezicht gezegd, je oren staan te klapperen en je moet vechten tegen de schaterlach.
Zoveel onzin, en dat moet allemaal passen op een tiende van een theelepeltje.

Ik heb die twee van der Hoeven artikelen gelezen en onderzocht en concludeer dat hij de eenvoudigen die zijn website voor zoete koek slikken aan het bedriegen is want het is geheel onbewezen.
Ik heb dat vervolgens aan hem doorgegeven maar na een week nog steeds geen reactie of rectificatie.
Dat is voor mij een bewijs dat hij en anderen de overheid evenaren in het kwaad.
Al die complot websites zijn niet echt geïnteresseerd in de waarheid, daar ligt hun belang niet en daarom verspreiden ze contra propaganda.
Dit alles heeft niets met de vreze des Heeren te maken.
 
Hieronder twee mails naar hetgekrookteriet.com
 
Eerste bericht:

"http://www.hetgekrookteriet.com/Diverse_artikelen/Scan.html

https://www.youtube.com/watch?v=PfBD1HeNkFE

Gekrookteriet.com krant brengt de leugens in het land.

Wat een lachwekkend gebeuren."

 
 
Tweede bericht (doorgestuurd antwoord op mijn vragen aan Pfizer over grafeen(oxide):

"Geachte heer/mevrouw Top,

Het Pfizer/BinoNTech vaccin bevat geen grafeen(oxide).

 Zie o.a. deze factcheck van Reuters en waarin Pfizer reageert.

  • Pfizer told Reuters its vaccines do not contain the material. This material is also not listed in any of the widely available COVID-19 vaccines worldwide.
  • “Graphene oxide is not used in the manufacture of the Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine,” Pfizer’s Senior Associate of Global Media Relations told Reuters.

https://www.reuters.com/article/factcheck-grapheneoxide-vaccine-idUSL1N2OZ14F

Reuters haalt ook een verklaring aan van de Spaanse Universidad de Almería. In de verklaring hieronder de UAL dat;

  • "het categorisch onjuist is" dat de universiteit een "wetenschappelijke studie" heeft uitgevoerd waarin wordt geconcludeerd dat het COVID-19-vaccin van Pfizer grafeenoxide bevat.
  • "De Universiteit van Almeria staat als academische instelling volledig achter vaccins als een wetenschappelijk onbetwistbaar instrument om ziekten te bestrijden.”

https://twitter.com/ualmeria/status/1410884237377560579

Op 11 augustus heeft Reuters een nieuwe factcheck gedaan, Fact Check-No evidence graphene oxide is present in available COVID-19 vaccines via lipid nanoparticles | Reuters

De conclusie was (wederom);

  • “Reuters did not find evidence that mRNA COVID-19 vaccines contain graphene oxide in their lipid nanoparticles.
  • Pfizer and Moderna have said that no graphene oxide is present in their vaccines.”

Diverse andere sites, waaronder deze van het Vl;aamse Factcheck, gaan in op de onjuiste uitspraak over grafeenoxide.

  • “Een Spaanse onderzoeker vermoedt dat hij grafeenoxide heeft gevonden in het Pfizer-vaccin. Hij zegt zelf dat hij daar eigenlijk geen sluitend bewijs van heeft.
  • Grafeenoxide staat niet op de ingrediëntenlijst van vaccins die in Europa gebruikt worden. Het Pfizer-vaccin dat onderzocht werd, gebruikt “vetten” om de werkzame stof “in te kapselen” en geen grafeenoxide.
  • Er is echt nog altijd geen spoor van wetenschappelijk bewijs voor “magnetisme” bij gevaccineerde mensen.”

Tot slot, de bijsluiter van het vaccin vermeldt (op pagina 32) de volgende stoffen die in het vaccin zitten;

  • De werkzame stof in dit middel is het mRNA-vaccin tegen COVID-19. Na verdunning bevat de injectieflacon 6 doses van 0,3 ml met elk 30 microgram mRNA.
  • De andere stoffen in dit middel zijn: − ((4-hydroxybutyl)azaandiyl)bis(hexaan-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoaat) (ALC-0315) − 2-[(polyethyleenglycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide (ALC-0159) − 1,2-distearoyl-sn-glycero-3-fosfocholine (DSPC) − cholesterol − kaliumchloride − kaliumdiwaterstoffosfaat − natriumchloride − dinatriumfosfaatdihydraat − sucrose − water voor injectie

De NOS heeft een artikel met een duidelijke,begeleidende video gemaakt over wat er in het vaccin zit (en waarom), zie https://nos.nl/op3/collectie/13850/artikel/2363292-dit-zijn-de-11-ingredienten-in-het-coronavaccin .

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Mvg, 

(medewerker Pfizer)"

 

 

Slotconclusie:

De eerste mail maakt duidelijk in de verwijzing naar een video dat dit om een grap ging waarbij een en ander in scene is gezet.

De tweede mail maakt duidelijk dat er geen enkel bewijs is voor grafeen in vaccins.

Websites als het gekrookteriet.com beschuldigen anderen er van niets te onderzoeken en de waarheid te verzwijgen maar hier bewijs ik dat ze zelf niets onderzoeken en de leugen propageren.

Websites als hetgekrookteriet.com zijn dus geen antwoord of oplossing voor een probleem maar onderdeel van het probleem.

Ze doen zo geen enkel nut maar wel schade.

S.A.

 



 
 





donderdag 5 augustus 2021

De naakte boog Gods.

Ds. G.P.P. Burggraaf van de derokendevlaswiek.com had het volgens eigen schrijven op zijn hart om "de naakte boog Gods" van William Huntington in pdf formaat uit te geven. Maar dit boekje van Huntington staat al jaren op de website van Kleen die het uit een pdf van theologienet heeft gehaald?. Hij had zich dus de moeite kunnen besparen. Vreemd genoeg heeft theologienet zelf het bewuste boek uit het verzamelwerk van William Huntington verwijderd terwijl het in eerdere publicaties jaren geleden er nog wel in stond. ds B. mag zich de inhoud van dit boek zelf wel aantrekken aangezien hij zich zelf schuldig maakt aan lasterpraktijken jegens kinderen van God waaronder mij.

 S.A. Top

Complotten ontleed.

Hierbij een link naar een blog waar complotten worden ontleed.

https://barracudanls.blogspot.com/

"Barracuda bestrijdt domdenken in de (alternatieve) media met mondsnoerende logica"

van harte aanbevolen als onderzoeksbron.

S.A. Top

maandag 2 augustus 2021

Parel van de duivel.

De zevende maand is gepasseerd. Als je het oude testament een toepassing geeft voor het heden en ds G.P.P. B. van de rokendevlaswiek.com uitdaagt tot een Godsoordeel zoals ook Elia dat deed met de baälspriesters komt er geen enkele reactie. Hij kan wel de woorden en betekenis van mijn mailadressen verdraaien en daar een valse profetie aanhangen dat ik door de wormen gegeten zal worden als Herodus. Dat doet hij heel subtiel in zijn preken maar uit de details is wel op te maken dat hij mij bedoelde. En dan beroemt hij zich er op alles haarfijn te kunnen onderscheiden. Maar dan had hij toch bij God vandaan door de Heilige Geest haarfijn moeten onderscheiden dat mijn email adressen een frase uit het lied vormen dat de opstanding van Christus bezingt.


Nu de zevende maand gepasseerd is en deze zevende profetie vervuld is. Aangezien ik dit 1 augustus 2021 schrijf in het volle besef mijzelf geen seconde in het leven te kunnen houden. Maar nog springlevend ben als bewijs van God dat ik geen valse Hananja profeet ben.

En ook dat ik geen baälspriester ben aangezien God mij door vuur heeft geantwoord met de ingang van deze afgelopen zevende maand. Zoals ook God Elia door vuur antwoordde en een geweldige vuurstorm over Lytton Canada heeft gegeven op het gebed 29 jaar geleden. Dus die brand in Lytton is inderdaad aangestoken door mij 29 jaar geleden door het gebed. Dat heeft dus niets met de illuminati te maken die bewijzen van Charles Hoffe wilden vernietigen. Ook heeft Charles Hoffe door zijn ontslag niet zijn hele inkomen verloren, alleen maar de helft. En zijn kliniek mag dan in vlammen zijn opgegaan waardoor de andere helft van zijn inkomen verloren is gegaan, maar zijn laptop was gered. Bovendien was zijn d-dimer test onderzoek helemaal niet het ultieme bewijs dat vaccinaties in 60 procent van de gevallen tot trombose leidt. Aangezien een verhoogd test resultaat ook door andere oorzaken kan komen: "An increase in d-Dimer levels may mean that the clot dissolving system has been activated; but d-Dimers also can be increased by other factors such as infection, inflammation, pregnancy, etc." bron: http://www.clotcare.org/faq_ddimertest.aspx

Ds B. Heeft aannames van Hoffe en Bakdhi in zijn prediking gerecycled tot de profetie dat velen binnen 3-4 jaar zullen sterven aan het corona vaccin. We zullen zien of er over 3-4 jaar in Nederland miljoenen mensen dood zullen gaan aan dit vaccin. Gemiddeld is Nederland grofweg voor 90 procent gevaccineerd voor van alles. We hebben in Nederland 17 miljoen inwoners. 60 procent van de mensen in de test van Hoffe hadden een verhoogd niveau. Dus even snel gerekend zullen er dus 9 miljoen gevaccineerden in Nederland alleen al dood moeten gaan. Maar laten we ds B. halverwege tegemoet komen en dit halveren. Dan zullen er toch minstens 4,5 miljoen doden moeten vallen in 2024-2025 door het corona vaccin.

Er zijn wat valse profeten op de wereld. Toen het gerucht ging dat Trump ging meedoen aan de verkiezingen waren er allerlei profeten die profeteerden dat Trump in 2012 president zou worden. Toen ik dat zag ben ik direct op mijn knieën gegaan en heb ik aan God gevraagd er 2016 van te maken om al die valse profeten te beschamen. En ik heb destijds diverse amerikaanse christenen gewaarschuwd dat als Trump zich niet zou bekeren hij maar een termijn zou krijgen en dat is ook uitgekomen. Ik wist bij God vandaan toen ik tien jaar was al welke presidenten er zouden komen. We hadden toen Bush. Dat wijst op de wildernis. Daarna zou er een Bill komen een verwijzing naar het wilde westen en billy the kid en die Bill was Clinton. Daarna kwam in mijn gedachten was de zoon van Bush oud genoeg om president te worden. Nog steeds een wildernis omdat ik nog onbekeerd zou zijn. Tot het jaar van mijn redding zou aanbreken en ook voor mij de verklager uit de hemel gestoten zou worden en als een bliksem baraq uit de hoogte bama zou storten. En zo is het geschied in 2008 werd mijn ziel gered en werd Barack Obama met gelijk klinkende naam tot president verkozen. En daarna zou de laatste bazuin kunnen klinken ofwel de last trumpet:
"In een punt des tijds, in een ogenblik, met de laatste bazuin; want de bazuin zal slaan, en de doden zullen onverderfelijk opgewekt worden, en wij zullen veranderd worden."
En inderdaad er kwam een president Trump. Die het laatste restje christendom vertegenwoordigde. Maar:
"[...]zo Hij vertoeft, verbeid Hem, want Hij zal gewisselijk komen, Hij zal niet achterblijven." dus dat moest klinken als verbeiden. En inderdaad Joe Biden is nu president. En nu wacht ik rustig op de komst van Jezus Christus mijn Heere op de wolken. Dus wat ik toen gezien heb is nu tot in details vervuld. En dat is tot versterking en bevestiging van mijn geloof en roeping. Men mag het verwerpen als oncontroleerbaar maar dat doet me niets. Want het maakt geen donder uit of je een getuige hebt of niet een farizeeër verwerpt het toch. Een klein voorbeeld. Ik zat eens bij mijn moeder en zei als je op een verkeerde weg bent knalt het stuur zo van je fiets. Een tijdje later zat ik er weer en toen vertelde mijn moeder het stuur van de fiets van mijn broertje was zomaar afgebroken. Ik zeg dat heb ik de vorige keer dat ik hier zat nog gezegd. Ja zei ze. Maar mijn broertje geloofde er niets van ook al had ik een getuige.

De echte reden dat Lytton is verbrand geworden ligt niet in het heden maar in het verleden. Maar ik ben net als Nebukadnezar (doelbewust) even vergeten hoe het boek getiteld is wie het geschreven heeft en wat de inhoud was. Dus als er nog een Daniël of Jozef is in wie Gods Geest is dan zal deze het wel even bekend kunnen maken.

Als ds B. Als kind en knecht van God alles zo haarfijn weet. Dan had hij geweten dat ik toen ik tien jaar oud was op mijn knieën heb gelegen voor God in gebed voor hem en de rokendevlaswiek. Waarbij diverse bijbelteksten die ds B. Aanhaalt als van God ontvangen een plaats hebben gehad. Zoals o.a. de rammen van de Nebajoth, de dorsslede, de handpalmen e.d. En dat God daarbij zelfs zaken uit zijn verleden heeft geopenbaard (remember: "Ik open en niemand sluit" toekomst, heden en verleden). En ook dat God reeds tot hem gesproken heeft: aangaande Gad enz. Maar God heeft me destijds laten zien dat ook Gad er zijn hand niet voor omdraaide om meester dromer Jozef zijn broeder te doden of  in de put te werpen en te verkopen als een slaaf naar egypte. Blijkbaar heeft ds B. in het geheel geen onderscheiden kennis bij God vandaan anders had hij het wel geweten. Net zoals Ananias van Paulus wist: zie hij bid.

Ja die ds B. dacht (geheel ten onrechte) ook een aantal jaren geleden dat ik D.J. Kleen was. Terwijl ik hem een door mij ingezongen mp3 file heb toegezonden waarin ik psalm 45:2 zing en waar duidelijk uit blijkt dat ik een hele andere stem heb. Zoveel onderscheiden kennis heeft hij dus.

Dat Burggraaf bij zijn roeping en alle voor hem en derokendevlaswiek opgezonden gebeden op allerlei verzoekingen van de duivel is in gegaan neem ik niet voor mijn rekening. Ook al heb ik dat toen al gezien. Samuël was ook niet verantwoordelijk voor de zonden van Saul ook al had hij hem gezalfd. En de profeten die van Judas hebben geprofeteerd insgelijks.

Ds B. profileerde zich recent nog subtiel als een zwaar beproefde Job in zijn preken en zijn tegenstanders als Elifassen. Want die spreken wel de waarheid maar met een verkeerde toepassing. Nou daar is ds B. Zelf een ster in. Met zijn verkeerd toegepaste van God gekregen teksten. En bovendien lijdt hij als een kwaaddoener. Zelfs de "zelf gedecoreerde" Elihu moest de hand maar aan zichzelf slaan volgens ds B. Terwijl de echte Job en de Heere nooit een kwaad woord hebben gezegd in dat bijbelboek over Elihu die het opnam voor de ere Gods gelijk ik heden doe.
Zo zie je maar weer hoe makkelijk ds B. Gods woord aanpast om zichzelf te handhaven.

In het verdraaien van woorden en citaten is hij een echte ster. Geen wonder dat D.J. Kleen denkt dat ds B. brieven aan zichzelf schrijft als je ingezonden brieven gaat aanpassen. Ik weet het uit eigen ondervinding en het is in mijn artikelen bewezen. Hij had het pas in een preek ook over mensen die hem een parel van de duivel noemen (volgens hem). En dat komt hier vandaan dat ds B. de woorden van D.J. Kleen verdraait heeft. Ik schaarde me destijds op basis van de artikelen en preken aan de kant van ds B. Maar inmiddels heb ik wat meer ervaring en zie ik dat beide heren het nodige op hun kerfstok hebben. Kleen heeft nooit gezegd dat ds B. Een parel van de duivel is. Wat Kleen schreef is over een kikker met een parel in mond en gif in de buik en hij schreef er destijds uitdrukkelijk bij of Burggraaf van de duivel is weet ik niet. Burggraaf heeft daar van gemaakt parel van de duivel. En dat noemt ds B. dan over het randje gaan van de zonde tegen de Heilige Geest. En hij beweerde destijds ook dat als je leerde dat de Geest der dienstbaarheid de Heilige Geest is dat je dan de zonde tegen de Heilige Geest pleegt. Daar heb ik hem destijds over aangeschreven. Aangezien ik in het geheel niet overtuigt was door zijn uitleg van de bewuste tekst. En me goed kon vinden in de uitleg die er vanouds aan werd gegeven als de Heilige Geest in Zijn werkingen bij de wetgeving en overtuiging van Gods eisend recht en zonde. Want de vreze is niet los verkrijgbaar van Gods woord en Geest. En daarom de palen der vaderen weigerde terug te zetten. Als je dat de zonde tegen de Heilige Geest wil noemen dan ben je voor mij 100 procent een parel van de duivel. Omdat je dan duidelijk in een strik des duivels zit en zelf over de grens gaat met de zonde tegen de Heilige Geest. Of je daarnaast dan ook nog een kind en knecht van God bent dat laat ik maar liggen voor God.

Ds B. spoorde onlangs een groep briefschrijvers aan een blog te beginnen. Maar niet zoals mij dat was de verkeerde kant en daarbij noemt hij mij dan ook nog een duivelsprofeet. Het word allemaal heel subtiel en algemeen gesteld maar uit de details is steeds precies op te maken dat het om mij en over mijn blog gaat. Hij beweert ook net zo subtiel in zijn preken dat ik mijn bekering van de duivel heb. Terwijl de Heere door Zijn woord en Geest van de week onder het bijbellezen nog sprak:

"Ik ben het, Die met u spreek."

Dus wat heb ik dan met al die subtiele laster preken en artikelen van ds B. te schaften ? Immers helemaal niets. Ds  B. is doorgevloeid, is van de waarheid afgeweken, zit muurvast in de inlegkunde drekgod leringen, in allerlei complot theorieën,is een lasteraar, en een leugenaar, en tast aan de lopende band het werk van God in anderen o.a. mij aan. Over het plegen van de zonde tegen de Heilige Geest gesproken. Waar maak je je zelf schuldig aan. Waarom sla je Christus in het aangezicht ?

En toen ik recent in een artikel over een publieke stem richting de Canadese overheid schreef. Ging hij daar by the way toch op in terwijl hij mijn emails/artikelen niet leest. Ik weet het wel hij heeft een roddel postbode die hem dat tweedehands influistert. Wel dominees veroordelen voor het niet hebben van een publieke stem. Maar dan zelf aangesproken moet het opeens allemaal ootmoedig niet hoog van de toren en denkend aan de repeterende zonden. Maar bij het refodom dan doen die repeterende zonden er opeens niet meer toe dan hoeft het niet ootmoedig en laag van de toren. Maar gaat het om de Canadese overheid nee dan word er ineens naar  Daniël verwezen die heul ootmoedig allerlei dingen zou hebben gezegd die helemaal niet in de bijbel staan. Maar feit is dat er geen enkele ootmoedige publieke refo dominee stem van ds B. per brief rechtstreeks aan de Nederlandse of Canadese overheid is geweest. Hij heeft zijn nek ook niet over voor de waarheid als Johannes de Doper en dan moet je jezelf maar nooit een zoon des donders noemen of anderen naar John Knox wijzen. Daniël zei Nebukadnezar en Belsazar de waarheid en het oordeel aan. Johannes de Doper zei Herodus de waarheid aan en het kostte hem zijn vrijheid en zijn nek. En ik heb zelf onlangs kamerleden van alle partijen publiek aangeschreven en het oordeel aangezegd wat er ook van komen mag. Dus al dit gedraai is echt belachelijk. 

 O ja, banden en gevangenissen zullen eens beslissen, wie er kinderen zijn van God.

Nineve kreeg veertig dagen dus ds B. net zo. En er zijn er al 31 van om. Zonder bekering gaat ds B. Op 9 augustus 2021 zonder verdere aankondiging in de ban. En dan mag hij zelf in het formulier nalezen wat dat inhoud.

In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest, Amen.

S.A. Top

woensdag 7 juli 2021

Gezin in gevaar - derokendevlaswiek.com schouder aan schouder met de antichrist.

Ds B. van derokendevlaswiek publiceert een instemmend artikel over gezin in gevaar:

'GEZIN-IN-GEVAAR' HEEFT HET DEEPSTATE-RD.NL VOLKOMEN TERECHT EXPOSED ALS EEN GAYFORMATORISCH DAGBLAD !

Hetwelk een project is van de stichting civitas christiana. Een organisatie die strijdt voor het katholieke geloof, ofwel voor de antichrist. Daar kan Ds B. gebruik van maken. Maar een kind en knecht van God dat de waarheid schrijft en de tucht handhaaft wordt in datzelfde artikel weggezet als zijnde in de, ik citeer:

"afvallige categorie kleeniaanse beunhazen en hondsdolle Bethel-en-Pniel loochenaars en aan dat soort tovenaars"

Mijn commentaar:

1. Er is geen afval der heiligen.
2. Ik heb niets met Kleen te maken.
3. Ik heb geen hondsdolheid.
4. Ik loochen Bethel en Pniël niet. maar verwerp wel de valse inlegkunde drekgod uitleg daarvan.
5. Je mag me een tovenaar noemen maar ik ben er wel een in dienst van God en het heeft in het geheel niets met zwarte kunsten te maken. Ik wil niets van de duivel hebben. Ik wordt door Gods Geest geleid. Ik bid tot God in de naam van Jezus Christus door de Geest der genade en der gebeden. En God verhoort. Niemand dan de Heilige Geest onderzoekt de diepten des HEEREN mijn God. Alleen de Heilige Geest kan dus Gods raad openbaren en alleen God regeert  over de toekomst. Mijn dromen en gezichten en profetieën heb ik van God ontvangen naar Zijn eigen Woord:

“17. En het zal zijn in de laatste dagen, (zegt God) Ik zal uitstorten van Mijn Geest op alle vlees; en uw zonen en uw dochters zullen profeteren, en uw jongelingen zullen gezichten zien, en uw ouden zullen dromen dromen.18. En ook op Mijn dienstknechten, en op Mijn dienstmaagden, zal Ik in die dagen van Mijn Geest uitstorten, en zij zullen profeteren. 19. En Ik zal wonderen geven in den hemel boven, en tekenen op de aarde beneden, bloed en vuur, en rookdamp. 20. De zon zal veranderd worden in duisternis, en de maan in bloed, eer dat de grote en doorluchtige dag des Heeren komt. 21. En het zal zijn, dat een iegelijk, die den Naam des Heeren zal aanroepen, zalig zal worden.” (Handelingen 2:17-21, Statenvertaling Bijbel)

Hier plaats ik een screenshot dat in een keer duidelijk maakt waar Burggraaf platform aan geeft. En dat is het zoveelste bewijs dat ds B. Is afgeweken van de waarheid en in een strik des duivels verkeert.

 




Ik zal ds B. de moeite besparen de delete knop te moeten indrukken. Ik stuur het wel naar de postbode (graag uitgeprint of in pdf bezorgen).

S.A.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

maandag 5 juli 2021

Dertien ogen en een wonder Gods.

Mijn eerste verjaardags cadeau is binnen. Ik mag de voetstappen van mijn Meester de Heere Jezus Christus weer drukken. Nou dan sta ik weer helemaal stevig met twee benen in het stuk der dankbaarheid. Een viswijf aan de deur. Geheel volgens de instructie van zijn meester ds B. Vanaf de kansel (derokendevlaswiek preek 27-06-2021). En in overeenstemming met mijn wens niet al te lang en met oog voor Elia (https://enaldaareenstukakkerswasvollinzen.blogspot.com/2021/07/daar-juicht-een-toon-daar-klinkt-een.html?m=1). Genoemd viswijf zal grotelijks verheugd zijn dat ik zijn rotte visje publiceer want dan krijgt hij een aaikidootje van zijn meester over de bol. Er is geen letter van dat viswijf, bij God vandaan of op Gods bevel of in Gods gunst geschreven.

Ik citeer Jurie van den Berg:
 
"Met je voortdurende wederstrevende  gespleten lastertong overtref je de baal priesters en zal je doorblijvende ratel-laster tong voor eeuwig de brandende hel instorten om je gelaster van Gods werk!
Je laster heeft het krankzinnige overtroffen van het menselijke, het is van een afgewezen helle hond wie naar zijn eigen uibraaksel is teruggekeert!"
 
Mijn antwoord:
 
"Natuurlijk overtref ik de baälspriesters. Net als Elia de baälspriesters in alles overtrof door de Geest des HEEREN. Doe er eens wat aan dan. Schreeuw en scheldt nog wat harder. De God die door vuur antwoorden zal is God. En dat heeft God afgelopen week waargemaakt met een vuurstorm over Canada van (meer dan) 700.000 bliksemontladingen waarvan (meer dan) 7000 de aarde troffen OP HET GEBED. Plus de vijf vervulde tekenen 25 jaar geleden geprofeteerd. Nou inlegkunde drekgod baälpriestertje overtref dat eens. En weet dit, ik heb daar 25 jaar geleden mijn eigen leven aan gehangen dus als ik dit jaar deze zevende maand de pijp uit ga dan ben ik een valse Hananja profeet. En overleef ik deze maand dan is dat het zevende teken dat ik een man Gods ben. Ik heb mijn leven feil voor de waarheid. Steek zelf je hand eens in het vuur en val me niet lastig met viswijvenpraatjes.
 
S.A. Top kind en knecht van God de HEERE"
 
God maakt van een zes een zeven. Lees maar na in het boekje "Dertien ogen en een wonder Gods.

Zo heeft God van ondergetekende 6 een 7 gemaakt In 2008. Dat is van een kind des duivels een kind van God gemaakt. En daarvoor heeft deze gevonden verloren zoon onder het oordeel geleefd en God gediend als een onbekeerd verbondskind door Gods Geest geleid.
En Hij zal van deze zes tekenen (geweldig gedreven wind in Leersum ,wervelwind in Tjechië, gevaarlijkste soort bliksem inslag voor de kust van Scheveningen , hoosbuien in Limburg, blikseminslag in huis in Rusland, en vuurstorm in Canada met meer dan 700000 ontladingen en meer dan 7000 inslagen), ook zeven maken wacht maar af tot 31-07-2021 00:00. En laat al die inlegkunde drekgod aanbiddende en lasterende baäls priesters van derokendevlaswiek hun best maar doen om vuur van de hemel te bidden om dat te voorkomen. En dan zal ANDERMAAL blijken dat ik geen valse Hananja profeet ben, maar een ware profeet des Heeren. En als ds B. zich dan nog niet heeft bekeerd van zijn lasteringen en ketterijen dan gaat hij bij mij samen met zijn viswijf Jurie van den Berg definitief in de ban. Dan steek ik geen poot meer voor ze uit.

S.A.













zaterdag 3 juli 2021

Daar juicht een toon daar klinkt een stem!

Daar juicht een toon. Daar klinkt een stem. Die galmt door gans Jeruzalem. Een heerlijk morgenlicht breekt aan de Zoon van God is opgestaan.

De Heere is waarlijk op gestaan!

Dat is de stem die klinkt!

Dat is het getuigenis van de Kerk waar ik een levend lidmaat ben.

En (eerwaarde) (broeder en vriend) ds G.P.P. Burggraaf, (Die helaas bij mij publiek onder censuur staat vanwege de roepende zonden.)

Als jij het in je preek (27-06-2021 (1)) over kleniaanse belials mannen hebt dan bedoel je natuurlijk niet dhr S.A. Top uit Ede, gelukkig maar. Dat zou natuurlijk een grote vergissing zijn.

Even over 9/11, 2 vliegtuigen 3 torens dat klopt niet. Maar op welke manier dat niet klopt is nooit onweerlegbaar aangetoond. Speculeren verandert daar niets aan.

Even over de "plandemie", er is geen enkel onweerlegbaar bewijs geleverd dat de sars-cov-2 uitbraak wereldwijd(=pandemie) van te voren door mensen is gepland en daarna uitgevoerd. Speculeren verandert daar niets aan.

Even over het sars-cov-2 virus natuurlijk bestaat dat wel. Het is wereldwijd vele malen aangetoond door wetenschappelijk onderzoek in laboratoriums. Er zijn 7 corona virussen bekend die mensen kunnen infecteren waarvan sars-cov-2 de zevende en jongst bekende is. Van die zeven zijn er die alleen verkoudheidsverschijnselen geven. Maar sars-cov-2 is net weer even anders dan een gewoon griepje. En het virus toont zeer veel verwantschap met het rat-13 vleermuizen corona virus. Dus de gedachte aan een vleermuis is zo gek niet. En hoewel het in theorie mogelijk is dat het sars-cov-2 virus in een lab is gemaakt ontbreekt elk onweerlegbaar bewijs. Zelfs als bewezen is dat er gain-of-function research werd gedaan in het Wuhan lab bewijst dat niet dat het Sars-cov-2 virus daardoor is ontstaan. Laat staan ontsnapt of losgelaten en speculeren verandert daar niets aan.

Bovendien staat alle wetenschap tot Gods beschikking. Dus of het virus nu direct door God tot de mens is gezonden of dat het onder de toelating Gods ontwikkeld is en ontsnapt of losgelaten uit een lab. Dat maakt geen enkel verschil voor het feit dat het er is en er tienduizenden mensen aan dood gaan. Al denkt de mens de griep (grotendeels) onder controle te hebben met een griepprik. Dan zorgt God wel voor een ander virus wat weer een graadje erger is. Gods oordelen gaan over de aarde. Of dat nu direct is door vuur van de hemel of door een gehuurd scheermes maakt geen enkel verschil. Zijn corona en mexicaanse griep door de mens gecreëerd ? Heb je dat gecontroleerd dan ? Ben je in de laboratoriums geweest ? Heb je "makers" gesproken ? Heb je hun bekentenis ? Heb je de methode ? Heb je de bewijzen ? Speculeren helpt niets.

Even over die ds Pieters, die kwam eens preken op beroep in de HHG Ede. Toen stond hij de hele preek zichzelf te herhalen over de heiligmaking, maar over Christus geen woord. Na de preek konden we kennis maken en handen schudden. Bij het verlaten van de kerkzaal had ik de woorden: 'om Sions wil zal ik niet zwijgen en om Jeruzalems wil zal ik niet stil zijn in mijn hart". Toen ik aan de beurt stak hij zijn hand al uit maar ik negeerde deze. Ik vroeg hem waar sta je op? Maar hij wilde geen antwoord geven. Nou? Vroeg hij. Ik zeg: heel eenvoudig op de grond natuurlijk. En? Vroeg hij? Ik zeg: ja zonder grond kun je niet staan. En je hebt het nu de hele preek over heiligmaking gehad maar niet over de Heere Jezus Christus. Ja zegt Pieters dat hoeft niet altijd. Nou ik zeg dat moet altijd wat is nu een preek zonder Christus. Ik zeg ik geef je geen hand want ik ben het niet met je eens. Zijn vrouw stond er met een rood hoofd naast. Die heb ik wel een hand gegeven en sterkte gewenst. Hij is niet naar Ede gekomen. Zo nu is het publiek. Wat denk jij ds B. Had ik een advertentie in het RD moeten zetten?

Hé Ds B. als jij het over in door dominees in stelling gebrachte papagaaien met geheime/subtiele/publieke laster monden hebt dan doel je natuurlijk, en gelukkig maar, niet op mij. Want dat zou natuurlijk wel een hele grote vergissing zijn. Ik heb namelijk geen enkele omgang met dominees. Die willen niks van me weten man.

Ja die ds H.F. Kohlbrugge is toch wel een bewijs dat een kind en knecht van God vreselijk nalatig kan zijn. Net ds A. Kort en ds G.P.P. Burggraaf. Van Kohlbrugge en zijn twaalf twaalftallen heb ik heel lang geleden afscheid genomen, al die dikke boeken, en die man is allang dood ook. Geef mij Gods woord door de Geest maar.

Terdege, gezinsgids, RD, ja daar moet jij allemaal tegen preken ds B. Want daar ben ik in mijn jeugd mee vergiftigd. Dat heb ik toen bij God vandaan gezien als jongen van tien. En daar heb ik toen voor gebeden en dat, ook dat, is verhoord.

Even over adrenochrome. Dat een dood verklaring niet hetzelfde is als de dood gestorven dat ben ik met je eens ds B. Dus in die zin zou een hart transplantatie moord kunnen zijn. Maar dat jij dat verbind met het onbewezen sadistische sprookje over vermeende pedo elite martel kinderen van die Endor websites met hun endor artikelen. Daar ga ik niet in mee. Daarin spreek ik je tegen. En wat je in je preek uitkraamt is zo vals als wat. Een patient(slachtoffer) in het ziekenhuis op de snijtafel is buiten bewustzijn en heeft dus geen emotie en maakt dus geen extra adrenaline aan dus valt er niets te oxideren tot adrenochrome. De
uitgenomen(gekannibaliseerde) organen worden schoongespoeld met een bewaarvloeistof want als het bloed in de organen blijft kunnen ze niet gebruikt worden en blijven ze niet goed. Bovendien is bloed drinken bijzonder ongezond je krijgt er buikpijn, misselijkheid, bloedbraken en stinkende diarree van (al na een fikse bloedneus inslikken). Bovendien is op geen enkele manier bewezen dat adrenochrome je leven verjongd of verlengd. Wat wel echt bestaat is rejuvenation stemcell therapy waarbij  stamcellen uit je eigen vetweefsel wordt vermenigvuldigd en opnieuw geïnjecteerd (bioxmen.org) Maar daar wordt je niet jonger van want de klok tikt gewoon door. En God regeert over hoe lang een mens leeft (geldt ook voor zelfmoord). En dan beweer jij ds B. dat die adrenochrome handel een miljarden handel is ? Terwijl het voor een paar dollar uit de fabriek te krijgen is. En dat geloof je allemaal wel van horen zeggen zonder enig bewijs?  Adrenochrome is een katalysator voor samenklonteren van bloed in bijvoorbeeld een wondje en heeft helemaal geen verjongende functie (https://thespinoff.co.nz/society/07-04-2020/explainer-adrenochrome-the-drug-that-doesnt-exist/). Deze samenvoeging van feiten en fictie maakt jou tot een leugenprediker. En je graaft er je eigen graf alleen maar dieper mee in figuurlijke zin. Want al die uitzinnige krankzinnige onzin is eenvoudig te ontmaskeren met een minuutje zoeken op internet. En bovendien heb je nog nooit een werkelijk Adrenochroom pedofielen martel bloed aftap geval bewezen. NIET EEN!

En ds B. Als jij het over spotters hebt met opdrachtgevers dan doel je natuurlijk en gelukkig maar niet op mij. Want ik spot niet met de waarheid (wel met de baälsdienst natuurlijk) en opdrachtgevers (mensen of duivels) heb ik niet. En anders maak je wel een ernstige vergissing maar dat zal jou natuurlijk ten aanzien van mij niet overkomen want jij hebt zoooooooooooveel licht bij God vandaan, o je bent nog net niet alwetend.... En als je mij toevallig wel bedoelde dan ben jij niet die Abraham tot wie God zegt "zal Ik voor Abraham verbergen wat ik doe". En ik hoef jou natuurlijk ook niet om vergeving te vragen want ik heb je niets misdaan en ik sta gelukkig (wat een genade) ook niet schuldig aan door jou bedoelde judaspraktijken.

Ik heb natuurlijk wel een weblog waar ik helaas ook een ander moet schrijven over en aan ene G.P.P. Burggraaf. Maar ja dat is allemaal rechtvaardig en de waarheid en in Gods gunst en naar Zijn wil en tot Zijn eer. Als dat ds B. Siberisch koud zou laten dan zou dat natuurlijk wel heel goddeloos zijn want dan staat al die siberische verkoudheid in het kader van de nek verharden en wederspannigheid. Lees spreuken 29:1 maar. En dat is al in vervulling gezien de endor artikelen op zijn website waar mee hij zich compleet belachelijk maakt. David krabbelde wel aan de poorten en zeverde wat in zijn baard maar zulke onzin heeft hij er nooit uit durven kramen. En wederspannigheid is een toverij dus kijk maar uit dat 1 samuël 15:23 geen toepassing gaat krijgen in je leven.

Gelukkig staat mijn blog niet in het kader van het aaneenschakelen van de zonde tegen de Heilige Geest en het aantasten van Gods werk. Integendeel: “Maar waarlijk, ik ben vol krachts van den Geest des HEEREN; en vol van gericht en dapperheid, om Jakob te verkondigen zijn overtreding, en Israel zijn zonde.” (Micha 3:8, Statenvertaling Bijbel) En dat weet ik bij God vandaan Die mij de toekomst openbaart met de uitkomst, de waarheid leert door Zijn Woord en de Heilige Geest, me laat profeteren door directe ingeving door de Heilige Geest als een beminde in de slaap en met vervulling, Laat bidden met verhoring door de Geest der genade en der gebeden, de gave des onderscheids geeft en Zijn hand mij oplegt, mij dromen geeft en vervult. En in 2008 mijn ziel gered heeft als de moordenaar aan het kruis in en door Jezus Christus de eeuwige Zoon van God. Die in de hof heeft gekronkeld als een worm en geen man en de drinkbeker heeft aangenomen die ik had verdiend en deze leeggedronken heeft tot de dood toe in de helse Godsverlatenheid aan het kruis. HalleluJAH en Amen.

He ds B. Als je het over duivelse laster ratten hebt, kinderen der vervloeking die God aantasten enz. En dat over jou Gods geroepen mannetje uitgieten enz. Dan bedoel je natuurlijk in geen enkel opzicht die profeet, als dat kindeke dat Jezus in het midden stelde tot beschaming en tot onderwijs van al die "grote wijze discipelen", die ik zijn mag met alle roem voor God alleen. “5. Ik ben de HEERE, en niemand meer, buiten Mij is er geen God; Ik zal u gorden, hoewel gij Mij niet kent. 6. Opdat men wete, van den opgang der zon en van den ondergang, dat er buiten Mij niets is, Ik ben de HEERE, en niemand meer.” (Jesaja 45:5-6, Statenvertaling Bijbel) want ik kende de Heere toen niet in zaligmakende zin. En ik heb de Heere gesmeekt Hem te mogen dienen als de verloren zoon: "maak mij als een van uw dienstknechten (en dan ga ik wel naar de hel)". En toen ik gewaar werd dat God mij verhoorde en met mij was toen heb ik de Heere gediend als Naäman de Syriër: doch melaats! Tegelijkertijd heb ik als een beest geleefd net als Nebukadnezar tot ik in 2008 mijn verstand in Christus terugkreeg. Maar ik hoef mijn eigen schande niet op te schuimen en vrij uit te spreken als in Sodom. Want deze blog is om Gods lof te vertellen.

En als je het over een kleniaanse lasterkop hebt die het volgens jou niet winnen kan en ontmaskerd is als een maffiose goudsmid die je zendingsreizen probeert te verduivelen alsof je maar een tripje hebt gemaakt met gestolen geld. Die lasterhonden die nog nooit een poot hebben uitgestoken. Dan heb je het natuurlijk niet over mij en gelukkig maar want dat is ook echt niet zo.

Want ik ga natuurlijk wel winnen want  God is aan mijn zij. En ik ben geen goudsmid al vond ik dat vroeger best interessant. En ik heb je ook nooit beschuldigd maar één zendingstripje te hebben gemaakt met gestolen geld . INTEGENDEEL!!! Ik ben degene die er de oorzaak van ben geweest DOOR DE HEILIGE GEEST. Want ik ben degene geweest die voor jou zendingsreizen op de knieën heb gelegen toen ik tien jaar oud was. Maar je zult toch moeten toegeven dat je lang niet zoveel als Paulus hebt geleden en dat je zendingsreizen nog niet eens in de schaduw van die van Paulus kunnen staan.

En dan ds B. Komen we bij je preek over Amalek waarvan je pas vroeg wat deze dingen de toehoorders te zeggen hebben. Nou ds B. heel veel, en al heel lang geleden, al voor derokendevlaswiek bestond. Die preek waarin jij valselijk beweert dat Hur een type is van de Heilige Geest. Maar de eeuwige Heilige Geest Die eeuwig God is, was al lang gekomen. Al in de schepping. En die was al lang op Mozes:

“25. Toen kwam de HEERE af in de wolk, en sprak tot hem, en afzonderende van den Geest, die op hem was, legde Hem op de zeventig mannen, die oudsten; en het geschiedde, als de Geest op hen rustte, dat zij profeteerden, maar daarna niet meer. 26. Maar twee mannen waren in het leger overgebleven; des enen naam was Eldad, en des anderen naam Medad; en die Geest rustte op hen (want zij waren onder de aangeschrevenen, hoewel zij tot de tent niet uitgegaan waren), en zij profeteerden in het leger.” (Numeri 11:25-26, Statenvertaling Bijbel)

En ds B. Kun je het verdragen dat God er profeten op na houdt zoals Eldad en Medad die buiten de "kerkelijke" tent profeteren?

Wij mogen(heilig moeten) gelovig gebruik maken van de VOORBEELDEN uit het oude testament met een toepassing voor deze tijd niet (alles) als een vervulling van een type zoals jij valselijke ten aanzien van Hur beweerde: “En deze dingen alle zijn hunlieden overkomen tot voorbeelden; en zijn beschreven tot waarschuwing van ons, op dewelke de einden der eeuwen gekomen zijn.” (1 Korintiërs 10:11, Statenvertaling Bijbel) want Amalek is allang en breed verslagen duizenden jaren geleden. Nadat het het volk Israël murmureerde en Mozes bijna wilden stenigen. Heeft God ze eerst water gegeven uit de rots door de staf van Mozes. En daarna heeft God Amalek op Israël losgelaten tot tuchtiging. En nu komt het kardinale punt. De HEERE heeft de uitkomst van die strijd geheel gehangen aan de bediening van Mozes om hem voor de ogen van heel dat murmurerende en stenen opnemende volk te bevestigen in zijn ambt en roeping en positie. En Jozua kon GEEN POOT UITSTEKEN. Zonder Mozes met zijn staf in de lucht. Aäron en Hur gingen er niet "ieder voor zich, God voor ons allen" als een stel sprinkhanen naast staan met hun eigen staf in de lucht. Nee ook zij moesten Mozes ondersteunen anders was de strijd verloren. Dat heb ik als verbondskind, natuurlijke mens niet verstaande de dingen die des Geestes Gods zijn, van God door Zijn Geest geleerd uit het woord en bevonden in mijn leven.

Ik heb naar dit voorbeeld door Gods Geest geleid, zoals Mozes zat op de steen en werd ondersteund door Aäron en Hur geleund op Gods woord en eigenschappen. En door de Geest der genade en der gebeden(zacharia 12:10) mijn handen als de staf van Mozes opgeheven als het avondoffer en mijn gebed opgezonden als reukwerk voor Gods aangezicht(psalm 141:1-2).

WANT:

“Mozes en Aaron waren onder Zijn priesters, en Samuel onder de aanroepers Zijns Naams; zij riepen tot den HEERE, en Hij verhoorde hen.” (Psalmen 99:6, Statenvertaling Bijbel) AMEN.

“1. Een lied Hammaaloth. Ziet, looft den HEERE, alle gij knechten des HEEREN! gij, die allen nacht in het huis des HEEREN staat.2. Heft uw handen op naar het heiligdom, en looft den HEERE. 3. De HEERE zegene u uit Sion, Hij, Die den hemel en de aarde gemaakt heeft.” (Psalmen 134, Statenvertaling Bijbel) AMEN. En dit heeft de Heere me nog onlangs toegepast onder het luisteren naar het zingen van de berijmde psalm door de gemeente van ds B. Daar hou ik wel van. Te midden van duizend lasteringen die van die kansel mij toeklonken laat de HEERE me de zegen toezingen als een van degenen die in deze stikdonkere nacht en egyptische duisternis Zijn huis bewaakt en voor Zijn dienst in ijver blaakt, als Samuël.

En zo heeft deze kleine Mozes 10 jaar oud biddend op de zolder in Barneveld G.P.P Burggraaf de heftruck monteur uit Harskamp uitgezonden op zendingsreis. EN ALS IK DAT NIET GEBEDEN HAD. DAN HAD JE NOOIT EEN POOT UITGESTOKEN. Maar weet je wat ik niet lees in dat oude testament ? Dat Jozua een grote bek gaf tegen Mozes zoals Burggraaf wel te keer gaat. Want hij gooit alles op een hoop en laat in het midden wie volgens hem schuldig is aan wat. En zo draait hij zijn hoorders een rad voor de ogen want hij heeft mij ook uitgemaakt voor een kleniaan (en niet publiek teruggenomen). Zodat het schijnt dat datgene wat Kleen op zijn kerfstok heeft ook op mij van toepassing is. Dus wie is er dan een rat ? Wat je zegt ben je zelluf. Ik heb je gewaarschuwt. Je hebt de slagorde van de levende God gehoond. Nu rot u met benden gij dochter der bende. Lees maar na in je mail kliko archief vanaf 2008 tot de breuk. Vanaf 2018 kun je op mijn blog lezen.

En wat meer is deze kleine Mozes kon zelf niet spreken en preken en op zendingsreis. hij was niet eens wedergeboren en gerechtvaardigd. Maar die poot die hij uit kon steken (door de Heilige Geest) heeft hij uitgestoken TOEN HOORDE GOD. HIJ IS MIJN LIEFDE WAARDIG. DE HEERE IS GROOT GENADIG EN RECHTVAARDIG. EN ONZE GOD ONTFERMT ZICH OP HET GEBED. en regel één heeft Hij ook in mijn leven verheerlijkt (psalm 116:3). De lofzang is in stilheid tot U (psalm 65:1).

“14. Toen ontstak de toorn des HEEREN over Mozes, en Hij zeide: is niet Aaron, de Leviet, uw broeder? Ik weet, dat hij zeer wel spreken zal, en ook, zie, hij zal uitgaan u tegemoet; wanneer hij u ziet, zo zal hij in zijn hart verblijd zijn.15. Gij dan zult tot hem spreken, en de woorden in zijn mond leggen; en Ik zal met uw mond, en met zijn mond zijn; en Ik zal ulieden leren, wat gij doen zult. 16. En hij zal voor u tot het volk spreken; en het zal geschieden, dat hij u tot een mond zal zijn, en gij zult hem tot een god zijn. 17. Neem dan dezen staf in uw hand, waarmede gij die tekenen doen zult.” (Exodus 4:14-17, Statenvertaling Bijbel)

En nu doet deze kleine Mozes groot geworden zijnde door genade zijn mond ook open en gaat ook schrijven:

“25. Verkiezende liever met het volk van God kwalijk gehandeld te worden, dan voor een tijd de genieting der zonde te hebben; 26. Achtende de versmaadheid van Christus meerderen rijkdom te zijn, dan de schatten in Egypte; want hij zag op de vergelding des loons.” (Hebreeën 11:25-26, Statenvertaling Bijbel)

En dan krijgt hij van ds B. een grote bek. Lees je dat ook van Aäron? God heeft me indertijd tot een god over G.P.P. Burggraaf gesteld door het gebed en alles is vervuld. Maar hij is nog niet eens aan zijn roeping begonnen en is afgeweken van de waarheid en laat zich niet tuchtigen. Maar Hanna bracht van jaar tot jaar een kleed naar Samuël. Daarom moet ik jou altijd hebben ds B. En hij slaat aan het lasteren omdat hij denkt dat hij het alleen is en allemaal weet. Wat een hoogmoed.

Even over de emailen ds B., ik zal eerlijk bekennen dat ik jou mails heb gestuurd maar de enige spot die daarin zou kunnen staan is de spot in het kader van 1 koningen 18:27. Maar als jij beweert dat ik op andere wijze gespot heb met God en Goddelijke zaken... Dan verzoek ik jou vriendelijk mij een platform te geven op je website en mijn emails op je website te etaleren (allemaal, en geheel ongewijzigd van de eerste tot de laatste). Want ja wie beweert moet bewijzen, anders sta je maar wat te lasteren. En waarom zou je zo'n goudmijn aan bewijs niet publiceren. Je moet per slot van rekening het goede niet nalaten en iedereen openbaar maken en man (S.A. TOP) en paard(emails) noemen.

Het correcte emailadres lasterdominee B. Is: daarjuichteentoon@gmail.com, daarklinkteenstem@gmail.com, die galmt door gans Jeruzalem! n
Naar het lied dat de opstanding van Christus bezingt. https://gezangboek.nl/Daar_juicht_een_toon_daar_klinkt_een_stem.html

Dat heeft dus niets met Herodus te maken die God de eer niet geeft. Maar als jij denkt van wel zal ik de komende tijd mijn ontlasting nakijken op wormen. Ik heb net nog even gecontroleerd maar er was geen worm te vinden. Het stonk wel heel erg, net zoals jou preken stinken naar mensendrek (het goede in je preken niet te na gesproken). Zo moet ik het wel schrijven want je lijkt wat dat betreft net op Amerika dat vanuit een positie van macht en eigen gelijk tot Rusland denkt te moeten spreken en allerlei (valse) beschuldigingen geeft. Terwijl ze zelf aan van alles en nog wat schuldig staan en het van Rusland helemaal niet kunnen winnen. Aangezien jou preken ook doorzeeft zijn van de laster en de inlegkunde drekgod leringen ben je niet meer dan de etalagekast aan dwaalpreken op dewoesteweg.nl(ook daar het goede niet te na gesproken).

En ja als jij als een Jojakim vijandig mijn email blokkeert dan maak ik gewoon een nieuwe aan. Dat heb ik van Izak en Jeremia geleerd.

“Toen groeven zij een andere put, en daar twistten zij ook over; daarom noemde hij deszelfs naam Sitna.” (Genesis 26:21, Statenvertaling Bijbel)

“Jeremia dan nam een andere rol, en gaf ze aan den schrijver Baruch, den zoon van Nerija; die schreef daarop, uit den mond van Jeremia, al de woorden des boeks, dat Jojakim, de koning van Juda, met vuur verbrand had; en tot dezelve werden nog veel dergelijke woorden toegedaan.” (Jeremia 36:32, Statenvertaling Bijbel)

Dus jij beweert want het is natuurlijk wel duidelijk dat je mij bedoelt. Dat ik een namaak bekering heb en niet uit God geboren ben en een Judas ben enz. Weet je wat ik met deze uitspraak doe? Naast me neerleggen. Ik heb gezien hoe je over de bekering van ds A. Kort e.a. hebt lopen lasteren. En ik heb onlangs zijn bekeringsverhaal in digibron gedeeltelijk geciteerd niet om ds A. Kort te verdedigen in de eerste plaats maar om aan te tonen wat een lasteraar jij bent. Dus dit soort holle woorden doen mij niets. Jij bent verbitterd en kortzichtig net als de discipelen het getuigenis van Maria niet aannamen. En je staat daar op je kansel als een Petrus te vloeken en te liegen en te lasteren en te veinzen. Maak me uit voor alles mooi en lelijk ik heb zoveel van God ontvangen dat ik er nog de helft niet van geschreven heb. Ik sta vast als het huis op de rots met een geschonken geloof zo klein als een mosterdzaadje. Ik heb God gevraagd om twee delen van de Geest die op Elia was. Bovendien ben ik je al 29 jaar voor. Dus wat denk je te beginnen.

O ja en die onbekeerde en die bekeerde geuzen die hadden een gemeenschappelijke vijand. Nou ja tot 2008 was ik een onbekeerde verbondskind geus soms biddend soms profeterend. Al neemt de hele hel en de hele wereld Burggraaf incluis mij niet aan. No problem. Mijn God zal mij aannemen.

“Hij is een Vader der wezen, en een Rechter der weduwen; God, in de woonstede Zijner heiligheid.” (Psalmen 68:6, Statenvertaling Bijbel)

Ds B. Ik hoor je roepen mensen sta er nou eens tegen op. Jullie zijn net als de waardgelders enz. Maar beste man ik ben er allang tegen opgestaan al voor dat derokendevlaswiek bestond. Ook op de mavo. En op mijn  blog. De rechtvaardige is moedig als een jonge leeuw. Weet je nog dat je vanaf je kansel riep dat ze naar voren moesten komen en vertellen welke leeuwen ze hadden verslagen ? EN NIEMAND KWAM NAAR VOREN. MAAR ALS IK PER EMAIL EN PER BLOG NAAR VOREN KOM EN GETUIGENIS AFLEG VAN VELE VERSLAGEN LEEUWEN INCLUSIEF JOUZELF. WAAR BLIJF JE DAN ? BLOKKEREN EN NEGEREN EN LASTEREN ZO'N VERSLAGEN LEEUW BEN JIJ. JIJ WILT NIET STAAN ALS EEN MAN TEGEN HET REFOVERRAAD WANT JIJ TRAPT JE BROEDERS IN CHRISTUS WEG ALS EEN DIOTREFES OMDAT JE DE TUCHT NIET AANNEMEN WILT EN EEN HELSE ADDER AAN JE BORST HEBT HANGEN WAAR JE NIET VANAF WILT! DAT IS WAT ER AAN DE HAND IS.

En dan heb je van die viswijven in je gemeente als Jurie van den Berg die me dan met de rotte vis van ds G.P.P. B. Om de oren komen slaan. En als ik dan mijn hand in het vuur steek. En er ongeschonden weer uit kom dan blazen ze al lasterend als een roddeltante de aftocht.

Ds B. Je zegt lees mijn jeugdboeken maar. Die jeugdboeken heb je geschreven omdat ik dat aan God gevraagd heb. Om me te wreken voor mijn twee uitgestoken ogen door de wereldse (refo/roomse) jeugdboeken waar ik mee vergiftigd ben van jongs af aan. Bovendien waren ze niet meer te koop in je webshop. Want ik was niet te beroerd om zonder morren te betalen ook al richtte jij je op gratis verspreiding van lectuur. Dat een boek maken veel geld kost dat snapte ik als kind van tien al. Niet dat ik daar schade door geleden heb want er bestaat in feite voor mij maar een boek en dat is Gods woord. Schud het stof van je bijbel youtube.com/watch?v=Wn_HpfuT178

O ja ds B. Mijn publiek getuigenis tegen de PKN staat op je website zoekwoord: slangennest. Mijn publiek getuigenis tegen de HHG Ede staat ook op je website. Stond ook op edestad.nl en mijn getuigenis tegen de kerk in het algemeen staat ook op mijn blog. En mijn getuigenis tegen derokendevlaswiek ook. En verder all over the internet heb ik mijn getuigenis in de gewetens van duizenden mensen geschreven. Ook heb ik op de straten en de pleinen geprofeteerd. Wat wil je nog meer?

He ds B. Gij Diotrefes die de email deuren sluit. Zie je nu dat God opent en niemand sluit. De boodschap wordt toch wel thuis bezorgd. Jij bent inderdaad ds A. Kort ten voeten uit.

And by the way you are trying to make false excuses. By your words not to fight for a foreign country. The real Jeremiah prophesied against many foreign countries including Egypt, Syria, Babylon, Edom, Philistines, Moab, Ammonites, Chaldeans etc. Also John the baptist did not hesitate to warn against many sins of the Roman rulers of the Roman empire and he payed the price with prison and his neck. On top of that is Canada not a heathen country with 67 percent of the people identifying as a christian. And what is more, Canada was formed as a French and later British colony and as such part of countries that had their reformation even before Canada was colonised. And also, there is only one bondnation in the bible wich is Israel. And Jona went to Nineveh to preach against the great city. Canada the country of wich queen Elizabeth is ruler and the royal anthem is "God save the queen" who are you trying to deceive? You demand public witness from others give public witness yourself! O Canada return to God! Stop killing the unborn babies and ban gay marriage and sodomy do away with all sins. Repent to God. return to the reformation past of the countries of wich you are the colonial wing. Flee from the wrath to come! Release the pastors. Open the churches! Bow the knee for Christ the King of kings.

Die laster van jou ds B. gaat er als koek in bij je hoorders anders was er allang iemand publiek tegen je opgestaan. Goebbels kan het je niet  verbeteren. Of het zijn bange  viswijven die niets durven te zeggen. Nou ze mogen allemaal thuisblijven die vrouwen en die kinderen. Ik ben geen Amelekiet. Ik ben wat Amalekieten tegengekomen die me aanvielen in mijn vrouw en kinderen en mijn gezin probeerden te verwoesten. En ik heb op mijn blog allang de valse leraars aangepakt lees het maar eens rustig na. En dat je je hoorders voorhoudt dat mijn woorden niet te zwaar gewogen moeten worden is natuurlijk heel slim. Ze zouden er eens achter mogen komen dat ik gelijk heb en de waarheid spreek. Ik zou die bewuste broeder die in Gods voorzienigheid voor postbode mag spelen willen adviseren om de artikelen voortaan in hun geheel geprint of in pdf formaat bij ds B. te bezorgen zodat hij elk detail op zijn geweten kan laten inwerken. Ds B. Je staat inmiddels al jaren lang de mensen voor te liegen en te bedriegen o.a. over mij. Allemaal met feiten bewezen.

Gaan we nog even door op preek 2 van 27-06-2021 van ds B.

ds B. Hou op met dat gebabbel over aikido noem het maar aaikido. Dat is allang achterhaald door mixed martial arts, met de nadruk op ketting worstelen. En dan met name ketting worstelen aan de troon der genade. Kijk maar naar Jakob:

“24. Doch Jakob bleef alleen over; en een man worstelde met hem, totdat de dageraad opging.25. En toen Hij zag, dat Hij hem niet overmocht, roerde Hij het gewricht zijner heup aan, zodat het gewricht van Jakobs heup verwrongen werd, als Hij met hem worstelde. 26. En Hij zeide: Laat Mij gaan, want de dageraad is opgegaan. Maar hij zeide: Ik zal U niet laten gaan, tenzij dat Gij mij zegent. 27. En Hij zeide tot hem: Hoe is uw naam? En hij zeide: Jakob. 28. Toen zeide Hij: Uw naam zal voortaan niet Jakob heten, maar Israel; want gij hebt u vorstelijk gedragen met God en met de mensen, en hebt overmocht. 29. En Jakob vraagde, en zeide: Geef toch Uw naam te kennen. En Hij zeide: Waarom is het, dat gij naar Mijn naam vraagt? En Hij zegende hem aldaar.” (Genesis 32:24-29, Statenvertaling Bijbel)

En ds B. Ik dank je hartelijk dat je je toehoorders publiek instrueert om vooral hun mond te houden. Thuis te blijven. Niet te lang uit te wijden in algemeenheden en de humor van Elia in het oog te houden. Ik heb per slot van rekening ook nog de zorg voor een vrouw en wat (ongelukkige) kinderen en een baan. De preek voorbereiding schiet er ook al elke week bij in. Zodat ik elke week afhankelijk ben van de invloeden van de Heilige Geest en dan hebben we ook nog de strijd tegen o.a. de inlegkunde drekgod aanbiddende ketters zoals jij en allerlei aanvallen van de duivel van binnen en van buiten. O en daar komt nog vlees en wereld bij om jou ook eens te citeren. En daarbij komt dat ik wel inga op mails van vriend en vijand. Omdat ik mijn smaders wel inhoudelijk wat te antwoorden heb. En ja uiteindelijk zijn al die zogenaamde vrijmaakbrieven van die volgelingen van je ook zinloos want tegen de waarheid valt niets te beginnen.

Dat celletje van die geaborteerde baby dat zit je wel dwars he ds B. Want daar ben je mee aan het lasteren geslagen en nu ben je ontmaskerd. Want ik gaf een technisch relaas, geen moreel oordeel. Dus nu hang je in je eigen garen. Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in. En je bent de eerste niet.

Gaat God mij verdoemen ds B. Really ? Heeft God de Heilige Geest dat jou persoonlijk door Woord en Geest specifiek ten aanzien van mij bekend gemaakt ? Kijk uit met je antwoord. Want Christus heeft een heel ander getuigenis aan mij gegeven toen ik door de satan werd gezeefd jaren geleden: Ik heb voor u gebeden dat uw geloof niet ophoude. Dus ds B zet maar een s achter je naam: "ds BS" ofwel BULLSHIT. NO! Even worse Burggraaf SHIT. Ben ik een kind des duivels? Ik die God gevraagd heeft na een aanval des duivels of God in Christus mijn Vader wel was en Hij dat heeft bevestigd door Woord en Geest met kracht door het gepredikte woord?! Vergeet het maar ds B. Misschien kan jij je volgelingen hier mee voor de gek houden maar mij niet vriend ik heb teveel van God ontvangen om me hierdoor in de luren te laten leggen. En je moet je zelf maar eens afvragen of het met genade kan bestaan om zulke lasteringen van de kansel te slingeren. Ik doe het je in ieder geval niet na. Want dan ben ik net zo'n lasteraar als jij. En dat mogen je volgelingen zich ook wel aantrekken. De Heere Jezus zei: “En gij kent Hem niet, maar Ik ken Hem; en indien Ik zeg, dat Ik Hem niet ken, zo zal Ik ulieden gelijk zijn, dat is een leugenaar; maar Ik ken Hem, en bewaar Zijn woord.” (Johannes 8:55, Statenvertaling Bijbel)

En ik mag God in Christus ook als mijn Vader kennen als Zijn in Christus aangenomen kind en als ik zeg dat dat niet zo is dan ben ik net als Ds B. een leugenaar. Maar ik ken Hem en bewaar Zijn woord. Dank je wel ds B. Dankzij jou mag ik nu de voetstappen van de Heere Jezus drukken. Je wilt me als Zijn getuige monddood maken, het zwijgen opleggen, negeren en lasteren. mail negeren en blokkeren en dan via van horen zeggen op de kansel te keer gaan als een beest. Ga je gang. Tegen deze duistere achtergrond zal mijn getuigenis des te meer schitteren in de ogen Gods. Het is ook allemaal Zijn werk. Hoe groot hoe schitterend is zijn eer door het heil aan hem bewezen hoe is zijn lof gerezen. Die genadekroon in het fijnste goud voor de voeten van het Lam! (Psalm 21:5, psalm 89:9 openb. 4:10)

O ja ds B. Je bent zelf met Elymas blindheid geslagen dat blijkt uit alles en daarmee ben je een kankergezwel voor de gemeente van Christus. En je bent je haren al kwijt. Kijk je eigen blindheid op mij projecteren met je schijngeestelijke aaikido dansje dat is niks, doet niks, je zet jezelf voor aap. Maar wat erger is in je hoedanigheid als ds en kind van God wordt Gods naam grof gelasterd en dat soort grappenmakerij dat zul je met God in orde moeten maken. Want dat open deur verhaal dat geloof ik wel maar wat komt er door die deur heen? DAT IS NIET ALLES GOUD WAT ER BLINKT MAAR EEN HOOP GLANZENDE DREK.

Oh, hahaha. Dus jij kan het niet verdragen dat ik het door de Heilige Geest al wist van die W. Akster de zoon van Berend de conciërge op onze school. En dan denk jij hetgeen jij niet weet te moeten belasteren als papegaaierij? Maar kijk ds B. Je gaat je gang maar straks sta je voor God om jou zelf nog eens te citeren. Ik weet wat ik beleefd heb in mijn leven en anders, God brengt het weer in mijn herinnering tot getuigenis.

De Heere Jezus zei: “11. Voorwaar, voorwaar zeg Ik u: Wij spreken, wat Wij weten, en getuigen, wat Wij gezien hebben; en gijlieden neemt Onze getuigenis niet aan. 12. Indien Ik ulieden de aardse dingen gezegd heb, en gij niet gelooft, hoe zult gij geloven, indien Ik ulieden de hemelse zou zeggen?” (Johannes 3:11-12, Statenvertaling Bijbel)

Dus ook hierin druk ik vrijmoedig en blijmoedig de voetstappen van de Heere Jezus.

En ja met die algemeenheden uit openbaringen 14 maak je op mij ook geen enkele indruk. Dat de Heere jou dat heeft laten zien is me prima. Maar het is volstrekt niet van toepassing op mij. En als jij dat wel probeert te doen dan ben je Gods woord, zelf Gods toegepaste woord aan het verdraaien tot je eigen verderf. Dan wordt het een toverspreuk om de zinnen te begoochelen en dan ben je niet ver weg van Simon de tovenaar.

Oh dus als niemand mijn profetieën heeft onthouden of er geen getuigenis aan wil geven dan zijn ze niet waar. Want ze zijn niet te controleren volgens ds B. Dus als Paulus getuigenis geeft in de derde hemel te zijn opgetrokken en onuitsprekelijke dingen heeft gezien en daarna er getuigenis van geeft dan is hij volgens diezelfde redenering ik spreek als in onwijsheid   (2 kor 11:17) een duivelse profeet? Dus als ds B. beweert dat God tot hem gesproken heeft: Ik leef en gij zult leven. En niemand was erbij en we kunnen het niet controleren dan is hij een duivelse profeet (nota bene ik spreek als in onwijsheid). En als ds B. Beweert mijn hond is genezen door mijn gebed maar het is niet te controleren dus dan is hij een duivelse profeet.

De Heere Jezus zei: “58. Jezus zeide tot hen: Voorwaar, voorwaar zeg Ik u: Eer Abraham was, ben Ik. 59. Zij namen dan stenen op, dat zij ze op Hem wierpen. Maar Jezus verborg Zich, en ging uit den tempel, gaande door het midden van hen; en ging alzo voorbij.” (Johannes 8:58-59, Statenvertaling Bijbel)

Ja dat viel niet te controleren en ze namen stenen op net als Burggraaf. Ook hierin mag ik blij en vrij de voetstappen van de Heere Jezus drukken.

Maar het is wel te controleren ds B. Want ik heb 25 jaar geleden mijn eigen leven aan deze profetieën gehangen. Dus als ik een valse Hananja profeet ben dan zal ik deze maand sterven en zo dood als een pier zijn.

En ds B. Ben jij ook bereid om je leven te hangen aan al die godslasterlijke uitspraken die je op je kansel en in je artikelen gedaan hebt over mij ? Spreek dat dan uit voor je gemeente: "als de woorden die ik over dhr S. A. Top uit Ede van enaldaareenstukakkerswasvollinzen.blogspot.com niet waar zijn, dan zal ik sterven in deze zevende maand van 2021". Laten we komen tot een Godsoordeel beste ds B. Dertien ogen en een wonder Gods. Kom maar op.

Jij bent net als die farizeeër op het schoolplein die om een teken vroeg. En ik gaf hem er drie. En toen was het nog niet genoeg. Wat komt er daarna was de vraag. Ik zei als er daarna een hoosbui over limburg komt en de straten blank komen te staan of de bliksem slaat in, in een huis in Rusland dan heb ik daar verder niets mee te maken. En ook die zaken zijn geschied.

En dat de HEERE op het gebed van een kleine jongen van toen 10 jaar zo'n 29 jaar geleden, afgelopen week een vuurstorm en onweer over Canada heeft gegeven met meer dan 700.000 bliksemontladingen waar van er meer dan 7000 op aarde zijn ingeslagen. Is natuurlijk volgens die atheist G.P.P. Burggraaf daar in canada helemaal niet waar. Nee... Dat is natuurlijk gewoon een natuur verschijnsel zonder betekenis. Ja dat fenomeen had die kleine jongen natuurlijk helemaal niet geleerd uit het boek van Karl May genaamd de geest van de llano estacado waar bloody fox zonder geheugen gevonden naast zijn dode vader en moeder de droge cactusvelden in brand stak.

En Elia was natuurlijk helemaal geen man van gelijke beweging als wij en of hij nu wel of niet bad het regende gewoon naar de zin en mening van de natuur. (Nota bene ik spreek als in onwijsheid)

“17. Elias was een mens van gelijke bewegingen als wij; en hij bad een gebed, dat het niet zou regenen; en het regende niet op de aarde in drie jaren en zes maanden.18. En hij bad wederom, en de hemel gaf regen, en de aarde bracht haar vrucht voort. 19. Broeders, indien iemand onder u van de waarheid is afgedwaald, en hem iemand bekeert, 20. Die wete, dat degene, die een zondaar van de dwaling zijns wegs bekeert, een ziel van den dood zal behouden, en menigte der zonden zal bedekken.” (Jakobus 5:17-20, Statenvertaling Bijbel)

He ds B. Als ik geen man en kind Gods ben maar jij wel. Profeteer dat ik sterven zal in de zevende maand van datzelve jaar (juli 2021) als Jeremia. Bid vuur van de hemel om mij te verteren als Elia. Bid een vuurstorm over Ede Gelderland met 700.000 bliksemontladingen en laat 7000 mijn huis treffen. Zoals ik naar het voorbeeld van Elia gebeden heb. Ik daag je uit in de naam de HEEREN als Elia. Laat maar eens zien wat je waard bent. En geen smoesjes van dodelijke dag niet begeerd. Nu spijkers met koppen slaan. Het moet nu eens afgelopen zijn met je gelaster.

Daar zijn geen grenzen aan Jezus macht.

S.A.

maandag 28 juni 2021

Vierluik (7) Update 27-06-2023

De titel van dit artikel is vierluik.
Maar het is een veelluik geworden.
Aangezien veel luiken naar het verleden geopend zijn geworden in de afgelopen tijd.
En ze hebben allemaal te maken met hetzelfde knooppunt aan profetieën.
Het verleden wordt heden.
De woorden worden zaken.

We gaan weer even terug naar "Het sacrament ontheiligd (5)".
want de man in de daar besproken doopdienst in de HHG Opheusden (20-06-2021) in zijn hemelsblauwe pak was er ook bij op dat plein.
Dat blauwe pak dat deed me denken aan hemelsblauw.
En dat hemelsblauwe deed me herinneren aan de jongen op dat schoolplein die er ook bij was toen ik profeteerde.
Die zei: "ik ben het helemaal met je eens hoor" waarop ik antwoordde dat als hij zich niet bekeerde dat hij dan ook een tegenstander was.
En daar dan ook zou zitten in een hemelsblauw pak met een vrouw in een veel te korte jurk en een doopjurk die minstens 7 keer langer was.
En toen vroeg die jongen: "wat is hemelsblauw?" en toen wees ik naar de lucht en antwoordde zo blauw is s'hemels blauw.
Ja zei er een spottend: "dan kijkt hij even in zijn glazen bol".
Nou antwoordde ik daar heb ik geen glazen bol voor nodig. Want dan zet God er wel een camera op.
Ook deze woorden zijn in vervulling gegaan.

Maar hoe kwamen we op Opheusden.
We kwamen hier op omdat we bespraken waar ds R. Van de Kamp zou staan.
Natuurlijk in Barneveld want daar woonde ik, want ik moest dat traantje laten zei er een.
Ik antwoordde dat is goed maar dan zorg ik wel dat ik tegen die tijd in Ede woon want anders wordt het elke zondag tranen.
Ook dat is precies uitgekomen.

"Ede?" Zei er een: "daar komt dominee Veldjesgraaf vandaan die is afgelopen zaterdag overleden".
Ik antwoordde wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in.
Hij zei: "ja maar dat is echt zo dat stond in de krant, de datum klopt".
Ik antwoordde maar jou verhaal klopt niet.
Ja zei hij: "die krant is 3 jaar oud".
Ik antwoordde dus jij hebt een krant van 3 jaar oud in de krantenbak liggen en dat moet ik geloven?.
Maar uiteindelijk kwam de aap uit de mouw want ze hadden het ergens over ds Veldjesgraaf gehad.
Dat die man het had over: "je moet Gods woord niet lezen... maar studeren".
Dus hij stond me keihard voor te liegen en probeerde me om de tuin te leiden.
Maar de Heere heeft hem in Zijn Goddelijke voorzienigheid ontmaskerd.
Maar dankzij zijn leugens heb ik een geheugensteuntje dat ik deze zaken in het schooljaar '95-'96 heb geprofeteerd.
Want dat wilden ze ook weten wanneer het zou gebeuren.
Ik zei: het komt jullie niet toe om te weten de tijden die God in Zijn eigen macht gesteld heeft, maar het kan nog wel 25 jaar duren.
En nu in 2021, 25 jaar later komen de laatste zaken in vervulling! HALLELUJAH! AMEN!

En vroeg er een: "En waar staat ds R. Van de Kamp daarna?".
Ik antwoordde in Putten want wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in.
Hij zei: "en daarna ?"
Ik vroeg waar komt die Gijsbert vandaan?
iemand zei: "Uit Opheusden ook zo'n refo bolwerk".
Ik antwoordde daarna Opheusden.
Ik vroeg hoe heet iemand die leiding geeft onder de ouderlingen en de brieven schrijft in het latijn?
Iemand antwoordde: "dat heet een scriba".
Ik zei mooi dan kan die andere wegloper de scriba worden.
Dan kan ik hem een profetische brief schrijven. Hoe heet 'ie?
Een antwoordde: Henk heet 'ie,
Ik vroeg maar net zei je Gijsbert?
hij zei: Ja Gijsbert Heenck met een lange ee en ck.
O antwoordde ik net als de Cock met ck.

Ja die Ronald en die Gijsbert dat waren de twee weglopers.
Dus die hebben ook niet alles gehoord wat er is geprofeteerd.
Die van de Kamp beweerde pas in een reactie zich niet in de zaken te herkennen.
Maar ik herken hem voor de volle honderd procent.
Buiten de kerk geen zaligheid beweerde hij.
Het was wel uit mijn actieve herinnering, maar niet uit mijn geheugen, maar daar kom ik nog wel op.
Maar die scriba G. Heenck, die was toen degene die beaamde te geloven in: "van der Groe doet hekje toe" en toen wegliep.
Maar hij kwam terug. Ik lachte hem al toe beter ten halve gekeerd dan ten hele verdwaald.
Ja zei hij: "ik geloof niet in vooraanzeggingen achteraf dat komt allemaal uit Endor".
Ik zeg de bijbel staat vol met achteraf getuigenissen kijk maar naar Paulus.
Eerst is hij in de derde hemel opgetrokken geweest en daarna gaf hij er getuigenis van.
Dus dan kun je de bijbel ook niet geloven.
Tijd voor een keppeltje, want de joden geloven ook niet in het achteraf getuigenis van het nieuwe testament.
Ja dan krijg je het "deksel" op de neus.
En ook dat is letterlijk vervuld want ook in de HHG Opheusden lopen ze met (zwarte) ongeloofs keppeltjes (mondkapjes) op hun neus rond.
Dat heb ik zelf onlangs gezien door mijn geprofeteerde glazen videocamera bol lens.
Ha ha, ja wie het laatst lacht die lacht nog altijd het beste.
En ik spot met die baälsdienst net als Elia.
En NOTA BENE die G. Heenck gebruikte onlangs in een reactie op deze serie artikelen waarin ik getuigenis geef dezelfde woorden (waardoor het weer in mijn herinnering kwam).
Hij schreef: "ik geloof niet in vooraanzeggingen achteraf die mensen woonden vroeger in Endor".
Maar nu is er dit verschil, mijn profetieën in de Naam des Heeren zijn heerlijk vervuld.

Nou zegt er een, Hans heette hij: "Als je profetiën uitkomen dan krijg je van mij een miljoen".
Ik zeg ik hoor net dat ik miljonair ben.
Want hij bedoelde natuurlijk het komt toch niet uit.
Dus Hans als je dit leest, ik krijg een miljoen van je.
Want God heeft deze profetieën vervuld.
Maar zei er een: "aan een miljoen heb je nog niks want de helft gaat naar de belasting".
Ik antwoordde: "ja dat moet natuurlijk een miljoen belasting vrij zijn.
Hij belooft mij een miljoen, wat je de belasting er voor moet betalen is niet mijn probleem".
Ik vroeg maar heb je wel een paar miljoen dan?.
Maar dat had hij niet.
Ik zei dus je belooft koeien met gouden horens.
Dus dat word nog hard werken Hans.
Maar ja als je schooldirecteur moet worden dan krijg je het natuurlijk niet bij elkaar.
Als je nou een eigen bedrijf hebt dan zou het kunnen.
Ja zei ik ik heb natuurlijk geen miljoen verdiend.
Maar ja waar hebben die goddeloze miljardairs het aan verdiend?
We zijn allemaal mensen.
Dus dan kan God me ook wel een paar miljoen geven.
Wat je belooft dat moet je betalen en God is alwetend. Ik heb God zelf ook 5000 beloofd dus als er nog een Gehazi is die wat aan me wil verdienen ligt het klaar. Er is wel een vloek aan verbonden lees maar na in 2 koningen 5.

Update: niemand is er om gekomen maar de gelofte is heden (27-06-2023) ingelost voor mensen in nood.

"Dus" vroeg er een: "jij gelooft dat God je een paar miljoen gaat geven?".
Ik antwoordde God is almachtig dus waarom niet?
En anders maar niet, want ik heb het nergens aan verdiend.
Maar ik doe niet mee aan witwaspraktijken en criminelen met wroeging brengen de buit maar naar de politie".
Ik zei die Hans kan mij geen miljoen geven maar ik heb wel een vrouw voor hem om mee te trouwen.
toen zei er een: "hij heeft al een vriendin".
Ik antwoordde dan houdt ik het nog even voor mezelf.
ze vroegen: "maar wie is het dan?".
Ik antwoordde het is iemand met wie ik ook een profetisch gesprekje heb gehad.

Ja zegt er een, Christiaan heette hij: "Je moet de geesten beproeven of ze uit God zijn".
Ik antwoordde ga je gang.
Toen kwam hij met een bijbeltekst aan, en de tekst was:

“En er was een, genaamd Bar-abbas, gevangen met andere medeoproermakers, die in het oproer een doodslag gedaan had.” (Markus 15:7, Statenvertaling Bijbel)

En zijn vraag was: "wie had de doodslag gedaan".
Ik vroeg wat is het vers wat er voor komt?.
Dat wist hij niet, dat moest ik weten.
Ik zei ja als jij het met je grote verstand niet weet, dan ik nog minder.
Ik ben niet alwetend en wat ik profeteer dat krijg ik direct van God.
Ja zei hij: "hoe ga je al die profetiëen onthouden dan?".
Ik antwoordde dat zal ik je zo uitleggen.
Maar ik zal eerst antwoord geven op je vraag.
Het antwoord is Bar-abbas natuurlijk, maar je kunt niet zeggen dat de anderen er niets mee te maken hadden want er staat medeoproermakers.

toen zei ik zo nu zal ik je uitleggen hoe ik al deze profetiën ga onthouden.
Zodra ik ze uitspreek worden ze naar mijn geheugen geschreven.
Net als bestanden op een diskette worden geschreven en een bestandsnaam krijgen.
En op de diskette staat ook een label.
Dus dan heb je maar een woord nodig om je het weer te herinneren.
Dat kan Heere ook doen door een woord in mijn gedachten te brengen de hele zaak weer in herinnering brengen.
En ook dat is afgelopen week letterlijk gebeurd toen ik een diskette met label VD KAMP er op in de computer stak.
En met dat ik het label lees krijg ik een terugleiding naar deze zaken.
Ook dit is vervuld.

Maar zei ik nu heb ik een vraag voor jou waarom vroeg je dat over die bijbeltekst?.
En wat bleek ze hadden het er over gehad tijdens de les, Over de vertaal correcties van Sybelius.
En daar had in Markus 15:7 hadden in meervoud moeten staan.
Dus daar hadden we even over gepraat en over de GBS.
Daar kom ik nog op terug.
Ik zei dat was een mooie strikvraag maar ik ben blij dat ik op die medeoproermakers gewezen heb.
De strik brak los en wij zijn vrijgemaakt.

Ik zei ze maar jullie lijken wel een stel farizeeërs zo.
Een zei brutaal: "ja wij willen wel een teken zien, of heb je een God zo groot als een lucifersdoosje?".
Ik antwoordde al was God zo klein dat Hij in een lucifersdoosje paste dan is Hij nog machtig om de hoogste bomen als luciferhoutjes te breken. Jullie willen pas geloven als er een geluid is van een geweldig gedreven wind en een vlammetje op mijn hoofd en ik grieks begin te praten.
Maar het is allang pinksteren geweest.
Maar goed ik zal jullie drie tekenen geven.
Noem nog eens een refobolwerk? Wacht ik weet er al een, Leersum, want daar zit de GBS en zij hebben de statenvertaling niet verbeterd en de vertaalcorrecties laten liggen van Sybelius".

Update: Mijn vrouw wees me er op dat de GBS in Leerdam gevestigd is en niet in Leersum. Ik heb me dus toendertijd in de plaatsnaam vergist. Dat God deze profetie desondanks vervuld heeft maakt het wonder alleen maar groter en maakt des te duidelijker dat God met mij was en is en mij wilde bevestigen in deze zaak. waarvoor we Hem alleen danken en eren. (einde update)

Ik profeteerde een geweldige gedreven wind over leersum tot een teken en een oordeel en een waarschuwing. De bomen zullen als lucifers houtjes breken en ontworteld worden. En de bomen zullen huizen klieven [...]"

De videobeelden en foto's van de valwind over Leersum op 18 juni 2021 Zijn voor mij één op één flashbacks naar deze profetie.
Bijvoorbeeld: een van die jongens zei: "er is een huis daar dat er al gekliefd uitziet".
Ik antwoordde dan heeft dat huis geluk, dan zal die "heilige koe" voor de deur het ontgelden.
En ik zie een foto van een huis dat er gekliefd uitziet met een verpletterde eend voor de deur.
Het is ALLES tot in details vervuld.
De boom als een speer in het bad.
De drie mensen in het zwart die zeggen dat het een wonder is dat gespaard zijn.
Het huis waar de storm werd gefilmd maar de ruiten niet braken.
De man die zijn ramen niet meer kon sluiten en het uitspreekt: "een ravage".
Het verwoeste bos.
Al deze zaken zijn geprofeteerd en VERVULD. HALLELUJAH AMEN!

Het tweede teken. Ik vroeg is er een land beter als Nederland? iemand noemde Hongarije.
Ik vroeg als je van Hongarije naar Nederland kijkt welke land zit daar dan tussen? iemand noemde Tjechië.
Ik sprak uit dan zal God een tornado als een wolkkolom geven over Tjechië als een waarschuwing aan Hongarije om niet naar het goddeloze Nederland te kijken en dat voorbeeld na te volgen.
24 juni 2021 gaf God een tornado in het zuiden van Tjechië, terwijl Hongarije onder vuur ligt op een europees topoverleg over de antihomowet in Hongarije en president Rutte president Órban uitdaagt te buigen voor het sodomitisch offensief of de EU te verlaten.
Profetie VERVULD! HALLELUJAH AMEN!

En het derde teken zo profeteerde ik zal zijn als een vuurkolom, een inslag van de meest gevaarlijke bliksem die er bestaat voor de Nederlandse kust.
Want God zal Nederland de hel in bliksemen als Nederland zich niet bekeert.
Op 26 juni 2021 om 16.00 uur is de meest gevaarlijke soort bliksem ingeslagen voor de kust van Scheveningen.
Profetie VERVULD. HALLELUJAH AMEN!

Ik vroeg hen wat zal er gebeuren met een valse profeet ?
een antwoordde: "de valse profeet Hananja stierf in de zevende maand van datzelfde jaar".
Ik zei mooi dat is mijn geboortemaand.
Als deze tekenen na 25 jaar niet vervuld zijn.
Zal ik in dat jaar in de zevende maand zo dood als een pier zijn.
Maar God heeft deze drie tekenen in de zesde maand van het 25ste jaar VERVULD.
HALLELUJAH en AMEN! HET ZAL WAAR EN ZEKER ZIJN, GROTE GOD! ALWETENDE GOD! ALOMTEGENWOORDIGE GOD! ALMACHTIGE GOD!

Even terug naar die Christiaan ik zei: "ik heb een mooie taak voor je om als wetenschapper de geschiedenis van de statenvertaling te onderzoeken en dan hebben ze vast nog wel een plaatsje voor je bij de GBS.
Hoe heet je? hij antwoorde: "Christiaan Bremmer", ik zei Drs. Bremmer dus.
Ook dat is uitgekomen.

Dat is me zo in de herinnering gekomen toen ik onlangs in de standvastig een artikel las over Sybelius en ik eigenlijk meer wilde weten en een mail stuurde naar de GBS. Die me in contact heeft gebracht met drs. C. Bremmer. Hij heeft me voorzien van links en boektitels van bronnen omtrent de statenvertaling. Hij gaf me een voorbeeld van het correctiewerk van Sybelius ten aanzien van Markus 15:7. Ik las het en dacht eerst aan een preek kortgeleden en toen kwamen de herinneringen weer boven van de strikvraag op het schoolplein. Ik heb de GBS en drs. Bremmer geadviseerd er aan te werken om alle informatie ten aanzien van de totstandkoming statenvertaling te inventariseren en te digitaliseren en toegankelijk te maken en een wetenschappelijk boek te schrijven in normaal Nederlands om de bronnen op de juiste manier te duiden en alle informatie te verzamelen om te komen tot een verbeterde statenvertaling. Eventueel met de hulp van Godvrezende jonge mannen. Ik heb alvast 50 euro gestort dus ze kunnen beginnen. Dankzij al die dominees die wel latijn en grieks hebben geleerd maar te lui zijn om er wat mee te doen voor een betere statenvertaling maar meditaties en boeken schrijven zitten we nu opgescheept met een HSV. God is er over vergramd dat is nu wel bewezen.

Er was op dat schoolplein 25 jaar geleden nog een jongen. Ik vroeg hem en wat zeg jij ervan?
toen antwoordde hij: "ik geloof wel in jonge bekeringen maar niet in extraordinaire werkingen.
Ik vroeg hem wat houdt dat in dan geen extraordinaire werkingen?
Hij antwoordde: "gewoon buigen voor het Woord"
Ik zei hem die extraordinaire werkingen die staan ook in dat Woord dus dan moet je daar ook "gewoon" voor buigen.
hij antwoordde: "vroeger wel, maar nu hebben we Gods Woord"
Ik vroeg hem hoe heet je ?
Hij antwoordde: Kloosterman.
Ik vroeg hem en ga je ook het klooster in of wordt je liever dominee?
Nou hij hoopte dan wel een dominee te mogen worden daar zag hij naar uit.....
Ik antwoordde hem jij gelooft niet in extraordinaire werkingen dus ook niet in vooruitzien want dat is profetie dus dan geloof je ook niet in de voorzienigheid.
Maar ik zeg je dat je dominee ZULT worden en in Opheusden zult preken "buigen voor het woord, geen extraordinaire werkingen" en dat zal het bewijs zijn dat er wel extraordinaire werkingen van de Heilige Geest zijn.
En omdat je de extraordinaire werkingen verwerpt zul je vastlopen in de voorzienigheid.
En dat is ook gebeurd want God gaf zijn vrouw een buitenbaarmoederlijke zwangerschap.
Ik weet dit nu weer na 25 jaar omdat ik 20 juni 2021 een preek luisterde van ds Kloosterman in de HHG Opheusden waarin hij de woorden sprak: "geen extraordinaire werkingen" en "buigen voor het woord" en God mij deze zaken weer in herinnering gaf.
Ik heb 2 jaar belijdeniscatechesatie van kandidaat Kloosterman gehad en diverse preken van hem gehoord.
Een aaneenschakeling van superlatieven, wel de woorden maar niet de zaken, zo kijk ik daar nu op terug.
Hij heeft ook nooit getuigenis afgelegd hoe God hem op jonge leeftijd bekeerd zou hebben.
Het is nog maar de vraag of hij ooit echt bekeerd is geworden en of hij het ambt van dominee in Gods gunst ontvangen heeft.
Als alleen maar "gewoon" buigen voor het woord zijn bekering inhoudt dan geloof ik er in ieder geval niks van.
Want ik heb jarenlang gebogen voor dat Woord zonder bekeerd te zijn.
En er wordt op arminiaanse vleselijke wijze wat afgebogen voor het Woord zonder dat het ooit uit Gods zaligmakend werk voortkwam.
En dan gebeurt er van Gods kant ook niets als Hij dat goede werk niet zelf begonnen is.
God heeft me buiten de kerk om bekeerd, maar ik heb in de kerk belijdenis gedaan en heb nooit in de kerk aan het avondmaal gezeten.
Omdat mijn opa me een bastaard noemde net als Jefta er een genoemd werd. Heb ik de gelofte afgelegd de kerk te verlaten na mijn belijdenis.
En wat is het toch een volmaakte opeenstapeling van profetieën en dromen en gebeden door alle jaren heen vervuld.
Het is zoals de profeten die meer en meer van de Christus openbaarden door een opeenstapeling van profetieën die zo volmaakt overeenkomen met elkaar.
Die ds Veldjesgraaf die heeft het niet recht gezien je moet het woord niet slechts lezen of studeren of er voor buigen maar je moet het geloven en beleven en bevinden en ontvangen door het eenzijdig alzijdig goddelijk werk van de Heilige Geest.

Ik zei daarna ik heb alleen maar tegenstanders, ik zoek medestanders, zijn er ook medestanders?
toen zei een kleine jongen: "dat wil ik wel zijn".
Nou kijk aan zei ik hebben we nu de ware Jakob gevonden?
hij vroeg: "wat moet ik doen?"
Ik antwoordde een getuige zijn van deze dingen die je hebt gehoord kun je dat?
hij zei dat hij het niet wist.
ik zei nou kijk om je heen naar de muur van de gymzaal en struiken en het hekje waar je op zit en het fietsenhok voor je ogen dan heb je een begin.
Ik vroeg wat heb je onthouden ? hij had dat wel onthouden van ds Veldjesgraaf want dat was zijn broer die dat gezegd had.
maar toen begon die zich er mee te bemoeien.
Wat bleek nu de broeders zaten daar niet eens op school maar hun ouders waren daar voor bestuurszaken en zij waren mee.
Ik zeg je hoeft alleen maar te getuigen over ds Veldjesgraaf en dan is het genoeg en zelfs dat hoef je niet te onthouden want God zal er wel voor zorgen dat het in orde komt.
En dan mag Jakob weer naar zijn broer Ezau.
toen vroeg er een: en hoe gaat dat dan?
Ik antwoorde dan zal God er wel voor zorgen dat het naar me getelegrafeerd word.
En wat denkt u mensen ? 24 juni 2021 krijg ik een TELEGRAM van iemand met een hebreeuwse naam in de app TELEGRAM. Naar aanleiding van een bericht dat ik schreef over Hugo de Jonge in een TELEGRAM kanaal.
En die Hebreeuwse naam betekent Jakob en diegene is iemand uit woudenberg en we raken in gesprek en als ik vertel dat ik uit Ede kom....
schrijft hij: "Ede, kwam ds Veldjesgraaf daar niet vandaan?"
Ook deze zaak is letterlijk tot in details vervuld en heeft vele zaken in herinnering gebracht.
Ik denk dat ik niet eens alles heb opgeschreven maar het is genoeg.

Ik dank de Heere en geef Hem alle eer Die alles gewerkt heeft en door niemand gekeerd kan worden. Ik zal besluiten met de woorden die God me zondagavond gaf tijdens het bijbellezen.

Wederom geschiedde het woord des HEEREN tot mij, zeggende: Mensenkind, wat is dit voor een spreekwoord, dat gijlieden hebt in het land Israëls, zeggende: de dagen zullen verlengd worden, en al het gezicht zal vergaan?
Daarom zeg tot hen: Alzo zegt de Heere HEERE: Ik zal dit spreekwoord doen ophouden, dat zij het niet meer ten spreekwoord gebruiken zullen in Israël.
Maar spreek tot hen: De dagen zijn nabij gekomen, en het woord van ieder gezicht.
Want geen ijdel gezicht zal er meer wezen, noch vleiende waarzegging, in het midden van het huis Israëls.
Want Ik ben de HEERE, Ik zal spreken; het woord, dat Ik zal spreken, zal gedaan worden, de tijd zal niet meer uitgesteld worden; want in uw dagen, o wederspannig huis, zal Ik een woord spreken, en hetzelve doen, spreekt de Heere HEERE.
Verder geschiedde het woord des HEEREN tot mij, zeggende: Mensenkind, zie, die van het huis Israëls zeggen: Het gezicht dat hij ziet, is voor vele dagen, en hij profeteert van tijden, die verre zijn.
Daarom zeg tot hen: Alzo zegt de Heere HEERE: Geen Mijner woorden zullen meer uitgesteld worden; het woord, hetwelk Ik gesproken heb, dat zal gedaan worden, spreekt de Heere HEERE. (Ezechiël 12:21-28 [DutSVV])

S.A.