woensdag 7 oktober 2020

Corona: SGP censureert getuigenis van Gods volk in de berichten sectie onder haar videos op youtube.

Gecensureerd bericht onder video van SGP.

SGP probeert d.m.v. shadowbanning Gods volk monddood te maken en het zwijgen op te leggen.

"Van der Staaij versus Grapperhaus over Staphorst"

https://www.youtube.com/watch?v=BvA0cOC3s3A

reactie:

Duivels SGP addertje onder het gras. SGP is VOOR spoedwet dictatuur. Dit is alvast een voorproefje en een laatste waarschuwing van wat komen kan als de spoedwet van kracht is. Want het staat als een paal boven water dat ze actief naar een manier zoeken om kerken te sluiten en zingen te verbieden. En nu doen ze dat met intimidatie en straks met geweld. de Gemeente van Christus heeft van Godswege het recht en de plicht samen te komen en te zingen tot eer van IK ZAL ZIJN DIE IK ZIJN ZAL. Elke inbreuk hoe klein ook door de overheid op ons recht de HEERE te dienen is christenvervolging en onderdrukking. Iedereen die meewerkt aan christenvervolging en de ontering van Gods heilige NAAM verdiend het om de eeuwige verdoemenis te worden ingebliksemd. Nu in de verdrukking en onder de oordelen komt er openbaar wie er de Heere wel of niet in waarheid vrezen en Hem gehoorzamen en Zich overgeven aan Zijn voorzienigheid. Als ze God daadwerkelijk vrezen houden ze de eredienst zonder mondkapjes en anderhalvemeters en zullen de kerkgebouwen uit hun voegen barsten van het volk en de aarde dreunen van psalmgezang tot verheerlijking van Gods naar waarde nooit volprezen NAAM.

(Jesaja 12:1-2) En te dienzelfden dage zult gij zeggen: Ik dank U, HEERE! dat Gij toornig op mij geweest zijt, maar Uw toorn is afgekeerd, en Gij troost mij. Ziet, God is mijn Heil, ik zal vertrouwen en niet vrezen; want de Heere HEERE is mijn Sterkte en mijn Psalm, en Hij is mij tot Heil geworden.

psalm 118:7 De HEER is mij tot hulp en sterkte; Hij is mijn lied, mijn psalmgezang; Hij was het, die mijn heil bewerkte, Dies loof ik Hem mijn leven lang. Men hoort der vromen tent weergalmen Van hulp en heil ons aangebracht;Daar zingt men blij, met dankb're psalmen:"Gods rechterhand doet grote kracht."

(Markus 4:16-17) En dezen zijn desgelijks, die op de steenachtige plaatsen bezaaid worden; welke, als zij het Woord gehoord hebben, terstond hetzelve met vreugde ontvangen; En hebben geen wortel in zichzelven, maar zijn voor een tijd; daarna, als verdrukking of vervolging komt om des Woords wil, zo worden zij terstond geergerd.

Leest u even mee kerken dominees ouderlingen christenen SGP RD ?

S.A.