zaterdag 4 augustus 2018

Het beeld van de antichrist spreekt.

Antichrist wolf vertoont zich als een lam maar spreekt als de draak.

Het RD laat zich als het beeld van de antichrist gebruiken, en laat de antichrist ongehinderd spreken in haar papieren en digitale edities.

Openbaring van Johannes 13:15 En hetzelve werd macht gegeven om het beeld van het beest een geest te geven, opdat het beeld van het beest ook zou spreken, en maken, dat allen, die het beeld van het beest niet zouden aanbidden, gedood zouden worden.

Het antichristelijke RD.nl beeld laat het paapdom aankondigen zich te gaan inzetten om de overheid het zwaard te ontnemen dat zij wettig draagt maar onwettig of in het geheel niet hanteert.

Romeinen 13:4 Want zij is Gods dienares, u ten goede. Maar indien gij kwaad doet, zo vrees; want zij draagt het zwaard niet te vergeefs; want zij is Gods dienares, een wreekster tot straf dengene, die kwaad doet.

Aangezien moordenaars per wet minder dan levenslang krijgen in plaats van de doodstraf en per wet bij abortus provocatie ongeboren kinderen in stukken getrokken worden in de baarmoeder.


Als de vos zijn passie preekt, boer pas op je kippen want dan zal er wel een duivels addertje onder het gras schuilen. De roomse paapse antichrist kerk heeft duizenden christenen en gemarteld en vermoord en verleidde wereldwijd al miljoenen mensen met haar valse leer en zou per direct opgeheven moeten worden.


Met het verwerpen van de doodstraf verwerpt men het rechtvaardig oordeel Gods over de zonde en verwerpt men Christus en Zijn offer want Hij de zondeloze werd als een zondaar aan het kruis genageld om daar te sterven voor zondaren die zelf in Adam en met Mozes verloren zijn gegaan.

Genesis 2:17 Maar van den boom der kennis des goeds en des kwaads, daarvan zult gij niet eten; want ten dage, als gij daarvan eet, zult gij den dood sterven.

Genesis 9:6
Wie des mensen bloed vergiet, zijn bloed zal door den mens vergoten worden; want God heeft den mens naar Zijn beeld gemaakt.

Als je de leer van de antichrist aanneemt zijn teken ontvangt dan mogen zelfs de grootste criminelen blijven leven maar het betekent wel je geestelijke dood onthoud dat goed.

Lukas 9:24-26 Want zo wie zijn leven behouden wil, die zal het verliezen; maar zo wie zijn leven verliezen zal, om Mijnentwil, die zal het behouden. Want wat baat het een mens, die de gehele wereld zou winnen, en zichzelven verliezen, of schade zijns zelfs lijden? Want zo wie zich Mijns en Mijner woorden zal geschaamd hebben, diens zal de Zoon des mensen Zich schamen, wanneer Hij komen zal in Zijn heerlijkheid, en in de heerlijkheid des Vaders, en der heilige engelen.


"Al zou ik heel de wereld winnen alleen met schade aan m'n ziel. dan was ik net een bolle opgepompte achterband zonder ventiel." (kinderliedje uit m'n jeugd)


S.A.