woensdag 4 juli 2018

kansels, sabatten, rechtvaardigmaking 2

In dit bericht gaan we nog even door op hetzelfde onderwerp aangezien van der Hoeven van hetgekrookteriet.com zich briesend vergaloppeerd in wat ds Teunissen leert zoals hij laat blijken in onderstaande mail:

S.A.,

Jij bent een grote verkrachter van hetgeen je denkt gehoord te hebben! Teunissen heeft aangegeven dat het geloof het middel is en niet de Middelaar. HIJ is het Medicijn en niet het geloof. Teunissen preekt doorlopend dat de goddeloze wordt gerechtvaardigd en dat zo’n doemeling aan de zijde Gods gaat komen en God gaat rechtvaardigen in Zijn rechtvaardig oordeel. De hele preek trek je compleet uit zijn verband, pakt er één ding uit en bouwt daar jouw peligiaanse arminiaanse stelling omheen. De boemerang die je denkt te werpen komt op je eigen hoofd terecht.
Jij moet nog eens van een TOP van eer worden neergeworpen op het vlakke des velds.

MGVDH

hieronder mijn antwoord ter verdediging van de waarheid Gods:


- - - - - -

Ja Teunissen preekt het geloof als middel, MAAR HIJ PREEKT DE ZIEKE MENS DIE HET MIDDEL TER HAND MOET NEMEN OM DE MIDDELAAR AAN TE NEMEN EN ZO GAAT HET NIET! De moordenaar aan het kruis nam Jezus niet aan door een geloofsmiddel ter hand te nemen. Hij veroordeelde zichzelf in de aanvaarding van zijn vonnis. En hij ging Christus niet aannemen of stelen maar VRIJVERKLAREN: DEZE HEEFT NIETS ONBEHOORLIJKS GEDAAN! En toen bad hij zijn laatste gebedje en toen was het met hem afgelopen. Ja toen ging Christus hem aannemen net andersom, HEDEN ZULT GIJ MET MIJ IN HET PARADIJS ZIJN. ja en dan is het geloof er ook. Dus droom maar lekker verder met die giftige arminiaans pelagiaanse appel godsdienst buiten het recht om van ds Teunissen. Het is voor jou te hopen dat je met je briesende paardeHOEVEN nog eens gaat SNEVEN op het vlakke des velds want het is niet degene die loopt, noch in de wil van de man maar een ONTFERMENDE GOD. En als Teunissen in sommige andere preken het wel zuiver preekt dan is hij een onzuivere bazuin die een onzeker geluid geeft.

S.A.