zondag 21 juli 2024

Koerscorrectie drs. L.E. Leeftink dominee in de NGK.

Op cvandaag werd ik geïntroduceerd tot een epistel van drs. L.E. Leeftink. Dominee Leeftink van de NGK in Balkbrug is helaas flink zeeziek geworden van het laveren op de golven van profetie aangaande mr. Trump. Zozeer dat hij zich genoodzaakt zag het kind met het badwater weg te werpen op de vooravond van een belijdenisdienst nota bene, waarin hij zijn verheuging uitspreekt over het doorgaande werk van Gods Geest. Hij is daarin wel zodanig selectief of overmatig ruim (het is maar net welke invalshoek je neemt) dat een koerscorrectie op zijn plaats is en zijn bootje naar kalmere wateren geholpen wordt. Hopelijk kan hij daar een beetje bijkomen van zijn zeeziekte en tot zichzelf komen. Om de beste man niet met een kluitje in het riet te sturen heb ik gemeend hem een door het woord der waarheid gesteunde en met persoonlijk getuigenis bevestigd briefje te moeten sturen tot verdediging van de waarheid en tot eer van God.
 
Hieronder volgt de brief:
 
'Aan Drs L.E. Leeftink,

Ik las vanmorgen een paar regels opinie op cvandaag over Trump van uw hand.

Ik citeer: 'En het is al helemaal van de zotte om geloof te hechten aan de zogenaamde Trump-profetieën waarin zowel het presidentschap als de aanslag voorspeld zouden zijn.'

God heeft mij op tienjarige leeftijd het opeenvolgende presidentschap van 4* presidenten geopenbaard tijdens mijn worstelingen met God.

Volgens mij moet u zwijgen over datgene wat u niet weet.

Wie is hij, die den raad verduistert met woorden zonder wetenschap? (Job 38:2)

Terwijl er veel valse profetie en dromen zijn ook ten aanzien van Trump is daar nog steeds Die God Die heeft gesproken:

En het zal zijn in de laatste dagen, (zegt God) Ik zal uitstorten van Mijn Geest op alle vlees; en uw zonen en uw dochters zullen profeteren, en uw jongelingen zullen gezichten zien, en uw ouden zullen dromen dromen. En ook op Mijn dienstknechten, en op Mijn dienstmaagden, zal Ik in die dagen van Mijn Geest uitstorten, en zij zullen profeteren. (Handelingen 2:17-18)

Gewisselijk, de Heere HEERE zal geen ding doen, tenzij Hij Zijn verborgenheid aan Zijn knechten, de profeten, geopenbaard hebbe. De leeuw heeft gebruld, wie zou niet vrezen? De Heere HEERE heeft gesproken, wie zou niet profeteren? (Amos 3:7-8)


Ik citeer hier uit een artikel van mijzelf tot getuigenis van wat ik schrijf:

'Er zijn wat valse profeten op de wereld. Toen het gerucht ging dat Trump ging meedoen aan de verkiezingen waren er allerlei profeten die profeteerden dat Trump in 2012 president zou worden. Toen ik dat zag ben ik direct op mijn knieën gegaan en heb ik aan God gevraagd er 2016 van te maken om al die valse profeten te beschamen. En ik heb destijds diverse amerikaanse christenen gewaarschuwd dat als Trump zich niet zou bekeren hij maar een termijn zou krijgen en dat is ook uitgekomen. Ik wist bij God vandaan toen ik tien jaar was al welke presidenten er zouden komen. We hadden toen Bush. Dat wijst op de wildernis. Daarna zou er een Bill komen een verwijzing naar het wilde westen en billy the kid en die Bill was Clinton. Daarna kwam in mijn gedachten was de zoon van Bush oud genoeg om president te worden. Nog steeds een wildernis omdat ik nog onbekeerd zou zijn. Tot het jaar van mijn redding zou aanbreken en ook voor mij de verklager uit de hemel gestoten zou worden en als een bliksem baraq uit de hoogte bama zou storten. En zo is het geschied in 2008 werd mijn ziel gered en werd Barack Obama met gelijk klinkende naam tot president verkozen. En daarna zou de laatste bazuin kunnen klinken ofwel de last trumpet:
"In een punt des tijds, in een ogenblik, met de laatste bazuin; want de bazuin zal slaan, en de doden zullen onverderfelijk opgewekt worden, en wij zullen veranderd worden."
En inderdaad er kwam een president Trump. Die het laatste restje christendom vertegenwoordigde. Maar:
"[...]zo Hij vertoeft, verbeid Hem, want Hij zal gewisselijk komen, Hij zal niet achterblijven." dus dat moest klinken als verbeiden. En inderdaad Joe Biden is nu president. En nu wacht ik rustig op de komst van Jezus Christus mijn Heere op de wolken. Dus wat ik toen gezien heb is nu tot in details vervuld. En dat is tot versterking en bevestiging van mijn geloof en roeping. Men mag het verwerpen als oncontroleerbaar maar dat doet me niets. Want het maakt geen donder uit of je een getuige hebt of niet een farizeeër verwerpt het toch. Een klein voorbeeld. Ik zat eens bij mijn moeder en zei als je op een verkeerde weg bent knalt het stuur zo van je fiets. Een tijdje later zat ik er weer en toen vertelde mijn moeder het stuur van de fiets van mijn broertje was zomaar afgebroken. Ik zeg dat heb ik de vorige keer dat ik hier zat nog gezegd. Ja zei ze. Maar mijn broertje geloofde er niets van ook al had ik een getuige.'

Bron: https://enaldaareenstukakkerswasvollinzen.blogspot.com/2021/08/parel-van-de-duivel.html

De Heere HEERE opene uw ogen, verlichte uw verstand, bekere uw hart en zij u genadig in de Heere Jezus Christus De Zone Gods.

S.A. Top'
 
Tot zover de brief. Geef ik de lezer nog een bijbeltekt mee ter overdenking met de gewetensvraag waar horen we nu werkelijk bij ? (Mattheüs 11:25) In diezelve tijd antwoordde Jezus en zeide: Ik dank U, Vader! Heere des hemels en der aarde! dat Gij deze dingen voor de wijzen en verstandigen verborgen hebt, en hebt dezelve den kinderkens geopenbaard.

*5 i.p.v 4 ik had me vertelt.