donderdag 16 november 2023

Valse veroordeling dewoesteweg.com verworpen wegens gebrek aan bewijs. deel 2.

Naar aanleiding van vorig artikel antwoord van de beheerder van dewoesteweg.com hieronder weergegeven: 

Citaat:

"Dag Judas,

God zal jou evenals Kleen aan zijn eigen galg hangen.

 

Grote godslasteraar die je bent!"

 

Hieronder geef ik mijn antwoord weer dat ik ook naar de beheerder van dewoesteweg.com verzonden heb:


Citaat:


Mijn naam is Servaas niet Judas. Maar als jij Judas gepaster vind dan moet je maar doen wat je niet laten kan voor je eigen verantwoording.

Ik heb geen galg. Maar het is natuurlijk een verwijzing naar Haman. Jij vind mij een Haman. Maar ja dat is maar een mensenmening. En jij plaatst jezelf op de stoel van de Heilige Geest met je bewering dat God mij aan de galg zal hangen. Alsof jij toegang hebt tot Gods verborgen raad en de diepten Gods doorzoeken kan. Of wilde je beweren dat God door Zijn woord en Geest tot jou ziel gesproken heeft dat Hij me aan de galg zal hangen? Kijk uit dat je niet gaat liegen tegen de Heilige Geest als Ananias en Safira.

Ik ben niet groot, slechts stof en as.

Jij bent zelf een Godlasteraar, en dief en moordenaar. Alle geboden Gods heb jij overtreden je bent een zondige gevallen adamiet.

Maar ik ben de ergste ooit.

Het zal een eeuwig wonder wezen als wij niet samen op de bodem van de hel komen te liggen.

Gelukkig mag ik kennis hebben van een Vaderhuis met vele woningen en een Borg en Zaligmaker die mijn Godslasteringen heeft weggedragen in de helse Godverlatenheid. Heb jij daar ook kennis aan ?

Weet je wat zo interessant is aan jou reactie, je speelt op de persoon, gebruikt bijnamen vergelijkingen en beschuldigingen en komt met bedreigingen waarvan je niet belijdt ze van God te hebben ontvangen.

Maar een inhoudelijke reactie op mijn schrijven is uitgebleven alsmede een deugdelijke bewijsvoering ter onderbouwing van beweringen op je kloon/clown website.

Je maakt jezelf schuldig aan alles waar je anderen zonder bewijs van beschuldigt. Daar is echt niets geestelijks aan of in. Het is allemaal vanuit een schijngeestelijke arrogantie hypocriet neerkijken op anderen en daarmee het farizeïsme ten top.

Het is verdrietig om te zien hoe je zo medeschuldig staat aan de verdeeldheid binnen het christendom met je volstrekt liefdeloze gekanker.

Nou het allernodigste toegewenst. En hopelijk mogen we ondanks onszelf door Christus alleen straks toch samen God grootmaken in de eeuwige zaligheid.

Servaas