maandag 17 juli 2023

Ware Godsdienst - Speciale oproep tot bekering.

Ware Godsdienst.

Ik mag mij verblijden in het feit dat mijn naam vermeld staat op de website van waregodsdienst.com. Ik maak per slot van rekening deel uit van de ware godsdienst. Tot mijn schrik sta ik ingedeeld bij de onbekeerde spotters, een hoogst ernstige zaak. Er is zelfs een pdf artikel aan mij gewijd met zware aanklachten en "speciale oproep" aan mij om mij te bekeren. Daar kunnen we natuurlijk niet aan voorbijgaan. Het doel van dit oordelen is bekeren volgens de schrijver van deze website. Welnu Eric Mulder ik laat me graag door u bekeren van al mijn ongerechtigheden. Mijn schrik werd nog vergroot door een stormbui van bliksem, hagel en regen vandaag om tien voor drie. Want ja drie uur pauze en dan? is dit tegen mij gericht? Want er staat geschreven: “Onze God zal komen en zal niet zwijgen; een vuur voor Zijn aangezicht zal verteren, en rondom Hem zal het zeer stormen.” (Psa 50:3) Maar de HEERE liet me weten dat het niet tegen mij was gericht. Toch maar een jas gepakt want ik moest er toch doorheen. Want zitten in de kring der spotters en familiair omgaan met de ijdele lieden dat kan vanzelfsprekend niet voor een kind van God. Kom ik drie uur buiten is de storm weg en de laatste druppels van een milde regen dalen op mij neer. Jasje kurkdroog, kleingeloof, we vertrouwen God niet. Moet ik me ook van bekeren. Na het werk over de snelweg naar huis. Valt er opeens een hamer van een voertuig voor mijn auto op mijn rijstrook. Misschien wel een hamer van een paar beunhazen of roofovervallers of zo. In ieder geval geen schrammetje van opgelopen. Ook geen krasje in de auto zo omheen gestuurd. Komt er zo in mijn gedachten: "met vasten tred, die jammerkolk ontwijk" En daarna komt in gedachten: "alle instrument tegen u bereid zal niet gelukken" En dan moet ik terugdenken aan Gods belofte aan mij tijdens het avondmaal na mijn belijdenis:


“Gij zult door gerechtigheid bevestigd worden; wees verre van verdrukking, want gij zult niet vrezen; en verre van verschrikking, want zij zal tot u niet naken. Ziet, zij zullen zich zekerlijk vergaderen, doch niet uit Mij; wie zich tegen u vergaderen zal, die zal om uwentwil vallen. Zie, Ik heb den smid geschapen, die de kolen in het vuur opblaast, en die het instrument voortbrengt tot zijn werk; ook heb Ik den verderver geschapen, om te vernielen. Alle instrument, dat tegen u bereid wordt, zal niet gelukken, en alle tong, die in het gericht tegen u opstaat, zult gij verdoemen; dit is de erve der knechten des Heeren, en hun gerechtigheid is uit Mij, spreekt de Heere.” (Jes 54:14-17)


Daardoor bemoedigd ben ik aan dit schrijven begonnen. En het is mijn gebed dat ik u van dienst mag zijn en u mij. Zodat wij elkander in alle oprechtheid mogen dienen door de liefde. Een en ander volgens de handleiding van de godsdienst op derokendevlaswiek.eu Ik ben er nog niet helemaal over uit of dit nu het harnas van Saul is of dat het de ware Godsdienst is. Vooral de link naar een geestelijk schadelijke website baart me zorgen.


Maar ter zake meneer Mulder. Uw pdf artikel tegen mijn persoon en blog gericht is niet geheel duidelijk Nederlands. Dat geeft verder niks. Ik begrijp dat u mij beschuldigt van laster. En verder heeft u bij mij de diagnose narcisme vastgesteld. Wat betreft dat laatste, dat leg ik direct naast me neer want u bent niet mijn psychiater. Ook doet het er volstrekt niet toe welke lichamelijke of verstandelijke afwijkingen ik wel of niet heb. Waar het werkelijk om gaat is recht en waarheid. Wat betreft u beschuldiging van laster nodig ik u hartelijk uit om mijn blog in chronologische volgorde nauwkeurig na te zien en te onderzoeken. Onder de leiding en verlichting van Gods Woord en Geest. Daarna niet zonder Gods spreken met kracht door Woord en Geest, mij al mijn zonden ordentelijk voor ogen stellen met bewijsvoering die geldig is voor Gods rechterstoel en troon. En mij aan te wijzen hoe ik mij zal bekeren van al mijn zonden. Dit alles met een recht gebruik van Gods woord. Zodat ik niet verhinderd word om uw oproep tot bekering te gehoorzamen. Ik hoop ook van harte dat u niet als een willoze gemanipuleerde Refo-Filistijnse Goliath aanbidder door het leven wilt gaan. Want ja waar blijf je als reus Goliath sterft. En laat u tijdens deze gang door niets en niemand verhinderen om u zelf te bekeren van zonden. Mocht het God behagen u door Zijn Geest daarvan te overtuigen wat ik u van harte toewens.

De uwe in Christus Jezus, mijn Heere en mijn God, mijn Redder, Borg, Zaligmaker, Verlosser, Heiland, mijn Sterkte, mijn Toevlucht, mijn Schuilplaats, mijn Herder, mijn Meester, mijn Koning, mijn Profeet, mijn Vredevorst, mijn Licht en mijn Heil, mijn Offerlam, mijn Bruidegom en alle andere heerlijke eigenschappen, namen en titels,

S.A. Top


Enaldaareenstukakkerswasvollinzen.blogspot.com



“Na hem nu was Samma, de zoon van Age, de Harariet. Toen de Filistijnen verzameld waren in een dorp, en aldaar een stuk akkers was vol linzen, en het volk voor het aangezicht der Filistijnen vluchtte; Zo stelde hij zich in het midden van dat stuk, en verloste dat, en sloeg de Filistijnen; en de Heere wrocht een groot heil.” (2Sam 23:11-12)