woensdag 2 juni 2021

De zoon van de conciërge

Omtrent de berichtgeving over Timotheos en (ex)financieel directeur W. Akster in o.a. het Rd.nl en op derokendevlaswiek.com heb ik een getuigenis te geven. Al zou het zo zijn dat dit getuigenis niet aangenomen worden in aardse rechtbanken. Nochtans zal dit getuigenis voor de hoogste Rechter standhouden.

Ik fietste eens uit school naar huis via een andere route met een paar jongens mee. We kwamen door een dorp heen fietsen. Waarvan de naam me nu even ontschoten is en wie die jongens waren doet er ook niet toe. En toen scholden die jongens hem uit voor pedofiel. Ik vroeg uitleg en ze vertelden o.a. dat hij altijd onder de rokjes van de meisjes keek op de school waar hij docent was.

Nu ja daar hoef je tegenwoordig weinig moeite voor te doen want de meeste refomeiden lopen er als sletten bij in veel te korte rokjes.

Maar ik was dus in gedachten over deze man en toen had ik een gesprek met hem. Als in een droom (handelingen 16:9)

Ik sprak hem aan en zei hem aan dat hij het niet moest wagen om zich te vergrijpen aan de kinderen daar op school. En dat hij niet naar Afrika mocht gaan met de zending want anders zou het daar mis gaan en zich daar vergrijpen. En al was het dan dat hij dikke vrienden was met dominees dan zou er wel een evangelist zijn die hem doorhad en hem zou waarschuwen. En al zou het zijn dat hij op de een of andere wijze onder het afrikaanse rechtsysteem uit kon komen dat hij dan alsnog voor de hoogste Rechter gestraft zou worden.

De volgende dag sprak ik zijn vader Berend Akster onze conciërge aan. En vroeg hem te praten met zijn zoon over zijn pedofilie en hem te waarschuwen niet naar afrika te gaan. Hij wilde me niet beloven met zijn zoon te praten. (Dit gesprek was geen droom)

De andere dag vroeg ik hem weer of hij nog met zijn zoon had gesproken en vertelde hij me dat hij alleen aan zijn zoon had gevraagd of hij iemand gesproken had en dat zijn zoon had gezegd van niet. Waarop ik hem antwoordde dan heb ik het zeker gedroomd. Waarop hij boos werd. Toen zei ik hem, ik bedoel echt gedroomd, dat kan toch? (Dit gesprek was geen droom)

Inmiddels is gebleken dat mijn droom werkelijkheid is geworden en de waarschuwing geen loos alarm is geweest. Hieruit blijkt dat dit soort zending niet uit God is en/of die domineesvrienden geen gave des onderscheids hebben. Verder mag opgemerkt worden dat al ontspringt Akster bij aardse rechters de dans. Voor de hoogste Rechter maakt hij geen schijn van kans. God zal hem zeker verdoemen als hij zich niet bekeert. En laten we bidden dat hij op aarde de dans niet ontspringt.

S.A.