dinsdag 27 april 2021

Smidstrio Kleen/Burggraaf/Hoeven van respectievelijk dewoesteweg, derokendevlaswiek, hetgekrookteriet. Bewieroken monopoly video Tim Gielen. In Onderzoek.

In mijn kindertijd was ik al bekend met het feit dat Unilever een bedrijf was dat verschillende merken in huis had. Wat dat betreft is dit oud nieuws. Een goedlopend bedrijf moet wat met de winst want de aandeelhouders willen goede resultaten en groei. Natuurlijk behoort het opkopen van andere merken tot de mogelijkheden. De monopoly video[1] wordt door Tim Gielen gepresenteerd als ware het geen complot video met enkel verifieerbare feiten. De video krijgt lovende recensies.

Kleen van dewoesteweg:  "Must See! Tim Gielen doet briljante NWO onthullingen die elkeen moest weten"

Burggraaf van derokendevlaswiek: "GROOTSTE EXPOSING ALLER TIJDEN IN VOGELVLUCHT: DEEPSTATE-DUO -RD/SGP- VOLLEDIG IN DIENST VAN DE NAZI-CABAL (ILLUMINATIE) !"

Hoeven van hetgekrookteriet: "Het is allemaal informatie die publiekelijk verkrijgbaar is en heeft dus niets met een complottheorie te maken zoals wordt geframed in de media, zoals recent in het RD."

Tijd om deze video tientallen keren te bekijken en te onderzoeken.
 
Tim Gielen beweert dat slechts twee bedrijven een monopolie hebben over alle belangrijke bedrijven op aarde.
Blackrock Inc en Vanguard Group Inc (the)
Maar dan zou het een duopolie zijn.
 
Maar dan wordt het duister.....
Want ja je verzint het niet Blackrock Inc is in handen van Vanguard Group Inc (the) (voor 7,65% even glimlachen).
 
Maar dan wordt het nog duisterder dan duister want
Vanguard Group Inc (the) is een privaat bedrijf..... van wie wij niet kunnen zien wie de aandeelhouders zijn aldus Tim Gielen.

Tim: "De elite die Vanguard bezit willen er blijkbaar niet mee te koop lopen dat zij de eigenaars zijn van het machtigste bedrijf op aarde."

Tim: "Maar uiteraard is dit geen geheim voor degene die bereid is zich er in te verdiepen" (Gielen,Kleen,Burggraaf,Hoeven in ieder geval nog niet).




En hier start ons onderzoek en implodeert het monopolie video kaartenhuis. (wordt bijgewerkt als het onderzoek vordert).

Feit 1 de eigenaar van Vanguard Group Inc (the) is wel degelijk bekend. Vanguard is in eigendom van de vele fondsen die Vanguard beheert.

Feit 2 Iedereen kan mede eigenaar worden van Vanguard door te beleggen in een of meer Vanguard fondsen.

Feit 3 Vanguard heeft in geen enkel bedrijf een meerderheidsbelang waardoor het controle heeft over het bedrijf.
Ik daag het smidstrio en Tim Gielen uit om het tegenovergestelde te bewijzen.

Citaat: "Each Vanguard fund invests in securities and other instruments for the sole purpose of achieving a specific investment objective.
As such, a Vanguard fund does not seek to acquire, individually or collectively with anyother Vanguard fund, enough of a company’s outstanding voting stock to have control over management decisions. 
A Vanguard fund does not invest for the purpose of controlling a company’s management.
Bron: pagina B-13 https://personal.vanguard.com/pub/Pdf/sai040.pdf

Elke investeerder in Vanguard fondsen met een hoeveelheid aandelen groter dan 5% moet publiek gemaakt worden. Ik heb die lijst nagekeken en het waren er zeer weinig. En in ieder geval geen individuele personen (ook niet met de naam Rothschild) dus Hier stort het hele Tim Gielen semi geheime elitaire eigenaren verhaal in elkaar.

Er is geen enkel bewijs dat Vanguard in handen is van een elitair groepje rijken.

Er zijn ontzettend veel pensioenfondsen die investeren in Vanguard en scholen(colleges) en ook particuliere beleggers maar daar hoor je Tim Gielen natuurlijk niet over.

Er is geen enkel bewijs dat Vanguard alle belangrijke bedrijven op aarde bezit of in haar macht heeft.

Van alle bedrijven waar Vanguard aandelen in heeft komt het merendeel van de holdings niet eens boven de 10% uit.

Tim Gielen is dus wel degelijk ook een complot fantast.

Vervolgens verwijst hij naar een artikel van Oxfam dat beweert dat 1% van de wereld bevolking 82% van alle rijkdom bezit en citeert daar bij ook valselijk als ware het 99%.
Wat Tim Gielen hier nalaat is aan tonen hoe dit artikel bewijst dat die 1 procent eigenaar is van Vanguard.
Bovendien onderzoekt/bewijst Tim Gielen ook niet dat het linkse Oxfam rapportje wel op waarheid berust.

In Nederland bijvoorbeeld is een groot deel van de grond eigendom van boeren en dat zijn helemaal niet allemaal publieke bedrijven die aandelen uitgeven.
 
Verder heb ik het bedrijf Berkshire Hathaway Inc onderzocht en zie ik dat Warren Buffet 38% van de 1 stem aandelen bezit. Terwijl Vanguard maar 0,35% en 0,17% van de aandelen bezit en dat dit aandelen zijn met 0,0001 stemrecht.

Want dat is een ander aspect dat Tim Gielen TOTAAL buiten beschouwing laat. Dat er verschillende soorten aandelen zijn met verschillende rechten en regels.

Tot zover ons onderzoek.

Voorlopige conclusie:
Tim Gielen video is een complot video die onwaarheden bevat.
Smidstrio neemt zonder onderzoek complot video van de wereld aan die bewezen onwaarheden bevat.