zondag 25 april 2021

Gods werk kan niet verborgen blijven.

Aangezien de "RD-journalist" G. van der Hoeven van "RD" leugenkrant  hetgekrookteriet.com het laat afweten richten we ons op het complot artikel van G.P.P. Burggraaf van derokendevlaswiek.com genaamd "virusverwekkende gentech/corona /vaccin bestond al in 1989." We nemen ook een viertal preken van hem mee. (11-04-2021 en 18-04-2021).

Burggraaf gelooft net als G. van der Hoeven heilig in een door de "elite" bedachte en uitgevoerde wereldwijde corona uitbraak als zijnde de plandemie. Het artikel dat hij daarvoor aanvoert is oud nieuws en kende ik al in mijn kindertijd van een neef van me.

Burggraaf heeft destijds de tucht niet willen aannemen en is nu als met Elymas blindheid geslagen de complottoer opgegaan. Uit alles blijkt dat hij geen enkel verstand heeft van biochemie. En zo komt hij in zijn inlegkunde drekgod en complot uitzinnigheid openbaar. Mij tot een vijand geworden zijnde nadat ik hem de waarheid had aangezegd.

Hij beweert met open vizier te strijden. Maar hij komt met gesloten vizier want hij vervalst mijn woorden. Strijden doet hij ook niet want hij blokkeert mijn mailadres en "gooit ze (mijn waarheidmails) ongeopend in de kliko".
En dat doet hij dan met het laffe en valse excuus geen platform te willen geven. Maar David en Goliath streden in hetzelfde slagveld niet ieder voor zich apart in een ander veldje en dat was in detail zichtbaar voor alle partijen. Ook Elia liet al het volk van Israël en alle 850 baäl en bos profeten op dezelfde berg Karmel komen hij gaf ze platform op dezelfde berg. Dat was allemaal tot in details publiek zichtbaar. Elia en David hadden de waarheid en het recht en God aan hun zijde. Die vreesden God en niet de vijand. Dus dat Burggraaf mijn mails "ongelezen in de kliko" werpt en valse citaten weergeeft is volstrekt niet met open vizier strijden met God en de waarheid en het recht aan zijn zijde. Dus bij deze Burggraaf, al die mails van mij op je website publiceren voor het oog van heel de wereld dat is strijden en met open vizier.

Zijn paasochtend hamans preek staat ook in het teken van de vraag van koning Ahasveros aan Haman wat zal men met dien man doen tot wiens eer de koning een welbehagen heeft. En dan zegt Haman Burggraaf: "na Zijn opstanding is de Heere Jezus niet meer aan de wereld verschenen." Ja Maria viel de eer te beurt om Christus als eerste mogen te ontmoeten na Zijn opstanding.

Burggraaf met zijn lasterpreekjes en lasterartikelen en lastermails: "Je hebt het werk van de Heilige Geest gelasterd. Je hebt de zonde tegen de Heilige Geest gedaan. Ik weet zeker dat zulke mensen de zonde tegen de Heilige Geest hebben gepleegd. Diotrefes. Biblicist. Nabootser. Papagaai. Beunhaas. Simon de tovenaar. Elymas de tovenaar. Godslasteraar. Lasteraar. Kind des duivels. Vloek je zelf de hel maar in Enz." verder nog iets?

En daar zet Jezus Christus in een keer een streep door heen: Maria! Rabbouni. En in dat kader is de paas avond preek niet beter. Maar die heb ik al eerder behandeld. In het artikel: "Daar juicht een toon"

Ja het getuigenis van het Maria schaap van de Heere Jezus werd door de verbitterde en kortzichtige dicipelen niet geloofd. Die kregen van de Heere Jezus een fikse geestelijke draai om hun oren:

Markus 16:14Daarna is Hij geopenbaard aan de elven, daar zij aanzaten, en verweet hun hun ongelovigheid en hardigheid des harten, omdat zij niet geloofd hadden degenen, die Hem gezien hadden, nadat Hij opgestaan was.

Mijn artikel: "Verrot hout artikelen van G.P.P Burggraaf van www.derokendevlaswiek.com. Spelen rd.nl in de kaart. UPDATE. UPDATE 2."
En: "Burggraaf (derokendevlaswiek.com) ontmaskert zichzelf."
Staan ook in het kader van de profeet Nathan die David een gelijkenis voorstelde waarop David uitriep die man is een kind des doods. En dan te horen krijgt: gij zijt die man. (Samuel 12). Want Burggraaf was ook grotelijks vertoornd op die man die een abortus celletje "gladstreek" nou dan sta je toch wel als "een onverzoende  aborterende nazi-crimineel" bij God te boek. Terwijl hij met de hier verder boven in de tekst vermelde laster leugen aanvallen mij een kind van God uit de gemeente van Christus probeert te aborteren. Maar daar steekt de opgestane Jezus Christus met Zijn doorboorde Middelaarshand een stokje voor. GIJ ZIJT DIE MAN.
 
Toevoeging: Denk maar niet dat de vervolgde kerk buiten de legerplaats onder het kruis boven de tucht is verheven want dat waren de dicipelen ook en toch kregen ze een terechte veeg uit de pan. Een beker koud water houdt ook in dat tucht wordt gehandhaaft ook dat is de liefdedienst aan Christus waarvan Hij spreekt in mattheüs 25:40 daar mag ik niet nalatig in zijn maar wordt ik geacht aan te houden 2 timotheüs 4:2 want ik ben duur gekocht 1 korinthiërs 6:20 dient elkander door de liefde galaten 5:13 om met heilige ijver Gods bezet te zijn als Paulus om ook de minste broeder als een reine maagd aan een man voor te stellen namelijk Christus 2 korinthiërs 10:2 Dit volk heb Ik Mij geformeerd, zij zullen Mijn lof vertellen Jesaja 43:21 Beter is een arm en wijs jongeling, dan een oud en zot koning, die niet weet van meer vermaand te worden. Prediker 4:13

Toevoeging: En in datzelfde kader komt Burggraaf ook openbaar als een vrolijke ondermaatse visboergeschenken aannemende zoon van Samuël die het recht buigt. Want naar eigen zeggen had hij het preekfragment van die sodom uitspraak al in bezit. Maar ja als je alle dagen druk bent met inlegkunde drekgoderij en complottheorieën dan blijft er van je scherpe dorsslede roeping weinig over. Want anders was die dominee allang in zijn hemd gezet met zijn ketterij. Met mail inzendingen van volgelingen en/of bewonderaars wordt ook grof politiek bedreven.

Volgens eigen zeggen zit Burggraaf van binnen en van buiten vol met ogen. Maar daarbij is hij nog steeds zo blind als een mol. Of doelt hij soms op al die abortus retina celletjes waarmee hij tot de nok toe gevuld is via een emigratie naar Canada vaccinatie volgens zijn eigen (bewezen valse) theorie dat alle (corona) vaccins abortus cellen zouden bevatten? Burggraaf hoeft niet bang te zijn dat er een vezel in mijn lijf is die er naar begeert om zijn valse leringen en valse complotten na te bootsen. Daar heb ik geen enkele lust toe.

Hij zegt dus te behoren tot de vier smeden. Dat een van de vier smeden een Alexander de kopersmid blijkt te zijn mag de pret niet drukken. Al betekent dat niet dat de anderen dat dan ook zijn. Maar dat een van de vier smeden een inlegkunde drekgod aanbiddende complot fantast blijkt te zijn betekent natuurlijk niet dat er geen tweede smid kan zijn met dezelfde kwaal zowel die van  derokendevlaswiek.com alsook die van hetgekrookteriet.com Nou voor die smeden heb ik nieuws:

Jesaja 54:14-17

14. Gij zult door gerechtigheid bevestigd worden; wees verre van verdrukking, want gij zult niet vrezen; en verre van verschrikking, want zij zal tot u niet naken. 15. Ziet, zij zullen zich zekerlijk vergaderen, doch niet uit Mij; wie zich tegen u vergaderen zal, die zal om uwentwil vallen. 16. Zie, Ik heb den smid geschapen, die de kolen in het vuur opblaast, en die het instrument voortbrengt tot zijn werk; ook heb Ik den verderver geschapen, om te vernielen. 17. Alle instrument, dat tegen u bereid wordt, zal niet gelukken, en alle tong, die in gericht tegen u opstaat, zult gij verdoemen; dit is de erve der knechten des HEEREN, en hun gerechtigheid is uit Mij, spreekt de HEERE.

Dat zijn de woorden die God mij gaf bij het heilig avondmaal na mijn belijdenis al kon ik vanwege mijn gelofte niet aanzitten. Sla met name acht op vers 17.

Door ongerechtigheid zal geen mens bevestigd worden al was je een engel uit de hemel. Dus als de Heere Burggraaf deze woorden geeft: "gij zult door gerechtigheid bevestigd worden." dan zul jij Burggraaf ook jij al ben je een knecht en/of kind van God in die gerechtigheid moeten wandelen. En niet de andere woorden er zelf bij stelen terwijl je aan mij schrijft dat God zulke lappen tekst niet geeft. (Scheur het dan maar uit je bijbel).

2 Timotheüs 2:19

Evenwel het vaste fondament Gods staat, hebbende dit zegel: De Heere kent degenen, die de Zijnen zijn; en: Een iegelijk, die den Naam van Christus noemt, sta af van ongerechtigheid.

En Burggraaf (en van der Hoeven, en Kleen) als je dat niet doet dan ben je gelijk Hymeneüs en Filetus een kankergezwel.

Dat er in 1989 een vaccin voor een kippen corona virus was waarin een levend virus werd gebruikt dat naar ze achterkwamen muteert en in nieuwe varianten terugkomt. BEWIJST OP GEEN ENKELE MANIER dat de "elite" de wereld wijde corona virus uitbraak heeft bedacht en uitgevoerd.


Jesaja 45:7
Ik formeer het licht, en schep de duisternis; Ik maak den vrede en schep het kwaad, Ik, de HEERE, doe al deze dingen.


Amos 3:6-7
6. Zal de bazuin in de stad geblazen worden, dat het volk niet siddere? zal er een kwaad in de stad zijn, dat de HEERE niet doet? 7. Gewisselijk, de Heere HEERE zal geen ding doen, tenzij Hij Zijn verborgenheid aan Zijn knechten, de profeten, geopenbaard hebbe.


Lukas 21:11
En er zullen grote aardbevingen wezen in verscheidene plaatsen, en hongersnoden, en pestilentien; er zullen ook schrikkelijke dingen, en grote tekenen van den hemel geschieden.


Exodus 5:3
Zij dan zeiden: De God der Hebreen is ons ontmoet; zo laat ons toch heentrekken, den weg van drie dagen in de woestijn, en den HEERE, onzen God, offeren, dat Hij ons niet overkome met pestilentie, of met het zwaard.


2 Samuël 24:15-18
15. Toen gaf de HEERE een pestilentie in Israel, van den morgen af tot den gezetten tijd toe; en er stierven van het volk, van Dan tot Ber-seba toe, zeventig duizend mannen. 16. Toen nu de engel zijn hand uitstrekte over Jeruzalem, om haar te verderven, berouwde het den HEERE over dat kwaad, en Hij zeide tot den engel, die het verderf onder het volk maakte: Het is genoeg, trek uw hand nu af. De engel des HEEREN nu was bij den dorsvloer van Arauna, den Jebusiet. 17. En David, als hij den engel zag, die het volk sloeg, sprak tot den HEERE, en zeide: Zie ik, ik heb gezondigd, en ik, ik heb onrecht gehandeld, maar wat hebben deze schapen gedaan? Uw hand zij toch tegen mij en tegen mijns vaders huis. 18. En Gad kwam tot David op dienzelfden dag, en zeide tot hem: Ga op, richt den HEERE een altaar op, op den dorsvloer van Arauna, den Jebusiet.


Openbaring van Johannes 21:9
En tot mij kwam een van de zeven engelen, die de zeven fiolen hadden, welke vol geweest waren van de zeven laatste plagen, en sprak met mij, zeggende: Kom herwaarts, ik zal u tonen de Bruid, de Vrouw des Lams.

Het is of het een of het ander. Of de Heere is God. Of de complot theorie inlegkunde drek is God. De Heere is God en met Gods hulp alleen, zal ik, op het aambeeld der waarheid blijven hameren tot mijn hart de laatste klop gegeven heeft. Amen.

PS Ik hoef vanzelfsprekend dit artikel niet te mailen want die smeden hebben allemaal ogen van binnen en van buiten dus dan zien ze het van zelf....

PS 2. Denk maar niet dat ik voor jullie op de knieën ga liggen.

Psalmen 72

1. Voor Salomo. O God! geef den koning Uw rechten, en Uw gerechtigheid den zoon des konings.(kijk Salomo maar voorbij en zie op Christus) 2. Zo zal hij Uw volk richten met gerechtigheid, en Uw ellendigen met recht. 3. De bergen zullen den volke vrede dragen, ook de heuvelen, met gerechtigheid. 4. Hij zal de ellendigen des volks richten; hij zal de kinderen des nooddruftigen verlossen, en den verdrukker verbrijzelen. 5. Zij zullen U vrezen, zolang de zon en maan zullen zijn, van geslacht tot geslacht. 6. Hij zal nederdalen als een regen op het nagras, als de druppelen, die de aarde bevochtigen. 7. In zijn dagen zal de rechtvaardige bloeien, en de veelheid van vrede, totdat de maan niet meer zij. 8. En hij zal heersen van de zee tot aan de zee, en van de rivier tot aan de einden der aarde. 9. De ingezetenen van dorre plaatsen zullen voor zijn aangezicht knielen, en zijn vijanden zullen het stof lekken. 10. De koningen van Tharsis en de eilanden zullen geschenken aanbrengen; de koningen van Scheba en Seba zullen vereringen toevoeren. 11. Ja, alle koningen zullen zich voor hem nederbuigen, alle heidenen zullen hem dienen. 12. Want hij zal den nooddruftige redden, die daar roept, mitsgaders den ellendige, en die geen helper heeft. 13. Hij zal den arme en nooddruftige verschonen, en de zielen der nooddruftigen verlossen. 14. Hij zal hun zielen van list en geweld bevrijden, en hun bloed zal dierbaar zijn in zijn ogen. 15. En hij zal leven; en men zal hem geven van het goud van Scheba, en men zal geduriglijk voor hem bidden; den gansen dag zal men hem zegenen. 16. Is er een hand vol koren in het land op de hoogte der bergen, de vrucht daarvan zal ruisen als de Libanon; en die van de stad zullen bloeien als het kruid der aarde. 17. Zijn naam zal zijn tot in eeuwigheid; zolang als er de zon is, zal zijn naam van kind tot kind voortgeplant worden; en zij zullen in hem gezegend worden; alle heidenen zullen hem welgelukzalig roemen. 18. Geloofd zij de HEERE God, de God Israels, Die alleen wonderen doet. 19. En geloofd zij de Naam Zijner heerlijkheid tot in eeuwigheid; en de ganse aarde worde met Zijn heerlijkheid vervuld. Amen, ja, amen. 20. De gebeden van David, den zoon van Isai, hebbende een einde.