vrijdag 2 april 2021

Bizarre reacties, artikelen en preken in antwoord op waarheidsmails. UPDATE

Burggraaf slaat opnieuw de plank mis met zijn bizarre vaccin artikel over vaccins (en mij) op derokendevlaswiek.
 
Hieronder citaten en mijn reactie. 
 
Citaat: "terwijl anderen hun vrome masker aftrekken, als profane pro-aborted-baby-cell-adders uit hun holen tevoorschijn komen en aan het lasteren slaan, omdat zij de bewijsvoering, nl. dat ALLE mRNA-vaccins cellen bevatten van geaborteerde babies, perse niet willen aanhoren"
 
Mijn reactie: Het komt blijkbaar niet in Burggraaf op dat NIET IEDEREEN die hem aanschrijft over zijn "bewijsvoering" pro-aborted-cell is. Dit is dus generaliserende laster zijnerzijds. Feit is dat NIET ALLE mRNA-vaccins cellen bevatten van geaborteerde babies. Dat Burggraaf zelf die bewijsvoering niet wil lezen en ongeopend(leugen*) in de "kliko" werpt maakt hemzelf tot laster adder (volgens zijn eigen maatstaf). Ik heb Burggraaf o.a. aangeschreven dat het Biontech/Pfizer vaccin niet is ontwikkeld en geproduceerd d.m.v abortus cellen en dus onmogelijk abortus cellen kan bevattten. Iedereen kan dat zelf op Wikipedia nalezen Het Biontech/Pfizer corona vaccin wordt gekweekt in de E. Coli bacterie [1]. Ook is er het curevac vaccin wat zelfs niet getest word op geabortorteerde cellen[2]. Verder is er een overzicht van vaccins waarbij iedereen zelf kan nagaan of er een relatie is met abortus cellen[3]. Verder worden abortus cellen bij de kweek en zuivering gedood, vernietigd en uitgefilterd zodat er niets in het vaccin terecht komt mogelijk op onherkenbare fragmenten van DNA na[4].

Ik demonstreerde aan de hand van bovenstaand voorbeeld glashelder wat de zure vruchten zijn van het afwijken van de waarheid zoals aangetoond op dit blog. Burggraaf is de pot die de ketel verwijt dat 'ie zwart ziet. Het feit dat Burggraaf stug blijft vasthouden aan eenvoudig te bewijzen leugens maakt hem tot een leugenprofeet en complotfantast zoals het RD terecht schrijft. Want als je een onwaarheid schrijft en je wordt daar op gewezen dan rectificeer je dat eenvoudig in plaats van iemand te belasteren en zijn woorden te verdraaien en aan te vallen met valse beschuldigingen. Dat hij ook de rechtvaardiging van de goddeloze als knecht van God zou preken doet daar niets aan af. En geeft mij reden van twijfel over zijn kindschap. Hoe kan het zijn dat een kind van God het werk van Gods Geest in mijn leven en hart aanrandt door te beweren dat ik de zonde tegen de Heilige Geest pleeg en Godslasteringen schrijf (terwijl ik de waarheid schrijf in alle openbaarheid) en een kind van de duivel ben? Dat gaat er bij mij niet in.
 
Citaat: "die onder verschillende schuilnamen -wat op zich al boekdelen spreekt- email-ladingen aan afgunstige lastergal jegens ondergetekende uitbraakte"
 
Mijn reactie: Inderdaad, dat ik verschillene mailadressen moet aanmaken om Burggraaf aan te schrijven spreekt boekdelen (Jeremiah 36:32) Ik maak in het geheel geen gebruik van schuilnamen die niet herleidbaar zijn naar mijn persoon (als je tenminste de moeite neemt mijn emails allemaal en geheel te lezen) bovendien heb ik mijn n.a.w gegevens lang geleden gemaild dus ik ben zeker niet onbekend. De onbewezen lastergal bewering is laster van Burggraaf zelf bovendien heb ik elke emailwisseling met Burggraaf op deze blog gepubliceerd sinds 28-05-2018 en heb ik hem opgeroepen al onze email wisselingen in hun geheel en ongewijzigd op zijn website te publiceren.

Citaat: "Genoemde Diotrefes is dezelfde inzender die recent "een achtergebleven celletje" van die "ene" geaborteerde baby gladstreek, omdat hij dat "celletje" niet noemenswaardig vond."

Mijn reactie: Kijk en dit is dus een duivelse streek van Burggraaf waarmee hij zijn lezers en luisteraars gruwelijk misleid. Want dat is niet wat ik heb geschreven of bedoeld. Toen ik namelijk hierover schreef, schreef ik dat niet als een theologisch of moreel oordeel maar in technisch feitelijke zin. Want in technisch feitelijke zin liet ik de theoretische mogelijkheid open dat er onverhoopt een cel in een vaccin terecht zou kunnen komen. MAAR de bewering van Burggraaf was dat alle (corona) vaccins DUS geen uitzondering daargelaten zondermeer cellen van geaborteerde babies bevatten. En dat is het punt dat ik in mijn demonstratieve voorbeeld bestreed. En dat heb ik hem gemaild ook (is te lezen in een vorig artikel). Toch publiceert Burggraaf opnieuw een artikel waar in hij deze duivelse streek volhoudt. En dat is dus duivels spel uit de hel dat komt absoluut niet voort uit Gods Geest al was je duizend keer een kind van God en de apostel Johannes zelf. Natuurlijk heb ik me er nog verder in verdiept en kon ik uitsluiten dat ook maar een enkele cel ooit in het vaccin terecht zou kunnen komen door de zuiveringsstap die word toegepast bij de bereiding van een vaccin. Daarnaast ontdekte ik ook dat niet alle corona vaccins worden ontwikkeld en geproduceerd in cellijnen (moderna, biontech/pfizer). Dus dat haalt de valse bewering van Burggraaf nog verder onderuit. Ook dat is (na te lezen) hem aangeschreven. 

Wat Burggraaf verder nog een valse beschuldigingen inbrengt tegen deze "Diofretus" wordt weerlegd in de vele artikelen op dit blog. Ik roep iedereen op om deze van a tot z te lezen en ze in gebed te brengen voor de HEERE.

Citaat: "Genoemde Diotrefes-papegaai bombardeerde recent de DRV-emailbox met een lading basiliscus-eieren, waarvan na opening van 1 laster-email, de rest van die basiliscus-emails ongeopend in de kliko zijn geworpen, zoals we dat doen met alle emails van dergelijke kleeniaanse godslasteraars, zeggende: "Maar wij hebben verworpen de bedekselen der schande, niet wandelende in arglistigheid, noch het Woord Gods vervalsende, maar door openbaring der waarheid onszelven aangenaam makende bij alle gewetens der mensen, in de tegenwoordigheid Gods", 2 Kor. 4:2."
 
Mijn reactie: Burggraaf dekt voortdurend zijn schande toe met politieke manipulerende laster artikelen en preken en waarin hij de waarheid keihard verkracht en leugens schrijft en preekt zoals ik hier opnieuw heb aangetoond.
 
S.A.

*Burggraaf geeft op zijn website in een (verwijderd) artikel toe aan een meisje dat deze woorden niet betekenen dat hij ze niet leest.

[1] https://en.wikipedia.org/wiki/Pfizer%E2%80%93BioNTech_COVID-19_vaccine
[2] https://schreeuwomleven.nl/nieuws/149/welke-coronavaccins-gebruiken-cellen-van-geaborteerde-kinderen-en-hoe-/
[3] https://lozierinstitute.org/update-covid-19-vaccine-candidates-and-abortion-derived-cell-lines/
[4] https://www.chop.edu/centers-programs/vaccine-education-center/vaccine-ingredients/fetal-tissues
 
Update:
 
Vele mRNA vaccins bevatten op geen enkele wijze abortus baby cellen volgens de website van Dr. Theresa Deisher Ph.D.[5] Hoewel ze wel getest worden op abortus cellijnen wat natuurlijk moreel verwerpelijk is en deze vaccins tot moloch vaccins maakt.
 
[5] https://soundchoice.org/vaccines/covid-19-vaccine-chart/