donderdag 22 augustus 2019

Verspieders.

Mededeling aan verspieders,

God heeft de familiebanden doorgesneden met de woorden van psalm 45:

Psalmen 45:11-12
Hoor, o Dochter! en zie, en neig uw oor; en vergeet uw volk en uws vaders huis. Zo zal de Koning lust hebben aan uw schoonheid; dewijl Hij uw Heere is, zo buig u voor Hem neder.

(buiten)kerkelijke oudgereformeerde ome labans die mij niet wensen aan te nemen als hun broeder in Christus omdat ze vasthouden aan de inlegkunde drekgod en allerlei andere ketterijen zoals "zien is nog geen hebben", "bedekte schuld is nog geen vergeven schuld" of omdat ik gebruik maak van internet enz. Die moeten mij vooral niet bellen voor bezoeken. want dan is er toch geen sprake van gemeenschap der heiligen in Christus.

Exodus 32:27
En hij zeide tot hen: Alzo zegt de Heere, de God van Israël: Een ieder doe zijn zwaard aan zijn heup; gaat door en keert weder, van poort tot poort in het leger, en een iegelijk dode zijn broeder, en elk zijn vriend, en elk zijn naaste!

Houdt die oudgereformerde gouden kalveren maar bij uzelf. Als de Heere bijeen gaat brengen wat bijeen hoort dan moeten de oudgereformeerde gouden afgodskalveren eerst worden verbrand.

Lukas 2:29-32
Nu laat Gij, Heere! Uw dienstknecht gaan in vrede naar Uw woord; Want mijn ogen hebben Uw zaligheid gezien, Die Gij bereid hebt voor het aangezicht van al de volken: Een Licht tot verlichting der heidenen, en tot heerlijkheid van Uw volk Israël.

Servatus