zaterdag 30 juni 2018

Jakob 1 Beunhazen.

Op de email die ik schreef en publiceerde in het bericht: "Jakob Beth-el" kreeg ik onderstaande reaktie in blauw weergegeven. Daaronder staat mijn email in de weerlegging en vrijmaking van o.a. deze valse beschuldigingen.



- - - - - - -

"On 2018-06-02 15:11, info@derokendevlaswiek.nl wrote: Beunhazen, zoals Top, Kleen en Hoeven, weten niet wat zij leren noch wat zij bevestigen. Dezulken braken niets dan zwakzinnige onzin en dat zullen ze blijven doen. Beunhazen lopen zichzelf tegen Gods |Woord te pletter en zijn voor mij geen partij meer, want die verkrachten het werk Gods doorlopend en zijn genoeg gewaarschuwd Titus 3:10 is hun deel en geheel"


- - - - - - -
03-06-2018 15:35

niet alleen beunhazen lopen zich tegen Gods woord te pletter maar ook Gods geroepen knechten en kinderen die afwijken van Gods woord zoals OOK meneer Burggraaf dat doet. ik kan wel een website beginnen om alle valse leringen te weerleggen die hij op zijn website publiceert. Mens! Hebreeën 12:4 Gij hebt nog tot den bloede toe niet tegengestaan, strijdende tegen de zonde; u heeft het nog niet eens tot de helft gebracht met de reformatie, om als Simson de dwalingen tot kaf te vermalen. U bent vuur met vuur aan het bestrijden ja dwaling met dwaling ja zo word de brand erger en de verwarring groter. Man! je zit zelf nog muurvast in de inlegkundige dwalingen Romeinen 2:1 Daarom zijt gij niet te verontschuldigen, o mens, wie gij zijt, die anderen oordeelt; want waarin gij een ander oordeelt, veroordeelt gij uzelven; want gij, die anderen oordeelt, doet dezelfde dingen. Als ik dan die preken hoor van Burggraaf dan denk ik man je behandelt mij precies hetzelfde door je eigen zondige kortzichtigheid, luiheid, eigenwijsheid, domheid en verbitterdheid. Maar goed ik schrijf dit niet om u de grond in te trappen of om er zelf wat door te worden nee nee mijn oogmerk is in de eerste plaats de eer van God en de zuiverheid van de waarheid en de eenheid van het lichaam van Christus en de afbraak van alles wat vals is, want de duivel is er altijd op uit om de waarheid te verdonkeren en de leden uit elkaar te jagen, maar dat willen we de duivel niet gewonnen geven, en degenen die mij beschuldigen van een ander oogmerk zijn van God vervloekte leugenaars, ik heb u altijd erkent als mijn broeder in Christus en als een man met een roeping en die heb ik voor de tijd die God bepaald heeft met gebed ondersteund, waarvan ik het teken in mn neus draag, ik heb ook nooit in het heimelijk over u geachterklapts of iets heimelijks geopenbaard, maar alles wat er mis is op uw website kan ik niet verdragen en daar heb ik u dan ook diverse malen over aangeschreven en daarin heb ik vaak veel te voorzichtig en omzichtig in willen handelen (uit liefde) waardoor de vorm zelfs de inhoud enigzins heeft aangetast MAAR! dat neemt niet weg dat het met een zuiver oogmerk en met recht is gedaan, en u heeft voor de waarheid daarvan NIET WILLEN BUIGEN. maar God is mijn getuige met een dubbele eedzwering.

Beunhaas: Per definitite roepingloos en begint een website om publiek te leren, en bied daarop preken van anderen aan als koehandel om net als simon de tovenaar te pronken met de gaven van een ander, is zwanger van de comriaanse embryo-filosofie en verwerpt daarom de uitleg die evangelist G.P.P Burggraaf aan beth-el geeft, kent de rechtvaardiging niet en is dus niet wederomgeboren, tast bijbelheiligen aan in hun staat. (bron: roepingloos-lerende beunhazen en hun embryonale/koehandel. www.derokendevlaswiek.COM)


De onweerlegbare schriftbewijzen die meneer Burggraaf beweert te hebben, heb ik in de vorige mail uitgebreid en bijbels weerlegd waarin ik mij bijbels vrijmaak en afstand neem van de inlegkundige dwalingen van meneer Burggraaf en van de Hoeven , waarvan God al meer dan 20 jaar geleden mij heeft geopenbaard dat ik deze zou schrijven, waarvoor meneer Burgraaf niet wenst te buigen en mij onder de beunhazen zet, waarvan ik me nu ga vrij maken.

JEHOVAH God heeft mij op driejarige leeftijd geroepen in de eerste kerkdienst van mijn leven een kerstdienst in de oud gereformeerde gemeente van Den Helder in 1985 tot het ambt der zuigelingen en der kinderen, HALLELUJAH, om op de fluit te spelen en klaagliederen te zingen Mattheus 11:17 En zeggen: Wij hebben u op de fluit gespeeld, en gij hebt niet gedanst; wij hebben u klaagliederen gezongen, en gij hebt niet geweend. en dat heeft de Heere mijn hele leven waargemaakt ook toen ik nog een onbekeerde zwarte zwaan was en God als een goddeloze onbekeerde zondaar moest dienen. Ik heb nooit een website gebouwd om publiek te leren omdat ik me daartoe niet geroepen voelde. Ik heb nooit preken of artikelen van anderen gepubliceerd/geplagieerd noch prive noch publiek. en ik hoef met de gaven van niemand te pronken want God heeft me zelf met gaven des Heiligen Geestes versierd tot ziener met profetische en van wijsheid Spreuken 1:20 De opperste Wijsheid roept overluid daarbuiten; Zij verheft Haar stem op de straten. en na mijn bekering gave des onderscheids zoals David stond voor de urim en the thummim om de Heere te vragen 1 Samuël 23:9 Als nu David verstond, dat Saul dit kwaad tegen hem heimelijk voorhad, zeide hij tot den priester Abjathar: Breng den efod herwaarts. zo mag ik staan voor de Heere en de Heilige Geest openbaart het, en ik kan met Gods roeping en gaven helemaal niks het is alles Gods werk en Hij geeft het Zijn beminden als in de slaap. Psalmen 127:2 Het is te vergeefs, dat gijlieden vroeg opstaat, laat opblijft, eet brood der smarten; het is alzo, dat Hij het Zijn beminden als in den slaap geeft. maar zodra de zaak geschied is opent God het verleden leid me terug en toont me de zaak. Openbaring van Johannes 3:7 En schrijf aan den engel der Gemeente, die in Filadelfia is: Dit zegt de Heilige, de Waarachtige, Die den sleutel Davids heeft; Die opent, en niemand sluit, en Hij sluit, en niemand opent: God opent en sluit heden, verleden en toekomst, ja Hij regeert ALLES.

God heeft me in 2007 of 8 mijn ziel gered zoals de moordenaar aan het kruis, mocht ik christus rechtvaardig verklaren en zelf moest ik rechtvaardig voor eeuwig van God verlaten worden in de buitenste duisternis en toen ik dacht weg te zinken werd Christus me geopenbaard van de Vader als de van God verlatene in mijn plaats Markus 15:34 En ter negender ure, riep Jezus met een grote stem, zeggende: ELOI, ELOI, LAMMA SABACHTANI, hetwelk is, overgezet zijnde: Mijn God, Mijn God! Waarom hebt Gij Mij verlaten? en dat heeft God mij meerdere malen met kracht bevestigd. dat heeft met comriaanse filosofie niks uit te staan daar heb ik altijd tegen gestreden tegen die valse leer van zien is nog niet hebben, bedekte schuld is nog geen vergeven schuld, wel wederom geboren maar nog niet gerechtvaardigd, enz. Mijn oom heeft me daarin altijd bestreden en samen met heel die menigte van in dwaalleer verstrikte kinderen en knechten van God en familie en godsdienst waar ook G.P.P Burggraaf bij blijkt te horen die mij allemaal wel veel bitterheid hebben aangedaan MAAR NOCHTANS is mijn boog in stijvigheid gebleven! zoals God zelf onlangs in een preek van meneer Burggraaf uit zijn eigen mond door Woord en Geest bevestigde (heilige ironie). hoewel ik dan wel mijn broederen vreemd ben en door ELK onteerd en onbekend de zonen mijner moeder, nochtans zijn alle dromen van Jozef uitgekomen en daarom noem ik mijn zevende Jozef tot een gedenksteen met verwijzing naar Genesis 49:22-24 Jozef is een vruchtbare tak, een vruchtbare tak aan een fontein; elk der takken loopt over den muur. De schutters hebben hem wel bitterheid aangedaan, en beschoten, en hem gehaat; Maar zijn boog is in stijvigheid gebleven, en de armen zijner handen zijn gesterkt geworden, door de handen van den Machtige Jakobs; daarvan is hij een herder, een steen Israëls;

dat ik dus geen roeping heb of de rechtvaardigmaking niet ken of niet wedergeboren ben of met andere gaven pronk of embryo filosofie leer of al die andere godslasterlijke laster is zwakzinnige onzin en een aanranding een verkrachten een aantasting van het werk Gods in mij en in mijn leven kortom die laffe benaming van beunhaas om maar van me af te zijn die past in het geheel niet en Burggraaf kan ook niet zeggen dat hij er niet van wist want ik heb daar verantwoording van afgelegd in eerdere emails die hij naar hij beweert ongeopend in de kliko werpt om ze daarna er weer uit te vissen om ze alsnog te lezen waarvan alleen al het sturen van zijn laatste mail al getuigt een ieder staat hierbij persoonlijk voor God en dat de ware gelovigen hun zaligheid niet verliezen ook al trappen ze hun broeders van zich af en de grond in om zichzelf te handhaven in de dwalingen en ketterijen het blijft een verdrietige zaak dat kinderen Gods de duivel gunsten willen bewijzen en de eenheid van het lichaam van Christus in waarheid daarvoor opgeven om maar van ze af te zijn ja en de lasten van elkander niet te hoeven dragen WAARTOE CHRISTUS ZELF BEVEL GEEFT.

Gods genade toegewenst,
S.A. 

(aanpassingen in het orgineel: witruimte verwijdert)